ikinci evliliğe dair korkularım

Aslında mevzu büyük ama kıyamıyorum bu yüzden bitirmeye de... İlk olayda cahildim artık daha güçlü Bi kadınım ailesiyle Baş ka çıkabilirim diye düşünüyorum tatlı dille... Ama Ah işte korkular endişeler. Ama cidden çok merhametli saygılı düzgün Bi çocuk. Güzel Bi aile adamı olur ama benim gibi Bi kadınla mı işte onu bilemiyorum. Belki daha sessiz sakin bu hayatı seven aileyle iç içe olcak Bi kızla daha çok mutlu olur. Ya ne diyorum ben :) bakalım nasıl ilerliycek süreç

Yoğurdu üfleyerek yemekte fayda var...

Malesef bence korkularınızda tamamen haklısınız. Şimdi aile ile gidip gelmeyi sorun etmeseniz tabiki de iyi bir ilişki olabilir ama ...

Evlenince böyle olmaz, evlenince şöyle olur diyenleri çok gördü bu forum. Tam tersi ben evlenince daha çok olacağını düşünüyorum. Ailesi sizi oğullarını onlardan ayırmak isteyen gelin olarak görecek. Ve o melek adam belki de sizi kendisini ailesinden ayırmak isteyen kadın olarak görecek...

Kötü senaryo yazmak istemem ama bu forumdaki konulardan gördüğümüz kadarı ile olanlar böyle....

Her iyi insanla evlenilecek diye bir kanun yok.. Çok iyidir ama bazı özellikleri size uymuyordur ve siz bu özellikleri her şeye rağmen tolere edemiyorsunuzdur.. Burada tek çözüm ayrılık gibi...

Hisleriniz doğru söylüyor gibi geldi bana peki karşı tarafında ikinci evliliği mi acaba ???

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum. Haklısınız. Buraya yazmam iyi oldu. Boylu boyuna düşüncem..

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum. Haklısınız. Buraya yazmam iyi oldu. Boylu boyuna düşüncem..

Sen zaten bu konudan çekmişsin şimdi karşına çıkan kişi de aynı kafada.
Kötü demiyorum ama böyle köyüne düşkün insanları değiştiremezsin. Onlar sürekli gidip gelecek, tüm tatilleri orada geçirecek hatta bir süre sonra gidip köye yerleşmek isteyecek belki...
Ve bu erkekler, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar evlendikten sonra öyle değişiyorlar ki inanamıyorum...

Bence dikkatli düşün;

1- Sürekli aile ziyaretleri, köyde geçirilen tatiller seni sıkar mı?
2- Eşinin sürekli gidip gelmesi, her çağırana koşması sorun olur mu ?

Gerçekten öyle. Mesela ben kurbanımı vekalet ile yurt dışına kestiriyorum ama bunlar kendileri köylerinde kesiyor. Aslaaaaa kurban bayramında tatile gidilmez çok çok ayıp. Zaten ailesine yardım etmeli kurban kesiminde....... Ana düşündükçe kafayı yiyorum. Sorduğun iki soruyada cevabım evet mesela.

Bu adam bu değişmez. Ailesi iyi kötü diyemeyiz. ama şartları bu. Bunu kabul ediyorsanız devam edin

Köyle bağlantısının olması çok güzel aslında.Hem organik beslenme açısından hem de hafta sonlarını doğada geçirme şansınız olması açısından.

Erkek kardeşim evliliğini boşanmış ve çocuğu olan gelinimizle yaptı. 2 kez boşandılar tekrar evlendiler ve her evlendiklerinde bir çocuk :) Annem hala kabullenemiyor durumu. Küçük yerlerde dedikodu çok olur. Nasıl anlatayım bilemedim, biricik oğullarını hep kandırılmış gibi görüyorlar. İnanın üzülürsünüz.

Sevmek/sevilmek güzel duygular, ancak evlenince herşey öyle değişiyorki. İnce eleyip sık dokuyun derim.

Sevgiyle...

Köyde iş varsa köy işi zordur. Valla ben dayımlardan biliyorum kimse o köyden ne uzak durabilir, ne tatil yapabilir. Ve dahası alıştıklları için bunu yorulmadan , gocunmadan yapıyorlar. Eğer buna uyum sağlayamayacağınızı düşünüyorsanız bence ayrılın.

Haklısınız sizinki biraz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer durumu olmuş. Anlattıklarınıza göre bu kadar sık olmasa bile devam eder gibi geldi bana

evet , ben seviyorum diyor adam! hakkımızda en iyisi neyse o olsun ..
annemde diyor sen alışık değilsin yapamazsın kızım

ince çizgili bi konu ..
kandırılan kimse yok . biricik oğulları nasıl sütten çıkma ak kaşık değil iseeeee....
evlenmeden herşeyi yaşamış bi kız olsa öyle kandırılmamış mı olcaktı . tek suçum ben bu durumu resmiyette dinen en doğru şekilde yaşadım diye mi ?
keşke bu kafa yapılaarını çıkarıp çöpe atabilsek ...
üzücü .

teşekkür ederim

Evlenince tek fark sizin de köye gitmenizi beklemeleri olacak. Gitmek istemezseniz eşinizle kavga edeceksiniz. Gitmemek için sürekli bir şey uydurursanız bir süre sonra bahane olduğu anlaşılacak, arkanızdan konuşacaklar, ayıplayacaklar. Huzur yok size.

valla beni biliyor ne kadar dediğim dedik ve gözü kara olduğumu ..

en son yaktırtcaksın o köyü bana diye bağırıyordum .
gülüyordu , bilirim yaparsın deli gelin dedi

gitmek istemediğim zaman annesina dahi benim canım gelmek istemiyor diyceğimi de çok iyi biliyor .
olaylar bu kadar çok sık devam ederse arayıp kocamı azcıkta bana mı bıraksınız ehe falan diyceğimi de biliyor ...

ama sorun yaşamak istemiyorum . bile bile lades demek istemiyorum . hepsiyle uğraşacak gücüm var ama huzur istiyorum ...

Size hak veriyorum ancak evlilik sadece cinsellik degildir biliyorsunuz yani bir evlilik boyunca sadece cinsellik yasanmaz hayati paylasma beklenir iyi gun kotu gun kisacasi aile olmasi beklenir.yani siz evlilik yapmissiniz adam yapmamis bunun cinsellik yasamakla ilgisi yok siz sadece cinsellik yasamak icin mi evlendiniz Konu sahibi de annesine hak vermemis zaten. Sizin konunuzda eger ortak zevkleriniz yoksa evlenmeyin adam koyu seviyor ailesiyle vakit gecirmeyi seviyor (yok bana da zor geliyor diyerek aslinda sizi tavlamaya calisiyor sizin de birgun seveceginizi umuyor) 10ay evlenmeye karar vermek icin erken

olmuyorsa ayrılın. hem ayrılmayıp hem de hayatı zindan etmenin manası ne ki?

valla kusura bakmayın da erkek aileleri karşı taraftaki kız aile kurdu diye değil bariiiz cinsellik yaşadı diye istemiyor boşanmış kızı . hattaa sadece dedikodulardan dolayı . .

evliliğin cinsellikten ibaret olmadığını çok iyi biliyorum .
ayrıca yazan arkadaşa bişey demedim ki ben sadece bu kafa yapısıyla ilgili düşüncelerimi belirttim .

3-4 yıldır arkadaşız zaten 10 ayında her gününü dolu dolu birlikte geçiriyoruz .
süreç değil yaşılanlar önemlidir .
2 ay içinde de evlenmeye karar verirsiiiiin 12 yıl evlenemezsin de

olmuyorsa ayrılın. hem ayrılmayıp hem de hayatı zindan etmenin manası ne ki?

keşke bende olayın içinden dışarı çıkıp böylee rahat konuşabilsem cidden isterdim aman olmuyorsa ayrılayım işte diyebilmek ... ama
şimdilik olmuyor . kıyılmıyor bi şekilde.
düşünceler bu kadar nüksedince sizlere de danışmak istedim.
ama kolay kolay bitirebilceğim türde bi ilişki değil .
güzel bi karara varmaya çalışıyorum . kalbimle mantığım çatışmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…