- 4 Mayıs 2016
- 16
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi gamZeytinn
-
Anlayabiliyorum mantığı.chiLL bizim ailede örnekleri var aslını sorarsan 2 tane dayım boşandı biri 2. evliliğini yaptı ama çocuğu yoktu diğerinin de aynı şekilde 2 çocuğu var ama arada muhabbeti olur annemler der seni hiç evlenmemiş bi kız almaz bu saatten sonra diye ama alsa cok da hoşlarına gider hatta hava bile atarlar kardeşimiz evlendi ayrıldı 2 çocukla mis gibi kız aldı diye ama söz konusu kendi kızları olunca hiç öyle davranmayacaklar biliyorum..
Hayır bence bu doğru olmaz.İlk başta normal tanıştırıp sonradan mı söylesem acaba diyorum hani severlerse belki onu sorun etmezler ama sonra düşününce o daha kötü yapar herşeyi resmen kandırıyo oluyoruz insanları anlamadım nasıl çıkacağım bu işin içinden
Hakkında hayırlısı olsun bir şekilde kabul edecek ailen. Etmezlerse zaten anlattığın gibiyse koca adayın bu evliliği istemeyecektir çünkü onun için aynı hatayı 2. Kez tekrar etmek olur buchiLL araştırdım tabiki anlattıkları benim araştırdıklarımla aynı çıktı görücü usulü evlenmişler ama aileler sonradan birbirine zıt gitmeye başlamış siyasi görüş bakımından iki ailede siyasetin içinde ve zıt görüşteler bu sebeple irtibatları koparmışlar aileler iki tarafda kendi ailesini savununca yürütememişler ikinci çocuk evliliği kurtarmak amacıyla yapılmış hatta bi süre yine iyi gitmiş herşey ama 2. çocuk olduktan 3 yıl sonra bitirmişler evliliklerini ..
ailen dayın için büyük konuşmuş başlarina geldi belli. ne diyim.chiLL bizim ailede örnekleri var aslını sorarsan 2 tane dayım boşandı biri 2. evliliğini yaptı ama çocuğu yoktu diğerinin de aynı şekilde 2 çocuğu var ama arada muhabbeti olur annemler der seni hiç evlenmemiş bi kız almaz bu saatten sonra diye ama alsa cok da hoşlarına gider hatta hava bile atarlar kardeşimiz evlendi ayrıldı 2 çocukla mis gibi kız aldı diye ama söz konusu kendi kızları olunca hiç öyle davranmayacaklar biliyorum..
Bu sana bağlıAma görünen şu ki ben uzun bi süre daha aileme görüştüğüm kişiden bahsetmeyeceğim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?