- 4 Mayıs 2016
- 16
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi gamZeytinn
Kızlar merhaba benim bi derdim var biriyle birlikteyim yaklaşık 2 yıldır çok da iyi anlaşıyoruz Allaha şükür herşeyimiz çok iyi gidiyor.Fakat başından 1 evlilik geçmiş 2 tane de çocuğu var.Aramızda 9 yaş var fakat bu hiç sorun olmadı bugüne kadar ikimiz birbirimizi idare ediyoruz çok şükür ilk tanıştığımızdan beri evlenmek istediğini söylüyor benimle ama ben bi türlü yanaşamıyorum çünkü aileme bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum hatta öyle ki kızım görüştüğün biri var mı bak kaç yaşına geldin arkadaşların bir bir evleniyor dediklerinde hep yok diyip geçiştiriyordum ama geçen gün ciddi ciddi sordu annem hayır yok derken kıpkırmızı oldum o da tamam ben anladım var var dedi askerliğini yapmış mı bari diye sordu hiçbişe diyemedim annem bana askerliğini yapmış mı diye sorarken ben yapmış hatta evlenmiş ayrılmış çocuğu bile var mı diyeceğim
ailem normal klasik türk ailesi çok korkuyorum kesinlikle istemezler ya o ya biz derler diye ailemden yengem biliyor bu durumu ben her zaman yanındayım bunlar olabilir şeyler hayatta herşey olabilir diyor ama gelin görün ki bunu aileme en iyi anlatacak da benim ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum
Kız kardeşim(aramızda 1.5 yaş var)den başlayayım anlatayım beni anlar o yardım eder dedim konuyu tam olmasa bile açtım ama şu an resmen bana düşman sen nasıl böyle bişe yaparsın senin öyle bi insanla ne işin var saçmalama başka insan mı kalmadı vs vs o bana saydırdı ben ona saydırdım ve şu an konuşmuyoruz ne yapacağım bu işi nasıl anlatacağım onları nasıl ikna edeceğim hiç bilmiyorum.. Aranızda eşinin 2. evliliği olanlar var biliyorum bana bu konuda yardım etmenizi bekliyorum gerçekten çok kötü durumdayım psikolojik olarak