ikinci evliliği aileme nasıl anlatacağım :((

Hayatta bu tür örnekler çok var hepsi mi kötü hiç mi iyi yok da hep kötüden vuruyosunuz.. İçimi rahatlattınız gerçekten..

Hayatta bu tür örnekler çok var hepsi mi kötü hiç mi iyi yok da hep kötüden vuruyosunuz.. İçimi rahatlattınız gerçekten..
Sen evlen de iyi örnek ol o zaman. Hayatın gerçekleri bunlar canım. Sen o ergenliğe metanete eristiysen iyi örnek olursun belki. Ama bil ki ; Aşk , sevgi bir yere kadar. Hakkında hayırlısı olsun. Ama ne yapmaya çalışırsañ yap aileni karşına alma. Onlar seni karşılıksız sevecek tek insanlar . Unutma.

Ben hiçbi zamana ailemi karşıma almayı onları terk edip gitmeyi düşünmedim ki biliyorum ki tanıyınca ailemde sevecek sevdiğim adamı tüm meselem o adamın bi geçmişi olduğunu aileme güzelce anlatabilmek yoksa Allah göstermesin ailemi silip çekip gitmeyi hiçbi zaman düşünmedim yanımdaki adamda bunu hiç istemeyen bi insan zaten olacaksa ailelerin rızasıyla olsun değilse zaten olmasın..

@chiLL araştırdım tabiki anlattıkları benim araştırdıklarımla aynı çıktı görücü usulü evlenmişler ama aileler sonradan birbirine zıt gitmeye başlamış siyasi görüş bakımından iki ailede siyasetin içinde ve zıt görüşteler bu sebeple irtibatları koparmışlar aileler iki tarafda kendi ailesini savununca yürütememişler ikinci çocuk evliliği kurtarmak amacıyla yapılmış hatta bi süre yine iyi gitmiş herşey ama 2. çocuk olduktan 3 yıl sonra bitirmişler evliliklerini ..
Şunu iyi düsünmelisin şimdi seviyorsun bulusuyorsun herşey iyi güzel peki diyelim aileni ikna ettin ya sen o iki yavruya annelik yapabilecek misin kesinlikle yaparım sonra 3. Çocuğum olur digerlerini kendi evladım dan ayirmam diyebilir misin?

Neden demeyeyim ki onları ayırıp kendiminkini neden yüksekte tutayım sevdiğim adamın bi parçası onlar ben onu çocuklarıyla kabul ettiysem tabi ki onları da sevip kendiminkinden ayırmayacağım.. Çocuklar anneleriyle kalıyor babalarında kalma hakları sınırlı ben kendim diyorum evlenirsek eğer bi gün inşallah bizim evimizde de çocukların bi odası olsun kendilerini rahat hissetsinler istedikleri zaman gelip kalsınlar diye

Ben hiçbi zamana ailemi karşıma almayı onları terk edip gitmeyi düşünmedim ki biliyorum ki tanıyınca ailemde sevecek sevdiğim adamı tüm meselem o adamın bi geçmişi olduğunu aileme güzelce anlatabilmek yoksa Allah göstermesin ailemi silip çekip gitmeyi hiçbi zaman düşünmedim yanımdaki adamda bunu hiç istemeyen bi insan zaten olacaksa ailelerin rızasıyla olsun değilse zaten olmasın..
En güzeli öylesi canım. Hayırlısı olsun.

prenses006 prenses006 @pinar1202 bu durumu yaşamış olan bildiklerim siz varsınız kızlar bana fikirlerinizi söyler misiniz yaşadığınız tecrübeleri çok ihtiyacım var lütfen..

prenses006 prenses006 @pinar1202 bu durumu yaşamış olan bildiklerim siz varsınız kızlar bana fikirlerinizi söyler misiniz yaşadığınız tecrübeleri çok ihtiyacım var lütfen..
şimdi canım her insan her ilişki bir olmaz tabii ama. benim düşüncem iki kere düşünmen yönünde. çocuk demek otomatik olarak eski eşle irtibat halinde olmak demek. bunu kaldırabileceksen evlilik yoluna gir. ben sorun yaşadım doğruyu sölemek gerekirse. ikincisi senin ilk evliliğin olacak adamın ikinci. senin heyecanların bambaşka olacak ilk olduğu için. ama o o yollardan çoktan geçmiş, o ilkleri yaşamış. o heyecanları yaşamış. seninle aynı heyecanları paylaşması gerekir eş adayının. çocukta da aynı şekilde. sen bambaşka duygular yaşıcaksın bu süreçte. ama adam bunları tecrübe etmiş. senin hissettiklerini hissedemez. bu da çok önemli yani. şimdiki tercihim evlenmemiş birisi olması yönünde.

bboonnyy9090 bboonnyy9090 peki evlendin mi? Ne gibi sorunlar yaşadın lütfen paylaşır mısın benimle düşünmekten kafayı yemek üzereyim ama vazgeçmek istemiyorum çünkü gerçekten seviyorum Allaha şükür gerçekten sevildiğimden de eminim. Bundan önce biriyle 6 yıllıö bi beraberliğim vardı ama şu yaşadıklarımın yarısını bile yaşamadım ben o insanla böyle sevildiğimi de svdiğimi de hiç gmrmedim o kişiden şimdi düşününce diyorum ki kendim gibi biriyle bi birliktelik yaşadımda ne oldu başım göğe mi erdi kocaman bi fıssss
evlenmedim çok şükür sorunlar evlenmeden başlamıştı. o ayrıldı o zamanlar yıkımdı benim için ama şimdi iyi ki de olmamış diyorum. evlenme bence

Back
X