İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Merhabalar. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Ben 3 ay önce ikinci evliliğimi yaptım daha önce evlenmemiş bekar biriyle. Ailesi Rıza göstermediği için gizli nikah kıydık. Henüz aynı eve taşınmadık bu ay taşınacaktık maddi olarak hazır olmadığımızdan. Fakat eşim boşanmak istiyor şimdi. Ailesinden birkaç kişi öğrendi ve muhtemelen çok ters tepki verdiler. Sizce ne yapmalıyım. Beni istemeyen evlendiğine pişman olduğunu söyleyen biri için mücadele etmelimiyim yoksa gitme istiyorsa gitsin mi
Zate n neden gizlice evlendiniz ki...

Al benden de o kadar.Psikiyatr bile dedi ilk gorusmede kestirip atma diye.Bende artik rahibe gibi õlcgimi dusunuyrm:KK12:Ikimizinde karsisina hayirli biri cikar insallah:KK73:
ay inş yaaa insan bazen kendini anlayacak çok sevecek birini istiyor ama işte ilk eş mağduru olunca böyle oluyor.

Psikiyatr bile dedi ilk gorusmede kestirip atma diye
Ilk gorusmede diyorlar ya anlasilmaz insanlar diye. Bal gibi de anlasiliyor. 30 umdayim su yasima kadar sürüyle kisiyle gorustum. Yasim daha kucukken ilk izlenimim iyi degilse hemen kestirip atiyordum. 2. Gorusmeyi yapmiyordum. Tabi toplum baskisinin da etkisiyle daha sonra gorustuklerimi (27-28 yasina geldigimde) zamana yaydim. Ama üzülen hep ben oldum. Ilk gorusmede sinsi dedim cikti, agresif dedim cikti, cimri dedim cikti, guvenilmez, capkin biri dedim cikti. Demem o ki ilk gorusmede reddetmeyince uzulen hep kadinlar oluyor. Evlenmis bosanmis, bekar farketmez herkes yogurdu ufleyerek yemeli . Hayat bu

Gızlı nıkah kıydıgına gore boyle tepkılerle karsılascagını bılıyodu demek kı, o zaman nıye nıkah kıyıyo. Allah askına 18ını doldurmus mu bu adam?

Ilk gorusmede diyorlar ya anlasilmaz insanlar diye. Bal gibi de anlasiliyor. 30 umdayim su yasima kadar sürüyle kisiyle gorustum. Yasim daha kucukken ilk izlenimim iyi degilse hemen kestirip atiyordum. 2. Gorusmeyi yapmiyordum. Tabi toplum baskisinin da etkisiyle daha sonra gorustuklerimi (27-28 yasina geldigimde) zamana yaydim. Ama üzülen hep ben oldum. Ilk gorusmede sinsi dedim cikti, agresif dedim cikti, cimri dedim cikti, guvenilmez, capkin biri dedim cikti. Demem o ki ilk gorusmede reddetmeyince uzulen hep kadinlar oluyor. Evlenmis bosanmis, bekar farketmez herkes yogurdu ufleyerek yemeli . Hayat bu
Evet ya bende cok iyi anliyorum.Ilk gorusmede sapik mi cimri mi sunepe mi hemen belli oluyor zaten.Sirf hoslandim diye de ikinci gorusmeyi yapmak cok agir geliyor ama doktor oyle diyince bi kafam karisti.Iki senedir de eliye eliye kimse yok hala ama sirf olsun diye de istemiyorum.Gercekten duzgun olan iki kisi vardi onlardan da elektrik alamadim.Sorunlu gordugum kisininde sorunlarini gormezden gelmek gene beni uzcek bunu cok iyi biliyorum.Olan gercekten kadina oluyor

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oluyor bu heralde. Ilk evliliginizde ne kadar mutsuz ve eksik idiyseniz artik ikinci evliliginiz de aceleye gelmis. Sevilmek değer görmek güzel laflar insanın hosuna gidiyor tamam da bu kadar acele etmeseydiniz keşke. Sizi gizleyen sizden utanan biriyle neden evlendiniz ki...

Yol ver gitsin.

Ama çekişmeli boşan. Çocuk oyuncağımı bu, bedelini ödet:sinirli:

Ayrilacakti niye evlendi o zaman detay verirmisin konu sahibi cok mantiksiz

Merhabalar. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Ben 3 ay önce ikinci evliliğimi yaptım daha önce evlenmemiş bekar biriyle. Ailesi Rıza göstermediği için gizli nikah kıydık. Henüz aynı eve taşınmadık bu ay taşınacaktık maddi olarak hazır olmadığımızdan. Fakat eşim boşanmak istiyor şimdi. Ailesinden birkaç kişi öğrendi ve muhtemelen çok ters tepki verdiler. Sizce ne yapmalıyım. Beni istemeyen evlendiğine pişman olduğunu söyleyen biri için mücadele etmelimiyim yoksa gitme istiyorsa gitsin mi
Hızlı evlilik kararının sonuda hızlı olmuş malesef üzücü , eşiniz mücadele etmeye değecek biriyse hemen vazgeçmeyin kolayı herkes başarır önemli olan zoru başarmaktır hakkınız da en iyisi olsun..

bence daha fazla sorun yaşamaman için bitirmelisin ilerin asla ama asla olmaz ne kadar erken biterse okadar ikiniz için iyi olur

Yaşını başını almış insan
Kendi başına verme yetisine sahip

Onay mı bekliyor?

Çok tecrübesiz hayatta, ve ne yazık ki looser

Beni istemeyini ben hiç istemem derdim ama

Niye dul kadın 3 ayda boşandı diyecekler vardır

Ne bileyim 1 2 seans bile olsa, ilişkiye ayna tutacak danışmana gitseniz

Ya konunuzu açıyorsunuz bari başında durun arkadaş ...

O kadar soru sorulmuş cevap yok.
Sizinle gizli gizli evlenen şahsiyetin adamlığına nasıl güvendiniz ki ?
Sizden utanıyormuş demek ki. Niye ? İkinci evlilik diye.
Boşayın gitsin. Yok sayın.

Gizlice evlenme sebebini yazmıştım. Annesi yaşlı aniden söylerse birşey olur diye önce nikah kıyalım zamanla alışır öğrenir dedi. Kimse onu zorlamadı ki evlenelim diye. Ama ben suçluyum yapmayacaktım saçma olduğunu kabullenecek hayal kurmayacaktım. Olanlar oldu ve şimdi bu noktadayız. Sadece nasıl davranacağıma karar vermeye çalışıyorum. Yarın sabah konuşacağız yanıma gelince

Hamileseniz ve artık aldırma dönemini geçmişsiniz.Kocanız olacak bu konuda ne düşünüyor???

Mücadele edemeyecekse niye gizli nikah kıymış??? Çocuk oyunu mu bu?

Annem kızdı topumu alıp eve gidiyorum ben.

EEEE o çocuk ne olacak ailesi bu konuda ne düşünüyor???

Konu içeriği mı silinmiş? Hamilelik ile ilgili birşey yazmıyor?

1 hafta önce konu açmıştım hamile olabilir miyim diye belki ordan çıkmıştır. Hamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün

Keşke ikinci evliliğini yaparken daha akıllıca davransaydın. Gizli nikah mı olur?
Neyden kimden gizliyor hiç mı sormadın?
Gizlemek sana hakaret gibi gelmedi mı bana öyle gelirdi şahsen!
Ve kendime de bu çirkin şeyi yapmasına izin vermezdim. Sen nasıl izin verdin?
Şimdi boşanmak istiyorsa boşansın. Zorla tutamazsın ama açıklama yapmadan da bu şekilde boşanmayı kabul etme. Daha sormamışsın anlaşılan neden boşanmak istiyorsun diye,yorumlardan tahmin yürütmenden belli oluyor. İletişim sıfır,bu adamla zaten nereye kadar ilerleyebilirsin?
Bence sorun sadece onda değil!

Back
X