• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

ya şimdi bu adamdan ilerisi için ne bekliyorsun nikahını kıydığı kadını namusunu yarıyolda bırakmış bir erkek biran önce herkes duymadan çokda dillenmeden boşan sakın direnme.
he çok içine oturduysa şunuda yapabilrsin avukat bulup buu şekildeki tavrından dolayı maddi manevi tazminatta acabilirsin buda suç çünkü... senin durdsuk yere ikinci evliliğini yapmana sebeb olmuş karaktersiz .

Keske boyle bi toyluk yapmasaydin bak ben de bosandim ama kili kirk yariyorum kimseye bu sekilde guvenmezdim.Bu adamdan koca olmaz o belli de surundur bari oyle cok kolay kurtulmasin.Ben olsam tum sulalesine bildirirdim sinirden.Evcilik gibi olmus biraz
bende öyleyim kılıkırk yarmaktan hayatıma birini koyamadım. çok detaycı oldum ilk evliliğimde öyle değildim. keske ondada detaycı olsaymışım:)

Evlendik ailem çevrem öğrendi. Şimdi herşeyin üstüne sünger çekip tamam git mi demeliyim. Ona pek birşey olmadı ki annesi koz kardeşleri öğrendi. Muhtemelen boşandırıp herkesten saklayacaklar bekar biri gibi başka biriyle evlendirecekler. Bu durumda olan bana olmuyor mu. Sadece ben zarar görüyorum. Tabiki zorla devam da ettiremem. Bugün vazgeçse yarın yine aynı şeyle karşıma gelecek. Mutluluk vermeyecek
Her zaman olduğu gibi olan kadına oluyor:110: Kendi başlarına hiçbir şey gelmeyeceğini zannediyolar. Düşmez kalkmaz bir Allah:110: Bu arada resmi nikah varsa nafaka,tazmimat ne varsa alın

Hamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün sürdü. Hamile olduğumu söylediğimde vazgeçmişti kanamamı öğrenince yine bu sefer kesin boşanacağım dedi. Ailesi hiçbirşey bilmiyor sanırım. Benim iletişim kurmam yasak onlarla. Herhangi bir haber de alamıyorum orda ne oluor bilmiyorum. İşin kötü tarafı onu sevmekten vazgeçemiyorum ve benim ailem çevrem herkes evlendiğimi biliyor. O tarafta herkes bekar sanıyor onu. Kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum.
Benim bi arkadasim da aynen bu şekil bi evlilik yapti ama kocası dağ gibi arkasında durdu..

Sutten agzi yanmis biri olarak yogurdu ufleyerek yemeliydiniz.
Gizli evlenip ayni evde bile yasamayacaksaniz neden evlendiniz?
Kafasinda bitirmis. Neyin mucadelesini vereceksiniz ki? Gercekten seviyor olsa zaten boyle bir yol izlemezdi. Aileyi ikna etmeye calisir ikna edenezse de gizlice degil acikca evleirdi.

Nikahı gizli yaparken amacı aynı eve taşınınca annesi duruma alışır sonra da öğrenirlerdi bana böyle söyledi ben de inandım. Önemli olan evlenmemiz değilmmi bilseler ne bilmeseler ne dedi. Ama öyle değilmiş demekki. Bugün olmazsanyarın ayrılacağız geç olmadan bitsin diyor .herşeyin yoluna gireceğini aynı eve taşınınca evlilik hayatının iyi geleceğini düşünürken şimdi hiçbirşry olmamış gibi ben dün tanıdığı biriymişim gibi kurtulmak istiyor. Daha dün seni çok seviyorum sen de beni sevmekten vazgeçme evliliğimiz yalan olmasın derken. Ertesi gün yapamıyorum diyor telefonda. Yarın yanıma gelecek nasıl konuşayımnadıl davranayım kestiremiyorum. Gururum giderse gitsin diyor ama içim harcama o yapsa sen yapma diyor. Bir yanım da yaptıkları yanına kalmasın madem öyle diyor. Karmakarışığım

Evlendik ailem çevrem öğrendi. Şimdi herşeyin üstüne sünger çekip tamam git mi demeliyim. Ona pek birşey olmadı ki annesi koz kardeşleri öğrendi. Muhtemelen boşandırıp herkesten saklayacaklar bekar biri gibi başka biriyle evlendirecekler. Bu durumda olan bana olmuyor mu. Sadece ben zarar görüyorum. Tabiki zorla devam da ettiremem. Bugün vazgeçse yarın yine aynı şeyle karşıma gelecek. Mutluluk vermeyecek
Seni istemeyen korkak karaktersiz bi adamla devam etmemelisin tabiki. Ama bu bosanma isi bu kadar kolay olmamali. Oyle tereyagindan kil ceker gibi gizlice boşatip bekar biriyle evlendiremesinler. Kesinlikle duyur akrabalarina, arkadaslarina bi sekilde. Adamin evlendigini bilsinler. Aslinda sosyalmedya yoluyla yapabilirsin bunu. Ikinizin adina bi hesap ac. Ve adamin akrabalrini ekle. Birlikte cekindiginiz fotolri koy. Paylasimlarini herkese acik yap. Duruma da "evli" yaz. Yedi düvel duysun. Mahkemede de tek celsede boşanma. Olan sana olmasin ona da olsun. Aytilirken de nafaka icin uğraş. Adam seni kandirmis sonucta, duygularinla oynamis. Herkes hakettigini yasasin

Evliliğin iptalini isteyin bence
Kanunen böyle bir hakkınız varsa kesinlikle bunu yapın. Çok üzüldüm gerçekten, kadınların bu türlü olaylar yüzünden üzülmelerine hiç dayanamıyorum ama vardır bunda da bir hayır. Şartlarınız ne olursa olsun rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.

Evlilik çocuk oyuncağı değil. Hemen boşanmayın. İstediği her şeyi hemen elde edemeyeceğinin farkına varsın. Canı isteyince evlenelim,canı istemeyince boşanalım. Oldu başka bir arzusu var mıymış paşa oğlunun? Sizin aileniz de ayrıca tuhaflar. Nasıl izin verdiler böyle bir evliliğe? Sizin de ikinci evliliğinizmiş zaten. Hayatın bu kadar toz pembe olmadığını,erkeklere güvenilmeyeceğini çoktan öğrenmiş olmanız gerekiyordu. Bundan sonra erkekler konusunda daha temkinli olursunuz inş.

Hamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün sürdü. Hamile olduğumu söylediğimde vazgeçmişti kanamamı öğrenince yine bu sefer kesin boşanacağım dedi. Ailesi hiçbirşey bilmiyor sanırım. Benim iletişim kurmam yasak onlarla. Herhangi bir haber de alamıyorum orda ne oluor bilmiyorum. İşin kötü tarafı onu sevmekten vazgeçemiyorum ve benim ailem çevrem herkes evlendiğimi biliyor. O tarafta herkes bekar sanıyor onu. Kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum.
İnsan sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yer yani sen napmışsın ikinci evliliğini insan benim bildiğim daha ince eleyip sık dokur yani benimde ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği pürüz varsa halledilmeli gizli kaçak neden yaptınız ailesinin istemediğini bildiğiniz halde gizlice nikah kıymışsınız bu çocuk oyuncağı mı elbet ortaya çıkacaktı senin ailen nasıl izin verdi onuda anlayamadım hayret ettim bi insan kendini ancak bu kadar ziyan eder.

Zorlamayın bence. Tamam deyin ama önce ailesine de duyurun. Öyle hiçbir şey olmamış gibi çekip gidemez. Olan sizin duygularınıza olacak.

bende öyleyim kılıkırk yarmaktan hayatıma birini koyamadım. çok detaycı oldum ilk evliliğimde öyle değildim. keske ondada detaycı olsaymışım:)
Aynen bende tanisiyorum birileriyle hepbir sey buluyorum cogu da ilk esimden iyi gozukuyor ama bizim gibiler yogurdu ufleyerek yemeli:)

Back
X