Haksızlık etmeyeyim diye konu icindeki tüm mesajlarınızı da tek tek okudum ama yok, siz baya baya konu sahibesine nispet yapıyosunuz
Sanal bi platformda paylaşılmış, yaşayanı tanımadığınız, gerçekliği bile meçhul bi konuyu neden bu kadar kişiselleştirdiniz de konu sahibiyle yarış içine girdiniz, hangi bastırılmış duygunun eseri ki bu
Sizin "manitanız" da çok matah bi şey yapmamış. Sizi ailesine tehdit ile kabul ettirmiş. Ailesi de sizi sevdiginden saydıgından değil, evlatlarıyla ters düşmeye korktugundan sizi seviyolar ya da seviyomuş gibi davranıyolar. Ha adamın dürüstlüğü takdiri hak etmekle birlikte bu da sizin başarınız değil adamın karakteri.
Kaldı ki her şeyi dört dörtlük olan insanlar derdim var diyene bu denli zalim davranmıyolar, kendi mutluluklarını mutsuzum diyenin yüzüne vurmuyolar. Siz neyin mutsuzlugundasınız ki bu denli sert yorum yaptınız?
Konu sahibinin eşinin ailesine gelince, o anne "Ben hakkımı kim ödeyecek, oğlumu para pul için ağına düşürdü o dul kadın" diye çirkinleşeceğine,
"Ben nasıl bi anneyim, nasıl bi evlat yetiştirdim ki hem ailesini hem elin kızını böyle zor durumda bırakacak bi basiretsizlik yapabildi? Ben evladıma nasıl benimle konusacağı bi yol bırakmadım? Ben zaten canı yanmış bi kadını kandıracak bi adamı nasıl büyüttüm?" diye kendine kızsın biraz.
34 yaşına kadar ormanda kurtlar büyütmedi ya bu adamı, anası danası ne ektiyse onu biçiyolar.
Konu sahibi size gelince, yasal imkanlarınızı iyice tartmadan yeni bi adım atmayın lütfen. İlk evliliginizdeki hataları tekrarlamışsınız bari boşanmanızdaki hataları tekrarlamayın. Ayrıca o evliliği yedi düvele duyururdum sosyal medya ile diyen bi yorum sahibesi olmus, sonuna kadar katılıyorum. Ömür boyu tüm google aramalarında adı sizle yan yana anılsın, bi faydası olur belki. Milletin hayatını kaydıtır ustunü örter yoluma bakarım kafasından kurtulur belki

Daha temkinli, daha yasadıgınız tecrübelerin hakkını veren bi hayat sürmenizi diliyorum. Bu gidisle hata üzerine hata yapmanız kacınılmaz zira.
M
mahfuz