İkinci evliliğim...

Tubasevi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
42
31
8
ilk evliliğimden 7 yaşında kızım var. 2yıl görüştüğüm adamla zorluklar içerisinde evlendik. O kadar herkesin yapma demesine rağmen. O gözyaşlarına kandım. Kendim ettim kendim buldum. Evliliğimin ilk haftasında dayak yemeye başladım. Benden ters ilişki istiyordu. Ve onu başkalarıyla birlikte olurken izlememi istiyordu. Bi süre sonra psikiyatriye gittik ve ilaç kullandı. Hep uyuyordu 1 bucuk ay kadar. Çok rahattım o dönem. Kızımla ve onun oğluyla vakit geçiriyordum. İlacı bıraktı ve eski kişiliğine döndü. Sabahlara kadar uyumuyor ve seks istiyordu. Ters ilişki istemiyordu ama sürekli onu başkalarıyla yatakta izlememi teklif ediyordu ilişki sırasında. Masör falan çağırmayı trklif ediyordu. maaşımı alıyo bana vermiyo. Kredi kartlarımı doldurdu. Kızımı görmemezlikten geliyordu ki onun kızı 4 yaşında. Bizde kalmak istedi. Ben ilk günler çok çok iyiydim. Kreşe yazfdırdım. Ama baktım ki kızıma kötü davranmaya başladı eşim. Eşit davranmıyordu. Kızım sürekli öz babasını sayıklamaya başladı. Benimlede ilgilenmiyordu. Bende kızını istemediğimi söyledim. Sonrasında beni evden kovdu. Ben yine döndüm eve ve yalvardım yapma diye. Tek bi şartı varmış. Evde ne onun cocuğu ne benim cocuğum olcakmış. Ve kızım asla gelip gitmicek görmücekmişim. Bende kabul etmedim. Boşancaz. Abim dışında kimseye söylemedim. Annem babam hasta nasıl söylerim. O kadar karşı çıkmışlardı. Kamuda çalışıyorum. Ama borcun içine batırdı beni. Nasıl tekrardan hayat kurarım. Kızım ve annem dışında bişey düşünemiyorum. 7 ay oldu evleneli. Ailesi bana yapmadığını bırakmadı. Napıcam ben. Resmen bile bile ateşe attım kendimi. Nasıl telafi edicem

Bi hata yapmissin hem de çok büyük bi hata ama bundan sonrasına bak bunları düşünerek iyice kendini mahfetme en doğrusunu yapmissin bosan! Ne hakla sana kızını gormiceksin diyor hicbir şekilde eğilme her zaman dik dur sen yapabilirsin herşeyi basarirsin hem calisiyormussun da kimseye muhtaç olmazsin biraz sıkılırsanız daha sonra rahat bi hayatin olur yeniden hayat kurtarsın moralini da hep yüksek tutmaya bak kızına yansitmamaya çalış

Eski konularınızı okudum,hiç adamın bu pisliğinden bahsetmemişsiniz.
Nolur,kaçın gidin kurtarın kendinizi de bebenizi de.

eski konularınıza baktım üstte bir arkadaş deyince.. kızınızı istemeyen biriyle evlenmeniz başlı başına hataymış zaten. çocuğuma laf ettiği an ne kadar seversem seveyim o gün biterdi benim için. siz birde üstüne evlenmişssiniz.

yolun neresinden dönsen kardır. ailen sonuçta seni sevdikleri için yapma etme demişler. şimdide seni sevdikleri için seve seve sana kucak açarlar.
borcun içine batmışsın ama bu evliliğe devam edersen bataklık gibi daha da gömülürsün. olan kızına olur. mecbur mu psikopat bir adamdan psikolojik şiddet görmeye? belki yakında fizikselde olacak.
yol yakınken cesaretin varken önce kendini sonra çocuğunu kurtar bu adamdan. bir yerden başla.
sen hele bi bismillah de. gerisi güzelliklerle gelir inşallah

ilk evliliğimden 7 yaşında kızım var. 2yıl görüştüğüm adamla zorluklar içerisinde evlendik. O kadar herkesin yapma demesine rağmen. O gözyaşlarına kandım. Kendim ettim kendim buldum. Evliliğimin ilk haftasında dayak yemeye başladım. Benden ters ilişki istiyordu. Ve onu başkalarıyla birlikte olurken izlememi istiyordu. Bi süre sonra psikiyatriye gittik ve ilaç kullandı. Hep uyuyordu 1 bucuk ay kadar. Çok rahattım o dönem. Kızımla ve onun oğluyla vakit geçiriyordum. İlacı bıraktı ve eski kişiliğine döndü. Sabahlara kadar uyumuyor ve seks istiyordu. Ters ilişki istemiyordu ama sürekli onu başkalarıyla yatakta izlememi teklif ediyordu ilişki sırasında. Masör falan çağırmayı trklif ediyordu. maaşımı alıyo bana vermiyo. Kredi kartlarımı doldurdu. Kızımı görmemezlikten geliyordu ki onun kızı 4 yaşında. Bizde kalmak istedi. Ben ilk günler çok çok iyiydim. Kreşe yazfdırdım. Ama baktım ki kızıma kötü davranmaya başladı eşim. Eşit davranmıyordu. Kızım sürekli öz babasını sayıklamaya başladı. Benimlede ilgilenmiyordu. Bende kızını istemediğimi söyledim. Sonrasında beni evden kovdu. Ben yine döndüm eve ve yalvardım yapma diye. Tek bi şartı varmış. Evde ne onun cocuğu ne benim cocuğum olcakmış. Ve kızım asla gelip gitmicek görmücekmişim. Bende kabul etmedim. Boşancaz. Abim dışında kimseye söylemedim. Annem babam hasta nasıl söylerim. O kadar karşı çıkmışlardı. Kamuda çalışıyorum. Ama borcun içine batırdı beni. Nasıl tekrardan hayat kurarım. Kızım ve annem dışında bişey düşünemiyorum. 7 ay oldu evleneli. Ailesi bana yapmadığını bırakmadı. Napıcam ben. Resmen bile bile ateşe attım kendimi. Nasıl telafi edicem

Nasıl bir sapıklık midem bulandı birde senin izlemeni istiyor.Bu sefer geri dönme bari.En çok kızını düşün ona bu kötülüğü yapma.Allah korusun bu sapık kızına da bir şey yapabilir.

Adam tam bir sapkınmış.
Boşanarak hayata yeniden başlamak için ilk adımlarınızı atmalısınız.
Kendinizi düşünmüyorsanız bile yavrunuz için yapmalısınız.

Avukata gittik. Yarın dava açılcak. Pazarteside mahkeme olcak. Tek cersede biticek. Bu ilden gideceğim tayin isteyip. Ama cok korkuyorum hiç birşeye cesaretim yok. Ölü gibi yatmak istiyorum. Kızım hissetmesin diye uğraşıyorum. İçim kan ağlarken gülmeye çalışmak hayata devam etmek ne zormuş. Herşey o kadar hızlı ilerliyorki sanki son anda bana bişey yapacakmış hissi geliyo. Zaten boianmak istiyordum ve sizlerin verdiği cesaretle kendime geldim. Kararım netleşti. O sorun cıkarmazsa pazartesi kurtulacam inşallah

Halan anneme ve babama söyleyemedim. Sadece abimin haberi var. Anneme bişey olursa ben naparım. Hasta cok hasta. Allahım yardımcımız olsun

Annenize allah şifa versin sizi ve kızını bir an önce bu pislikten kurtarsin sakin pazartesiye kadar kararınızı değiştirmeyin zaten bir mutlaka ayrılacaksiniz.

Valla kızınız için boşuna endişelenmeyin. Boşanmanız, kızınız için yaptığınız en mantıklı şey olacak. Hayatıma nasıl devam ederim diye dert etmeniz de yersiz. Allaha şükür çalışıyorsunuz. Kızınızı istemeyen bir adam, sapık bir adam, paranızı size vermeyen bir adam. Bu adamdan ayrıldığınız için gidin 40 dilenci doyurun, üzüleceğinize.

2 yıl boyunca görüştüğünüz bu adamın nasıl bi sapık olduğunu anlayamadınız mı? evlilik öncesi cinsellik tabularını yıkmak işte bu gibi durumlar için gerçekten gerekli.

öyle sapıkça düşünceleri yoktu. çok dinine düşkün gece bile namaza kalkan adamdı. bunları yapıyo ve hala namazınıda kılıyo.

Yarın mahkeme var. Bugün benle konuşcakmış. Şartları varmış yine :) annemgil illa devam et diyorlar. Bi cocuğunu bırakan senmisin diyorlar. Onlara rest çektim. Madem o kadar kolay evladını bırakmak bundan sonra beni arama sende beni bırak dedim. Çok huzursuzum. Yarın sorunsuz boşanmak istiyorum.

Yarın mahkeme var. Bugün benle konuşcakmış. Şartları varmış yine :) annemgil illa devam et diyorlar. Bi cocuğunu bırakan senmisin diyorlar. Onlara rest çektim. Madem o kadar kolay evladını bırakmak bundan sonra beni arama sende beni bırak dedim. Çok huzursuzum. Yarın sorunsuz boşanmak istiyorum.
Boşanmayi dusunuyo musun şartları konusursaniz 1 şans daha verecekmisin

Boşanmayi dusunuyo musun şartları konusursaniz 1 şans daha verecekmisin
Anneye bakkk. Elin herifi için yavrunu bırak diyor sana. Oha yani. Adamda adam ya.... ne günlere kaldık

Back
X