ilk evliliğimden 7 yaşında kızım var. 2yıl görüştüğüm adamla zorluklar içerisinde evlendik. O kadar herkesin yapma demesine rağmen. O gözyaşlarına kandım. Kendim ettim kendim buldum. Evliliğimin ilk haftasında dayak yemeye başladım. Benden ters ilişki istiyordu. Ve onu başkalarıyla birlikte olurken izlememi istiyordu. Bi süre sonra psikiyatriye gittik ve ilaç kullandı. Hep uyuyordu 1 bucuk ay kadar. Çok rahattım o dönem. Kızımla ve onun oğluyla vakit geçiriyordum. İlacı bıraktı ve eski kişiliğine döndü. Sabahlara kadar uyumuyor ve seks istiyordu. Ters ilişki istemiyordu ama sürekli onu başkalarıyla yatakta izlememi teklif ediyordu ilişki sırasında. Masör falan çağırmayı trklif ediyordu. maaşımı alıyo bana vermiyo. Kredi kartlarımı doldurdu. Kızımı görmemezlikten geliyordu ki onun kızı 4 yaşında. Bizde kalmak istedi. Ben ilk günler çok çok iyiydim. Kreşe yazfdırdım. Ama baktım ki kızıma kötü davranmaya başladı eşim. Eşit davranmıyordu. Kızım sürekli öz babasını sayıklamaya başladı. Benimlede ilgilenmiyordu. Bende kızını istemediğimi söyledim. Sonrasında beni evden kovdu. Ben yine döndüm eve ve yalvardım yapma diye. Tek bi şartı varmış. Evde ne onun cocuğu ne benim cocuğum olcakmış. Ve kızım asla gelip gitmicek görmücekmişim. Bende kabul etmedim. Boşancaz. Abim dışında kimseye söylemedim. Annem babam hasta nasıl söylerim. O kadar karşı çıkmışlardı. Kamuda çalışıyorum. Ama borcun içine batırdı beni. Nasıl tekrardan hayat kurarım. Kızım ve annem dışında bişey düşünemiyorum. 7 ay oldu evleneli. Ailesi bana yapmadığını bırakmadı. Napıcam ben. Resmen bile bile ateşe attım kendimi. Nasıl telafi edicem