İkinci evliliğini yapanlar sorum size

Ablama anlatmaya çalışıyorum bunu. Bulacağın insan dengin olsun, senin yaşadığın yollardan geçmiş olsun ki anlasın seni. Hiç evlenmemiş bir insan , evlenmiş 2 çocuk sahibi olmuş bir insanla asla yapamaz demiyorum istisnalar vardır elbet ama bi söz de vardır istisnalar kaideyi bozmaz diye.
Benim eşim hiç evlenmemiş bekar. Benim ikinci evliliğim hicbir zaman aramızda bir sorun olmadi asla gündeme gelmedi ima dahi edilmedi. Herkes aynı değil Allah iyi insanlarla karşılaştırın herkesi

Ben de bosanalı bir iki ay oldu iki cocugum var,bir iki talibim oldu bekar istemedim, benı anlayamaz cunku buyuk konusmayaym dıyorum ama en korktugum sey ıkıncıye bırıyle evlenırsem cocuklarıma bişi yaparsa derse öldürürüm,çocuklu olsa dersinki evet halimden anlar onun da cocugu var.Bir yandan da bir korkum daha var eski kocam evlenır de cocukları boslarsa ya da cocuklar görüşe gittiği zaman eşi cocuklarıma kötü davranırsa.

Benim ilk evliliğim ama eşimin ikinci evliliği. O da tanıştığımızda korkuları olduğunu, kadınları artık canavar gibi gördüğünü söylüyordu. Eski karısı çok eziyet etmiş ona. Ben de hepimizin korkuları var dedim. İlk ya da ikinci evliliğini yapacak olman birşeyi değiştirmeyebiliyor herkesin başına herşey gelebiliyor. Allah iyilerle karşılaştırsın. Şu an çok şükür ikimiz de çok mutluyuz. Ben dünyada senin gibi insanlar olduğunu bilmiyordum, şimdi çok kızıyorum kendime o kadar sene ona boşu boşuna katlandığım için, onsuz perişan olurum diye düşündüğüm için diyor. Benim öyle çok matah bir yanım yok ama eski eşi korkunç biri olduğu için kıyaslama yapıp bana çok değer veriyor. Hatta bazen ara sıra bana güzel şeyler söylesin diye eski eşiyle ilgili birşeyler soruyorum. Hatırlayınca kızıyor, sonra bana bakıp sevgi doluyor bu da yeni taktiğim 😁 herşey nasip ya. İnsan her yaşta her koşulda mutluluğu bulabilir

Benim eşim hiç evlenmemiş bekar. Benim ikinci evliliğim hicbir zaman aramızda bir sorun olmadi asla gündeme gelmedi ima dahi edilmedi. Herkes aynı değil Allah iyi insanlarla karşılaştırın herkesi

Diyorum ya istisnalar vardır diye. Müstakbel eş sorun etmese bile aileler ediyor. Çok duydum bunu. Hatta bi tanıdığım sırf oğluna evlilik yapmış birisini almasın diye (ki oğlu gerçekten seviyordu) cezayirden gelin aldılar. Oğlu şu an ağır depresyon hastası. Kız bütün aileyi birbirine katmış. Bazı ön yargılar kırılmalı. Ama ne yazık ki zor.

Back
X