- 17 Ekim 2023
- 2.267
- 2.847
- 63
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Bir sürü konu açmış konu sahibini anlamak mümkün degilAdamda para olsa nolur, kendi burda cimriliğinden şikayet ediyordu. Arabalarda oturmaktan bıktım, çayların parasını bile ben ödüyorum diyordu.
Evlense ne evlenmese ne aynı evde yaşamaya başlamışlar işte.
Ya hu sokakta kalsam cami bahçesinde yatarım da yine gidip onla yaşamam. Bu kadar mı çaresiz. Bu kadar mı vazgeçilmez.
Karmaşık bir durum. Ne gibi haklı gerekçeleri var bilemeyiz. Onca konulara sayfalarca yorumlar yapılmış.Bir sürü konu açmış konu sahibini anlamak mümkün degil
Abla kusura bakma 20 yaşında genç cahil çocuk değilsin 2 yılda her konuda seni eksik bırakan adamla evlenirken düşünseydin2 yıldır birlikteyiz, 3 aydır aynı evi paylaşıyoruz.Geçen gece yakınlaşmak istedim, bazı özel sebeplerden bir haftadır yakınlaşamamıstık .Başarısız oldu bir türlü o kıvama gelemedi erkek kişişi, yaşı 53 ben 40 .. Temizliğe hijyene dikkat eden önem veren bir kadınım.Hevesim bir kez kırılınca bir daha istemedim ertesi gün yakınlaşmak istedi ben istemedim ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.Gerekli tahliller falan da yapıldı bir sorun çıkmadı psikolojik ve yaş faktörü olabilrcegi söylendi, zaten her konuda beni eksik bırakan bir adam dı bir de bu konuda eksik kalınca yıkıldım resmen , ne yapacağımı bilemiyorum .Uzaklaştım artık
Önceki konularında da şikayetçi ama halen betaber olmaya devam ediyor sarımsak yiyiyip ilişkiye bile girme cesareti varsa adamda para var etsede edemesede sorun olmuyor
Adamda para olsa nolur, kendi burda cimriliğinden şikayet ediyordu. Arabalarda oturmaktan bıktım, çayların parasını bile ben ödüyorum diyordu.
Ya hu sokakta kalsam cami bahçesinde yatarım da yine gidip onla yaşamam. Bu kadar mı çaresiz. Bu kadar mı vazgeçilmez.
Ama konu başlığına 2. Evlilik yazmış ben o yüzden evlendiğini düşündüm açıkçası.Arkadaşlar konu sahibi evlenmemiş aynı evde yaşıyor. Yoksa 3 aydır evliyiz yazardı. Eski konularına bakılırsa adamın evlenmeye niyeti yok zaten.
Önceki konularında da şikayetçi ama halen betaber olmaya devam ediyor sarımsak yiyiyip ilişkiye bile girme cesareti varsa adamda para var etsede edemesede sorun olmuyor
Adamda para olduğu bilgisi nerde çıktı yav? Adam bir mağazada satış danışmanı ve kirada oturuyor. Konu sahibinin annesi adamı parası yok diye istemiyordu hatta. Yani konu sahibinin öyle parası için adamın yanında durma gibi bir durumu yok.Adamda para olsa nolur, kendi burda cimriliğinden şikayet ediyordu. Arabalarda oturmaktan bıktım, çayların parasını bile ben ödüyorum diyordu.
Onlarca konu açmış hep şikayetçi ama halen beraber yaşamaya devam ediyor o yüzden tahmin o yöndeAdamda para olduğu bilgisi nerde çıktı yav? Adam bir mağazada satış danışmanı ve kirada oturuyor. Konu sahibinin annesi adamı parası yok diye istemiyordu hatta. Yani konu sahibinin öyle parası için adamın yanında durma gibi bir durumu yok.
yazmamak gerekiyor daha fazla da insan dayanamıyorSize o kadar çok şey yazıldı çizildi hiçbirini unursamadiniz. Madem ki yazılanları dikkate almıyorsunuz bu sefer ne diyelim? Hangi ara evlendiniz o kadar sorunun içinde onu hiç anlamadım.
Bu sarımsak kokan ,banyo yapmadan cinsellik yaşayan kişi mi ? Onunla mı evlendiniz?
Ya bu adam size oran buran holluk gibi olmuş diyen adamlami evlendin
Şu size çok bol diyen adam değil mi bu? O kadar lafa, o kadar pisliğine evlenmenize ne denir bilemedim.zekanıza bir mavi boncuk konduralım maşallah
Kızlar bunlar ne midem bulandı kuscamYani biri bana folloş dese ben bırak evlenmeyi bir daha yüzünü görmek istemem
Bence sitede artık böyle bir kural da olmalı gelip konu açıp kendi konusuna hiçbir cevap yazmayan üyeler başka konu açamamalıbu adamla alakalı bir sürü konunuz var ve siz size söylenenleri dinlememekte hep bir ısrarcısınız ,konu açmakta da aynı şekilde açılıyor konu tartışma çıkıyor yazılanlara dahi dönmüyorsunuz bu da bir saygısızlık ben gerçek olduğunu düşünmüyorum anlattıklarınızın.
evet ya insanlar yardımcı oluyor yanı geri dönüp bakmıyor bile çok ayıp açma o zamanBence sitede artık böyle bir kural da olmalı gelip konu açıp kendi konusuna hiçbir cevap yazmayan üyeler başka konu açamamalı
+1Bence sitede artık böyle bir kural da olmalı gelip konu açıp kendi konusuna hiçbir cevap yazmayan üyeler başka konu açamamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?