- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Boşanmayı düşünüyormusunuz herhalde.
Allahım kolaylık versin inşallah.
İnsan neden bu kötülüğü kendine yapar ki?Çok uğraştı evlenmek için ne boşanması
Adam 53 yaşında...2 yıldır birlikteyiz, 3 aydır aynı evi paylaşıyoruz.Geçen gece yakınlaşmak istedim, bazı özel sebeplerden bir haftadır yakınlaşamamıstık .Başarısız oldu bir türlü o kıvama gelemedi erkek kişişi, yaşı 53 ben 40 .. Temizliğe hijyene dikkat eden önem veren bir kadınım.Hevesim bir kez kırılınca bir daha istemedim ertesi gün yakınlaşmak istedi ben istemedim ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.Gerekli tahliller falan da yapıldı bir sorun çıkmadı psikolojik ve yaş faktörü olabilrcegi söylendi, zaten her konuda beni eksik bırakan bir adam dı bir de bu konuda eksik kalınca yıkıldım resmen , ne yapacağımı bilemiyorum .Uzaklaştım artık
Zaten her bakimdan emekliye ayrılmak üzereAdam 53 yaşında...
Cacık yiyip gelen miydiBu sarımsak kokan ,banyo yapmadan cinsellik yaşayan kişi mi ? Onunla mı evlendiniz?
Evet aralarında 13 yaş var ve konu sahibinin fiziğiyle ilgili hakarette bulunmuş, dalga geçmişti. Daha hatırlamadığım başka detaylar da vardır.Cacık yiyip gelen miydi
Bu adamla ilgili kaç bin tane konu açtınız hepsinde aynı tepkiyi aldınız. Size küfreden cacık yiyip terli tişörtüyle sevişmeye gelen oran buran holluk gibi olmuş diyen hatta arkadaşınızın pozisyonlarda nasıl durduğunu merak eden bir adamla nasıl hangi kafayla evlendiniz anlayamadım. Kendinizi hiç sevmediniz mi ayrıca yaş 40 mı emin misiniz? Bu mükemmel ilişkiye bir nazar boncuğu bırakıyorum bir ömür mutluluklar2 yıldır birlikteyiz, 3 aydır aynı evi paylaşıyoruz.Geçen gece yakınlaşmak istedim, bazı özel sebeplerden bir haftadır yakınlaşamamıstık .Başarısız oldu bir türlü o kıvama gelemedi erkek kişişi, yaşı 53 ben 40 .. Temizliğe hijyene dikkat eden önem veren bir kadınım.Hevesim bir kez kırılınca bir daha istemedim ertesi gün yakınlaşmak istedi ben istemedim ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.Gerekli tahliller falan da yapıldı bir sorun çıkmadı psikolojik ve yaş faktörü olabilrcegi söylendi, zaten her konuda beni eksik bırakan bir adam dı bir de bu konuda eksik kalınca yıkıldım resmen , ne yapacağımı bilemiyorum .Uzaklaştım artık
Bu o mu?Ya bu adam size oran buran holluk gibi olmuş diyen adamlami evlendin
Tamam da canım adam bildiğin hakaret etmiş a...g... Geniş demiş daha neyin beraber yasamasiArkadaşlar konu sahibi evlenmemiş aynı evde yaşıyor. Yoksa 3 aydır evliyiz yazardı. Eski konularına bakılırsa adamın evlenmeye niyeti yok zaten.
Tamam da canım adam bildiğin hakaret etmiş a...g... Geniş demiş daha neyin beraber yasamasi
Önceki konularında da şikayetçi ama halen betaber olmaya devam ediyor sarımsak yiyiyip ilişkiye bile girme cesareti varsa adamda para var etsede edemesede sorun olmuyorDemek ki konu sahibinin de bulup bulabileceği tek adam bu. Yoksa bu kadar hakarete, sarımsağa, eski eşiyle samimiyete katlanmazdı.
Ha bunla olacağına insan yalnız ölür daha iyi ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?