Illaki evlenmek zorunda misin? hayır.Hepimiz sevgililik donemindr.bunlari yasamadik mi zaten? Asiri dusunceli, sevgi dolu, fazla anlayisli...peki ya simdi??
Fossssss
Siz daha once de evlenmissiniz
Karpuz degil ki icini acip bakasin. Kalabalilk aileye gelin gitmek bence 2 kat sorun. Heralde hayatiniz boyunca ailesi yuzundrn kavga edersiniz. Illaki evlenmek zorunda misin? Uzun sure taniyin birbirinizi. Inis cikislarina bakin
Neye sinirleniyor, neyi sacma buluyor.bunlar cok onemli.
Hafife alinmamali bir erkegin neye sinirlendigi, insanlara bakis acisi..
yani evet biraz öyle oldu :) kesinlikle acele etmiyorum ama korkuyorum daYani biz adamı tanımıyoruz ki, ne desek boş. Tanıyan eden sizsiniz.
Eğer evlilik için aceleniz yoksa tanıyın birbirinizi. Kalabalık aile benimde her zaman en korktuğum şey olmuştur. Zaman verin ve ailesiyle ilişkileri nasıl gözlemleyin. Sizinle onların arasında ki dengeyi kurabilecek mi ona bakın. İnşallah herşey gönlünüze göre olur
bende onu gözlemlemeye çalışıyorum. sürekli ailesiyle ilgili bir şey sormakta istemiyorum yanlış anlaşılmıyım diyeTanıyın iyice
4 ay çok kısa bir süre
Ailesi nasıl insanlar ve sizinle ailesi arasında denge kurabilecek biri mi ?
Ona bakın.
Sorularınızın cevabı sevgilinizde.Merhabalar,
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum.
ben 28 yaşındayım. Daha önce bir evlilik yaptım. fakat anne bağımlısı kişiliği oturmamış bir eş, sorunlu bir kayınvalide sebebiyle çok zor ve üzücü şeyler yaşadığım için evlendikten kısa bir zaman sonra ayrıldım. çocuğum yok. sevgilim ise 32 yaşında hiç evlenmemiş. 4 aydır birlikteyiz.
bana hissettirdiğini şeyleri seviyorum. bana karşı her zaman nazik , kibar, sevgi dolu olmasını. sakin yapıda olmasını,beni anlamasını. onunla vakit geçirirken huzurlu olduğumu ve çok eğlendiğimi hissediyorum. belli bir olgunluğa eriştiğini görebiliyorum.
kendisi 6 kardeşin en küçüğü. 3 elti 2 görümce var. yeğenler filan derken kalabalık bir aileler. ama ilk andan beri böyle kalabalık bir aile olması beni biraz ürkütüyor :) yaşadıklarımdan dolayı tedirgin oluyorum haliyle. bu kadar kalabalık bir ailenin içinde yapabilir miyim yaşı en küçük olan benim sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.
bdv de okuduklarımdan dolayı 3 elti fikri beni düşündürüyor :) sevgilimle aramız gerçekten iyi beni üzmeyeceğini her zaman arkamda olup destek olacağını düşünüyorum. ama işte daha şimdiden aklıma bunları getirip dert ediyorum.
acaba diyorum ailesi ilerde benim evlenip ayrılmış olmamı sorun yapar mı konu ederler mi . bunun beraberinde sorunlar yaşanır mı? bir de benim ailem hiç kalabalık değil o yüzden de bilmiyorum. kalabalık aile içine karışmanın nasıl bir şey olduğunu.
ikinci kez üzülmemek aynı sorunları yaşamamak için nasıl davranmalıyım ? nasıl bir yol izlemeliyim ? biraz fikir almak içimi dökmek istedim.
Hiç acele etme arkadaşım benimde ikinci evliliğim onunda ikinci evliliği üstelik onun ,5 yaşında bir evladı var öyle her şey gül gibi çiçek gibi gitmiyor ben hayatımı ona adadım kendi sehrimi bıraktım onun ailesinin yanına yerlestim AMAAAA pişmanım ben yandım sen yapma daha yaşın genç kapılarını açıkta tut hep birine kanıp tutulma bekarliginin şuan için keyfini çıkarMerhabalar,
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum.
ben 28 yaşındayım. Daha önce bir evlilik yaptım. fakat anne bağımlısı kişiliği oturmamış bir eş, sorunlu bir kayınvalide sebebiyle çok zor ve üzücü şeyler yaşadığım için evlendikten kısa bir zaman sonra ayrıldım. çocuğum yok. sevgilim ise 32 yaşında hiç evlenmemiş. 4 aydır birlikteyiz.
bana hissettirdiğini şeyleri seviyorum. bana karşı her zaman nazik , kibar, sevgi dolu olmasını. sakin yapıda olmasını,beni anlamasını. onunla vakit geçirirken huzurlu olduğumu ve çok eğlendiğimi hissediyorum. belli bir olgunluğa eriştiğini görebiliyorum.
kendisi 6 kardeşin en küçüğü. 3 elti 2 görümce var. yeğenler filan derken kalabalık bir aileler. ama ilk andan beri böyle kalabalık bir aile olması beni biraz ürkütüyor :) yaşadıklarımdan dolayı tedirgin oluyorum haliyle. bu kadar kalabalık bir ailenin içinde yapabilir miyim yaşı en küçük olan benim sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.
bdv de okuduklarımdan dolayı 3 elti fikri beni düşündürüyor :) sevgilimle aramız gerçekten iyi beni üzmeyeceğini her zaman arkamda olup destek olacağını düşünüyorum. ama işte daha şimdiden aklıma bunları getirip dert ediyorum.
acaba diyorum ailesi ilerde benim evlenip ayrılmış olmamı sorun yapar mı konu ederler mi . bunun beraberinde sorunlar yaşanır mı? bir de benim ailem hiç kalabalık değil o yüzden de bilmiyorum. kalabalık aile içine karışmanın nasıl bir şey olduğunu.
ikinci kez üzülmemek aynı sorunları yaşamamak için nasıl davranmalıyım ? nasıl bir yol izlemeliyim ? biraz fikir almak içimi dökmek istedim.
Çok özel değilse neden pişmansınız 2.evliliğinizde?Hiç acele etme arkadaşım benimde ikinci evliliğim onunda ikinci evliliği üstelik onun ,5 yaşında bir evladı var öyle her şey gül gibi çiçek gibi gitmiyor ben hayatımı ona adadım kendi sehrimi bıraktım onun ailesinin yanına yerlestim AMAAAA pişmanım ben yandım sen yapma daha yaşın genç kapılarını açıkta tut hep birine kanıp tutulma bekarliginin şuan için keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?