cok uzun, son konularimda yazdim gorebilirsiniz. beni esimle ilk tanistigim gunden tutun da evlenene hatta evlendikten sonra bugune kadar bile hic mutlu olmadik, hep farkliydik, hep ayri telden caliyorduk, hep uyumsuzduk, hep esimin inadi sonra da benim itip kakmamla evlenip bugunlere geldik. Ben tr de olsam belki bosanmistim simdiye kadar ama abd deyim, isim, okulum burada, bosanirsam yalniz olacagim, ailem de kalkip yanima gelmez, sonra yabanci memlekette esimle dipdibe olacagiz vs vs. durumum karisik ve zor.
Ben de nefret ediyorum esimden ama bazen de ozluyorum lanet olsun kineyse ben konunu sabote etmiyim canim
canım allahım güzel yazı yazsın, mutlu ol inşallah. Benim ikinci evliliğim. İlki seninki gibi kısa sürmüştü. İlk evliliğim ile ikincisinin arasında 4 yıl var. Bu süreçte hayatıma kim girdiyse evlenip ayrıldığımı duyan tüm erkekler sorun değil şeklinde yaklaşıp işin içine aileler girince hep bozuldu. Oğullarına DUL bir kız almak istemedi hiç biri. Bu arada yakın akraba bile kocalarını benimle yan yana bırakmadı , adım 2. el falan oldu. Zor zamanlardı. Gittiğim düğünlerde falan tuvalete gider ağlardım. Benim çeyizim yeniden alındı. Eski evlilikten kalma hiç birşeyi kullanmadım. Eşimin ailesini ikna etmesi 2 yıl kadar zaman aldı. Artık eşim kimseyle evlenmeyince ailesi mecburen benimle evlenmesine razı oldu. Ama hiç kötü bişi söylemediler bana evlendikten sonra. Eşim hiç ezdirmedi beni, kimseye laf söylemek düşmedi. Herşey eşte bitiyor kısaca.
Selam kızlar, hatırlayanlarınız vardır belki. 2 sene önce 2 aylık bir evliliğim oldu. Evlilik denebilirse. İnsanların 20 yılda yaşadığı sorunları 2 ay içerisinde yaşadım. Zorlu da bir boşanma sürecinden sonra dava bitti, kimliğimi almak üzereyim. Hayata tutundum şükür. Evlilik konuları harici çok da mutluyum elhamdülillah.
Ama bu ikinci evlilik olayı beni biraz üzüyor. İş yerimde birileriyle tanıştırmak isteyenler filan oluyor. Ama durumumu henüz kimse bilmiyor, rahatsız edilme ihtimalim olabileceğinden patron (akrabamız olur) kimseye söylememi istemedi. misal birini söylüyorlar, merak da ettiklerim oluyor içlerinden, ama görüşemiyorum. Bir tane polisi kaçırdım o yüzdenKısmet. Aslında yanaşmaya da korkuyorum ama böyle bir talep olduğunda durumu da saklamak zorundayım, aracıya da söyleyemiyorum o yüzden. E görüşüp söylesem belki çocuk bilse baştan hiç gelmeyecek, oyalamaya ne hakkım var diye düşünüyorum.
Durumumu çevremde bilenlere gelince. Önceden annemin önünü kesen beni isteyen insanlar "Aa şimdi almam, o hakkını kaybetti, küçük kızı ver bize." filan diyorlarmış. Takmamaya çalışsam da içime oturuyor bu laflar. Günlerce ağlıyorum.
Bazen böylesi daha iyi diyorum gerçi. Sonuçta az da olsa kullandığım eşyalarım var. Çeyiz yerleşirken içime bir ağırlık çökecek. Hatta çeyizlerimin yanından bir şey almak zorunda kaldığım zaman (tabak çatal takımları filan) onlara fazla bakmadan hemen işimi halledip ayrılıyorum yanlarından. İçim bir garip oluyor. Yani yeniden evlilik düşünceleri kasıyor beni.
İkinci evliliğini yapıp mutlu olmuş ablalarım beni biraz rahatlatabilir mi bu konularda? He illa evleneceğim diye bir şey de yok. Yaşım daha 23. Evlilik odaklı yaşamıyorum artık. Ama ne lise ne üniversite çağlarında gezip tozmadım her şeyi evliliğe sakladım, o da 2 ayda burnumdan geldi. Ve ben hala bir erkeğin sıcaklığını sevgisini yaşayamadım. Arkadaşlarımın evlilik fotoğraflarına bakıp maşallah çekip iç geçiriyorum. Acaba ben nasıl bir daha biriyle evlilik aşamasına gelebilirim
Canim colugun yok cocugun yok hic evlenmemis bir insandan farkin yok ki senin
Hadi cocuk olsa yeniden evlenmek zor hem kendini hem cocugunun rahatini dusunmek zorunda kalirdin bence su an boyle bir derdin yok cok sanslisin emin ol
Resmi nikahla evlenip bosanmissin
Millet neler yapiyor ama o imzayi atmadan yaptiklari icin onlar bekar da sen mi dulsun sanki
Tertemiz alninin akiyla ayrilmissin usuluyle yeniden mutlu olur evlenirsin ne olacak hic uzulme kendine guven seni birileriyle tanistirmak isteyenlere de soyle sadece talipliye usuluyle aciklasinlar gelen kisi seni bilerek gelsin merak etme kimsenin aktini calmazsin
Daha cok cok gencsin kucucuksun kuzum umarim cok mutlu olursun
Bu arada isyerinde soylememekle iyi yapmissin insanlar mal cunku hemen erkek ariyor diye bakarlar bu toplumda ne yazik ki
ay ağlayayım mı ben şimdi şuracıkta :) maşallah nazar değmesin. o zaman bu meseleyi turnusol gibi kullanmak lazım değil mi? karşındakinin adam olup olmadığı da anlaşılmış olunuyor böylelikle. helal olsun eşine. inşallah ömür boyu mutlu olursunuz. umut oldunuz sağ olun :)
dimi işte bunları hep düşünüyorum kendi içimde de kabullendim ama o laflar ok gibi geliyor bana :)
çok şükür ki çocuksuz kurtuldum ordan. ömür boyu o aileyle muhattap kalsaydım ben hiç iyileşemezdim.. bir de evet bundan sonra söylemeye karar verdim aracılara, iş yerinden de olsa :) umarım ağızları sıkıdır
hiç bir şeye yanmıyorum da o polis çocukta çok heyecanlanmıştım, baya düzgün biriydi, söyleyemedim diye görüşmeyi reddettim resmen, hayırlısı :)
sevgili olduğun kişilerle asla cinsel münasebette bulunma. Evlenip ayrıldığın için onların bu anlamda talepleri olabilir. Bekle, hakkında hayırlısı olsun. Herkesin bir kısmeti vardır. Demekki eski eşin senin kısmetin değildi.
ay Allah korusun.. ben elimi bile tutturmayı gururuma yediremiyorum :)
canım allahım güzel yazı yazsın, mutlu ol inşallah. Benim ikinci evliliğim. İlki seninki gibi kısa sürmüştü. İlk evliliğim ile ikincisinin arasında 4 yıl var. Bu süreçte hayatıma kim girdiyse evlenip ayrıldığımı duyan tüm erkekler sorun değil şeklinde yaklaşıp işin içine aileler girince hep bozuldu. Oğullarına DUL bir kız almak istemedi hiç biri. Bu arada yakın akraba bile kocalarını benimle yan yana bırakmadı , adım 2. el falan oldu. Zor zamanlardı. Gittiğim düğünlerde falan tuvalete gider ağlardım. Benim çeyizim yeniden alındı. Eski evlilikten kalma hiç birşeyi kullanmadım. Eşimin ailesini ikna etmesi 2 yıl kadar zaman aldı. Artık eşim kimseyle evlenmeyince ailesi mecburen benimle evlenmesine razı oldu. Ama hiç kötü bişi söylemediler bana evlendikten sonra. Eşim hiç ezdirmedi beni, kimseye laf söylemek düşmedi. Herşey eşte bitiyor kısaca.
Bakalım bizler ne zaman ikinci evlilik aşamalarına geleceğiz. Anladığım kadarıyla o aşamalar da zorlu geçiyor. Ümitli, metanetli olmaya çalışalım.
Nasıl evlenmeden önce boşanacağımız hiiiç aklımıza gelmezdi, aynı şekilde bundan bir kaç sene sonra hangi noktaya geleceğimiz de tahmin etmek çok zor.
Ümitvar olalım, burada iyi haberlerimizi paylaşalım :)
Hem hiiiç sıkıntı görmeseydik, hangimiz şimdiki kadar olgunlaşabilir, güçlenebilirdik?
Evlenmeden once ayrilik aklimiza gelmiyor mu? Kuzenim nisanliyken bosanan kuzenim bunlarin evlilik Benimki kadar da surmez dedi iki yil sonra bosandi. Arkadasim kac kere ayrildiktan sonra evlendi, evlenmeden once herkes yapma etme dedi, ama olacagi var ya evlendi ve bir yil sonra bosandi. Ve Ben o kadar kisi yapma, etme, yol yakinken don dedi ki resmen inatla evlendim. Aglaya aglaya, yalvara yalvara hem de. Bu kadar gurursuzca, bu kadar asagilikca... Dugun gunu beyaz gelinligimle duygulanip da ne kadar guzel olmussun diyen degil geline avazi ciktigi kadar bagiran cagiran bir adamla hem de.... Simdi biz ayriliga kadar gidecegimizi bilmiyor muyduk??
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evlenmeden once ayrilik aklimiza gelmiyor mu? Kuzenim nisanliyken bosanan kuzenim bunlarin evlilik Benimki kadar da surmez dedi iki yil sonra bosandi. Arkadasim kac kere ayrildiktan sonra evlendi, evlenmeden once herkes yapma etme dedi, ama olacagi var ya evlendi ve bir yil sonra bosandi. Ve Ben o kadar kisi yapma, etme, yol yakinken don dedi ki resmen inatla evlendim. Aglaya aglaya, yalvara yalvara hem de. Bu kadar gurursuzca, bu kadar asagilikca... Dugun gunu beyaz gelinligimle duygulanip da ne kadar guzel olmussun diyen degil geline avazi ciktigi kadar bagiran cagiran bir adamla hem de.... Simdi biz ayriliga kadar gidecegimizi bilmiyor muyduk??
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
biliyorduk :) yine de yaşamak istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?