İKİNCİ EVLİLİK VE YİNE HÜSRAN :(

malesef bu konuda çok tartıştık benim oğlumun yanında yapma bak üzülüyor oda oğlumu haftada bi kez geliyor kucagımdan inmiyor ne yapmamı bekliyorsun diyor
Öbürünü de çağırsın, insana hangi evladından hayır geleceği belli olmaz. Bu adam nato kafa nato mermer, üzüldüm ya ;(

sizinle daha bi güçlendim kendime güven geldi çok sağolun kızlar valla .çok bastırılmış duygularla büyüdük o yüzden bi o özgüvenim geri gelmedi.korkak biri oldum hep.

malesef bu konuda çok tartıştık benim oğlumun yanında yapma bak üzülüyor oda oğlumu haftada bi kez geliyor kucagımdan inmiyor ne yapmamı bekliyorsun diyor

gerçekten teselli için söylemiyorum. bu adam kayıp değil senin için.
senin çocuğuna yaşattığı duyguya bak. sen de kendi oğlunu kucağından indirmeseydin. onun oğlunun suratına bakmasaydın anlardı. neyse boşver artık. önüne bak. çocuğun herşeyden önemli. hiç olmassa kendisine sevgi göstermeyen, karşısında kendi çocuğunu deli gibi seven bi adamı görmez

evet arkadaşım dün bunu çok iyi anladım bende gözlüğü kalmış aradı seninle konuşmam lazım acil vs yolda buluştuk gözlüğümü verirmisin dedi bumu acil dedim seni görmek istemiş olamam mı dedi dengesizlikte son nokta...

Eski eşimin çocukları vardı.Cocuklar cuma akşamı gelip pazartesi gidiyorlardı.Anneleri yanında olmadığı için garip kalmasinlar diye sabah kalktıklarından gece yatacaklarina kadar şefkatli davranıyor hatta yemeklerimi seviyorlar diye akılları kalmasın diye pazar çok çok yapıp yanlarına koyuyordum.Anneleri atacakti biliyordum sadece kendilerini değerli hissetmeleri için.Cok küçüktuler çünkü.Sosyal medyada fotograf paylasmiyordum.Anneleri bakip babalariyla fotografimizi gosteriyordu cunku.uzuluyorlardi.Butun haftasonu onların istedikleri oluyordu.Bir süre olgun olmaya anlamaya çalıştım.Bir süre sonra uyum olur sandım.
Fakat zamanla kendi çocuğumda değersizlik hissi ve dikkat çekmek için davranış bozuklukları başladı.

Surekli anlayış istiyor beni bencillikten suçluyordu.
Ben sadece eşit sartlar istiyordum.Butun hafta yanımızda bense onları 2 gün görüyorum diye isyan ediyordu.Oysaki hafta içi sürekli iş yapıyor çocuğumla çok az ilgileniyor,hafta sonları ise onların peşine takiliyorduk.
Çocuklarinin yanında sesini bile yükseltmeyen sürekli gülümseyen adam haftaici yalnızken benim çocuğumun yanında gayet rahat Avaz Avaz saçma sapan benimle kavgalar etmeyeve küçücük cocugu terslemeye başladı.Cocugumun babası doğumdan sonra ayrılmış ve bir daha aramadı bu arada çocuğum gözünün içine bakardı güzel bir şey desin diye...
En son bir akşam patladim ve benim çocugumla ilgilenmek istemediğini kendi çocukları bu evden gidince bu evin bir anlamı bile kalmadığını itiraf etti.Bende toplandim ve çocuğumu alıp aynı akşam gittim.Cocugumla koca arasında tercih yapma gecesiydi o gece...
Evlilik birkaç ay sürdü ama çocuğumu tamir etmek yıllar aldı.Ve bence bilinçaltında bir sürü gereksiz hatıra da kaldı.Ne yaparsam yapayım...
Oysa bu evliliği çocuklar için yapmıştık ben birbirimize destek olacaktik..

Demem o ki..Bu evlilik çocuğunda sıkıntılı bir durum yaratabilir ve bu onu ömür boyu etkileyecek izler bırakabilir..Bu tarz adamlar bencil olurlar.. Çocuk bir baba kazanmayacak belli..Var tabi vicdanlı insanlar ama ben anladım ki kendi çocuğu değilse bir erkek çok zor ..benimsemiyor.. olmuyor..En azından annesini de kaybetmesin bence..
Bu açıdan da düşün...

Ne kadarda benzer seyler yaşamışız .çocugum onu sevsin diye gözünün içine bakardı dikkat cekmek için tuhaf hareketler, çocugu bizdeyken hersey güllük gülüstanlık....

Kabus gıbı gercekten
Ben bu konuda sanırım cok sanslıyım.

Neredeyse evlenelı 5 sene bıtecek. Oglumun bebeklıgınden berı esımle beraberız. Bız kavga ettık konusmadıgımız cok oldu ama o asla bunu cocuga yansıtmadı . Hatta cogu kavgamızda cocuk bısılerı cakmasın dıye normal davranarak kapandığıda cok olmuştur.

Ben sızı tebrık edıyorum, sızın yerınızde olsam bende aynen sızın gıbı davranırdım.
5 seneden sonra bır cocugumuz ! daha olacak.
Acıkcası sevgıyle beklıyoruz .

Sık sık dıle getırıyorum dayak ,aldatma olmadıgı surecede esımden ayrılmayı asla dusunmem . Konu sahibinin üzülmesine gerek yok , ılla da babaya gerek yok bence ogluyla ıkısı pekala cok guzel bır hayat yasayabılırler.
Mutluluklar dılıyorum herkesin gittiği yolda.

ne kadar şanslısınız Allah mutlulugunuzu daim etsin .benım ve oğlumunda tek istegi buydu.onunda evladı var anlaşırız mutlu bir aile olabilirz dedik ama olmadı işte. iyi dileklerin için çok teşekkürler.

Bahane ariyormus gibi geldi bana.sevse bu kadar cabuk gitmez bosanmaya
Katiliy
iliski de hatalar karsiliklidir sen onun istedigi gibi o da senin istedigi gibi biri olun alttan alin burada herkes ayrintiyi evinizin icini bilemez .Neyin kavgasi bu alttan alin guzel sozler soyleyin bosanmak care degil kinsenin dort dortluk yuvasi yok.Siddeti onaylamiyorum alin karsiniza konusun degiselim diyim.

ne kadar şanslısınız Allah mutlulugunuzu daim etsin .benım ve oğlumunda tek istegi buydu.onunda evladı var anlaşırız mutlu bir aile olabilirz dedik ama olmadı işte. iyi dileklerin için çok teşekkürler.
Bence bunlar kalıp dusunceler degıl, ben cocugu olan bır adamla asla evlenmezdım . Ben bekar bırıyle evlendım ancak daha once evlenmıs ayrılmıs cocuksuz bırı en fazla tercıhım bu olurdu.
Asla daha ıyısını dusunemezdım kısmet artık bellı olmaz daha gencsınız hayat ne getırır ne goturur

Evlat sevgisi tatmış yavrumuda sevebilir dedim ama olmuyor kendi cocugu gibi asla sevmiyor ilgilenmiyor.sırf bu yüzden çocuklu birini istemiştim.

Çok zor bir durum. Allah kolaylık versin.
Adam değişmemiş bence hep böyleymiş, ilk eşi de şutlamış.
Yok ona bağırmazmış bilmem ne. Eşine soralım bir de bakalım neler anlatacak. Eğer bir adam neden boşandığını açıkça anlatamıyorsa ya aldatmıştır ya da şiddet uygulamıştır. dayak attım diyemez. aldattım da diyemez.

Ailenin yanına dönmek konusunda yaşadıklarını okudum. Keşke kendi hayatını kurabilsen. Çalışıyor musun bari?
İnan bu adamdan baba falan olmaz. Çocugun evet yarası bu ama bu adam çocuğunun yarasına merhem değil. Hatta tuz basıyor. Çok mu zor kendi oğlu kucağındayken bir dizine de şu yetimi oturtsa. Kendi oğlu kıskanmasın diye yapmıyor bence.
hafta içi yapsa bari.
Ama adamın kendi dengesiz ve fevri. KEdinin fare ile oynadığı gibi oynuyor senle. Bence boşanma değildi niyeti ama bence vazgecmeyin. bosayın gitsin. siz 2. evliliği bitirecekseniz o da bitirecek sonucta.
Eski karısı da aklı varsa tekrar dönmez ona. aklı yoksa mutluluklar.

Eski eşinle konuşacagım dedim bigün oda dediki tabiki konusabilirsin ama benim yanımda.muhtemelen kadında ondan korkuyor bişey anlatamayacak.çalışıyorum çok şükür ailem üst katına taşındı beni.başka yerde oturmama müsade etmediler.ailem çok tutucu malesef sıkıntım o yönde arkadaşıma bile gitcek olsam sıkıntı yaratıyorlar onlar gelsin vs .kesinlikle kendi oğlunu üzmemek için benim oğlumu üzüyor .benim oğlum yanagını sevdi eşimin hemen kendi oğlu atıldı benim babam sevme dokunma yanına oturma eşim hiç bişey demedi çok kızdım sonra ben dedim evet osenin baban benim oğlum senin babanı abisi gibi seviyor babası gibi degil.ama baba da tepki yok

ne yapacagımı sasırdım 1

Adam psikopatın teki. Tabi ki boşan. Bazı kadınları anlamıyorum 10 kere evlensem 10u da boyle cıksa boşanırım. Tekme tokat dövmesini ya da öldürmesini mi bekliyorsun. Abartma deme

böyle saçma sapan seylerde (suçun bile yok) bunları yapan bi adam bi sorun olduğunda hee şeyi yapar. Sen hala şaşır. Kusura bakma ams kızıyorum cok böyle durumlarda. O kadar mı değersizsin? Sen olaya dul kalma korkusuyla yaklaşırsanız bu iş yaş zaten. Milleti düşünene ya da o saçma olan adama olan sevgini düşüneceğine çocuğunun psikolojisini düşün bence

Ne kadarda benzer seyler yaşamışız .çocugum onu sevsin diye gözünün içine bakardı dikkat cekmek için tuhaf hareketler, çocugu bizdeyken hersey güllük gülüstanlık....

Canım çok etkileniyorlar..Bende genctim ,anneydim ama kadindim sonuçta..bir hayat arkadaşı istedim sevilmek istedim ama elimde yeni gelişen benim sorumluluğunda benim kararlarimla hayatı şekillenecek bir fidanim vardı.Kanimdan canımdan parça...Keşke tercih yapmak zorunda birakmasaydi. Gerçi ondan başka bir şey olmazdı ya...Biraz daha ugrasabilirdim belki...Ama göze alamadım bir kaç yara daha açılmasını çocuğumda..İlerde huysuz bir koca ve kendine güvensiz mutsuz bir evlat...Ne kadar vicdan azabı bir anne için...

İşte İnsan evlatları da var canım.Ne güzel sana denk gelmiş..Tahtaya vurdum..Nazar değmesin :)

Ilki zordu.Alisik degildik.Simdi alışığız.ilki gibi şaşırtmaz çünkü bekleriz ;bir ayağımız hep geride olur.Ha bir ha iki.Mutsuzsan ikinciden de bosanilir uzulme.

Ayrılıp aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorsun ama bu tek başına olmuyor karşı taraf uyumsuz hareket ediyor ve herşeyi bir silkeleme de döküp bitirmek istiyor üzülmeyin seni demekki asla hak etmemiş etseydi bunların hiçbirini yaşatmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…