- 1 Mart 2016
- 69
- 33
- 38
- 40
- Konu Sahibi nehiraras85
-
Evladına nasıl davranıyor? Oğlundan ayırıyor mu?
tabiki oğlu gibi davranmıyor ilgleniyor ama sevgi falan gösterisinde bulunmuyor kendi oğlu gibi kucagına alıp öpüp koklamıyor oynuyor futbola götürüyor parka götürüyor ama tabiki ilgilenmek cocugun sevgi açlığını gidermiyor.onun oğlu sadece hafta sonu geliyordu bize ama benim oğlum sürekli bizimle oda tabi çocugu çok özlüyor sarılıp öpüsüp koklaşıyorlar benim oglum tabiki üzülüyor onları görünce ne kadar sanslı onun babası onu çok seviyor diyor kendi babası hiç ilgilenmiyor çünküEvladına nasıl davranıyor? Oğlundan ayırıyor mu?
Sadaka ver bu adamdan kurtulacağın için. Banyodan çıkınca sıhhatler olsun demedin diye kızan adam yarın seni sokak ortasında doğrar.
bu basit bir örnek mesela akşam biraz rahatsız gündüz ben işte yogun oluyorum arada konusuyoruz ama nasıl oldun demezsem çok sorun yapıyor.kandillerde onun elini öpmeyi unutırsam,işte vs başka bisey canımı sıkıp suratımı astığımda, oğlumun babası oğlum için mesaj atıp ona söylemediğimde, çoğu arkadaşımla görüşmemi yasakladı onlardan biri gelmek istediğinde , onu cinsellik acısından yarım saat bile bekletsem çok büyük kavga o an daha ona karşılık vermem lazım,telim o aradığında meşgul çaldığında, kime gidersem gideyim 10.30dan sonra eve geç kalırsam vs vs vs salak saçma şeyler bazen düşünüyorum acaba herkesmi böyle banamı bu yaptıkları garip geliyorSadaka ver bu adamdan kurtulacağın için. Banyodan çıkınca sıhhatler olsun demedin diye kızan adam yarın seni sokak ortasında doğrar.
Sen simdi bu adamin ilk esi neden onu bosamis hala anlamadin mi
Cehaletimi mazur görün hanımlar... Bu " dul kalma korkusu " ne ola ki ? Birilerinin " Aaaaa kadına bak, ne kadar da dul " demeleri mi korkutuyor sizi ?
Yalnız kalma korkusunu anlarım... Tekrar anne baba evine dönme korkusunu anlarım... Tek başına çocuk büyütme endişesini anlarım. Ama cidden bunu anlayamıyorum.
Kimse sizin yerinize dayak yemiyor. Çocuğunuzun yerine şiddete maruz kalmıyor. Hatta ölmüyor, aşağılanmıyor...
Korkmayın bu kadar...
canım ailen arkandayken bu saçma sapan evliliği bitir düzelmez bu adam sen mutsuzken çocuğun daha mutsuz inanki ayrıldığında oğlun daha mutlu olacak seni o kadar kısıtlamışki içindeki sen kaçmış resmen ruha dönmüşsün çalışıyosun kimseye muhtaçlığın yok sende insan evladısın niye kendine bunu yaptırıyorsun bırak inceldiği yerden kopsunbu basit bir örnek mesela akşam biraz rahatsız gündüz ben işte yogun oluyorum arada konusuyoruz ama nasıl oldun demezsem çok sorun yapıyor.kandillerde onun elini öpmeyi unutırsam,işte vs başka bisey canımı sıkıp suratımı astığımda, oğlumun babası oğlum için mesaj atıp ona söylemediğimde, çoğu arkadaşımla görüşmemi yasakladı onlardan biri gelmek istediğinde , onu cinsellik acısından yarım saat bile bekletsem çok büyük kavga o an daha ona karşılık vermem lazım,telim o aradığında meşgul çaldığında, kime gidersem gideyim 10.30dan sonra eve geç kalırsam vs vs vs salak saçma şeyler bazen düşünüyorum acaba herkesmi böyle banamı bu yaptıkları garip geliyor
canım sinip ezilip oturma bi köşede sen bi annesin öncelik sen ve evladın ailenle açık konuş sana güvenmelerini sağla oğlunla kaliteli vakit geçirirsen sevgi açığını kapatabilirsin değişik aktivitelere götür ne bileyim oyalanmasını sağla evde bunalır çocukküçük bir kasaba da yasamanın etkisi çok var sanırım. annem babam arkamda çok şükür.ilk evliliğim bitince onlarla yasadık 4 yıl ama çok zorlu geçti başka eve çıkmama izin vermediler oğlum hiç onlarla kalmak istemedi ailem çok tutucu dışarı bile zar zor veya beraber çıkabiliyorduk dışarsı dediğim bi arkadşıma oturmaya kafe falan gidemezsin.oğlum çok istedi anne bana baba bul evlen gidelim burdan bizim kendi evimiz olsun yeni babam olsun okulda herkesin annesi babası birlikte beni okula beraber götürürsünüz.oğlum çünkü küçük yaşta ayrıldı babasından aile ortamına çok muhtaçtı ki bi nebze tadını alabildi hep ikinci eşimin onu okula götürmesini istedi çünkü baba sevgisine ilgisine çok muhtaçtı.evet anne evine dönmeye korkuyorum oğlum istemiyor çünkü ordayız suan ama mutsuz Allah kimseyi böyle bi durumda bırakmasın gercekten çok zor
AMİNNNNNNNNNN arkadşım cok saol.bazen naparsanız yapın olmaz kısmetse varsa bitecek zaten de bitsin bence boyle bir insan cekilmez rabbim inşallah mutlu etsin oğlunla seni
Bu adam boşandıktan sonra o kadınla yeniden evlenir eskiyi unutamamış[/QU
bende öyle düşünüyorum çocuguna çok bağlı ikiside her anne baba bağlıdır ama onlarınki çok farklı bir olay çocuklsrı için yapabilirler
bende öyle düşünüyorum çocuguna çok bağlı ikiside her anne baba bağlıdır ama onlarınki çok farklı bir olay çocuklsrı için yapabilirlerBu adam boşandıktan sonra o kadınla yeniden evlenir eskiyi unutamamış
ne yaparlarsa yapsınlar. gerçi ben o kadının kocanla tekrar evleneceğini düşünmüyorum. neden böyle psikopat biriyle tekrar evlensin. zaten adam çocukla ilgileniyo ihmal etmiyo.bende öyle düşünüyorum çocuguna çok bağlı ikiside her anne baba bağlıdır ama onlarınki çok farklı bir olay çocuklsrı için yapabilirler
ne yaparlarsa yapsınlar. gerçi ben o kadının kocanla tekrar evleneceğini düşünmüyorum. neden böyle psikopat biriyle tekrar evlensin. zaten adam çocukla ilgileniyo ihmal etmiyo.
sen de bence devam etme. hiç elle tutulur bir yanı yok. etrafı boşver. kimse sürekli senin 2. defa niye boşandığını düşünmeyecek. 1 kere konuşulur unutulur gider.
tabiki oğlu gibi davranmıyor ilgleniyor ama sevgi falan gösterisinde bulunmuyor kendi oğlu gibi kucagına alıp öpüp koklamıyor oynuyor futbola götürüyor parka götürüyor ama tabiki ilgilenmek cocugun sevgi açlığını gidermiyor.onun oğlu sadece hafta sonu geliyordu bize ama benim oğlum sürekli bizimle oda tabi çocugu çok özlüyor sarılıp öpüsüp koklaşıyorlar benim oglum tabiki üzülüyor onları görünce ne kadar sanslı onun babası onu çok seviyor diyor kendi babası hiç ilgilenmiyor çünkü
malesef bu konuda çok tartıştık benim oğlumun yanında yapma bak üzülüyor oda oğlumu haftada bi kez geliyor kucagımdan inmiyor ne yapmamı bekliyorsun diyorAh yazık yavrum yasiz bu adamdan ayrılın, oğlunu seversin ama bu babasız yavruya göstermeden, göstereceksen onu da eşit sev, sevabı yazılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?