İkinci evlilik yapıp mutsuz olan var mıdır?

Ailemle yaşıyorum şu an. isim de var memurum maddi olarak da problemim yok, onlar da yeniden evlenebilirsin daha yaşın genç diyorlar ama şu an için de ilerisi için de korku var. Sanki bütün erkekler kötü, çıkarcı. kimseye iyi gözle bakamaz oldum
Bu hisler çok normal, hemen çok iyi olmak abes olurdu. Bence akışa bırakın, işiniz gücünüz varmış, klasik olacak ama gezin tozun, sevdiğiniz şeylere vakit ayırın, mümkünse terapi almanızı da öneririm, göremediğiniz noktalarda aydınlanma yaşamak da iyi oluyor, akışta hoşunuza giden birileri denk gelirse görüşürsünüz.
Ben de boşandım, başta sudan çıkmış balık oluyorsun, kimseye güvenemem bi daha diyorsun ama iyi insanlar da var hayatta, biraz zaman geçince ve fırtına durulunca daha sağlıklı bakabileceksiniz.

Nasıl oluyor böyle bilmem.siz samimisiniz o kadarını anladım.ben hep kendim gidip buluyorum konuşarak, fingirdeyerek, bakışarak falan.o tarz ayağına kadar teklif götürülen çevreler çok garibime gidiyor o yüzden.kıskanmıyor da değilim.ohh oturduğun yerden.
cidden mi ahjsjdd

Çekişmeli boşanma o kadar yipratiyormus ki. Kendimi çalışmaya verdim tatil bile düşünmedim kendi kendime kalmamak icin
Ben anlasmali bosanacam ama buna ikna edene kadar çok yoruldum, yine de çekişmeli gibi zor değildi.
Ona rağmen en az 5 6 yıl evliliği hiç düşünmüyorum, yani biriyle görüşebilirsiniz de evlilik için baya erken bence.
yalnızlığın tadını çıkarın

Anlaşmalı dava açmak istiyorum.Zaten kendisi çekişmeli dava aç.Anlasmaliya ceviririz demişti.
Sakin böyle bir şey yapma, arkadaşım çok yıprandı, üstelik cekismeliden anlasmaliya çevirme ücretini de kız ödedi. Adam baya yipratti onu. Anlasmali en temizi.

Dengine düşersen neden mutsuz olasın?
Sorun olmayacak diye düşünme illa ki olur ama evliliği sarsmadığı sürece ciddi birşey olmaz. Cinsellik şiddet hep boşanmalık sorunlarmış zaten.
Senin ilk evliliğini başına kakma ihtimali olan birini 1 saniye bile yanında tutma. Hatta ilk evliliğini sen de kafanda çok büyütme ne olmuş evlendiysen. Neyse çocuğun varsa bu durum değişiyor tabi. Çocuksuz biriyle asla evlilik yapma.
Ama sen de çocuk yoksa da asla çocuklu birini tercih etme asla!

Ben anlasmali bosanacam ama buna ikna edene kadar çok yoruldum, yine de çekişmeli gibi zor değildi.
Ona rağmen en az 5 6 yıl evliliği hiç düşünmüyorum, yani biriyle görüşebilirsiniz de evlilik için baya erken bence.
Ne kadar şanslıymişsınız. Benim karşımda laftan sozden anlayan birisi olmadığı için maalesef bu şekilde süründüm. Çok şükür adalet benden yana oldu ama bende bıraktığı psikolojik etkiden kurtulamadim hala

ister istemez çoğu kişi görüşüp konuşmak istiyormuş vaouuuvvv venaessa, raiynn ve benim gözler yaşlı.😭😭dayanamayacağım konuya gidiyorum valla.kızlar siz de gelmeyin üzülürsünüz 😂😂
Neden böyle tuhaf bir tepki verdiniz ki? Konu sahibi normal bir soru sormuş? Neyi kaçırdım ben arada?

Neden böyle tuhaf bir tepki verdiniz ki? Konu sahibi normal bir soru sormuş? Neyi kaçırdım ben arada?
Ben de anlamadım inanın. Hani kendini beğenmiş bı insan değilim öyle bı imaj çizmek için de yazmadım. Herkesin hayatında vardır bu tarz şeyler. Neyse boşverin, takilmayalim ☺️

Ne kadar şanslıymişsınız. Benim karşımda laftan sozden anlayan birisi olmadığı için maalesef bu şekilde süründüm. Çok şükür adalet benden yana oldu ama bende bıraktığı psikolojik etkiden kurtulamadim hala
Ya şanslı miyim bilmem, üç kuruş para için bosanmam falan diyordu. ziynet esyalarim vardi, ondaydi. İste istersen cekismeliye git, bu altinlardan vazgeç anca anlaşırım diyodu, yani aylarca surundurdu pislik herif, hatta salak güya ayrılmak istemiyordu ama para içinmiş o kadar uzatmasi. Evdeki esyalarimi çöp gibi üst üste yigmisti ailesiyle, okul kitaplarımı çöpe atmıştı, bana hediye gelen şeyleri atmıştı. Pislikler çok cirkinlesiyolar.

Anlaşmalı dava açmak istiyorum.Zaten kendisi çekişmeli dava aç.Anlasmaliya ceviririz demişt

Sakin böyle bir şey yapma, arkadaşım çok yıprandı, üstelik cekismeliden anlasmaliya çevirme ücretini de kız ödedi. Adam baya yipratti onu. Anlasmali en temizi.
Bende zaten ilk vasta dusunmedim.Avukat tutamam.Avukat arkadaşlarım var aslında.Mal paylaşımı olmayacak.Nafaka tazminat vs.olmayacak.Sadece resmi nikah bağı var.Babam falan önden dilekçe ver diye tutturuyor.Bosanmam icin hani herkes soruyor bıktım.Karsi taraf zaten ne boşanmaya geliyor.Ne birlikteliğe.

Ya şanslı miyim bilmem, üç kuruş para için bosanmam falan diyordu. ziynet esyalarim vardi, ondaydi. İste istersen cekismeliye git, bu altinlardan vazgeç anca anlaşırım diyodu, yani aylarca surundurdu pislik herif, hatta salak güya ayrılmak istemiyordu ama para içinmiş o kadar uzatmasi. Evdeki esyalarimi çöp gibi üst üste yigmisti ailesiyle, okul kitaplarımı çöpe atmıştı, bana hediye gelen şeyleri atmıştı. Pislikler çok cirkinlesiyolar.
Aynı seyleri yaşadım. Seni seviyorum ayrılmayalımlardan defol gitlere döndü konuşması. Erkekler gerçekten ayrılık aşamasında çok cirkinlesiyor

Ayy yine tepki çekeceğim ama cinsel isteğe nasıl dayanıyorsunuz ya.ben depresyona giriyorum biraz süre uzayınca.uzamaktan kastım da 1 hafta.off ölene kadar bir erkeğe muhtacım.çok can sıkıcı.lanet olasıca istek.sağlıklıyız, zıpkın gibiyiz diye sevineceğimiz yerde bu sünepe herifler yüzünden başımıza bela oluyor.gülüyor, alay ediyor arkadaşlar ama bıktım gerçekten bıktım.kendi kendine yetememek çok zor bir duygu.geçen başka erkek bulamam diye boşanamayan bir arkadaş vardı.o kadar iyi anladım ki onu.

Bende zaten ilk vasta dusunmedim.Avukat tutamam.Avukat arkadaşlarım var aslında.Mal paylaşımı olmayacak.Nafaka tazminat vs.olmayacak.Sadece resmi nikah bağı var.Babam falan önden dilekçe ver diye tutturuyor.Bosanmam icin hani herkes soruyor bıktım.Karsi taraf zaten ne boşanmaya geliyor.Ne birlikteliğe.
işte ortada bir şey de yokmuş çekişmeli için. çok yipranirsin, pislik işte surundurmek için yapıyorlar. Bu da aynısını diyodu, sonunda ikna oldu ama 3 kere dilekçe hazırladık her seferinde vazgeçtim diyodu, zor bela oldu benim de.

Back
X