İkinci evlilik yapıp mutsuz olan var mıdır?

Elbette var. Benim teyzem ikinci evliliğini yaptı ve şuan çok pişman. Adamın ilk evliliğinden olan çocuklarıyla anlaşamıyor ve bu yüzden boşanma aşamasındalar. Ayrıca başınıza neden kakılsın? Evlenmek kadar boşanmak da normal. Sonuçta tecrübe kazandınız artık daha iyi ölçüp tartarsınız karşınızdakini.

Çocuk yok, işim de var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum şu an çok şükür
Dur canım hemen evlilik sevgililik düşünme önce bir boşan biraz kafanı topla sonra yavaş yavaş olur...şuan için kafandaki sorular normal çünkü tam atlatamadin ama zamnla herşey geçecek sadece Zaman destek almak için imkanın varsa hemen al toparlanmana çok büyük katkısı olur

Benim çevremde var ama genelde çocuklu kişilerle evlenenler sorun yaşıyorlar.özellikle bazı hanımlar boşanıyor çocuğu yok evleniyor çocuklu adamla ondan sonra adam çocuk istemiyor zaten var diyor yada çocukla hanım arasında dengeyi kuramıyor eski eşte kötü niyetliyse çok problem oluyor.bazende çocuk oluyor bu sefer ilk evlilikten doğan çocuk kardeşini kıskanıyor adamda yine dengeyi kuramazsa sorunlar yaşanıyor bu sefer 2 kere boşanmamış olmamak için insanlar daha fazla düşünüyor mutsuzda olsa devam ediyor.

Şunu söylemeliyim ki uzunca bi süre hiç evlilik düşünmeyin hatta bir ilişki bile düşünmeyin. Kötü biten bir ilişkinin ardından, iki güzel laf biraz ilgi ruhunuzu okşar aradığınız o huzuru buldum sanırsınız. hemen aldanmaya çok müsait bi durumda oluyor insan. Mantıklı ve doğru karar vermeyebilirsiniz. Yakinen şahit oldum buna. Kafanızı dinleyin. Kendinizle ilgileni, kendinize iyi bakın. İleriki dönemde daha iyi kararlar vereceğinize eminim.

Siz kendinizi değiştirin, iyileştirin. Tepkilerinizi, beklentilerinizi...
Toplumda yazı değişmez yastık değişir sözü var ama meselenin özünde kişinin kendini değiştirmediği için tercihlerinin o yönde ilerlemesi ile ilişkilidir.

29 cok gencsiniz bence biraz ruhunuzu dinlendirip evlenin. Tum erkekler kotu degil eger bu korku icinizden gitmiyorsa biraz terapi alin.

Herkese merhabalar. Daha önce de bahsettiğim gibi eşimden çekişmeli olarak ayrıldım. Şimdi de ister istemez çoğu kişi görüşmek konuşmak istiyor. Ben henüz yeni olduğu icin görüşmeyi kabul etmiyorum tabi ki ama düşünüyorum da ilerleyen zamanlarda da biriyle görüşecek cesareti bulamıyorum kendimde. Sürekli bi korku var içimde aynı şeyleri yaşar mıyım, aldatilir miyim ya da daha öncesinde evlilik yaptığım başıma kakilir mi diye. Daha da önemlisi gelen gideni aratır mi diye düşünmekten evliliği lugatimdan tamamen çıkarmayı bile düşünüyorum. İlk evliligim ex in sorumsuzluğu, cinsel hayatımızin olmaması ve ufak tefek şiddet yüzünden bitiyor.
önce güzel bir psikolojik destek alıp
önceki eşinizi seçerken yaptığınız hataları fark edin ki tekrar aynı tarzda bi insana gitmeyin

Back
X