İkinci evlilik yapıp mutsuz olan var mıdır?

Bende zaten ilk vasta dusunmedim.Avukat tutamam.Avukat arkadaşlarım var aslında.Mal paylaşımı olmayacak.Nafaka tazminat vs.olmayacak.Sadece resmi nikah bağı var.Babam falan önden dilekçe ver diye tutturuyor.Bosanmam icin hani herkes soruyor bıktım.Karsi taraf zaten ne boşanmaya geliyor.Ne birlikteliğe.
Ayy hakkınızda hayırlısı olsun ya. Benim de ilk baslarda oylelerdi. Davayı ben açtım. İmkanınız varsa kesinlikle anlaşmalı boşanin eğer zorluyorsa da bismillah diyip çekişmeli olarak siz açın. Yoksa bu bilinmezlik daha çok yorar sizi

işte ortada bir şey de yokmuş çekişmeli için. çok yipranirsin, pislik işte surundurmek için yapıyorlar. Bu da aynısını diyodu, sonunda ikna oldu ama 3 kere dilekçe hazırladık her seferinde vazgeçtim diyodu, zor bela oldu benim de.
Bilmiyorum neden dedi.Suan ki düşüncelerini bilmiyorum.O yüzden gerginim.

Ayy hakkınızda hayırlısı olsun ya. Benim de ilk baslarda oylelerdi. Davayı ben açtım. İmkanınız varsa kesinlikle anlaşmalı boşanin eğer zorluyorsa da bismillah diyip çekişmeli olarak siz açın. Yoksa bu bilinmezlik daha çok yorar sizi
Ekim ayında evlendik.Ekim i bekliyorum deyince millet tuhaf bakıyor.

Ayy yine tepki çekeceğim ama cinsel isteğe nasıl dayanıyorsunuz ya.ben depresyona giriyorum biraz süre uzayınca.uzamaktan kastım da 1 hafta.off ölene kadar bir erkeğe muhtacım.çok can sıkıcı.lanet olasıca istek.sağlıklıyız, zıpkın gibiyiz diye sevineceğimiz yerde bu sünepe herifler yüzünden başımıza bela oluyor.gülüyor, alay ediyor arkadaşlar ama bıktım gerçekten bıktım.kendi kendine yetememek çok zor bir duygu.geçen başka erkek bulamam diye boşanamayan bir arkadaş vardı.o kadar iyi anladım ki onu.
cinsellikten çok daha önemli nedenlerim, sebeplerim var düşünecek.
erkek bu biri gider biri gelir, insanin psikolojisi, ruh sağlığı öyle değil maalesef.
yepyeni bir hayat bunlardan daha anlamlı ve güzel geliyor.

Ekim ayında evlendik.Ekim i bekliyorum deyince millet tuhaf bakıyor.
millete baksak ohoo ahsjd
26 eylul boşanma tarihim ona rağmen geçenlerde bana işte uğraşsa affeder misin dediler ahsjsjx
4 aydır ben bir an bile pişman olmadım kararimdan bu güne gelebilmek için ne kadar bekledim hâlâ bana neler soruyorlar 😁

millete baksak ohoo ahsjd
26 eylul boşanma tarihim ona rağmen geçenlerde bana işte uğraşsa affeder misin dediler ahsjsjx
4 aydır ben bir an bile pişman olmadım kararimdan bu güne gelebilmek için ne kadar bekledim hâlâ bana neler soruyorlar 😁
Benim eşim yani eski olacak diyeyim.Nasil olduysa telefonum elinde değil.Benim bu siteye üye olduğumu farketmiş.Ama çok meraklı detaycı biridir.Cok inceler herşeyi.Biraz.sorun yaşadık.Suan okuyor bile olabilir yazdıklarımı ki
Kendisi çok meraklıdır.
Ne çabalıyor kendisi barışmak için ne de boşanmaya çabalıyor.

Ben de anlamadım inanın. Hani kendini beğenmiş bı insan değilim öyle bı imaj çizmek için de yazmadım. Herkesin hayatında vardır bu tarz şeyler. Neyse boşverin, takilmayalim ☺️
Çok pardon ben samimi bir arkadaşınız sandim. Geliyor arada böyle yorumlar takılmamak lazim

Herkese merhabalar. Daha önce de bahsettiğim gibi eşimden çekişmeli olarak ayrıldım. Şimdi de ister istemez çoğu kişi görüşmek konuşmak istiyor. Ben henüz yeni olduğu icin görüşmeyi kabul etmiyorum tabi ki ama düşünüyorum da ilerleyen zamanlarda da biriyle görüşecek cesareti bulamıyorum kendimde. Sürekli bi korku var içimde aynı şeyleri yaşar mıyım, aldatilir miyim ya da daha öncesinde evlilik yaptığım başıma kakilir mi diye. Daha da önemlisi gelen gideni aratır mi diye düşünmekten evliliği lugatimdan tamamen çıkarmayı bile düşünüyorum. İlk evliligim ex in sorumsuzluğu, cinsel hayatımızin olmaması ve ufak tefek şiddet yüzünden bitiyor.

Yani soru sizcede saçma değilmi?
Mutlu olanda vardır mutsuz olanda.
Bunun evliliğin kaçıncı olduğu ile alakası yokki😄

Benim eşim yani eski olacak diyeyim.Nasil olduysa telefonum elinde değil.Benim bu siteye üye olduğumu farketmiş.Ama çok meraklı detaycı biridir.Cok inceler herşeyi.Biraz.sorun yaşadık.Suan okuyor bile olabilir yazdıklarımı ki
Kendisi çok meraklıdır.
Ne çabalıyor kendisi barışmak için ne de boşanmaya çabalıyor.
ugrasmiyosa bitmesi en doğrusu, eninde sonunda bosanirsin gerçekten istiyorsan.

Çok pardon ben samimi bir arkadaşınız sandim. Geliyor arada böyle yorumlar takılmamak lazim
Hanımefendi ben anlattiklarimda zaten samimiyim. Buraya da sizlerin samimiyetine güvenerek yazdım, içimi döktüm zaten. Siz belki biraz daha dalga geçmek yerine ciddiye alabilirdiniz

Bunun 1.2.3 eşle alakası yok mutsuz eden ilkde eder sonda da sorun evliliğin kendisi mutlu olmak her iki tarafında elinde artık bir tarafın itelemesiyle olmadigi aşikar biraz bekarligin hayatın özgürlügün tadinimi çıkarsaniz acaba :süslü:

Herkese merhabalar. Daha önce de bahsettiğim gibi eşimden çekişmeli olarak ayrıldım. Şimdi de ister istemez çoğu kişi görüşmek konuşmak istiyor. Ben henüz yeni olduğu icin görüşmeyi kabul etmiyorum tabi ki ama düşünüyorum da ilerleyen zamanlarda da biriyle görüşecek cesareti bulamıyorum kendimde. Sürekli bi korku var içimde aynı şeyleri yaşar mıyım, aldatilir miyim ya da daha öncesinde evlilik yaptığım başıma kakilir mi diye. Daha da önemlisi gelen gideni aratır mi diye düşünmekten evliliği lugatimdan tamamen çıkarmayı bile düşünüyorum. İlk evliligim ex in sorumsuzluğu, cinsel hayatımızin olmaması ve ufak tefek şiddet yüzünden bitiyor.

Evlenmek zorunda degilsiniz ki?

Bence acele etmeyin. Biraz özgürlüğün tadını çıkarın, spora yazılın, gezin tozun hatta tatile çıkın şimdi. Sonra da bakarsınız, bence en az 6 ay kafa dinleyin.

Neden olmasın geçmişte evlilik yaşayanlar anlayış abidesi, en mükemmel ilişki uzmani falan mı 😀

ailen iyiyse onlarla dur yaranı sar kafani topla biraz kafanı dinle ilerde çok istersen düşünürsün acele etmeyi doğru bulmuyorum

Ailemle yaşıyorum şu an. isim de var memurum maddi olarak da problemim yok, onlar da yeniden evlenebilirsin daha yaşın genç diyorlar ama şu an için de ilerisi için de korku var. Sanki bütün erkekler kötü, çıkarcı. kimseye iyi gözle bakamaz oldum
Ne kadar güzel şanslısın iyice ölçer biçer sevdiğin güvendiğin biriyle mutlu bir evlilik yaparsın inşallah

Back
X