- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
Tabi ki öle ilk.evliligimde yaptığım hataları yapmicam,gerçi ben aldatılan biri.olarak bendeki.hata evimin sırrını başkasına vermem,yani.bi nevi.dertlesmem,çok paylaşım yapmamdi sosyal.medyada,neyini paylaştıysam o karaktersizin, çok yücelttim, o da şımardıkça şımardı,size tavsiye göze filan da geliyorsanız çok.paylasmayin,ama.cok dersler çıkardım kendime.Cikarir sadece sabir ve rabbime siginmadan vaz gecmeyin o kara gunlerden gunesli gunlere cikinca insan afalliyo kaliyo ama tabi birazda is kadindada bitiyo eyerki guzel olcaksa sonu bazi seyler alttan alinmaliki ola 6 aylik evliyiz ama insanlarin nzari bizi bitircek daha dun kaza yapdim cope giden arabadan sag cikdim kolumda siyrikla birseyler guzelse milletin gozleride insani yiyip bitiriyo birde su var ne oluyosa o evin icinde olunup bitmesi lazim disariya yansidimmi olmuyo her agizdan bir laf cikiyo yeri geliyoki esin icin yalanda soluyosun banada oldu esim bazen hafta sonlari arkadaslariyla takilir gec gelir eve annem sordugunda anne evde geldi oturyoruz cay iciyoruz derim
Onemli olanda o insan yasadigindan ders cikarmasidir ben yurt disinda duruyom onuda burya getirdim ama hep paradaydi gozu birgun şükür rabbime demedi hep daha fazlasi ve ailesi karisdi gorumce dedikleri agiz verdi babasi kagitlarini saglama al bosa gitsin dedi o bosamadan ben bosadim ve bana hep derdi benden ayrilirsan sen hemen evlenirsin ben nolcam ben ortada kalirim oylede oldu ben 1 yil icinde evlendim kendiside bos gezen sap gibi kaldi ama rabbim hic kimsenin kiz evladini onun eline dusurmesinTabi ki öle ilk.evliligimde yaptığım hataları yapmicam,gerçi ben aldatılan biri.olarak bendeki.hata evimin sırrını başkasına vermem,yani.bi nevi.dertlesmem,çok paylaşım yapmamdi sosyal.medyada,neyini paylaştıysam o karaktersizin, çok yücelttim, o da şımardıkça şımardı,size tavsiye göze filan da geliyorsanız çok.paylasmayin,ama.cok dersler çıkardım kendime.
Benimki de aynı canım dün duruşmam vardı, önümüzdeki ay bitiyor artık,kurtuluyorum,sapın teki ama herşeyin en iyisini ben bilirim ,kafam rahat kuyruğu hep dik tutan biri 9 aydır boşanma süreci devam ediyor bir kere aramadi ,yaşadıklarım dile gelse keşke,Şimdi ne hali varsa görsün, tek tesellim kestirmeden kurtulmam ve çocuğumun olmaması,çocukları çok seviyorum,rabbim nasip eder Insalah ama bu süreçte o masuma yazık olurduOnemli olanda o insan yasadigindan ders cikarmasidir ben yurt disinda duruyom onuda burya getirdim ama hep paradaydi gozu birgun şükür rabbime demedi hep daha fazlasi ve ailesi karisdi gorumce dedikleri agiz verdi babasi kagitlarini saglama al bosa gitsin dedi o bosamadan ben bosadim ve bana hep derdi benden ayrilirsan sen hemen evlenirsin ben nolcam ben ortada kalirim oylede oldu ben 1 yil icinde evlendim kendiside bos gezen sap gibi kaldi ama rabbim hic kimsenin kiz evladini onun eline dusurmesin
Ben şükürler olsun ki çok mutluyum. Çok seviyorum sevildiğini çok hissediyorumMerhaba oncelikle yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.5 yillik arkadaslik 5 yillik evlilik 1 cocuk sonuc bosanma.yorucu bir surecten sonra hayirli olanin bu oldugunu kabul ettim suan ailemleyim ve mutluym ama bazen kotu hissediyorum. Aranizda cocugu olup 2.evliliginde mutlulugu yakalayan varmi merak ediyorum.
Evlendi diye mi çocuğunu annesine bıraktı?Arkadaşımın kızı vardı boşandı annesi bakıyor evlendi gayet mutlu vala eşide çok iyi yapılan araştırmalar ikinci evliliğini yapan insanlarin mutlu olduğunu gösteriyor çünkü kadınlar ikinci evlilikte daha tecrübeli daha dikkatli oluyor karsisindakini daha iyi tartiyor hakkınızda hayırlısı olsun
Vah o çocuğaArkadaşımın kızı vardı boşandı annesi bakıyor evlendi gayet mutlu vala eşide çok iyi yapılan araştırmalar ikinci evliliğini yapan insanlarin mutlu olduğunu gösteriyor çünkü kadınlar ikinci evlilikte daha tecrübeli daha dikkatli oluyor karsisindakini daha iyi tartiyor hakkınızda hayırlısı olsun
Çocuk mutlu değildir.Kendi annesinde hep görüyor mutluyum diyor
Aynen oyle canim benim bs ver allaha havale et ben arkasindan beddua bile etmedim sadece allaha havale ettim sadece bu adam ne zaman ucaga binerde hayatimdan cikmis gitmis olur ozamn cocuklara seker dagitcam dedim onuda ettim koysaydilar kina bile yakcakdim benimde oldu 2 tane cocuk ama kalp atislari olmadan sonlandi nasipde deilmis dedim kan pihtilasmasi dediler simdiki esimle herhangi bi sorun olmadi bebegim gayet normal saglikli gidiyo allaha şükürBenimki de aynı canım dün duruşmam vardı, önümüzdeki ay bitiyor artık,kurtuluyorum,sapın teki ama herşeyin en iyisini ben bilirim ,kafam rahat kuyruğu hep dik tutan biri 9 aydır boşanma süreci devam ediyor bir kere aramadi ,yaşadıklarım dile gelse keşke,Şimdi ne hali varsa görsün, tek tesellim kestirmeden kurtulmam ve çocuğumun olmaması,çocukları çok seviyorum,rabbim nasip eder Insalah ama bu süreçte o masuma yazık olurdu
Arkadaşımın kızı vardı boşandı annesi bakıyor evlendi gayet mutlu vala eşide çok iyi yapılan araştırmalar ikinci evliliğini yapan insanlarin mutlu olduğunu gösteriyor çünkü kadınlar ikinci evlilikte daha tecrübeli daha dikkatli oluyor karsisindakini daha iyi tartiyor hakkınızda hayırlısı olsun
Yazık o çocuğa. Kendi mutlu olsa ne olur? Annesiz babasız büyüyor zavallıKendi annesinde hep görüyor mutluyum diyor
İşte bazı kadınlar için koca her şeyden değerli. Evlattan, Anneden, babadan hatta kendinden bile.Kızı hiç affetmeyecek onu haberi yok kadının. Ne biçim insanlar var yahu. Vicdansız. Sokaktaki köpek bile ondan daha merhametlidir eminim. Koca delisi. Zavallı çocuk
Yazık o çocuğa. Kendi mutlu olsa ne olur? Annesiz babasız büyüyor zavallı
Evet canım kocası kabul etmemişEvlendi diye mi çocuğunu annesine bıraktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?