- 14 Ağustos 2018
- 21.013
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.529
- 598
- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
şu an düşünmeniz gereken yeni koca mı gerçekten? önceliğiniz çocuğunuzla yeni bir hayat kurmak olmalıydı ..Merhaba oncelikle yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.5 yillik arkadaslik 5 yillik evlilik 1 cocuk sonuc bosanma.yorucu bir surecten sonra hayirli olanin bu oldugunu kabul ettim suan ailemleyim ve mutluym ama bazen kotu hissediyorum. Aranizda cocugu olup 2.evliliginde mutlulugu yakalayan varmi merak ediyorum.
Çocuğa annesi mi bakıyorArkadaşımın kızı vardı boşandı annesi bakıyor evlendi gayet mutlu vala eşide çok iyi yapılan araştırmalar ikinci evliliğini yapan insanlarin mutlu olduğunu gösteriyor çünkü kadınlar ikinci evlilikte daha tecrübeli daha dikkatli oluyor karsisindakini daha iyi tartiyor hakkınızda hayırlısı olsun
Onların hayati canım ya ne denirkiÇocuğa annesi mi bakıyoryani çocuğunu istemeyen bi adamla evlendi
Dur be yavrum yeni kurtulmuşsun daha, bi nefes al, bi düzen kur kendine sonra düşün 2.yiMerhaba oncelikle yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.5 yillik arkadaslik 5 yillik evlilik 1 cocuk sonuc bosanma.yorucu bir surecten sonra hayirli olanin bu oldugunu kabul ettim suan ailemleyim ve mutluym ama bazen kotu hissediyorum. Aranizda cocugu olup 2.evliliginde mutlulugu yakalayan varmi merak ediyorum.
Öyle biri ile arkadaşlık yapmazdım sanıırm.Canım işte her insan aynı değil zamanında dediler dinlemedi kızı nenesine anne diyor
Onemli olanda o insan yasadigindan ders cikarmasidir ben yurt disinda duruyom onuda burya getirdim ama hep paradaydi gozu birgun şükür rabbime demedi hep daha fazlasi ve ailesi karisdi gorumce dedikleri agiz verdi babasi kagitlarini saglama al bosa gitsin dedi o bosamadan ben bosadim ve bana hep derdi benden ayrilirsan sen hemen evlenirsin ben nolcam ben ortada kalirim oylede oldu ben 1 yil icinde evlendim kendiside bos gezen sap gibi kaldi ama rabbim hic kimsenin kiz evladini onun eline dusurmesin
O adamdan çocuğu olunca ne yapacak ona bakıp diğerine bakmayacak mi,gerçi az aklı varsa ondan çocuk doğurmaz o koca ayrım yapar.Evet canım kocası kabul etmemiş
Birisi koca için çocuktan vazgeçmiş diğeri çalışıyor belki ağır işte geç gelecek,annesi evine gelip gidemeyecek fakat yardım etmek istiyor onunla bu bir mi,Bazi insanlar yasamadan cok sacma seyler yaziyorlar yasayanlar anlar napsin kadin genc yasta bosanmis tekrar evlenmis cocugada annesi bakiyormus belki mecburdu evlenmeye belki dislandi ailesinin yaninda mecbur kaldi evlenmeye öz babalar bile neler yapiyor kendi cocuklarina oyle boyle dusunup kafayi yigecegine annesine baktiriyor ne guzel cogu evli insan var calisip anneleri bakiyor cocuklarina ve haftadan haftaya goruyorlar onlarida yargilayin o zaman
Hamileydi en son vala canım önceden sık sık konuşuyorduk bende evlendim pek görüşmüyoruz konusmuyoruzdaO adamdan çocuğu olunca ne yapacak ona bakıp diğerine bakmayacak mi,gerçi az aklı varsa ondan çocuk doğurmaz o koca ayrım yapar.
Hanfendi burda yorumlarda adi gecen bayan evladini dislamis mi siz demekki boyle bi olay yasamamissiniz bilmiyorsunuz herseyi yasayan bilir yasamayan bilmezBirisi koca için çocuktan vazgeçmiş diğeri çalışıyor belki ağır işte geç gelecek,annesi evine gelip gidemeyecek fakat yardım etmek istiyor onunla bu bir mi,
Bu devirde çoğu insanın ailesi yardım ediyor çocuk konusunda.Ayrica kendi kızını dışlayan aile çocuğuna bakmazdi.
Belki.adam cocugu istedi nerden biliyorsunuz hemen boyle bi yorum yapiyorsunuz belki annem daha guvenilir diye dusunup cocugunu annesine verdiÇocuğa annesi mi bakıyoryani çocuğunu istemeyen bi adamla evlendi
Siz inanarak mı yazdınız? Dışlasa derki babasına bırak ben bakamam. Resmen annesine yük, kızına hainlik eden bir koca delisi profili çıktı karşıma. Koca ne yaBazi insanlar yasamadan cok sacma seyler yaziyorlar yasayanlar anlar napsin kadin genc yasta bosanmis tekrar evlenmis cocugada annesi bakiyormus belki mecburdu evlenmeye belki dislandi ailesinin yaninda mecbur kaldi evlenmeye öz babalar bile neler yapiyor kendi cocuklarina oyle boyle dusunup kafayi yigecegine annesine baktiriyor ne guzel cogu evli insan var calisip anneleri bakiyor cocuklarina ve haftadan haftaya goruyorlar onlarida yargilayin o zaman
Koca evladin yaninda tabikide bi halt degil ama genc yasta bosanan cocuklu bayanlara hemen burda bi algi var neden evleniliyor vb vb yaa herkesin durumu herkesle ayni degil bu devirde üni mezunlari bile is bulamiyor is bulmak zor is veriyorlar adamlar dul diye eleman degil kendisine baska sey ariyor napsin bu insanlar evlenmesin mi ailede disliyor geri geldi bosandi diye herkesi bilip bilmeden yargilamayi cok seviyor bu milletSiz inanarak mı yazdınız? Dışlasa derki babasına bırak ben bakamam. Resmen annesine yük, kızına hainlik eden bir koca delisi profili çıktı karşıma. Koca ne ya
Belki.adam cocugu istedi nerden biliyorsunuz hemen boyle bi yorum yapiyorsunuz belki annem daha guvenilir diye dusunup cocugunu annesine verdi
Burada kimse niye evlendin demez. Sadece ikinci evliliğe çok dikkatli yanaşmalısın çocuklarını ezdirme kimsenin çocuğunu da ezme deriz. Ailenin fışladığı falan yok. Çocuğunu istrmemiş adam. Tam okumadan millete muhalif olmak için yazıyor gibisin. Adam çocuğunu istemedi annesinde sık görüyor yazmış işteKoca evladin yaninda tabikide bi halt degil ama genc yasta bosanan cocuklu bayanlara hemen burda bi algi var neden evleniliyor vb vb yaa herkesin durumu herkesle ayni degil bu devirde üni mezunlari bile is bulamiyor is bulmak zor is veriyorlar adamlar dul diye eleman degil kendisine baska sey ariyor napsin bu insanlar evlenmesin mi ailede disliyor geri geldi bosandi diye herkesi bilip bilmeden yargilamayi cok seviyor bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?