- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Vardır da sizin çocuklarınız elin adamı için neden hayat kaynağı, eli kolu bacağı gibi olsun ki? Çok saçma değil mi?Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Benim için öyle olduğunu bilmesi anlamındaVardır da sizin çocuklarınız elin adamı için neden hayat kaynağı, eli kolu bacağı gibi olsun ki? Çok saçma değil mi?
Bundan sonrası için .Siz zaten düşünmüyormuşsunuz, neyi sorun ettiniz ??
E söylersiniz bilir.Benim için öyle olduğunu bilmesi anlamında
Benim bir arkadaşım var iki çocuğu vardı ve bekar hiç evlenmemiş biri ile evlendi.Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Kimsenin gülü kimseye kokmaz,Bundan sonrası için .
Tabi ki sorun ederler, en iyisi bile olsa ne yazık ki Türkiye’de aileler çok müdahil oluyorlar. Kaldı ki bekar çocuğu hiç olmamış bir erkek 2 çocuğun sorumluluğunu alabilir mi bilememArkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?