- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Eski konularınıza baktım. Siz boşanalı daha 1 yıl olmuş. Çok erken bence evlilik düşünmek için. Üstelik büyük kızınız kabullenememiş galiba ayrılığı.Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Evlenmeyi düşünüyorsun belli. Çocukların için endişelenmen çok güzel. Kızlarının yaşı kaç. Üvey baba kavramı kız çocukları için daha zordur. Bir de evlenmek istediğin kişinin ilk evliliği mi. Sağlıklı olan iki tarafında evliliği tatmış olması. Beklentiler daha dengeli ilerliyor böyle olunca. Ama iki tarafında evlat sevgisi tatması şart değil. Uzman görüşü böyledir.Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Biz de hepimiz geri kafalıyız ne alakaysaZaten düşünmedim .Uzayda yaşamıyorum ama ben aydın gorusluyum .
Konu sahibi açıkça diyor ki bana tamam deyinBiz de hepimiz geri kafalıyız ne alakaysa
Aydın görüş böyle olmuyor. Uzayda yaşamıyorsunuz ama öyleymiş gibi davranıyorsunuzZaten düşünmedim .Uzayda yaşamıyorum ama ben aydın gorusluyum .
Ben çok realist bir insanım böyle romantik fikirler bana ters..şimdi iki çocuk adamın niye hayatı olsun ...böyle romantik fikirler de biraz garip..Benim de iki çocuğum var eşimden ayrılsam ben tekrar evlenmezdim.Bekar çocuksuz bir hanım olsam aynı şekilde 2 çocuğu olan bir erkekle de evlenmezdim.Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
tam olarak medenıyet dedıgın tek dişi kalmıs canavar sözü vuku bulmusZaten düşünmedim .Uzayda yaşamıyorum ama ben aydın gorusluyum .
Ama işte kayınvalide yeterince aydın değil..Zaten düşünmedim .Uzayda yaşamıyorum ama ben aydın gorusluyum .
Yo hayır gerçekten fikir almak istemiyorum .Konu sahibi açıkça diyor ki bana tamam deyinbunu anladım yoksa niye vurgulasın ve trip atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?