İkinci evlilik

Allah kolaylık versin size..Evlilik için yanlis bir seçim yapmışsınız sanırım
Aynen öyle iyi olunca iyi oluyoriz ama.genel.olarak zor bir erkek.Ailece ataerkilleri çok yoruyor.En ufak bir şey büyüyor.sayesinde.Komusamiyoruz öyle zmanalarda hakaret ediyor bisanmakla.tehdit ediyor sürekli.Ben sevdim hala kizsam da iyi hallerine sevgim var.Kendininki.dandik belliki..Genel.olarak annesini çocuklarını düşünürsem yanlis evlilik oldu onlar olmasaydı daha iyi bir beraberlik yaşayabilirdij onu çok iyi biliyorum..Yani kaçıp gitmek istiyorum şuan annesi ve çocukları yüzünden ama kendisine sevgim de öyle kolay azalmıyor.Ben niye böyleyim o nasıl bir çırpıda atabiliyor boşanmayla tehdit edip durup..Aramızda bir kriz olduğunda çok sancılı geçiyor..Keşke ben onla değil de eski taliplerimden biriyle evlenseymisjm diyorum ablamlarin dediği gibi..

Siz bu adamdan bosanacaktiniz diye hatırlıyorum.
Arada sorun yaşayıp genel olarak iyi oluyoruz ama zor bir adam . Eğer o kötüye götürürse bosanma da olur tabi..ipin üstündeyim..Önemli. İr sorun yok aslında adam daraltıli tersi pis ailece oyleler.

Burayı anlamadim ?
Sevgisi.
İyiyken soruyordum seviyormusun evet diyordu.Bazen boşanmak istediğini söylüyorsun dedim iki kez.Ha deyince Boşanilirmi diyordu. iki kez bosol hakkını kullandi tek hakkı kaldı kafası atarsa onu da kullanır daha bir araya gelemeyiz

Dava açsanız boşanmayı reddeder bu defa,öyle yapıyorlar

Adam size talip olduysa bence 2 kız çocuğunu sorun yapmıyor demektir. Ama o adamın ailesi şiddetle karşı durursa çocuklarımın psikolojisi için asla kabul etmezdim... Daha doğrusu ben 2 çocuğum varken bu devirde evlilik düşünmezdim artık erkeklere güven kalmadı bence...

iki kiz cocugun var. tabi ki her kadinin hakkidir sevilmek sevmek ve yeniden evlenmek ama sen ilk olarak yavrularini korumaya bak. bu devirde guvenecek adam kalmadi. insan cocugunu ozellikle kiz cocugunu kendi kaynanasina emanet edemiyo. herzaman goz onundr bulundur cocuklarini

Eşiniz, eski eşini aldattığını bilerek mi evlendiniz?
Bencede bir tarafta çocuk yoksa evlilik zor olur çünkü çocuğu olanın önceliği her zaman çocukları olmalıdır. Tabi sizde durum farklı üzüldüm sizin adınıza

Sonradan öğrendim.Ama dengeyi kurmalı.Benimki gereksiz alınganlıklar yapıyor.Onlsrin yanında benle.kavga ediyor Onlara bak ben sizi onemsiyoeim ama onu önemsemiyorum.Onlara karşı ev işi yapmak da istemiyor.vs vs.Boyle olmaz o kişiye de yazık.Tek.onlarin.mutlululugu olamaz

Evet sizinkinde saygı yok. Onlara biseyleri kanıtlama peşinde onlarda gidip annelerine söyleyecek anneleri de ohh beni zamanında boynuzladı şimdi ikinci eşiyle de mutlu değil benim ahımı aldı diyecek... Bence bu adamı boşayın kendini bi b*k sanmasın...

Çocuk yapmayın bu adamdan, ortada kalırsınız.

Çocuk yapmayın bu adamdan, ortada kalırsınız.
Keşke olsa menepoza girmek uzereyim yaş 44 onu düşünecek durumda değilim.Buyuzden sonuna kadar evli kalmam sart değil.Tek yumurtam çıkıyor tüp bebeğe başlayacağım keşke olsa . Biliyorsunuz evlilik harici bebek sahibi olmak mümkün değil.Bunu dedikleri zaman geriliyorum.Ortada kalmam ben memuriyet bir işte çalışıyorum,çok anlasamasam da ailem var.

Yani açıkçası bir süredir iyiydik.Onceki gün kayın valideyle bir olay yaşadık cocuklari yüzünden çok fena bana göre .Bağırdı çağırdı bana kv..Eşimle birşeyyasamadik yine ama ben gerildim çok ,öncekileri de dusunup.Tümüyle kötü değiliz eşimle zigzagli öyle diyeyim.İyi olduğu zaman olumlu düşünüyorum .Krizler olduğu zaman yok ya ben bosanirim bunla eninde sonunda diyorum.Cocuk istegime de aferin diyemezsiniz birseyi paylaştıgima pişman etmeyin...Ben zaten çocuk fikri de ağır basarak evledim..Konu sahibi cocuk yanında evlilik cok.zordur.Onu diyeyim .Başbaşa olmak.gibisi yoktur..Araya birseyler giriyorlar illaki.

Ufak şeylerden kavga çıkarıp hemen boşanma lafı ediyordu,ben sonunda davayı açınca da boşanmak istemeyen taraf oldu.
Aa aynı şeyleri yaşamışız.Ne dedi boşanmak istemeyip,.Uğraştı mi biraz boşanmamak için.Blof işte.

Ufak şeylerden kavga çıkarıp hemen boşanma lafı ediyordu,ben sonunda davayı açınca da boşanmak istemeyen taraf oldu.
Peki sizinkinin çocuklar yanindamiydi?Onlarla.sorun oluyormiydu?Ben merak ediyor.herkesin mi böyle oluyor? Biz açıkçası bir süredir iyiydik.Kv ile olan şey iki gün sinirlerimi ziplatti ama şuan eşe kızgınlığım geçiyor gibi.Cunku bir süredir iyiydik.Tup bebek için istanbula gelmeyi kabul etti falan.Sonra bana zor geldi falan .Hatta o gün isten gelince eşime sarilmayi düşünüyordum özledim demeyi dusunuyordum.Bir baktım kv evde eşimin oglunun odasını temizliyor bir taraftan da şöyleniyor sonra bağırdı bana falan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…