- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Bende kıza olur erkeğe olmaz demedim zaten.İyi de bir küçük hapla dev gibi adamlar dakikasında yere serilebilir.
Erkek güçlü kendini korur,kız güçsüz koruyamaz mantığı doğru bir mantık değil bu sebeple.
Çocuklarin biraz büyümesini beklemek bir önlem olabilir ama kızı erkeği yok bu durumun.Hatta erkek çocuklar için bunu açıklaması çok daha zor ve daha travmatik olabilir.
Siz ikinci evliliğe daha sıcak bakmak adına kendinizce böyle bir bakış açısı geliştirmiş olabilirsiniz ama risk aynı risk.
Kızı erkeği mı var bunun? Ne kadar yanlış düşünüyorsunuz. Sapık zaten küçücük bedenden haz duyan bir yaratık. Siz 1 tane vaka ile hükme varmışsınız. Geçenlerde bir delikanlı intihar etti. Çocukken akrabası taciz etmiş. Bende burdan yola çıkarak erkekler daha çok tacize uğrar diye bir sonuç elde edemem.Şimdi söylemeye çalıştığım şu. Kendimden örnek vereyim; ben çocuklarımın boşanmaya alışmalarını akıllarının bazı şeylere ermesini bekledim yani ufacık bebekken evlenmedim. Bu da önemli bence çocukların yeni durumu kabullenmeleri.
Ama yine diyorum mesela kızım olsaydı 10 yaşlarında vs evlenmezdim çok çok zor bi ihtimal.
Bunun nedeni de yıllar önce dava dosyasında öz babanın kızına yaptığı rezillikler var. Tabi ki sapıktı o adam ama gördüklerin ve duydukların daha da psikolojisini bozuyor insanın.
Bekar biri baskasinin cocuguna iyi davranabilir ama önceliği olmaz. Ilerde problem olma olasılığı oyle yuksek ki..Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Bekar kişi sizinle evlenmez demem ama sizin kolunuz bacağınız gibi olan çocuklarınız neden başkasının da kolu bacağı gibi olsun ki...Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Evlilik zaten düşünmüyorsanız kafanızı niye yoruyorsunuz ki bunlarla o zaman.Arkadaşlar tek tek alıntılayamadim ama bir kez daha belirteyim hayır evlilik düşünmüyorum .Düşünmedim ama sizin tepkilerinizi de çok iyi anlıyorum .Sadece insan hayatında bazen yorulduğu yanına yoldaş aradığı oluyor ama ne yazikki yaşadığımız bu dönem içinde bu işler biraz zor .Rabbim herkesin çocuğunu ve herkesi iyilerle karşılaştırsın .
Çocuk ki biriyle evlenmek büyük bir sorun Çocuklar çok taraf tutar anne çok taraf tutar o kiisi iyi bile olsa.Cociklu biriyle evlenseniz de sorun.Ben iki çocugu yaninda biriyle evliyim .Çok sorun oluyor.Evlenirseniz sadcee o değil herkes haddini bilerek evlenecek karşı kişiye eziyet vermeden.Siz dengeyi saglayamayacaksaniz o kişiye yazık olur..Ama cocukli kadınlar çocuklu erkekler kadar sorunlu değildir genelde .Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Aynen böyle düşünüyorum..iki çocuklu bir adamla evli biri olarak.Cok zor..Ki bunlar da ailece fenalar.Ben bir kiisi onlar eşimin annnnesi de içinde dört kişi hayatimdalar.Ben dört kişiyi çekiyorum.Onlar çocuksuz kadın copsuz üzüm bulmuş bunuyor.Kendilerini.mukemmeel görüyorlar.Hep onalrin mutluluğu önemli ben onların hayatı için varım onlara göre..Benim mutlulugum önemli değil .Bu dengeyi saglayamayacaksaniz evlilik zarar olurBekar kişi sizinle evlenmez demem ama sizin kolunuz bacağınız gibi olan çocuklarınız neden başkasının da kolu bacağı gibi olsun ki...
Bekar iken çocuklu bir adamla evlenem biri olarak söylüyorum : OLMUYOR.Gerci bizde ex kişi itici davrandi halihazırda çocuğu sevsem de (onun kadar olamaz) beni soğutmayı başardı,siz iyi denge kurabilecek olsanız bile kendiniz kadar çocuklarınızı benimsemesini bekleyemezsiniz.
Çocuklar da sizinle mi yaşıyorAynen böyle düşünüyorum..iki çocuklu bir adamla evli biri olarak.Cok zor..Ki bunlar da ailece fenalar.Ben bir kiisi onlar eşimin annnnesi de içinde dört kişi hayatimdalar.Ben dört kişiyi çekiyorum.Onlar çocuksuz kadın copsuz üzüm bulmuş bunuyor.Kendilerini.mukemmeel görüyorlar.Hep onalrin mutluluğu önemli ben onların hayatı için varım onlara göre..Benim mutlulugum önemli değil .Bu dengeyi saglayamayacaksaniz evlilik zarar olur
Benim bı arkadaşım iki çocuğuyla hiç evlememis biriyle evlendi. Ondan da bı çocuğu oldu.Adam da güzel abilik yapıyor. Çocuklar babaya da gidiyor arada.Arkadaşım da Allah razı olsun eşimden diye dua ediyor hep. Yapan yapıyor. Ben hayatta asla olmaz veya kesin olur gibi büyük sözler konuşmayı sevmem.Sonucta her insan farklı. Her ilişkinin dinamiği farklı.Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Ben sizi anladımArkadaşlar yanlış ifade ettim sanırım ,benim için öyle olduğunu bilmesi arkadaşlar .Yani kimseye gel benim çocuğumu al bak büyüt demiyorum .Çocuk benim çocuğum yani neyse yanlış ifade ettim sanırım.
Kızı erkeği yok maalesef. Pis niyetli insan hepsine yapıyor yapacağını.Kimsenin gülü kimseye kokmaz,
Hele kız çocuğunuz varsa değil 10 kere, 100 kere düşünün ikinci evliliği........
Oğlu bizdeydi .Anneme tasinacam dedi.Çocuklar da sizinle mi yaşıyor
Çocukların anneleri nerede ondan hiç bahsetmedinizOğlu bizdeydi .Anneme tasinacam dedi.
Arkadaşlarıyla ev tutmuş .Eşim içi dar biri çabuk sinirleniyor hakaret ediyor sinirlenince.Ben kendisini hoş tuttuğum halde bizi bahne edip gitti.Hatta eş kişisi ve kv de senin yüzünden gitti dedi.Allah akıl fikir versin.Kizi da bazen bize geliyordu bazen baabbesinde kalıyor yakın sürekli geliyor.O da aynı babası daraltili.En ufak birşeyde cemkiriyor.Ailece hepsi daraltili ve taraflı.
Bulunduğunuz şehire gelmiş.Cocuklar anneleriyle mesafeli uzun zmana gorusmemisler zamanında Benimki eski eşini zmaaninda aldatmış.Durumu olmadığı için eşim almış çocukları.Esim çocuklar küçükken çok ilgilenmezmis kızı demişti ama şimdi aklınca koruyor ama iyi bir eğitim vermiyor,insanlliklariyla erdemli olmalariyla saygılarıyla, derslerine calisiyorlarmi ilgilenmiyor sadece adında koruyor.Benle uğraşıp duruyor çocuklarını yetistirmekle uğraşacağına..Çocukların anneleri nerede ondan hiç bahsetmediniz
Allah kolaylık versin size..Evlilik için yanlis bir seçim yapmışsınız sanırımBulunduğunuz şehire gelmiş.Cocuklar anneleriyle mesafeli uzun zmana gorusmemisler zamanında Benimki eski eşini zmaaninda aldatmış.Durumu olmadığı için eşim almış çocukları.Esim çocuklar küçükken çok ilgilenmezmis kızı demişti ama şimdi aklınca koruyor ama iyi bir eğitim vermiyor,insanlliklariyla erdemli olmalariyla saygılarıyla, derslerine calisiyorlarmi ilgilenmiyor sadece adında koruyor.Benle uğraşıp duruyor çocuklarını yetistirmekle uğraşacağına..
Siz bu adamdan bosanacaktiniz diye hatırlıyorum.Bulunduğunuz şehire gelmiş.Cocuklar anneleriyle mesafeli uzun zmana gorusmemisler zamanında Benimki eski eşini zmaaninda aldatmış.Durumu olmadığı için eşim almış çocukları.Esim çocuklar küçükken çok ilgilenmezmis kızı demişti ama şimdi aklınca koruyor ama iyi bir eğitim vermiyor,insanlliklariyla erdemli olmalariyla saygılarıyla, derslerine calisiyorlarmi ilgilenmiyor sadece adında koruyor.Benle uğraşıp duruyor çocuklarını yetistirmekle uğraşacağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?