• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik

büyük lokma ye büyük konuşma demişler unutmayın hayat bu ne yaşayacaksınız hayatta bilinmiyor vesselam .Yaşayın ve görün ,yol uzun daha sizinki bitmedi .
ay evet bu konuda çok haklısınız.
birini kınamaktan ve eleştirmekten ölümüne korkuyorum.
kaldı ki burada sizi kınayacak eleştirecek birşey zaten yok.
hakkınız da hayırlısı olsun:KK200:

İki çocukla boşanıp ne çabuk aşka sevgiye açıktıniz, pes ki pes. İlla bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsanız, eve getirmeden yapın ne yapacaksaniz. Bir üye vardı, çocukları yan odada uyurken, eve sevgilisini getirip, beraber oluyordu. Çok üzülmüştüm. Neyse, banlanmak istemem böyle bir konu yuzunden.

Benim de ilk evliliğimden 2 oğlum var. İkinci evliliğim şuan ve eşimin çocuğu yok daha doğrusu eşim bekardı.
Tabi ki ilk etapta ailesi istemedi benim ailem de pek yanaşmamıştı ama biz kararımızı vermiştik ve evlendik.
İlk evliliğim bittikten 7 yıl sonra evlendim daha önce de evlenebilirdim ama öncelik çocuklarımındı. Bizim ayrılmamıza alışmaları , bunun gayet normal bir durum olduğunu kabullenmeleri için... sizin daha 1 yıl olmuş çocuklarınıza bunu yapmayın.
Çok açık söyleyeyim benim çocuklarım eğer kız olsaydı ben evlenmeyi düşünmezdim.
Ne olursa olsun kız evlat farklı olur. Eşim iyi sağ olsun çocuklar da eşime saygılı.
Öz babası gibi kıyaslamalara girmiycem çünkü öz babalarında babalığın b si yok.
Yine bir sıkıntı olsa eşim düşünüp konuşuyor yeri gelir eksiğini alıyor.
Allah bozmasın inşallah :dua:
Kiz çocuk ile erkek çocuk arasında ki farkı merak ediyorum.

Kız çocukla erkek çocuk arasındaki farkı anlayamadım. Aksine, özellikle son yıllarda gördüğüm, okuduğum bütün üvey baba tacizleri zavallı erkek bebeklere, çocuklara yapıldı. Bir sapığın erkeği kızı ayırt edeceğine inanan var mı?

Kız çocukla erkek çocuk arasındaki farkı anlayamadım. Aksine, özellikle son yıllarda gördüğüm, okuduğum bütün üvey baba tacizleri zavallı erkek bebeklere, çocuklara yapıldı. Bir sapığın erkeği kızı ayırt edeceğine inanan var mı?
İşte biz dar kafalı insanlara bunu asla anlatamayacağız.

Ben artık buraya ciddili konu açanların umut dunyalarinin minnoslugunu sevmeye başladım :KK48: gerçekten empatik, eziklemeden, tepeden bakmadan, anlamaya çalışarak yorum yapan yok. Sanki mahkemeye çıkıyoruz anasını satayım geri kalan herkes de savcı olmuş kalem sallayıp duruyor zaten üç beş mesaj sonra o kalem de kırılıyor. Ablacım kapat siteyi seni seven aklı başında bir arkadaşına sor daha makul bir sonuca ulasirsin.

Baskasi icin senin cocugun eli ayagi olmaz.. bu devirde kendi cocuguna katlanmiyo bazilari..

Seni seven senden olanida sever bence ama..
Evet ya, bu adamın kendi çocuğu olsa bile geçerli olabiliyor bazen. Anasını sevmiyorsa ondan olan çocuğunu da sevmeyebiliyorlar. Sonra başka bir kadını sevip, onun ondan olmayan çocuğunu seviyorlar falan. İlginç.

Ben artık buraya ciddili konu açanların umut dunyalarinin minnoslugunu sevmeye başladım :KK48: gerçekten empatik, eziklemeden, tepeden bakmadan, anlamaya çalışarak yorum yapan yok. Sanki mahkemeye çıkıyoruz anasını satayım geri kalan herkes de savcı olmuş kalem sallayıp duruyor zaten üç beş mesaj sonra o kalem de kırılıyor. Ablacım kapat siteyi seni seven aklı başında bir arkadaşına sor daha makul bir sonuca ulasirsin.
Siz yapın, elinizden mi aldık?

Evet çok ciddi soruyorum.
Bu dar kafalılık olmuyor hanımefendi. Ben şahsi fikrimi söylüyorum benim düşüncem anlatabildim mi ??
Etraftan duyduğum da oldu bizzat dava konusunda gördüğüm de.
O yüzden fikrinizi kendinize saklayın veya saygı duyun ok?

Aslında anlatamadım derdimi bakış açısıni sormuştum ne yazikki gerçekten üzülerek gördüm doğruymuş .Sanki koşa koşa nikah dairesine gittim gibi algılandı .Herkesin çocuğu kıymetlidir aslında .Haklı olup olmamak değil ama bu kadar değerlerimizin değişmesi ve güvensizlik üzdü beni .Zor zamanlar ne yazikki .Güvensiz sevgisiz ve yalnız yasayamaya zorlanıyor sanki insanlar .Bu çocuklu biri için geçerli olduğunu da düşünmüyorum .Genel olarak bı güvensizlik var .Tabiki ekranların da etkisi büyük . Kavganın gürültünün eksik olmadığı

Yorumlar için teşekkürler aslında savundugunuz şeyi ben anladım .Ülke olarak bir kız çocuğunun daha zarar görmesine tahammulumuz kalmadı .Ne diyelim Allah bu hale getiren insanların cezasını versin .Arkadaşlar bana ne kadar anlamasanizda ben sizi ve iyi niyetinizi anladım .İnşallah korktugumuz olmaz .İyi akşamlar hepinize

Evet ya, bu adamın kendi çocuğu olsa bile geçerli olabiliyor bazen. Anasını sevmiyorsa ondan olan çocuğunu da sevmeyebiliyorlar. Sonra başka bir kadını sevip, onun ondan olmayan çocuğunu seviyorlar falan. İlginç.
Komşumun kizini eşi boşadı kendi öz çocuğuna babalık yapmıyor hemen akabinde bir kadinla evlendi ve onun çocuğu ile aynı evde yaşıyor ve babalık yapıyor.

duygularıma tercüman oldun
bazı konular tamam da kadın sadece sormuş. yok öyle yok böyle diye iddiada da bulunmamış.
bazı yorumları okudukça yok artık dedim ya. resmen negatif enerjisini atmaya geliyor bazıları.
ama şu unutuluyor bence, ahın sanalı, reeli yok.

Pekiii ablacim, konu acip birde kapris yapan konu sahiplerine soyleyecek bir sozun yok mu?🙄😂

Back
X