• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik

Benim de ilk evliliğimden 2 oğlum var. İkinci evliliğim şuan ve eşimin çocuğu yok daha doğrusu eşim bekardı.
Tabi ki ilk etapta ailesi istemedi benim ailem de pek yanaşmamıştı ama biz kararımızı vermiştik ve evlendik.
İlk evliliğim bittikten 7 yıl sonra evlendim daha önce de evlenebilirdim ama öncelik çocuklarımındı. Bizim ayrılmamıza alışmaları , bunun gayet normal bir durum olduğunu kabullenmeleri için... sizin daha 1 yıl olmuş çocuklarınıza bunu yapmayın.
Çok açık söyleyeyim benim çocuklarım eğer kız olsaydı ben evlenmeyi düşünmezdim.
Ne olursa olsun kız evlat farklı olur. Eşim iyi sağ olsun çocuklar da eşime saygılı.
Öz babası gibi kıyaslamalara girmiycem çünkü öz babalarında babalığın b si yok.
Yine bir sıkıntı olsa eşim düşünüp konuşuyor yeri gelir eksiğini alıyor.
Allah bozmasın inşallah :dua:
Aslında kızı erkeği yok, insanların sapik mi olduğunu bilemediğimiz gibi ne tür bir sapik olduğunuda bilemeyiz.

duygularıma tercüman oldun
bazı konular tamam da kadın sadece sormuş. yok öyle yok böyle diye iddiada da bulunmamış.
bazı yorumları okudukça yok artık dedim ya. resmen negatif enerjisini atmaya geliyor bazıları.
ama şu unutuluyor bence, ahın sanalı, reeli yok.
0EFC51EA-5D7D-4A70-8684-E1212AA745E2.webp

Aslında kızı erkeği yok, insanların sapik mi olduğunu bilemediğimiz gibi ne tür bir sapik olduğunuda bilemeyiz.
Şimdi söylemeye çalıştığım şu. Kendimden örnek vereyim; ben çocuklarımın boşanmaya alışmalarını akıllarının bazı şeylere ermesini bekledim yani ufacık bebekken evlenmedim. Bu da önemli bence çocukların yeni durumu kabullenmeleri.
Ama yine diyorum mesela kızım olsaydı 10 yaşlarında vs evlenmezdim çok çok zor bi ihtimal.
Bunun nedeni de yıllar önce dava dosyasında öz babanın kızına yaptığı rezillikler var. Tabi ki sapıktı o adam ama gördüklerin ve duydukların daha da psikolojisini bozuyor insanın.

Aslında anlatamadım derdimi bakış açısıni sormuştum ne yazikki gerçekten üzülerek gördüm doğruymuş .Sanki koşa koşa nikah dairesine gittim gibi algılandı .Herkesin çocuğu kıymetlidir aslında .Haklı olup olmamak değil ama bu kadar değerlerimizin değişmesi ve güvensizlik üzdü beni .Zor zamanlar ne yazikki .Güvensiz sevgisiz ve yalnız yasayamaya zorlanıyor sanki insanlar .Bu çocuklu biri için geçerli olduğunu da düşünmüyorum .Genel olarak bı güvensizlik var .Tabiki ekranların da etkisi büyük . Kavganın gürültünün eksik olmadığı
sizin amacınız elin bekar hic evlenmemiş adamı ne düsünür? sizin derdiniz bu :)

İki kız evladım var yabancı bir erkek eve gelirse psikolojileri değil sorunuz.

Neyse. gercekten zor tutuyorum kendimi kendinize gelin.

Bu dar kafalılık olmuyor hanımefendi. Ben şahsi fikrimi söylüyorum benim düşüncem anlatabildim mi ??
Etraftan duyduğum da oldu bizzat dava konusunda gördüğüm de.
O yüzden fikrinizi kendinize saklayın veya saygı duyun ok?
Size dar kafalı mi dedim? Benim dar kafalilik dediğim illa ki kadınları ve kız çocuklarını ayıran görüş. Üstünüze alinmaniza ve kendinizi bu şekilde etiketlemenize saygı duyarım.
Ne kız ne de erkek çocuğu farketmez. Hangisi olursa olsun bu şekilde bir olaya maruz kalmaları kötü. Fakat bilinen gerçek ki erkek çocukları daha fazla bu muamele ile maalesef ki karşılaşıyor.
Yazdıklarınızı görmeyeceğim bundan sonra.

Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Sizin sevdiğiniz kadar karşı taraf cocuklarınızı sevmeyebilir ama siz anlaşamayacağınız anlamına gelmiyor bu tabi

Şimdi söylemeye çalıştığım şu. Kendimden örnek vereyim; ben çocuklarımın boşanmaya alışmalarını akıllarının bazı şeylere ermesini bekledim yani ufacık bebekken evlenmedim. Bu da önemli bence çocukların yeni durumu kabullenmeleri.
Ama yine diyorum mesela kızım olsaydı 10 yaşlarında vs evlenmezdim çok çok zor bi ihtimal.
Bunun nedeni de yıllar önce dava dosyasında öz babanın kızına yaptığı rezillikler var. Tabi ki sapıktı o adam ama gördüklerin ve duydukların daha da psikolojisini bozuyor insanın.
Erkek çocuklarını o sapıklardan koruyan güç nedir peki?

Erkek çocuklarını o sapıklardan koruyan güç nedir peki?
Aynı düşünmek zorundayız diye bir kural mı var bu sitede ?
Sapık sapıktır evet ama kız çocuğum olsa evlenmezdim diyorum bu benim şahsi fikrim.
Var mı bir sorun sizin için ??

Benim de ilk evliliğimden 2 oğlum var. İkinci evliliğim şuan ve eşimin çocuğu yok daha doğrusu eşim bekardı.
Tabi ki ilk etapta ailesi istemedi benim ailem de pek yanaşmamıştı ama biz kararımızı vermiştik ve evlendik.
İlk evliliğim bittikten 7 yıl sonra evlendim daha önce de evlenebilirdim ama öncelik çocuklarımındı. Bizim ayrılmamıza alışmaları , bunun gayet normal bir durum olduğunu kabullenmeleri için... sizin daha 1 yıl olmuş çocuklarınıza bunu yapmayın.
Çok açık söyleyeyim benim çocuklarım eğer kız olsaydı ben evlenmeyi düşünmezdim.
Ne olursa olsun kız evlat farklı olur. Eşim iyi sağ olsun çocuklar da eşime saygılı.
Öz babası gibi kıyaslamalara girmiycem çünkü öz babalarında babalığın b si yok.
Yine bir sıkıntı olsa eşim düşünüp konuşuyor yeri gelir eksiğini alıyor.
Allah bozmasın inşallah :dua:
😐 siz gercekten bu dunyada yasamiyorsunuz.. yani oglun var diye evlendin ama kizin olsa evlenmeyecektin? Ee kiz evlattaki fedakarligi neden gosteremedin madem hanfendi? Tabii basina gelmedigi icin atmasi tutmasi kolay😐 ben soyleyim ama artik kiz cocugunun basina gelen hersey erkek cocugunun basinada gelebiliyor.. yani kizin vajinasi anusu var erkeginde anusu var.. bilmem anlayabildin mi?

Ha buarada ayni dusunmek
Zorunda degiliz tabii ama evlat evlattir
Kizi erkegi farketmez.. taciz edecek sapik biriyle olursan Allah korusun farketmez ikisinede musallat olur

Keşke tek bir olaya takılı kalmasanız çünkü öz veya üvey babalarından sapıklık gören çok fazla erkek çocukta var ama siz tek taraflı bakıyorsunuz ya da bakmak istiyorsunuz ama sapıklık cinsiyet ayrımı yapılacak birşey değil ama rabbim hepimizin çocuklarını iyi düzgün insanlarla karşılaştırsın

Keşke tek bir olaya takılı kalmasanız çünkü öz veya üvey babalarından sapıklık gören çok fazla erkek çocukta var ama siz tek taraflı bakıyorsunuz ya da bakmak istiyorsunuz ama sapıklık cinsiyet ayrımı yapılacak birşey değil ama rabbim hepimizin çocuklarını iyi düzgün insanlarla karşılaştırsın
Kadin dayanamamis evlenmis.. emin ol kizi olsada evlenirdi.. madem evlilik bu kadar onemli degil ogullari icinde yapardi ayni fedakarligi.. kesinlikle samimi degil.

Birde kac cocuk oz babasindan goruyor taciz tecavuz..karakter meselesi

😐 siz gercekten bu dunyada yasamiyorsunuz.. yani oglun var diye evlendin ama kizin olsa evlenmeyecektin? Ee kiz evlattaki fedakarligi neden gosteremedin madem hanfendi? Tabii basina gelmedigi icin atmasi tutmasi kolay😐 ben soyleyim ama artik kiz cocugunun basina gelen hersey erkek cocugunun basinada gelebiliyor.. yani kizin vajinasi anusu var erkeginde anusu var.. bilmem anlayabildin mi?

Ha buarada ayni dusunmek
Zorunda degiliz tabii ama evlat evlattir
Kizi erkegi farketmez.. taciz edecek sapik biriyle olursan Allah korusun farketmez ikisinede musallat olur
Cidden merak ediyorum artık algıda bir sıkıntınız mı var. Ben erkeğe yapılmaz mı dedim. Sadece kızların başına mı böyle şeyler gelir dedim. Kız çocuğum olsaydı evlenmezdim dedim. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek...
Nasıl bir üslup ayrıca başına gelmediği için atması kolay vs.
Sirf bu yüzden bile cevap verilecek biri değilsiniz bence. İyi akşamlar

Şuan düşünmüyorsunuz ama birgün düşünürsem diyorsunuz. Çocuklarım benim elim kolum derken adam onu sevmemi isterse kalbimde onların dışında kimseye yer yok demek istiyorsunuz sanırım. Bakın sevgileri karıştırmayın hele ki çocuk sevgisiyle. O çok başka birşey onun üstü bir sevgi yok. Hiç çocuğu olmayan biri sizin bu duygularınızı anlamaz. Çocuklarınızı kimse sizin gibi sevmez. Bende çoğu üye gibi düşünüyorum. Eğer birgün evlenmeyi düşünürseniz koşulları sizin gibi birini tercih edin. Kız çocuklarınız olduğu için defalarca defalarca sorgulayın. Çocuklarınıza baba değil kendinize hayat arkadaşı seçin. Bu arada düşünceler eleştirilir eylemler kınanır. Siz burada düşünme aşamasında olduğunuz için eleştiriliyorsunuz.

Amin hepimizinkini düzgün insanlarla karşılaştırsın 🙏🙏 Ben erkeğe yapılmıyor diye birşey demedim. Büyük oğlum 15 yaşındaydı küçüğü de 11 yaşındaydı. Büyüsünler dedim ve öyle evlendim.
Küçükken arkadaşlarının evine yalnız bile göndermezdim aynı kaygılardan dolayı. Ama kız çocuğu olsaydı farklı olurdu benim için diyorum.

Cidden merak ediyorum artık algıda bir sıkıntınız mı var. Ben erkeğe yapılmaz mı dedim. Sadece kızların başına mı böyle şeyler gelir dedim. Kız çocuğum olsaydı evlenmezdim dedim. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek...
Nasıl bir üslup ayrıca başına gelmediği için atması kolay vs.
Sirf bu yüzden bile cevap verilecek biri değilsiniz bence. İyi akşamlar
Kiz cocugum olsa evlenmezdim derken, kizin basina gelen seylerin erkegin basina gelmeyecegini ima ettin bence.. ki bu kadar insan seni yanlis anlamis olamaz herhalde😐Sen dayanamamis evlenmissin, kizim olsa evlenmezdim gibi bir sacma dusunce sunmussun burda … bunu neden soyluyorsun? cunku kizin yok.. o yuzden atmasi kolay? Ayrica uslubumda birsey yok, sadece senin isine gelmeyeni soyledim
Diye uslubumu sorgulamana sasirmadim..

Back
X