Ikinci Evlilik

diğer arkadaşlara ders olması açısından çok önemli paylaştıklarınız. ne kadar süredir tanıyordunuz acaba 2. eşinizi? özellikle çocuk konusunda çok dikkatli olun, acele etmeyin arkadaşlar...

seninki benden de kısa sürmüş daha kolay atlatırsın belki de arkadaşım. konular aynı olunca çok topicte karşılaşıyor insan:34:

bu topicte de yazmışımdır önceleri, 1 yıl sürdü benim de, ama sonra uzun bir süre güvenemedim kimselere ta ki onunla tanışıncaya kadar, sabrıyla bekledi sağ olsun, güvenimi kazana kazana, hayat arkadaşımı buldum ve yıllardır birlikteyiz, ama evlilik için çok ağır adım atıyorum ister istemez, güven sorunum kalmadı çok şükür ama tadını çıkarmak istiyorum gencecik yaşta yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum.

asla güvenemem demeyin arkadaşlar, kendimize yaptığımız en büyük kötülük, ben ön yargılarımdan az da olsa sıyrıldığım bir dönemde tanıdım onu ve her yıl daha da güven sorunumu aştım. aksi takdirde bu yıllarımı yaşamayacak, 1 yıllık bir evliliğin esiri olarak heba edecektim hayatı kendime. iyi erkekler de, erkek aileleri de var, çok şükür ki var!

cok sevındım allah bozmasın mutlulugunuz.. bzılerede nasıp etsın ınsallah... anne olmak ıstıyorum :(( mutlu olmak ıstyıyorum ıns ıyı ınsanlar cıkr karsımıza

21 yasında esımden ayrıldım..:( okdr zoruma gıdıyorkı artık bazı seyler herkes aynı gıbı gelıyor. bılıyorum aynı deılde.. hadı mutsuz olursam dıe korkularım bı turlu gecmıyor...

21 yasında esımden ayrıldım..:( okdr zoruma gıdıyorkı artık bazı seyler herkes aynı gıbı gelıyor. bılıyorum aynı deılde.. hadı mutsuz olursam dıe korkularım bı turlu gecmıyor...

ben 20 :64::64: bak seni geçmişim:9: bak artık gülebiliyorum bu konulara, sakın yanlış anlama, ama artık ne içimi acıtıyor, ne de duygulandırıyor bu konu, sanki ben yaşamamışım gibi geliyor. ayrılıklar yeniyken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor boşuna dememişler zaman her şeyin ilacı. tek gereken sabırlı olmak ve de aceleyle birilerine kapılmamak.:16:

:emir_bebek:
ben 20 :64::64: bak seni geçmişim:9: bak artık gülebiliyorum bu konulara, sakın yanlış anlama, ama artık ne içimi acıtıyor, ne de duygulandırıyor bu konu, sanki ben yaşamamışım gibi geliyor. ayrılıklar yeniyken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor boşuna dememişler zaman her şeyin ilacı. tek gereken sabırlı olmak ve de aceleyle birilerine kapılmamak.:16:

haklsıın aslında... ılk gunkı gıbı olmuyor:D bazen bende guluyorum.. anlatırken falan vay be dıyom ene yasamısım ben dıe:D ınsanlar hayretle bakıoo aman sımdı mutlumuyuz evtttt:D:D gerısı bos demı kuzu:D

diğer arkadaşlara ders olması açısından çok önemli paylaştıklarınız. ne kadar süredir tanıyordunuz acaba 2. eşinizi? özellikle çocuk konusunda çok dikkatli olun, acele etmeyin arkadaşlar...

3 yıl cıktıktan sonra evlendik acele etmedik yani ama evlenip de bana sahip olunca gözü dışarıya kaçtı :( şu anda da yurtdışında yaşıyor.

Arkadaşlar, içimdekini anlatabilmek için kaydoldum, eşimle yaşadığım olumsuzlukları kendi aileme anlatamıyorum, onların üzülmesini istemiyorum, iş yerinde kimseyle konuşamıyorum, biriyle konuşmam lazım, bu yüzden yazıyorum. Çok inatçı bir eşim var, onun için sadece kendi ailesi önemli, benim ailem bir hiç, para konusunda ben ona güvenmiyorum oraya-buraya çok para atıyor, daha doğrusu maaşımı ona teslim edemiyorum, doğru düzgün para biriktiremiyor, nedense hep açık veriyor, alkolü-sigarası yok ama yinede para yetiştiremiyor. Allahdan dövme huyu yok. İki defa oldu tartışmalardan sonra chat sitelerine üye oluyor, kızlara mesaj atıyor, allahım düşününce çok daralıyorum, içinden çıkamıyorum, gece uykularım tamamen yok, bugün yine sıfır uykuyla iş yerimdeyim, kafam oldu kazan gibi. Yüce rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın. Bu benim ikinci evliliğim, ne yapıcam, hiç bilmiyorum. Bana birileri akıl versin, çok çaresiz kaldığımı düşünüyorum.

Arkadaşlar, içimdekini anlatabilmek için kaydoldum, eşimle yaşadığım olumsuzlukları kendi aileme anlatamıyorum, onların üzülmesini istemiyorum, iş yerinde kimseyle konuşamıyorum, biriyle konuşmam lazım, bu yüzden yazıyorum. Çok inatçı bir eşim var, onun için sadece kendi ailesi önemli, benim ailem bir hiç, para konusunda ben ona güvenmiyorum oraya-buraya çok para atıyor, daha doğrusu maaşımı ona teslim edemiyorum, doğru düzgün para biriktiremiyor, nedense hep açık veriyor, alkolü-sigarası yok ama yinede para yetiştiremiyor. Allahdan dövme huyu yok. İki defa oldu tartışmalardan sonra chat sitelerine üye oluyor, kızlara mesaj atıyor, allahım düşününce çok daralıyorum, içinden çıkamıyorum, gece uykularım tamamen yok, bugün yine sıfır uykuyla iş yerimdeyim, kafam oldu kazan gibi. Yüce rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın. Bu benim ikinci evliliğim, ne yapıcam, hiç bilmiyorum. Bana birileri akıl versin, çok çaresiz kaldığımı düşünüyorum.

ikinci evliliği değil fakat eşinizin özellikleri ablamın eşinin özelliklerine benziyor.bu tutumlu olamama kendini bişey sanma aileyi hor görme vb.muhtemelen alttan alta aşağılık kompleksi var sizin eşinizinde.muhtemelen sizin aileniz daha iyi ve çevreniz...hatta işiniz bile daha iyi olabilir.genelde sorun bu oluyor.abartılı özverili davrandığınızda da yaramıyor sinirlendiğinizde zaten hepten kötü oluyor.bunların hepsi sabırla ya da sorun sizdeymiş gibi götürülen evlilik terapistiyle hafifletilebiliyor.ama o başka kadınlarda chat olayı başka bişey tabii ve devamını getirirse sabretmemeniz gerekir gibi.herşey sizin onu sevip sevmemenizle alakalı aslında.ya da en iyi siz tanıyorsunuz.acaba düzelir mi ya da sizin buna sabrınız var mı?ya da zaman kaybı mı kendinizi mi kandırıyorsunuz?
ama çok zor huzursuzluk.ne desek boş.

Teşekkür ederim, oykuozgur, öyle bir durumdayım ki, bana verilecek olan bir cevapla sanki biraz daha rahatlıyorum, içinden çıkılmaz olan durumların başkalarında da var olduğunu duyunca biraz daha rahatlatıyoru. Evlilik terapistini düşündüm ama neyi, ne kadar anlatabilirim, sanki biraz boşmuş gibi geliyor, kaldı ki eşime bunu kabul ettirmem mümkün değil,tek başıma gitmem de anlamsız. Bazen insan zamanın çabuk geçmesini ister ya öyle bir haldeyim. Daha balayımızda beni tek başıma babamın evine gönderdi, tek bir ablam var 2,5 yıldır el öpmeye gidecek, gitmedi. Şimdide aileni görmek, sesini duymak istemiyorum diyor. Ne olucak bilmiyorum. Olayları yutarsam, susarsam, ne olursa-olsun güleryüz gösterip alttan alırsam, tamam, ama ben de insanım. Yüce rabbim hayırlısını nasip eyle, kimseyi yalnız bırakmasın, yardımsız bırakmasın.

3 yıl cıktıktan sonra evlendik acele etmedik yani ama evlenip de bana sahip olunca gözü dışarıya kaçtı :( şu anda da yurtdışında yaşıyor.

off 3 sene hiç de kısa bir süre değil ama iç yüzünü ustaca sakladı mı acaba, yoksa sorunlar az da olsa vardı ama tutunacak bir dal gibi mi gördünüz, bir de şu anda yurtdışında demişsiniz, 3 yıl derken bu süre de böyle mesafelerle mi geçti acaba:(

Teşekkür ederim, oykuozgur, öyle bir durumdayım ki, bana verilecek olan bir cevapla sanki biraz daha rahatlıyorum, içinden çıkılmaz olan durumların başkalarında da var olduğunu duyunca biraz daha rahatlatıyoru. Evlilik terapistini düşündüm ama neyi, ne kadar anlatabilirim, sanki biraz boşmuş gibi geliyor, kaldı ki eşime bunu kabul ettirmem mümkün değil,tek başıma gitmem de anlamsız. Bazen insan zamanın çabuk geçmesini ister ya öyle bir haldeyim. Daha balayımızda beni tek başıma babamın evine gönderdi, tek bir ablam var 2,5 yıldır el öpmeye gidecek, gitmedi. Şimdide aileni görmek, sesini duymak istemiyorum diyor. Ne olucak bilmiyorum. Olayları yutarsam, susarsam, ne olursa-olsun güleryüz gösterip alttan alırsam, tamam, ama ben de insanım. Yüce rabbim hayırlısını nasip eyle, kimseyi yalnız bırakmasın, yardımsız bırakmasın.

yukarıda arkadaşın dediği gibi bence de kompleksli bir eşiniz var. ancak bu şekilde huzursuz bir aile hayatını nereye kadar götürebileceğinizi düşündünüz mü? lütfen kendinize bir sorun, bu adamla bir ömür geçirebilir miyim, geçirmek istiyor muyum? ondan sonra da eğer çocuk düşünceniz varsa, bu adam çocuğuma babalık yapabilir mi diye sorun ama önce kocalık yapıp yapamayacağını sorgulamalısınız. şu anda yapamıyor görünüyor. ailenizle görüşmeyerek onlara kabahat bularak sizi ezme gücünü kendinde buluyor, belki de sizin de kimseniz kalmanız iyice ona muhtaç kalacağınız düşüncesine kapılmasına yol açıyordur.

lütfen ama lütfen bir tane hayatınız olduğunu unutmayın ve eğer bitirmek istediğiniz bir evlilikse, lütfen ama lütfen elalem ne der bu 2. evlilik beni kabahatli bulurlar diye düşünmeyin. kendinize bu iyiliği yapın.

Bana özelden cevap veren 27tuba, bu sayfaya yazan yorgunsavaşçı ilginize ve desteğinize çok teşekkür ederim, zaman ayırıp yazmışsınız, şuan ezilmiş ve içine kapanmış tamamen yıpratılmaya çalışılan biri olarak hissediyorum, hiçbirşeyle mücadele isteği duymuyorum, herşey çok yorucu geliyor, düşünmek bile yoruyor, umarım zaman içine toparlarım, en içinden çıkılmazı anlatamamaktı, unutmaya çalışıyorum, en çok üzen birde internetden bilmediği kızlarla online görüşme sitelerine üye olmuş. Allah selamet versin hepimize. Selam ve saygılarımla.

lütfen içine kapanma ve kendisi hapiste hissetme, bir tane hayatın var sakın unutma. ben de hiç tanımadığım iki insanla tesadüfen karşılaşıp, içimi dökmüş ve ardından boşanma kararı almıştım. iyi de allah onları karşıma çıkarmış diye 10 yıldır aklıma geldikçe dua ederim.

Bana özelden cevap veren 27tuba, bu sayfaya yazan yorgunsavaşçı ilginize ve desteğinize çok teşekkür ederim, zaman ayırıp yazmışsınız, şuan ezilmiş ve içine kapanmış tamamen yıpratılmaya çalışılan biri olarak hissediyorum, hiçbirşeyle mücadele isteği duymuyorum, herşey çok yorucu geliyor, düşünmek bile yoruyor, umarım zaman içine toparlarım, en içinden çıkılmazı anlatamamaktı, unutmaya çalışıyorum, en çok üzen birde internetden bilmediği kızlarla online görüşme sitelerine üye olmuş. Allah selamet versin hepimize. Selam ve saygılarımla.

paylasmak guzeldır ınsanın sıkınıtısını gecırmez ama hıc degılse az bı anlıgınada olsa kafanı rahatlatır arkadasım.. dualar senınle bı an once bu gunler guzellıge kavusur ınsallah

ben bir evlilik yaptim.. biraz aile baskisiyla oldu anlasamadik ve suan bosanmak üzereyim..
ikinci evliligide pek sicak bakmiyorum acikcasi korkum ve tereddütlerim var hem anlasma konusunda hemde cocuk konusunda..
ama ikinci ve daha fazla evlilik yapanlarida kinamiorum tabikide. umarim bu sefer dogruyu bulup bir ömür boyu mutlu olmayi nasip eder allahim hepsine..

sevgilerimle..

ben de 3 aylık evliliğin ardından ayrıldım.Yaş da genç olunca ömür boyu yalnız kalma ihtimali korkutuyor insanı.İkinci evliliği yapmak güzel ama sanki imkansızmış gibi geliyor insana. Boşanmış bir kadın olarak bir başkası ile tanışıp bişeyler paylaşabilmek..

benim ilk evliliğim ama eşimi hç sevmiyorum idare ediyorum resmen aldatmadım düşünmüyorumda eğer bi gün boşanmak istersemde 2. zor gibi geliyor 2 çocuğum var o yüzden katlanıyorum çünkü aramızdaki sadece sevgisizlik iletişimsizlik başka sorun yok çocuklar büyüdüğünde ayrılmayı düşünebilirim belki bde malum aile baskısı zor yani

arkadaşlar ben ilk evliliğimi yaptım fakat eşimin ikinci evliliği evlenmeden önce bu beni rahatsız etmiyordu fakat şimdi delirmek üzereyim 1 sene oldu evleneli ama kafamdan atamıyorum benden önce başkasıyla olmuş olmasını. haftada birgün çocuğu geliyor onu bile kabullenemiyorum. onunla görücü usulü evlenmiş sevememeiş anlaşamamış ayrılmış fakat beni çok seviyor bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama aklıma geldiğinde deliriyorum. ve eski eşinin huzurumuzu kaçırmak için uğraşmasıda beni yoruyor artık ne yapacağımı bilemiyorum. benim le aynı durumda olan varmı?

arkadaşlar ben ilk evliliğimi yaptım fakat eşimin ikinci evliliği evlenmeden önce bu beni rahatsız etmiyordu fakat şimdi delirmek üzereyim 1 sene oldu evleneli ama kafamdan atamıyorum benden önce başkasıyla olmuş olmasını. haftada birgün çocuğu geliyor onu bile kabullenemiyorum. onunla görücü usulü evlenmiş sevememeiş anlaşamamış ayrılmış fakat beni çok seviyor bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama aklıma geldiğinde deliriyorum. ve eski eşinin huzurumuzu kaçırmak için uğraşmasıda beni yoruyor artık ne yapacağımı bilemiyorum. benim le aynı durumda olan varmı?

Sevgili arkadasim,
esin resmi olarak evlenmis ve bosanmis olabilir, bence hic kiskanma. Sen saniyormusunki bekar erkekler, yani hic evlenmemis olan erkekler bakire olarak evlendigini? Tabikide hicbir cinsel iliski yasamadan evlenen erkek elbette vardir, ama cevremdeki bekar erkeklerden görüyorum 1 kizla degil kactane kizla beraber olmuslar evlenmeden daha. Bide bu acidan bak olaya ve huzurunu sakin kacirma böyle bir sey icin.

benimde ikinci evliliğim, nişanlımın da. Benim çocuğum yok ama onun bir kızı var, 15 güde bir alıyor. O zamanlarda bile daral geliyor bana, acaba evlendikten sonra da bu huysuzluklarım artarak devam eder mi diye de korkuyorum. Galiba paylaşmak istemiyorum onu ya da bencilim ne bileyim. Sadece kendi kendime nefsime hakim olabilmek için dua ediyorum. Zor gerçekten. 3 ay sonra düğünümüz var.

benimde ikinci evliliğim, nişanlımın da. Benim çocuğum yok ama onun bir kızı var, 15 güde bir alıyor. O zamanlarda bile daral geliyor bana, acaba evlendikten sonra da bu huysuzluklarım artarak devam eder mi diye de korkuyorum. Galiba paylaşmak istemiyorum onu ya da bencilim ne bileyim. Sadece kendi kendime nefsime hakim olabilmek için dua ediyorum. Zor gerçekten. 3 ay sonra düğünümüz var.

Canm isin cok zor... Ben hic ewlenmedim ama daha once gorustgm evlenme planlari yaptgm kisinn 2 yasnda bi oglu vardi... Hic sorun etmedm sonucta onunda imtihani oymus istermydi boyle olsun diip bagrima bastm annem halamlar o kadar cok konstulsrki bnle cocugun zorluklarini tabi hersey toz pembe geliyor o zamn...aramizdada 10 yas vardi onunla.. Neyse iki ay sonra anlasamadik bitti simdi dusunuyorum zaten kiskanc biriym bu cocugun sunnetydi okuluydu mezuniyetydi hep eski esiyle dip dibe olacaklar onuda gectim, yarin oburgun esimle bi tatile yada en basitinden h.sonu biyerlere gitmek isticem ama olmayacak cunku cocugu alma zamani... Onuda gectim yarin obur gun benm cocugum olacak ayni ilgiyi vs illaki gosteremeyeceksn o laf olacak en kotusude iyi niyetlede olsa yawrum suraya otur desen bile adin uvey anne olacak.... Simdi donup bakiyorumda benim gibi pozitif merhametli biri bile bu denli kurduysa standart insanlari dusunemyorum.... Rabbim yardmcn olsun tatlim.... Sıkntiya sokmasn..,

Back
X