benim eltim aynı zamanda teyzemin kızı beni kocasının abisiyle tanıştırdı (şimdiki eşim) o dokuz eylül hukuk fakültesinde okuyordu o zamanlar benimle çok ilgilendi aramızda duygusallık başladı.bana hukuk u sevdirdi. bende o sene marmara hukuk fakültesini kazandım ve istanbula gittim. gidince şımardım mı aklım havaya mı uctu bilmiyorum eşimle bi daha görüşmedim. okulumun son senesinde istda olaylar olmaya başladı orda bulunan akrabamızda tasındı babam huysuzlanmaya başladı bi arkadaşım oldu ve onunla evlendim. başlarda herşey güzeldi ama kazara hamile kaldım ve asla kürtaj olmak istemedim.bebeğin doğmasıyla çok kötü olaylar yasadık.Çünkü inanamıyacaksınız bebeği sevmemişti. belkide hamilelik,sonra bebek,eve kapanmak onu sıktı bilmiyorum sevmedi bebeği bunuda açık açık söyledi.annem bebeği çok seviyodu izmire gönder biraz ananesi baksın bence dedi.sonra aldatıldıgımı öğrendim. bebek izmire geldi ama benimle

hemen boşanma davası açtım,yanımda bir bebek vehayatımda bitmemiş alttan dersleri olan bi okulla hayata atıldım.Allahtan ki babamlardan deneyimliydim özel dersle hayatımı kazandım. avukatımda şimdi ki eşimdi. benden hiç bir şey beklemeden oğlumla çok ilgileniyodu.sonra tekrar yakınlaşmaya başladık. benim eşim çok iyi niyelti biridir. hatta mahallede kahvede bile polyanna falan diyolar. neyse gel zaman git zaman eşim bana evlenme teklif etti hayır dedim olmaz oğlum var dedim hem herkes çok karşı çıkar dedim, ama o dinlemedi annemlere de annesine de açtı durumu.. ve şok bi olayla geri kafalı dediğim kaynanam bile sevindi..biz düğün dernek evlendik.eşim bana dedi ki: seni çok severim güvenirim o ayrı ama şeytana falan uyarsan küsersek ayrılırsak oğlumsuz yapamam ne yapcaz ne etcez çocuk benim üstüme geçecek. babası da kabul edince çocugu üstüne aldı. zaten bebeklikten beri bakıyodu nüfusla herşey tam rayına oturdu öyle bi aldı ki kütük mütük herşey tam. oğluma (ki bu lafımı duysa dünya kıyamet kopar) yürümeyi öğreten o,hastanede dr iğne yaparken bacagını kanattı diye ortalığı birbirine katan o..oğlum en iyi kıyafetleri giydi,benim hiç sütüm yoktu en iyi mamalrı yedi..şimdi ise 4 yasına gidiyor.eşim güvercin manyağı,gecenin bi vakti oğluyla kuşçudan geldi ve koyun koyuna yatıyorlar. bizim evde bu anlattıgım hikaye unutuldu gitti,herşey tam takırında.kimse oğlumuza gık bile diyemez bu apt nı başımıza yıkar eşim ve inanın bunun bana sevgisiyle alakası yok.gece bazen uyanır gibi olur ya kalkar onu alır ortamıza getirir ya da gider onunla uyur.bir kere baroya gitmiştim avukat arkadaşları bile diyo bıktık oğlunuzdan görmemişin bi oğlu olmuş falan diyo.. edindiğimiz her mal,ki zeytinlik arsa işlerini sever eşim 18 yasına kadar bizim taktirimizde olsa bile egenin..
ben yakın zamanda bebek denedim ama karnımda öldü,kürtajla aldılar eşime bazı seyleri yasatamadığım için kahroluyorum..hııı gerçi sorun bakalım eşim kahroluyor mu HAYIR. ben hamile kaldıgımda çocugu zorla yaptırmıştım,hamile oldugumda eşim üzülmedi tabiki sevindi ama çok değil. bana hep ikinciyi getirirsen oğluma istediklerimi yapamam zamanım,param herşeyim ikiye bölünür gerek yok diyor..
geçen gece balkona sofra kurdum ,oturduk. işte o zaman ona dedim annem babam yaslı. onun dışında bu çocugun ne dedesi dede ne babanesi babane ne amcası gerçek amca.sen bişey oldumu kardeşine koşuyosun her gün berabersin ama oğlumuz yalnız kalcak dedim o zaman okuttugun kolej ona yoldaşmı olabilcek dedim, bırak devlet okuluna gitsin ama insan gibi yanında canı olsun dedim. gerçekten amcası ona canını verir,eltim desen zaten teyze kızım egeye düşkün ama nereye kadar,belki de oğlum gençlik gururundan başına bişey geldimi onların kapısını çalamıcak.ölmekten korkuyorum dedim.bir an önce bir kardeşi olsun belki de 2, onları ömrümün yettiği kadar birbirlerine bağlı yetiştireyim,gözlerimi yumarken EGE mi emanet edebileceğim biri olsun istedim..
zor zar bir iki gündür ikna oldu.. benim hikayemde böyle arkadaşlarım.. hepiniz çooooook mutlu olun