çünkü bu devirde s.ç.an yaranıyoooyalvar yakr döndüğün için daha fazla agzına etmiş

onunsa umrunda degill

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü bu devirde s.ç.an yaranıyoooyalvar yakr döndüğün için daha fazla agzına etmiş
adama onu ben yaptırdım yani diyorsunn..ama eşim çok peşimde koştu bendede hata vardı gurur yapmıyım dedim.evide bırakmasına ragmen adama yinede dön hatalarımızı düzeltelim diyorum.
onunsa umrunda degill![]()
seninkinin biraz burnu kalkmış, hiç ilgilenme bakalım nolcak)
arkadaşlar benim de 5 yıılık evliliğim 20 gün önce sonlandı. aslında onu çok seviyordum ama ilişkimiz 6-7 aydır çok kötü gidiyordu hep atışıyorduk. meğer beni aldatıyormuş ve bu dönemde beni kendinden soğutmaya çalışıyormuş. bende o sıralar haberim yok çabalıyordum düzelsin die severek evlenmiştim. öğrenir öğrenmez boşandım.asla geri adım atmayı düşünmedim çünkü pişman deildi. hala da o kadınla beraber. ama hiç umrumda değil birden bitti benimde sevgim hatta hergün görmek zorundayım eski eşimi hiç konuşmuyoruz tabi . ben de 2. evliliği düşünüyorum tabi zamanı gelince olucak umarım bu sefer allah düzgün bir insanla karşılaştırır. eski eşimde etrafça çok sevilir çok efendi bilirler benim bile gerçek yüzünü görmem 5 senemi aldı. ya yine aynı olursa bu sefer çocukta olursa . o şapşalı pişman etmekte istiyorum ama halinden memnun allaha havale ediorum artık.
inşallah gerçekten yuva yıkanların yuvası olmaz. ama böyle salak adamlara öyle mallar kıymetli geliyor ya. ona yanıyorum sen senelerce onun için yaşamışşın boşş. bide arkandan vicdanlarını rahatlatmak için konuşurlar böyle ........ler. benden tavsiye internetin esiri olmuş adamlarla evlenmeyin.allahımda bana onun pişmanlığını görmeyi nasip etsin yarabbim . benim en mutlu günüm onların en mutsuz günü olsun.
bugün eşimde ayrılalı tam 4 ay oldu 4 yıl evli kaldım çok ağladım çok üzüldüm ama artık aklımda hiç yok yabancı oldu bana 4 ayda hayatım o kadar çok şeyler değiştiki 13 yıl görmediğim ilk gençlik aşkım ilk göz ağrım karşıma çıktı benim çocuğum yok onun iki tane çocuğu var görüşüyoruz karar vermek için çok erken ama taşlar yerine oturursa ki en çok çocuklarını problem ediyorum ama nedenini de bilmiyorum evlilik düşünüyorum yıllarca beni aramış sormuş allahım bana nasıl mutluluklar yaşatıyo bir bilseniz hayırlıysa olsun ve umutsuz asla olmayın nerden kimin nasıl çıkacağı belli olmuyor bu kadar mucize benim hayatımda hiç olmamıştı mucizelere inanıyorum artık film gibi bir aşka başladık kaldığımız yerden![]()
gözün aydın mı desem bilemedim...mutlu olmana sewindim ama biraz acele oolmamışmı yeni ilişkin ..profiline bakmadım konularına ama dönüşün imkansızmıydı eşini tamamen sildin..eşim evden gideli 6 ay oldu boşanalı 3 ay olacak 26 sında ben hala unutamadım .eski erkek arkadaşım da yok eşim benim ilk ve sonumdu..seni tebrik ederim yinede unutabilmen hayata tutunman çok güzel ben iyice aptala bagladım.ama senin arkadaşının çocuk işi düşündürücü ben olsam kendi çocugum yokken çocuksuz bir adamı tercih ederdim çok zor olucaktır çocuklarala anlaşabilmen ben korkarım şahsen. allah hakkında hayırlısını versin
bütün 2.ci evliliğini yapacak yada yapmayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum... kendinizin çocuğunu yok ama karşınızdaki erkeğin çocuğu varsa bu ilişkiyi bir daha düşünün derim. karşınızdaki erkeğin çok bilinçli olması gerekiyor.. sizin ve çocuk arasında çok denge kurulması gerekiyor.. buda her zaman olmuyor. ....
Benimde ikinci evliligim.. 4 aylık evliyim ve sanırım mutsuzum ve.. bu gün gectikce daha da artıo… esimi neredeyse iki yıldır tanıorum ve tanıdıgım ilk günden beri (onun haberi yok) hoslanıyordum hatta evlenmeyi düsündügü icin cok kız arkadasımla görüstürdüm onu.. tek istegim onun mutluluguydu.. ama nasib degilmis.. sonradan bana evlilik teklifi geldi ve ailemle görüstüm dedim siz konusun kararı siz verin.. gercekten cok sempatik biri sosyaliyesi düzgün… ve evlenmeye karar aldıgımız zaman bir igne dahi istemedim.. ve evlendik bir ay sonra hersey degismeye basladı.. sözlü olarak canım .,gülüm.,bitanem ilgisi varmıs gibi fakat cinsel yönden bana karsı uzak hatta bazen kacıo.. bi ara baya bi takılmıstım bu duruma hatta kavga dahi ediyorduk.,bir kadının reddedilmesi kadar onur kırıcı bisi olamaz sanırım.. ama sonra zamanla bende uzaklasmaya basladım daha dogrusu kendisi beni farkında olmadan sözleriyle uzaklastırdı.. bakımlı ve cok titiz bi insanım.. evde dekolte giydgim zaman eliyle kapatmaya calısır yada giydigimi ben kendime yakıstırdıgım halde asla begenmez ve bunu cok onur kırıcı bi dille söyler.. mini etek giydgim zaman yada sort bacakların beni tahrik etmiyor die abuk subuk cümleler kullanır halbuki ben onu tahrik etmek adına giymemisimdir.. sevdigim icin giymisimdir bunu anlamaz.. herkes bugüne kadar yemeklerimi cok begenmistir fakat o illa yemekte olmasa salatada kusur bulur.. gece uykusu yoktur esimde hep tv izler yada film alır.. ilk zamanlar banada ısrar ederdi birlikte seyredelim sabahlara kadar.. calıstıgım icinde robot gibi olurdum isyerinde.. ama baktım saglıgımdan olcam en gec onikide yatma kararı aldım ve onada bunu söyledim.. bana söz verdi oda onikide yatacaktı.. cünkü ben sabah ise giderken kocam uyyor aksam ben yattıgımda kocam yanımda yok sabahlıyor.. birbirimizin yüzünü hic göremio gibiydik.. bir zaman benimle yattı fakat baktım olmuyor sabaha kadar elinde tlf oyun oynuo uykusu gelsin die.. ya bacagını sallıo.. sinirden delirecem ses cıkarmıorum artık.. ne isterse onu yapıo.. yada sabahlıyor.. en sonunda kesin karar aldım isten ayrılacam die ve isten ayrılıorum.. artık istiorum ki kocamla birlikte olayım.. ve kocam bana baksın.. herseyi kocam düsünsün.. bakalım nasıl olcak.. ama kızlar su var ki inanın insanı bir iki kelime dahi olsa o kadar yaralıo ki.. o ilk bastaki tutkum asla kalmadı ona karsı.. onurumu cok kırdıgı zamanlar oldu.. halbuki cirkin biri de degilim.. anlatacak o kadar cok seyim varki ama hani derler ya yazsam roman olur onun gibi.. düzelir umuduyla bekliorum bakalım..
boşanan arkadaşlarım bir şey soracağım.sizce boşanmak kader mi yoksa akıl işi mi.yani biraz daha açarsam böyle birden bire tek doğrunuz,tek çıkış yolunuz boşanmak mı oluyor olaylar aniden mi gelişiyor,yoksa duygularınız mı bitiyor,yoksa tamamen düşünüp taşınıp duygularınızı bastırıp mantıkla mı karar alıyorsunuzfisfisfis
benimki kader.türlü sebeblerden o kişiyle birlikte olamamıştık derken onun cocuk yapamama sorunu ortaya cıktı ve apar topar tüp bebek merkezlerinde bulduk kendımızı. bebekte hemen olmadı ama ben cok dırendım..bebek olunca hersey normale donecek ılsıkımızde olacak. derken o ilk evlendiğimizde yapmayı bilemeyen adam benı senelerdır aldatıyormus ve banad asenınle oynadım dedi.. belkı erkeklıgını ıspat ettırttı bana cocuugnu dogurdum.. dogumdan hakkatten kısa sure sonra ayrıldık.. benımkı kader. ve ayrıldıktan sornada bosanma dılekcesıne kadar cınsel sorunlar yazılıydı herkezın dılınde bu cok ayıptı cunku ocucugunun annesıyım erkek evladı.. bende bır gun bunu arayıp senı beter ederım ben kadın degılmıydım ben ıstemıyormuydum ve burada yazılamayacak seyler soyledım.. 17 aylık cocugum ve aılemın goturdugu doktor ve mahkemede bosanmada kullanılan bekaret raporum var.. olmayınca olmuyor.. en bastan terstı ısler.. ona asla acımamalıydım
merhaba kıslar.birkaç gündür bu forumu en basından beri okudum.allah bu durumda olan herkese sabır versin..güvensizlik çok kötü bir duygu.benim boşanbma davam devam ediyor.bizim evliliğimizi bozan kaynanam ve görümcem.e tabi eşimde bana sahip cıkmayınca o da esıncee 2 yıllık evlılık darpla son buldu.iftıra tehdıt hakaret asagılama hor gorme derken darpla noktalandı.o da ben o evden gıtmedım dıye darp edıldım kaynanamın ıstegı uzerıne esım dövdu.e eşiminde işine gelıyormus yuvasını yıkmak.5 aydır baba ocagındayım,adam evladını bıle aramadı sormadı.ne yıyorsunzu ne ıcıyorsunuz demedı.üstelık kapının kilidini değiştirdi.cocugumun kıyafetlerını dahi vermedi.ben baba ocagındayken eski eerkek arkadasım ortaya cıktı.ayrıldıktan sonra beni sürekli aramış,ulaşmak istemiş.nısan solonuna gelırken bacagını kırmıs duuspte.dugun salonuna gelırken dugun solunun oldugu mahalleye kdar aramıs durmus bulamamıs.hep arakadaslar engellemıs beni aramasın dıye.şimdi ortaya cıktı,ben her turlu senı kabul edıyorumm dedi.ben cok pısman oldum hatalarımdan sen nıye beklemedın dedi.hıcbırsekılde cevap vermedimm.tel nomu buldu en sonunda arama dedım duruu ızah ettım.daha sonrada bizbir araya gelemeyıs dedım.ben bosanmıs ve cocukluyum.sen ıse hıc evlenmedın dedım.ailen cevren karsı cıkr dedım.ailesine hemen söylemıs zaten.beni eskiden biliyorlardı ıstıyroardı.e tabı sımdı onlarda haklılarkı ıstememekte.bende cok kararsız kaldımm.kimseye güvenemıyorum.aslında hcbırsekılde evlılık duusunmuyorum ama o kısı kafamı cok karıstııryorr.cunku onu cok sevmıstımm eskıden.o da halendaha benı sevıyormuss.3 yıldır ayrıyız.o surecte bende zaten evlendım.kimseye guvenemıyom ama ondada kararsız kalıyorum.o cok sorumsuz bırı aslında.ama bana karsı sevgısı ve saygısı var.acaba dıyorum.intıkam mı almak ıster,gercektenmı kabul etmek ıster.ne yapacagımı bılmıyorum.zaten suan davalar bıtene kadar ıletısıme gecmem ben senınle dedım.neolcak bılmıyorum.akıl verın.cok karıısk duygular ıcndeyım.eşimi kafamda ve kalbımde bıtırdım tamamen.sadeece eşime olan nefretim var.bu durum nasıl olur onuda bılmem.aıleler karsı cıkar bılıyorum.ama o da kım nederse desın kım karsı cıkarsa cıksın ben seni halendaha sevıyorum dıyor.cok kararsızım.fıkırlerınıze ıhtıyacım var.yardım edin ne olur...
çok geçmiş olsun öncelikle.aslında cewabını kendin wermişsin.o kişinin sorumsuz oldugunu söylüyorsun sewgi malesef herşeye yetmiyor...eşinle kendine biraz zaman wer.bana kalırsa en iyisi şuan kimsenin kafanı karıştırmsına izin werme kafanı topla kimbilir belki eşin pişman olurr döner yada zamanla eski sewgilini gözlemlemiş olursun uzak kalarak.