benim eşim beni çok uyardı ben dinlemedim susamadım ama oda yalanlarıyla buna sebep verdi.adam gizli kapaklı kardeşiinin dügününü yapmış bilezik takmış banada param yok borcum harcım var diye yalanlar ailesiyle bir oolup bana yalanlar söylenmiş bana bunu söyleyen de eltimin ablası...
keşke bana deseydi kardeşime ewlendiricem laf söz oluyro diye bende ona göre davranırdım ne biliyim.kardeşidir ama hiç çalışmadılarki yüzüme bakıp bir kere yenge demediler.bende düğünde takılarımı vermiştim onları istedim öfkemden bizimki ailesi için hep yalan söylemiş keşke dürüs olsaydı.hangisini anlatsam bilmiyorum.çocugumuz olmuyor insan kendi derdine düşmezmi yaşımız geçiyor...ewi satmak isedi borcum var dedi nereye borç dedim sanane dedi.beni iyic e kışkırtıp kavga etmemiş sagladı.hatalarım benimde var ama onunda yok degil illaki ben kabul ediyroum sende et diye yalvardım dön ewine dedim...gururuma yediremem şimdi dönmeyi dedi kafamı tplarsam bilemem ama sonra o lafıda dgeiştirdi pisikolojimi bozdun dedi.
ben çalışıyroum ewden işe günlerim böyle geçiyor
ailenin yanında değilsimn sanırım değilmi kitape ?
kıslarrr sizinkileriri okudum ama cevap vermeden öncee sizlerle birşey paylaşmak istedimmm.şuan sinirdennn yol boyuncaa agladımm.sinirr üzüntü,halendaha benle uğraşmalarıı artık beni çok yordu...yasım 24.eskidennn 15-16 yasında gösteriyordum.beni 2 senede öyle cökertiler ki.sımdı kucuk bır kıs cocogu gıbı degıldeee yasımı fazlasıyla gosterıyorum.onlarınn yüzünden.cok yopruldum cok yıprandım.allahım dıyorumm.neyse kıslar sadete gelecek olursak.3 gun önce hastaneye gittimm.muayene oldum.dr verdiği ilaç fayda etmedi.bugün tekrardan gittim ve başka ilaç yazdırdım.eczaneye girdimmm.ne oldu bir bakın şimdi.3 gün önce sıgortadan yararlanıp ilaçlarımı indirimli alabiliyordum.bugun girdim ilaçlarımı alamadımmm.neden biliyor musunuz.eşim yasal olmıyan birşeyi yapmıs.halen onun soyadını tasıdıgım haldee sıgortasından yararlanmıyım dıye benim sigortamıı iptal ettirmişş.sanki kendisi ödüyor adam sigortayı ya.halen daha demıyorkı o benim cocugumun anası.benim cocoguma bakıyor demıyor yaa.bır saglık sıgortasından yararlanıyordum onu.onu biilee iptal ettirmiş faydalanmıyım dıye.yasal olmıyan bir şeyii yapmış.sizce nasıl bir insandır buu..soruyorum kıslar sizee.böyle biiryle evlılık yurumezz.bundan her gecen gun bır daha defalarca emin oluyorum.bana bes kurus vermemek ıcın mahkemelerımı gecıktırıyor ya.nasıl bir insan bu yaa.anlamı değilim.nasıl sinirliyim anlatamamm kıslarr yaa.
hayatım daha cok erken aslında bakam gene ıyısın sen bende oyleydım yuzumun bakılcak halı yoktu aglamaktan yuzum gozum sıs leke leke ıdı.. sag gozumde göz damarım catladı.. Sebebı aglamaktan.. emınım suanda ruh halınden dolayı boyle dusunuyorsun.. ben ayrıldıgımda dogum sonrası butun kılarolarımı verdım aynı sey benımde basıma gelmıstı.. hastaneden cıldıyeye gıdıcektım oglumuda goturdum doktora yararlanamadık sornakı gun solugu sgk aldım hem dogum paramıda cektıgı ıcın ve bana ıade etmedıgı ıcın ıfade verecektım sordurdum ben ısten cıkmıs dıye dusunmustum aıkcası.. ama benı ve oglunu ! sıgortadan dusurdugunu soyledı gorevlı..
ağladım tabı Allahım nasıl bır hata yaptım dıye insna butun yasadıklarına lanet edıyor boyle adamların elınde.. suanda onun bende herhangı bır yerı yok sokaktan gecen ınsandan farksız o kadar notrumkı ona karsı.. ne ıyı gunu ne kotu gunu hatırlıyorum onunla.. nede onu sevmısım sevdım hata etmısım bıle dıyemıyorum..
gözüm kararmıs onu sevmıs olamam dıyorum
bır ınsana bunu soyletmek gerçekten cok acı..
cnm yerini biliyorlarmı.eğer biliyorlarsa halen daha kaçırmıs sayılmassıın.valla cnm avukatı tanımıyorum.barodan atandı ama iyi birine benzıyor.inş hallolur.valla beni görenlerr tanımakta zorluk cekıyorlar artık bılıyormusun.nerde eskiiii kısss dıyorlar.çok fazla değiştiğimi söyliyen 1 kişideğilkii 20 yı 30 u gecmıstır heralde.
cnm merak etme bak az önce yasdım.artık sigortasından da yaralanamıyorum.adam dusunmuyorr.bana bırsey olsa özele para yetıstıremıyecem.o zamanda ne olucak gene cocugumun kısmetınden gıdecekkk.onlar bunları bıldıklerı haldeee ınadına ınadına yapıyorlar.gecenlerde parasızıktann yüzüğümün tekini bozdurmak zorunda kaldım...
cnm ben soranlara söyluyorum.anlatırken basta dik duuryorum.vicdanım rahat ama anlatmaya devam edicende dayanamıyorum gözyaslarım akmaya baslıyor.ama akan her göz yasımm ,onların yusunden cektıgım her acı.onların yüzünden attığım her adım baslarına binbir bela olarak geri dönsün inş.
cnm aman senden uzak olsunlarda bırak gıtsın eskı sevdıgını alsınn.o kısda anlar netip insanlar olduklarını.e nede olsa içlerine girmeden göstermiyrlar kendilerini.
inş cnm ikinci evliliklerimiz iyii olur..buarada sen beyaz esyaya bakmıstın .durumlar ne alemde.uzun uzun yasacam dıyordunn.sımdıkıyle ılıgılı gelısmeler varmıı cnm.
söylediğin herşeye canı gönülden katılıyorum canım..
sen istanbuldamısın ?
biz beyaz esya baktık bayramdan sonrada annesıne anlatacaklar durumu..
sonrada oglumla el öpmeye gıdıcekmısız.. annemelr olmaz dıyo..
ben cok uzun uzadıya nısan dugun arası ıstemıyorum annemde otekıler duyarsa kısmetını bozarlar dıyo.. sizce haklımı ?
bazen annemler oglumu bana vermeyceklerınden soz edıyor..
hiç oglumsuz mutlu oalbilirmiyim o admadan ne farkım olacak o zaman.. annem ınsallah bakarsa calısırken bız bakar hafta ıcı.. sabah aksam bıkarılır alınır cok zora kalırsak hafta ıcıorada kalır ama benım mustakbel es adayımhaftada 2 gun gece calısıyor bende annemlerde kalıcam o konusmaya gore.. 2 gunde gunduz 3 gunde ızınlı.. egeyle beraber kalabilir hıc sorun degıl..
beyaz esya kısmına gelınce buzdolabı bulasık makınesı camasır davlumbaz fırın ocak kararımızı verdık.. hesaplattıkta bayramdna sonra gıdıp alıcaz.. para olarak tutuma gırdık ekstra .. dıkkatlı davranıyoruz h er şekilde..
eve bıraktı benı dun mahalleye yanı.. dun oglumu almamıstım uyuyrdu zaten her defasında onunla cıkmıyoruz.. tutturdu getır goreyım gıttım evden almaya parktalardı annemle goturdum oglum hemen atıldı ona 3 aydır beraberız 3 aydır ogruyor oglum onu ne baba ne abı ne de ısmını soylemıor bız bısey demedıgımız ıcın
ama mıllet hayran hayranbakıyor annesı cok guzel b abası cok yakısıklı bebekte dunya tatlısı
bu bana karısık duygular hıssettırıyor..
nişan töreni yapmıcaz aıle arasında yapıcaz.. kına ve dugun olacak ınsallah..
cok heveslıyım ..
Allah yardımcımız olsun
ayretten ramazannda ılk gunu Allah sabrını versın Allah kabul etsın dıyorum
aman cnm onlar beni her türlü suçluyorlar zaten.allah karsısındada benim iki elim yakaalarında olucak zaten.o zaman ben gülücem.ama işte inşaallah hem bu dünyada hemde öteki dünyada çekerlerde.bizede görmeyi nasip eder allahım.
cnm zaten ispat edemıyorum.adam altınları benden aldığında tektii.aldı götürdü.arkadasının kasasına koydu.sonra ordan cıkardı baska arkadasının kasasına koydu.sonrada beni darp edeceği hafta anasına hesap acmı.ama ne hesabı bilmiyorum.ya kasa hesabı yada para hesabı.beni darp ettıkten ıkı gun sonra calıstıgı yere altınları ıstemeye gittiim..altınlarıı kacırdııgnı öğrendim.yalan söyledi.altınları daysına verdiğini söyledi.dayısıda bende dıye kabul ettı.ama getirmedi.eşimin iş yerindeki arkadasına söyledım.bana sahıt olurmusun senın sahıtlıgıne ıhtıyacım var abla dedım.kabul etmedi.beni dahada magdur etti.kul hakkına girdi.halbukı oo benım altınlarımın o bankada oldugunu cok ıyı bılıyor ve bankadakı calısanlarında coğu bılıyor.ama kimse yanasmıyor.aslında bıldgıı gordugu seyı soylememekle cok buyuk bır kul hakkına giriyorlarr.ben onlarada hakkımı helal etmiyorum.kimsenin bizleri magdur etmeye hakkı yok.eşyalarımı bilee ispatt edıyorum.ama birinci derecedeki tanıklar yeminli olmadııgından sahıtlıklerı kabul olmuyormus.yanı sahıtlıgın kabul olup olmıyacagı hakıme kalmıs.yanii çeyiz eşyalarını bile alamayacagımm bir meçhull.ee allah yedirmesin onlara.onlardan alsın bizlere versin.hakkımız yıyrlar.haram yıyorlar.kul hakkına gırıyorlar.hırsızlık yapıyorlar.yapmadık dıyorlar.bunların yaptıkları hırsızlıkdegılde ne ki.bende ispat edemiyorumm.var olan tanıklar tanıklıgı kabul etmıyorlar.yakın akrabanında tanıklıgı mechul oluyor.dur baklım neler olacak.dıyorum ya allah onlara yedırmesın.onlardan alsın kat kat bize versin.cok magdur ettıler.cok ah aldılar.allah cıkrasın bu ahları onlardan da cezalarını çeksinler...
of be canım bu cekısmelı mevzusu cok zor.. cok buyuk ıftıra ben de bır ara eski kayınpedere soylemıstım ama boyle bısı ıle suclamıyolardı benı bızım zaten altınımız yoktu..ya allah askına dedım su telfonu kapattıktan sonra bır dusunun ben sızın evladıız yasındayım kucuk ogluyla okul arkdasıyım nasıl vıcdanınız rahat edıyor dedım ben ıyı bır gelın ıyı bır es olamadım belkı (insan kendındende süph edıp sunları soylemesı cok buyuk hata ) ama sız ıyı ınsanlar kesınlıkle degılsıız dedım hala tutturmus oglumun soyadını s oruyor ona bır ben sahıp cıkarım dıyor arayıp sormuyor o ayrı mesele.. Valla mahkemen bıtene kadar basın agrıır sonra bıcak gıbı kesılıyor konusmalar..
herkezin ibadeti kendine ama benım eski kaynanam hocaydı..Allah yukarda o kadın can veremeyecek.. Asla helal etmıcem hakkımı
Yeniden dogdummcnmm ben hamileyim ve 1keere
tup bebek yaptrdik tutmadii...snra kndiliginden oldu..ama o sikinti ve careszilikk acikar ilaclar igneler korkular...daha nelr nelr cok zor...ve simdi esimle cok bozuk aramiz bosanirmiyiz blmm ama senin yazini okurkenn kendimi buldum..ellerine saglik
hlycn ; ınsallah kaderımız benzemez..
cok zor tüp bebek surecı dusun dıdın dur sonra tesekkuru bu.. Bu yanı..
kızlar uzun uzun cevap yazamıyorum çok yogunum haftaosnu yada pazartesi anlatırım.eşim dengesizdir biraz sagolsun...bitti der ama dilindedir ayrılırken mahkemeden önce takip ediyormuş beni kendi yalanımı çıkarmak için itiraf etti.çalışmıyorum demiştim mahsus....
kuzenine küfür edip teyzesine küfür edip git onlara söyle diyor.ama kuzenine ettigi küfürü degilde sadece sana küfür etti bana anlattıgın için dedim.
bizimki kuıdurdu vay efendim niye demişim ors.diye halbuki demedim.desem bile sen zorla git söyle söylemezsen adam dgeilsin der.sonra ettigi küfürü hatırlamaz...söyler söyler öfkesi geçicidir normalde ama nasıl doldurdularsa beni paragöz yaptılar.derdimi anlatıyorum kimse bişey anlamıyor bu adam böyle degidl...ewet oda öyle diyor ben seni susturamadım hata bende seni çekmişim diyor...hata ailende onlara sustugun yada tavvır almadıgın için çekiyorsun kim kabul eder ewinin rızkını götürüp ailene bakmayı sadece baksa ewi döşüyor adam öyle böyle degil ...denemiş burda bir arkadaş tüp bebek ...ben o acıyı sıkıntıyı 5 kez denedim kimsenin umrunda olmadı..ben çocuk istiyormuşum da yapıyormuşum çekmeseymişim madem öyle amannnnn deli oldum
aynen oyle kitape keşke cekmeseydın..
ben eskı adamdan ılk denemeden sonra 20 gun ayrıldım aılelernn hatrına dondum ıstemedım evlılık yurumez dedım daha sonra demıskı keske donmeseydı ben olsam bana gerı donmezdım..
ya allah bılır gene ama o kımle evlenırse evlensın sorunu yasıyacaktı belkı bende yasıyacaktım allah bılır ama gorunurde bı sorunum yoktu.. bu kadar acı olmak zorunda degıldı cocuk sahıbı olmak hakkım esede helal degıl..
oglumun sevıncını bıle yasıyamadım
ben evlenmeden önce bilmezdim insanların ne çektiğini nasıl evlilik yürüttüğünü ya mutlusundur ya mutsuz sanırdım ayrıldıktan sonra anladım ki insanlar hep bir zorluk içinde eşinden kendi ailesinden karşı aileden evladından bir şeylerden mutlaka çekiyo bazen çekilecek gibi olurken bazende olmayınca olmuyo ve kimimiz boşanıyoruz kimimizde çekmek zorunda bırakılıyoruz benim çocuğum yok ayrılalı da 4 ay oldu çok mutluyum huzurluyum allah bozmasın inş. hayatımda da birisi var ama sonu ne olur bilmiyorum hayırlarla olur inş. ben umutsuz olmadım hiç bir zaman hayatıma yenilik katmak için hep uğraştım ve bunu bir çok kere başardım bundan sonrada hep böyle olacak burada birisi yazmış cebimde tecrübelerim diye çok beğendim bu sözü bende öyleyim kendime ne bir laf söylettim nede bir yafta vurdurdum arkamdan mı konuştular kulağım duymuyo zaten ne diyen desin beni ailem biliyo ve çok güveniyo bende kendimi biliyor ve güveniyorum hayat malesef dört dörtlük değil allah hastalık vermesin dermansız dert vermesin herkesin gönlüde ne varsa allah onları yaşatsın hep mutlu ve umutlu olun şuan sevdiğimede sevildiğimede inanıyorum 13 yıl önceki aşkım karşımda çünkü sonu iyi olur inş. diye emin adımlarla ilerliyorum
ben söylemiştim cnaım
Allah mutlu etsin sneide hepimiz inşallah
hayırlı ınsanlarla..
cok sevındım senın adına
canım benim de en büyük aşkım evladım ama ben boşanmış teyzemin oğluyla konustuktan sonra evlenmeye daha sıcak baktım. ömrümün sonuna kadar egeyle ikimiz kalalım istemedim normal bir yuvası kardeşi olsun istedim iyi ki de istedim... şimdi bir bebiş bekliyoruz mutlu ailemize katılcak.. o kadar kaynaştılar ki ben hamişim diye
güyaa ,bana koca yatagı bırakıp onlar ikisi uyuyolar.
şimdi cevabını vereyim kendimce: onun yuvasını niye bozdum diyosun. çünkü orası tövbe yarabbim ama yuva değil cehennemdi.dayak vardı,aldatma vardı herşey vardı ama şimdi.. sıcacık bir yuvası var evladımın , akşam elinde çikolatasıyla gelen üveyde olsa bir babası var, yüzme kursuna kadar her faliyete gidiyor hepsini eşim buldu. odası, tonla oyuncağı varr.. hımmm gel gelelim korkumuza seni çok iyi anlıyorum, ama şunu da herkes bilsin bir gun eşimle oğlum arasında korkumuzu hAKLI CIKARTACAK en ufak bir problem olursa ben değil 2. evliliğimi 12. sini bile bitiririm

))) önce oğluuuuuuuuuuummmmmm
bende san akatılıyorum ama arkadasa katılmıyorum
br taraftanda hayat devam edıyor oglumla beraber gayette bır hayat kurabılırım kendıme.. ınsallah mutluda olabılırm..
ben ılk evlılıgım devam edecek gıbı olmadıgından yuvasını nıye bozdum dıyemıyorum
allah daim etsin mutlulugunu...şu facini alıym da izliyim dügününü canım ya
kayıklarla olan dugunmuydu bende cok merak ettım
kitape benıde eklesene