arkadaşlar bir kaç ay önce size burdan eşimin beni aldatmasından ve boşandığımdan bahsetmiştim. o zamanlar çok kötüydüm ve burda birkaç arkadaş bana destek olmuştu . teşekkür ederim. şimdi ise çok iyiyyim çünkü beni iyileştiren biri girdi hayatıma . eski eşimle yaşadığım ve hayatımda kayıp olarak gördüğüm 6 yılımı geri kazanır gibiyim çünkü sıkılarak söylesemde benden 9 yaş küçük biriyle beraberim. 32 yaşındayım ve 0 23 yaşında. işte sizin bu noktada görüşünüze ihtiyacım var.böyle bir ilişki tercih etmezdim tabi ama olaylar bi şekilde bu noktaya geldi çok mutluyum gizleyemem yeniden doğdum yenilendim gibi iyi anlaşıyoruz ve onunyaşıtlarına göre olgun tavrı romantizmi yaşından büyük göstermesi benimde çok küçük göstermem bizi bu noktaya getirdi. daha çok yeni o yüzden boşandığımıda bilmiyor zaten ikinci bi evlilik düşünmüyorum sadece mutlu olmak istiyorum gittiği yere kadar. sanırım o bana aşık oldu bense çok mutluyum ve aşık olmak uzereyim el ele tutuştuğumuz ilk gün kesin aşık olucam eminim .. sizce bu çok mu yanlış.
iyiymiş debra 32 yaşına gelmişşin hemen 23 lük delikanlıya kapağı atmışsın
yahu anlamıyor musun seni kullancak cinsel anlamda hemde baya bir uzun süre sonra sen yeniden yıkılacaksın
akıl mantık var 23 yaşında bekar 32 yaşında dul bir bayanla evlenecek
merak etmme şuanda seni nasıl yatağa atarım onun planlarını yapıyor tadına bakınca sıkılınca vazgeçecek senden
kalıbımı basarım