- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
Ismarladığımız hayatları yaşayamayız....
24 saat dolsaydı bari.

Konu bdv de daha çok ilgi görüyor. Neden bu başlık BDV de sabit bir konu olmuyor

Neyse neyse tamam ben bişey demedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ismarladığımız hayatları yaşayamayız....
24 saat dolsaydı bari.
Konu bdv de daha çok ilgi görüyor. Neden bu başlık BDV de sabit bir konu olmuyor
Neyse neyse tamam ben bişey demedim![]()
Bu BDV'lik konu ise ile başlayan ve konularını buraya taşımak isteyen talepler yığılınca !
Benim ailem 2. evliliğimi yaparken bana çok destek oldu.
Belli bir olgunluğa erişmiştim. 8 yıl aradan sonra tekrar evlenmek istemiştim.
Yalnızlıksa yalnızlığı da iliklerime kadar yaşadım ben...
Eşim 4 sene istedi beni ayrı illerdeydik
Ama ben bırak kabul etmeyi flört bile etmedim onunla. Şans bile vermedim
Bazı kriterlerimiz uymuyordu, mesela geçerli bir mesleği yoktu.
Birde maddi acıdan en azından benimle eşit olsun istiyordum.
Yaşadığı şehirde belki geliri iyiydi ama benim orada işim olamazdı. (birikimde yapmamıştı)
Hem çocuğumun eğitimi açısından hemde evim düzenim vardı. Bozmak istemedim.
Çok rahattım yaa sadece hani şu akşam olunca çayını karşılıklı içeceğin bir hayat arkadaşı isteği yok mu
Bir gün tak etti canıma nasıl bir boşluktayım ama anlatamam...
Yaşım gececekte kalıcam sandım.(ne cahilce ama düşündüm)
Herkes gencken güzelken evlen şimdi seçiyorsun o zaman seçileceksin
Yarın 5 sene sonra çocuğıun ünv. kazanıp gidecek sende elin böğründe kalıcan.... dediler de dedilerrr
(yani tam olarak böyle konuşmasalar da bunları demek istiyorlardı)
Aslında bu lafları takmıyordum. Gülüyordumama dedim ya boşluk anımda bunlarda aklıma geldi.
Evlendimmmm gittiiiiii
Yıllarca ince ele sık doku... sonunda böyle bir karar verdim..
Demem o ki ne kadar kk ya baksanız da, okusanız da, ne dersler çıkarsanız da
Yaşanacakların önüne geçemiyorsunuz. Benim geçmiş sayfalarda yazdığım yorumlar var
2008 den bu yana ara ara yazmışım. Görünce bir garip oldum...
Bu konu sabitlenmiş, güzel olmuş.
Yoksa ilahi bir mesaj mı bana
Evlenirsem ikinci evliliğim olacak.
Bir yanım sevmeyi ve sevilmeyi çok özlerken diğer yanım çok ama çoooookkkkkk korkuyor. İki de çocuk var, bir de benim kendisini boşamamı hala hazmedememiş bir ex-koca.
İşim gücüm var, maddi olarak kendime yetiyorum. Bekarlığın rahatlığına da iyi alıştım: Eve gelen misafirler sadece benim arkadaşlarım ve sevdiklerim. Evlilik münasebetiyle mecburen görüşmek zorunda olduğum kişiler yok hayatımda. Kocam üzülmesin diye istemeden yaptığım hiç bir şey kalmadı. İstediğim zaman yemek yapıyorum, istemediğimde kızlarımla AVM'ne gidip birşeyler yiyoruz. Az önce eve pizza sipariş ettim mesela, onu bekliyorum
Geçen hafta yıkadığım çamaşırlar hala askıda, toplamadım. Ondan önceki hafta topladıklarım katlanıp yerleştirilmeyi bekliyor sepette hala. Hiç kimse bana bu ev ne dağınık, iş yapsana biraz demiyor. Evde kızlarımdan başka kimsenin dağınıklığını toplamıyorum. Onları da öğrettim, ikisi de kendi dağıttıklarını topluyor zaten. Banyoda sadece benim saçlarım var. Yatağımda hiç kimsenin kılı tüyü yok. Markete gidince istediğim ürünü alıyorum, neden ucuzunu almadım diye hesap soran yok. 50 tane ayakkabım varken elli birinciyi alıyorum, kimse birşey demiyor.
Bayramlarda istediğim akrabama gidiyorum, yıllık iznimde sadece benim istediğim yere gidiyorum. Haftasonlarımı kendi dilediğim gibi geçiriyorum.
Bazen içimden bir ses bana kızım daha gençsin, sevmek ve sevilmek senin de hakkın dese de diğer ses diyor ki neden huzurunu kaçıracaksın. İlk ses diyor ki ya sevmek ve sevilmek? İkinci ses diyor ki ya eziyet?
Onlar konuşadursun, ben pizzamı yemeye gidiyorum
İlk evliliğinde layık olduğu mutluluğu bulamayan herkese ikincinin son olmasını ve hak ettiğinden kat kat fazla mutluluk yaşamasını diliyorum![]()
canım benim seninle aynı duyguları bende yaşıyorum özgürüm ohh miss...
çocuklarımı gönlümce yetiştiriyorum ama ilerde diyorum onlar evlenip hayatlarını kuracak sen ne olacaksın?
bazen sevmeyi sevilmeyi çok özlüyorumki sadece görücü usulüyle birşeylerden kaçış olarak evlenmiştim..sevmeyi sevilmeyi doya doya tadamadım.. 28 yaşındayım en güzel çağlarım ben bu duyguyu hiç tadamıyacakmıyım bir yol arkadaşım olacakmı acaba diye kafamda deli sorular dolaşıyorum
2 erkek evladım var onlar yeni eşle nasıl anlaşır belki karşı tarafında çocuğu yada çocukları olabilir anlaşıp kaynaşabilirlermi yoksa onların arasında bir denge kuracağım diye ömrümü heba mı ederim..sanırım doğmamış çocuğa don biçmeyi çok seviyorum
herşeyin hayırlısı diyorum ve akışına bırakıyorumm zaten başka yolda görünmüyor![]()
Doğmamış çocuğa don biçmek yerine ben sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demeyi tercih ediyorum
Önceki evliliğimde hiç bir şeyi hesap etmeden evlenmiştim. Benimki görücü usulü de değildi üstelik, aşıktım. Hiçbirşeyi gözüm görmüyordu. Ama karşılığı boşanma olunca bu sefer her şeyi tartıyorum, ölçüyorum, biçiyorum, bütün ihtimalleri kafamdan geçiriyorum, öyle olursa ne olur, böyle olursa ne yaparım
Kafamda deli sorular, fikirler bitmiyor.
Sizin yaşınız da bayağı gençmiş. Ben 39'umBenim evlenebileceğim yaş grubundaki erkekleri çoğu evli. Bekar olanlarda da dediğim gibi önceki hataları yapmamak için kriterlerim var. Öyle olunca ihtimal milyonda bire iniyor.
Mesela geçen sefer eşimin benden az kazaması problem değildi benim için. Ama baktım evlilikte problem oluyor, bu sefer şartım bu. Geçen sefer farklı şehirlerden idik, kültürel sorunlar oldu. Bu sefer diyorum ki Ankara'nın batısında bir şehirden olsun kendisi ve ailesi. Geçen sefer öyleydi, bu sefer böyle olsun derkenbana gene bekarlık yolları görünüyor.
Yok demiyorum![]()
ben yanlış anlamışım bir daha okuyayım bari mesajını:)
sonucu olumlu olan örneklere daha bir ihtiyaç duyuyoruz sanki.. aa mutlu olmuş hayal değil yani falan gibi:)
tam olarak sıkıntınız ney peki?
Güvenim tamamen bitti. Bazı hataları ve yalanları oldu.
Doğal olarak soğukluk girdi araya, hiç umduğum şeyleri yaşamadım.
Ben asla böyle biriyle anlaşamam derdim.. ama şuan tamda öyle bir adamla yaşamaya çalışıyorum.
Hayırlısı, önüme bakıyorum
eski konularını okudum çok üzüldüm.kumar yüzünden çalışmayan ve etrafındaki insanlara size şu kadar para kazandırcam diye aldığı paraları kumara yatıran bir eşten ayrılan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. allah yardımcınız olsun .
işe başlayabildi mi? tekrar kumar oynadı mı?
maddiyatta ilişkileri çok etkiliyor malesef... kumar alışkanlık haline gelmemişse hala kurtulma şansı var evliliğinizin bence
Başladı işe. Oynayıp oynamadığını tam olarak bilmiyorum. yani emin değilim
Çok zor bunu yakalamak. Sonradan çıkıyor kokusu zaten
Ailenle sıkıntılarının boyutu neler? Yağmurdan kaçarken doluya tutulma daha mutlu olmak istersen.
Ben de üstteki mesajımda içimdeki sesin biri bana tekrar evlen diyor diye yazdım ama yeni kocam çocuklarıma nasıl davranır diye de korkmuyorum değil. Şu andaki yalnızlığım mı yoksa evlenirsem evdeki huzursuzluk mu? Ben yalnızlığı tercih ediyorum şimdilik.
Belki de zamanı gelmedi daha bilmiyorum. Annem de ikinci evliliğini yaptı ben 15 yaşında iken. Üvey babamın çocuğu yoktu ama bize çok çok iyi davrandı rahmetli. Arkasından hep dua ederim. Ailemize reis oldu. Elbette annemle ufak tefek anlaşamadıkları konular oldu ama kendi öz anne babamızla, kardeşlerimizle bile %100 anlaşıyoruz diye birşey yok.
7 sene oldu, artık evlensem mi değil de, aaaaayyy bu adam beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum, birbirimize değer veriyoruz diyerek evlenmek en güzeli.
Çocukları olması ekstra bir stres kaynağı evlilikte. Yani insan kendi çocuğuna daha rahat sesini yükseltebilirken, ya da şöyle diyeyim, doğru noktada doğruyu yapabiliyorken, eşinin çocuğu olduğunda daha hassas oluyor bu konular.
Ailenizle sıkıntılı olduğunuzu yazmışsınız, sıkıntıların boyutu önemli. Hiç sıkıntısız bir hayat yok ne yazık ki.
Değer sevgi konusundq sıkıntı var.Beni çok etkiliyor.Konularımın arasında var.Bir sıkıntı yaşadık ciddi.Uzun vadede onlarla olmak istemiyorum aynı zamanda talnız da kalmak istemiyorum.Bu bana hoş gwliyor biraz.Kızını da sevdim.Reddetmiştim ilk önce ikinci defa açılmasını bekliyorumTqnımak için..Ailemin kahrı zor gerçekten.Belki bunlqr daha iyidir..Daha düzgün yetişmişlerdir çocuklar.Ablqm üvey anne gibi çocukları da üvey çocuklarım gibi zaten.Çok sorunlular.Birsüredir sorunların üstü örtülü sadece örtülü.
yapma bence. Bi kere aldatilmasi yalan. Bende aldatilmis sandigim bi adamla evlendim ama evoendikten sonra ogrwndim ki hic de oyle degil.Yedi yıl oldu birşey yok.Yaş orta yaş ,çocuk yok,memurum ,güzelim ama yok:).Var mı böyle uzun süredir müzmin bekar olan.Çocuklu biri var işyerinde.İyi merhametli temiz biri sanki ne dersiniz?Aldatılmış.Kızı 8 ywşında kendinde oğlu 13 yaşında annesindeymiş bir yıldır.Biraz hoşlantı var.Ailwmle sıkıntılıyım belki dahq mutlu olurum onlarla.?
Nasıl sorunlar yaşıyorsun açar mısın biraz.yapma bence. Bi kere aldatilmasi yalan. Bende aldatilmis sandigim bi adamla evlendim ama evoendikten sonra ogrwndim ki hic de oyle degil.
Adamin iki cocugu varmis. Ikisi de buyuk. Kucuk olsalar belki size alisirlardi. Ama simdi yadirgayacaklar sizi ve hep yabanci biri olarak gorecekler sizi. Tut ki evlendin, eski es hep sorun cikaracak cocuklar yuzunden. Oglunu da verir babasina sirf huzursuzluk yasayin diye. Yapma yapma yapma.
Agrisiz basini agritma kardesim. Kendimden biliyorum cocuklu bir erkekle evlilik cok zor. Ben, birgun dayanamayip bosanirim diye dusundugumden, coxuk da yapamiyorum. Cubku benim cocugumu da kimse istemeyecek. Yarin sizde evlenseniz cocuk isteyeceksiniz, ama ne esinin diger cocuklari, ne de esinin ailesi senin cocugunu istemeyecek, sevmeyecek. Malesef!
Mutlu musun peki?Ne gibi sorunlar var?Bekarlığın mı iyi bu evliliğin mi?Benim ailem 2. evliliğimi yaparken bana çok destek oldu.
Belli bir olgunluğa erişmiştim. 8 yıl aradan sonra tekrar evlenmek istemiştim.
Yalnızlıksa yalnızlığı da iliklerime kadar yaşadım ben...
Eşim 4 sene istedi beni ayrı illerdeydik
Ama ben bırak kabul etmeyi flört bile etmedim onunla. Şans bile vermedim
Bazı kriterlerimiz uymuyordu, mesela geçerli bir mesleği yoktu.
Birde maddi acıdan en azından benimle eşit olsun istiyordum.
Yaşadığı şehirde belki geliri iyiydi ama benim orada işim olamazdı. (birikimde yapmamıştı)
Hem çocuğumun eğitimi açısından hemde evim düzenim vardı. Bozmak istemedim.
Çok rahattım yaa sadece hani şu akşam olunca çayını karşılıklı içeceğin bir hayat arkadaşı isteği yok mu
Bir gün tak etti canıma nasıl bir boşluktayım ama anlatamam...
Yaşım gececekte kalıcam sandım.(ne cahilce ama düşündüm)
Herkes gencken güzelken evlen şimdi seçiyorsun o zaman seçileceksin
Yarın 5 sene sonra çocuğıun ünv. kazanıp gidecek sende elin böğründe kalıcan.... dediler de dedilerrr
(yani tam olarak böyle konuşmasalar da bunları demek istiyorlardı)
Aslında bu lafları takmıyordum. Gülüyordumama dedim ya boşluk anımda bunlarda aklıma geldi.
Evlendimmmm gittiiiiii
Yıllarca ince ele sık doku... sonunda böyle bir karar verdim..
Demem o ki ne kadar kk ya baksanız da, okusanız da, ne dersler çıkarsanız da
Yaşanacakların önüne geçemiyorsunuz. Benim geçmiş sayfalarda yazdığım yorumlar var
2008 den bu yana ara ara yazmışım. Görünce bir garip oldum...