Ikinci Evlilik

O kadar çok kişi ikinci evliliğini yapmış ve bir çoğu mutlu ben bekarım fakat sevgilimin iki mutsuz biten evliliği var bana karşı saygılı içten ama ben annelik yapamam oğluna bunu ona söyledim bana dedi ki annesiyle kalıyor o istesemde yanımda kalmaz çünkü oraya alıştı bu arada 3aylik hamileyken ayrılmışlar diğeride aldatmış mutlu olacağına eminim ama çok korkuyorum evlilikten başkalarının sözlerinden

Bende iki evlilik yaptım olmadı 3 yılı geçti yalnızım üçüncü evliliği ni yapıp mutlu olan varmi bazen dusunuyorum benimi buluyo diye

yapma bence. Bi kere aldatilmasi yalan. Bende aldatilmis sandigim bi adamla evlendim ama evoendikten sonra ogrwndim ki hic de oyle degil.
Adamin iki cocugu varmis. Ikisi de buyuk. Kucuk olsalar belki size alisirlardi. Ama simdi yadirgayacaklar sizi ve hep yabanci biri olarak gorecekler sizi. Tut ki evlendin, eski es hep sorun cikaracak cocuklar yuzunden. Oglunu da verir babasina sirf huzursuzluk yasayin diye. Yapma yapma yapma.
Agrisiz basini agritma kardesim. Kendimden biliyorum cocuklu bir erkekle evlilik cok zor. Ben, birgun dayanamayip bosanirim diye dusundugumden, coxuk da yapamiyorum. Cubku benim cocugumu da kimse istemeyecek. Yarin sizde evlenseniz cocuk isteyeceksiniz, ama ne esinin diger cocuklari, ne de esinin ailesi senin cocugunu istemeyecek, sevmeyecek. Malesef!
cok net konusmussun arkadasim ama genelleme yapma bende ikinci evliligmi yaptim esimin ve benim ilk evliligimizden cocuklarimiz var bizde yasamiyorlar ama devamli gelip gidiyorlar cok ta mutluyuz anlasisli olunursa yürür evlilik hatta 12 gun önce bizimde bir evladimiz oldu

Ben hala 2. evliliği yapamayanlardanım hayatıma aldığım iki insan oldu 3 yıl içinde ikiside 3 ay kadar sürdü biri evli çıktı diğeri uygun değiliz dedi 3 ayın sonunda sanırım kimseye güvenim kalmadı hayatıma kimseyi almıyorum 1 yıldır durum bu

kazancını yani maaşını alsın getirip size versin siz ona el harçlığı verin kredi kartı limitide 500 tl yi geçmesin mesela ek kart çıkartın ona limiti düşük sadece onu kullanabilsin olmazmı acaba?

birde oğlunuzun yaşanılanlara tepkisi nasıl yorum yapıyormu?
Ek kart bile yok ona..
Çocuğumun yaşananlardan hiç haberi olmadı.
Hisettirmedim. Bunun için çok çabaladım.
Şu sıra durgunuz bir vukatı yok bakalım

cok net konusmussun arkadasim ama genelleme yapma bende ikinci evliligmi yaptim esimin ve benim ilk evliligimizden cocuklarimiz var bizde yasamiyorlar ama devamli gelip gidiyorlar cok ta mutluyuz anlasisli olunursa yürür evlilik hatta 12 gun önce bizimde bir evladimiz oldu
Sizde cok net konusmussunuz. Sizle yasamayan, sadece arasira gelen cocuklar icin, boyle konusmak, cok kolay. Eminim, esimin eski karisi da, cocugunu ortada birakip gidip, ikinci evligini yaptigi zaman sizin gibi dusunmustur. Ikinci evlilik ne guzelmis be. Oh! Cocuk derdi yok.
Neyse. Allah bagislasin cocugunuzu. Saglikli sihhatli buyusun insallah.

Nasıl sorunlar yaşıyorsun.

Nasıl sorunlar yaşıyorsun açar mısın biraz.
Benim esimin de onceki evliliklerinden iki cocugu var bi kiz bi erkek. Erkek 16, kiz 7 yasinda. Kiz bizimle kaliyor. Erkek yurtta kaliyor. Ve bu cocukla benden baska ilgilenen bir Allahin kulu yok. Ben evlendigimde kiz 4 yasindaydi. Simdi 2. Sinifa gidiyor. Annesi cocugunu birakip baskasiyla kacmis. Hic gormuyor cocugu. Gittiginden beri hic mi hic aramamis. Anneannesi dedesi falan desen, onlar bizim torunumuz yok diyormus. Babasi ilgisizin onde gideni. Cocukla hicbir sekilde ilgilenmez. Kayinvalidem desen, evliligimin 3. Gunu cocugu bir cop torbasi gibi getirdi kapidan iceri firlatti. Abartmiyorum aynen oyle kolundan tutup firlatti. Sanki ben dogurup ustune atmisim gibi. O gun anladim ki, esimde benimle birisi bu cocuga baksin diye evlenmis. Kopruyu gecene kadar kimse bisey belli etmiyor. Evlendigime cok pismanim. Ben hayatimda boyle insanlar gormedim. Herkesi kendi cevrem, kendi ailem gibi sandim evlenirken. Biz 10 kardesiz, 20 tanede yegenim var. Birinin tirnagina tas degse bizim canimiz yanar. Onlarin basina boyle birsey gelse, kendimizi feda ederiz de asla onlari ele vermeyiz, ellere muhtac etmeyiz. Biz coxuklarina cok duskun bir aileyiz. Ben saniyorum ki herkes oyle. Keske hic tanimasaydim dedigim insanlar bunlar.

Sizde cok net konusmussunuz. Sizle yasamayan, sadece arasira gelen cocuklar icin, boyle konusmak, cok kolay. Eminim, esimin eski karisi da, cocugunu ortada birakip gidip, ikinci evligini yaptigi zaman sizin gibi dusunmustur. Ikinci evlilik ne guzelmis be. Oh! Cocuk derdi yok.
Neyse. Allah bagislasin cocugunuzu. Saglikli sihhatli buyusun insallah.
Bırakıp gitmek yanlış kelime olmus kimse kimsenin hayatını bilmediğinden ön yargılı siz konuştunuz simdi yazsam uzun olur Şartlar böyle oldu keşke alabilsem bugun alırım evlatlarımı ayrıca eşim aldı çocuklarını bir sene baktım biri 5 biri 10 yasında idi sonra eşi aldı kaçırdı vermedi tekrar yaşadıklarımızı bilemezsiniz. Öyle oh ne güzel olmuyor yani

Back
X