Ikinci Evlilik

Kendi yavrum gibi baktım esimin ailesi bile acaba ? Derlerken gıbta ettiler övünmek icin demiyorum vicdan sahibi herkes bakar sizde yaşıyorsunuz bir sene de 3 kere anca gördü annesi almadı cocukların psikolojısı bozuldu doktorlara taşıdım yine gelse yine yaparım bende anneyim eski esim evlendi bu sene cocuklarım onda dua ediyorum mutlu olsun çünkü cocuklarım da mutlu olacak o mutlu olursa COLIN COLIN

Bırakıp gitmek yanlış kelime olmus kimse kimsenin hayatını bilmediğinden ön yargılı siz konuştunuz simdi yazsam uzun olur Şartlar böyle oldu keşke alabilsem bugun alırım evlatlarımı ayrıca eşim aldı çocuklarını bir sene baktım biri 5 biri 10 yasında idi sonra eşi aldı kaçırdı vermedi tekrar yaşadıklarımızı bilemezsiniz. Öyle oh ne güzel olmuyor yani
Hic de yanlis bir Kelime degil. Insan cocugunu nasil birakir gider? Geride cok iyi bakacak birileri olsa, dersinki tamam bi ihtimal birakilir. Ama bakacak biri olmadigini bile bile, birakip gitmek, imkani oldugu halde hicbir sekilde gormeyi talep bile etmemek nedir? Bunun adi ne olabilir birakip gitmekten baska? Neyi neden yumusatayim? Kader mahkumu mu diyeyim yani?
Sartlar uygun oldugu surece mahkeme cogunlukla anneye verir cocuklari. Siz neden alamiyorsunuz ki?

Son düzenleme:
Sartlar uygun oldugu surece mahkeme cogunlukla anneye verir cocuklari. Siz neden alamiyorsunuz ki?
Şartlarda sorun yoktu ama biz Olaylı ayrıldık uzun bir hikaye aradan 7 sene gecti gecmiş geçmişte kaldı değişmez ama ilerisi için cocuklarım adına elimden ne gelirse yapacagım inş

Kafam çok bozuk, neyin doğru neyin yanlış olduğunu çoğu zaman kestiremez oldum.
Çocukla 2. evlililiği yapmak o kadar zor ki kızlar, olmuyor olmuyor bu seferde farklı sıkıntılar baş göstermeye başladı..
Ben hiç mutlu olamayacak mıyım şu dünyada, piskolojik olarak hiç iyi değilim. Yaşama sevincim kalmadı

Çocukla 2. evlililiği yapmak o kadar zor ki kızlar, olmuyor olmuyor bu seferde farklı sıkıntılar baş göstermeye başladı..
Ben hiç mutlu olamayacak mıyım şu dünyada, piskolojik olarak hiç iyi değilim. Yaşama sevincim kalmadı
o_O Neden böyle düşünüyorsun? Bende çocukluyum, belki evlenirim diye düşünüyorum. Böyle yazılınca korkuyorum yeniden evlenmekten.

Sorunlar neler canım bahseder misin

o_O Neden böyle düşünüyorsun? Bende çocukluyum, belki evlenirim diye düşünüyorum. Böyle yazılınca korkuyorum yeniden evlenmekten.

Ergenlik çağında bir çocuğum var. Ona eşim yaklaşmaya çok çalıştı ama oğlum ona baba demedi.
Demeyebilir çünkü oğlum ergenken evlendim ben. hani 3-5 yaşlarında olsa belki diyebilirdi.
Şimdi eşim çocuk bana soğuk sen nasıl çocuk yetiştirmişsin diyor. Oğlumu hep eleştiriyor.
Ders çalışmıyor.. yok çok yemek yiyor.. (kilo aldı çok ondan diyor)
Ne biliyim bıcak gibi artık lafları. Oğluma yansıtmıyorum. Onun yüzüne de birşey demedi ama
Beni resmen didiyor. Ona böyle davranıyosun, yok o şöyle bir çocuk çok yüz veriyorsun...
Anlatsam ağzın açık kalır. Ya sen konuş yoksa ben konuşucam diyor.
Sen aramızdaki köprüyü kuramadın. Sen istemedin baba demesini diyor hep beni suçluyor.
Nasıl hareket edeceğimi şaşırdım. Sanırım ben yolun sonuna geldim..

Eğer çocuğun düzelmezse biz bir aile gibi olamayız diyor.
O yüzden ben çocuk istiyorum. İkimizin ortak bir çocuğu olsun dedi
Kızlar ben çocuk hiç düşünmüyorum. Hemde hiç düşünmüyorum
Ve eşim yarın oğlun çekip gidecek yüzümüze bile bakmayacak belki
Ben çocuk isterim diyor. Ortak bir çocuğumuz olsun bir aile gibi olalım diyor.
Maddi manevi yönden istemiyorum ben çocuk. Yeter artık ben hep sorumluluklar altında ezildim

Hic de yanlis bir Kelime degil. Insan cocugunu nasil birakir gider? Geride cok iyi bakacak birileri olsa, dersinki tamam bi ihtimal birakilir. Ama bakacak biri olmadigini bile bile, birakip gitmek, imkani oldugu halde hicbir sekilde gormeyi talep bile etmemek nedir? Bunun adi ne olabilir birakip gitmekten baska? Neyi neden yumusatayim? Kader mahkumu mu diyeyim yani?
Bu Yazdığınız sebepler durumlar bende cok farklıydı üzerime alınmıyorum yaşamayan bilemez evet mahkeme anne ye verir eger anne o an oradaysa, Planlı sekilde haberim olmadan acil bir sebepten ötürü Türkiye ye gelmiştik ve pasaportumu aldı döndü beni bırakıp cocuklarım Almanya da kayınvalıdemdeydi hemen dönmemedim pasaport vs dolayı döndüğümde 5 Ay'ı bulmuştu mahkeme actım defalarca ama evim yerim yoktu artık ve mahkeme cocukların düzeni bozulmasın diye vermedi cok seyler yaşadım kısaca böyle ama

Eğer çocuğun düzelmezse biz bir aile gibi olamayız diyor.
O yüzden ben çocuk istiyorum. İkimizin ortak bir çocuğu olsun dedi
Kızlar ben çocuk hiç düşünmüyorum. Hemde hiç düşünmüyorum
Ve eşim yarın oğlun çekip gidecek yüzümüze bile bakmayacak belki
Ben çocuk isterim diyor. Ortak bir çocuğumuz olsun bir aile gibi olalım diyor.
Maddi manevi yönden istemiyorum ben çocuk. Yeter artık ben hep sorumluluklar altında ezildim
Çocuğuna davranışını bilmiyorum cocuk ıstemedi normal yasınız da genç se Ama bunun senin kendi coxuguna davranışını etkilemez ona davranışı nasıl baba olacağını da gösterir bence onu kabullenmesı ve anlayışlı olması gerekir kendisi de baba mı yoksa cocugu yok mu eşinin ?

Çocuğuna davranışını bilmiyorum cocuk ıstemedi normal yasınız da genç se Ama bunun senin kendi coxuguna davranışını etkilemez ona davranışı nasıl baba olacağını da gösterir bence onu kabullenmesı ve anlayışlı olması gerekir kendisi de baba mı yoksa cocugu yok mu eşinin ?

Kendiside baba ama çocukları o evlenmesini istemediler diye görüşmüyor küsmüşler.
Çocuğuma yaklaşımı bence yüzeysel. Çocuk piskolojisinden anlamıyor eski kafadan
Çak iki tane kır telefonunu bak o zaman nasıl kendine gelir diyor.

Ergenlik çağında bir çocuğum var. Ona eşim yaklaşmaya çok çalıştı ama oğlum ona baba demedi.
Demeyebilir çünkü oğlum ergenken evlendim ben. hani 3-5 yaşlarında olsa belki diyebilirdi.
Şimdi eşim çocuk bana soğuk sen nasıl çocuk yetiştirmişsin diyor. Oğlumu hep eleştiriyor.
Ders çalışmıyor.. yok çok yemek yiyor.. (kilo aldı çok ondan diyor)
Ne biliyim bıcak gibi artık lafları. Oğluma yansıtmıyorum. Onun yüzüne de birşey demedi ama
Beni resmen didiyor. Ona böyle davranıyosun, yok o şöyle bir çocuk çok yüz veriyorsun...
Anlatsam ağzın açık kalır. Ya sen konuş yoksa ben konuşucam diyor.
Sen aramızdaki köprüyü kuramadın. Sen istemedin baba demesini diyor hep beni suçluyor.
Nasıl hareket edeceğimi şaşırdım. Sanırım ben yolun sonuna geldim..
Çok üzüldüm :(. Sakın onun konuşmasına izin verme, çocukta ağır izler bırakır. Belliki oğlun, ikinizin aile olmasını benimsemiş, 3. bir kişinin varlığı yabancı gibi gelmiş. Yavaş yavaş alışır, bir anda herşey olmaz. Eşin abartmış biraz.
Bi de yemek yemesine karışmak nedir ya!. O yavru çok geliyorsa ona evlenmeyeymiş.
Sen çalışıyor musun canım? .

Ben çocuğuma daha fiske vurmadım. Belki bunu mecazen söylüyor ama hakaret derecesine getiriyor bazen
Ve ben onun hatalarının üzerini örttüm yalan söyleyip kumar oynamıştı. Ama o şimdide bu sıkıntıyı veriyor bana
Konuşmuyoruz şimdi. Eğer benim üzerime çocuğumla ilgili daha fazla gelirse. Çocuğumla sınamasın beni bu hata olur

Kendiside baba ama çocukları o evlenmesini istemediler diye görüşmüyor küsmüşler.
Çocuğuma yaklaşımı bence yüzeysel. Çocuk piskolojisinden anlamıyor eski kafadan
Çak iki tane kır telefonunu bak o zaman nasıl kendine gelir diyor.
Çocuğuma vuracağıma ona vururum!. Sakın bu adam için çocugunu hırpalama. Zaten irdeleniyor o evde.

Çok üzüldüm :KK43:. Sakın onun konuşmasına izin verme, çocukta ağır izler bırakır. Belliki oğlun, ikinizin aile olmasını benimsemiş, 3. bir kişinin varlığı yabancı gibi gelmiş. Yavaş yavaş alışır, bir anda herşey olmaz. Eşin abartmış biraz.
Bi de yemek yemesine karışmak nedir ya!. O yavru çok geliyorsa ona evlenmeyeymiş.
Sen çalışıyor musun canım? .

Ben çalışıyorum canım. Ev bark benim.. bir tek bardak almadı. Hazır eve geldi.
Şoktayım kızlar.. yeni yeni aklıma geliyor söyledikleri.
Babası bile bakmazken ben enayimiyim dedi.. ben şok oldum ya çocuğun bana saygılı olsun yada ben çocuk istiyorum diyor.

Sanki ne baktıysa. Allahtan işim gücüm var, ev bark onun olsa başıma çıkacak demek ki
Allah onun eline koymasın. Şimdi aklıma geliyor sözleri dün şok yaşadım hemen yattım

Çıktınız mı kızlar :KK51:
Kazen e o kadar dedim. Şu konuyu bdv de sabitleyin lütfen diye:KK61:
Sap gibi kalıyorum anlatırken:KK61::KK61:

Son düzenleme:
neden çekiyorsun ki sen bu adamı? oğlunla kur iki kişilik bir hayat ve sakın çocuk yapma

Back
X