- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir hışımla geldi geçti pehhh peh pehhhhhHayat senin hayatın önemli olan onun yanından ayrıldıktan sonra ruhun yara alıyorsa eksik hissediyorsan o ilişki olmamış demektir bence...
Karşılıklı samimi duygular olsaydı zaten sen anlardın. Geldi geçti... kişi kendi değerini kendi belirler oda belirledi..
Arabayı sana verdi mi yoksa daha önce başka arabamı vermişti. Ben o gün yoktum anlayamadım...![]()
Allah'ım bu mübarek günde dualarımızı kabul et. Karşımıza ruh sağlığı yerinde adamlar çıkart. amin
![]()
Benim için aldığını söylüyor ama ruhsat kendi üzerine. Plakasını özel aldı, adımın ilk harfi.
BMW markası. Benim arabamı o kullanıyor şimdi, bunu da ben.
Sonuçta arabasız kalmayacaksın iade edince.. oda iyi
Allah sağlıkla, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım..
Hayırlısı olsun hakkında. Tuhaf hissetmen normal tabi. alışma sürecindesin. bende boşanma sürecindeyim. tamamen boşanınca nasıl hissedicem kimbilir. 3 aydır ayrıyız ama yine de boşanmış olmak resmen bitmiş olması daha başka bi duygudur eminim.mrb. arkadaşlar 8 yıllık bir ilişkiyi bıtıreli 5 gun oldu. 2 yıldır evlıydık evlilik yıldonumumuzden 10 gun sonra ayrıldık kendımı kocaman bı boslukta hıssedıyorum. ailemin yanındayım sımdı onlara yansıtmamaya calısıyorum ıcımde yasadıklarımı, çalısıyorum iş yerime yansıtmamaya çalışıyorum buraya yazmak ıstedım ılk gunler garıbım bıraz elım kolumu nereye koycagımı bılmıyorum sankı. ha ben ıstemedım mı? evet ben ıstedım ama çok zor zamanlarım oldu sımdı kafa olarak rahatmıyım evet rahatım ama yıne de bı garıbım .psıkolojım cok kotu ıns en kısa surede toplarım
Allah hepimizin yardımcısı olsun
mrb. arkadaşlar 8 yıllık bir ilişkiyi bıtıreli 5 gun oldu. 2 yıldır evlıydık evlilik yıldonumumuzden 10 gun sonra ayrıldık kendımı kocaman bı boslukta hıssedıyorum. ailemin yanındayım sımdı onlara yansıtmamaya calısıyorum ıcımde yasadıklarımı, çalısıyorum iş yerime yansıtmamaya çalışıyorum buraya yazmak ıstedım ılk gunler garıbım bıraz elım kolumu nereye koycagımı bılmıyorum sankı. ha ben ıstemedım mı? evet ben ıstedım ama çok zor zamanlarım oldu sımdı kafa olarak rahatmıyım evet rahatım ama yıne de bı garıbım .psıkolojım cok kotu ıns en kısa surede toplarım
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kıyamam canım yaa.. noldu da bu duygular yerleşti içine..Kızlar ben çok kötüyüm. Sonra sonra çıkıyor acısı. Yüreğime oturdu birşeyler kalkmıyor.
Onu seviyormuşum ben.. beraber paylaştığımız anlar hep aklımda, çok yalnızım anılar peşimi bırakmıyor.
Onunla gittiğimiz yerlerin önünden geçiyorum mecburen, ne biliyim gecen sene gittiğimiz yere yine tatile gideceğiz (mecburen yazlığımız orası ve gecen sene onun orada seneye giyerim diye bıraktığı eşyaları aynen bıraktığımız gibi duruyor olacak) kahroluyorum çok kötüyüm. Sevmişim evet ve 2. kez boşanmış olmak çok zor, kimseye anlatamıyorum bunları iyiymiş gibi davranmaktan yoruldum.. kime ne anlatıyım ateş düştüğü yeri yakıyor. Gecer diyorlar boşverr o seni hakketmedi diyorlar. Yüzüme yerleşti bir hüzün gerçekten gülmeyi çoşmayı ne çok isterdim. Tamam bana çok yanlışlar yaptı ama şu kahrolası acabalar beni bitiriyor. Biliyorum kötü şeylerini getir aklına diyeceksiniz. Ama kötü şeylerinin altında bile acaba şöyle yapsak düzelirmiydi bu zamanda ney kolay ki. Aşarmıydık acaba bir buçuk yılı geçmeden boşandım. Düzelmez diye çocuğum var zarar görürüz diye.. Kafamda binbir soru var. İyi diye birşey yok ki hele bundan sonra benim için ne iyi olacak. Evlilik kadınıyım, yalnız yapamıyorum bu gerçek. Bunu değiştiremiyorum. Takılamıyorum hayatımı yaşayamıyorum denildiği gibi olmuyor. Ben bununla evlenmeden öncede böyleydim. Hayatımı yaşamak gez toz gül geç yapamıyordum. Biri olmalı tek olmalı istedim hep.. çok pişman oda bensiz nefes alamıyor biliyorum. Bir günde boşandım keşke biraz ayrı kalsaydık. Ne biliyim bazen iyiki boşandım diyorum bazen yerin taa dibinde buluyorum kendimi. Hayat çok garip erkekler çok bozuk düzen kötü, pis evli erkekler nasılda yanaşmaya çalışıyorlar duygu yok pişkinlik diz boyu.... Ben bunları kaldıramıyorum güçlüyüm ama artık dayanamıyorum... Bu ikinci evlilikten boşanma benim yüzümü yere eğdi. Hiç bir yakınımla yanyana gelmek istemiyorum. Garip bakışlardan nefret ediyorum hissediyorum. 32-33 yaşında 2. dende boşandı vardır bunda bir sorun... düşüncelerini yüzlerinden okuyorum... İnanın bana ilk eşten ayrılmak gibi olmuyor bu. 2. dende boşanınca asıl darbeyi alıyor insan. İlk boşandığım zamanlara kurban olayım kız gibi geziyordum yine.. ama şimdi ruhum derin gecmez yaralar aldı..... Hiç birşey teselli olamaz.. herşeyi biliyorum ve farkındayım... farkındalıkla bu acıları yaşıyorum.
Canım evladına yaptıkları aklına gelsin. Çok çok çok gençsin. Ona bağımlı değilsin. Elin ekmek tutuyor. Sadece neden benim başıma geliyor diye düşünüyorsun. Düşünme, bundan sonrası daha güzel olacak.Kızlar ben çok kötüyüm. Sonra sonra çıkıyor acısı. Yüreğime oturdu birşeyler kalkmıyor.
Onu seviyormuşum ben.. beraber paylaştığımız anlar hep aklımda, çok yalnızım anılar peşimi bırakmıyor.
Onunla gittiğimiz yerlerin önünden geçiyorum mecburen, ne biliyim gecen sene gittiğimiz yere yine tatile gideceğiz (mecburen yazlığımız orası ve gecen sene onun orada seneye giyerim diye bıraktığı eşyaları aynen bıraktığımız gibi duruyor olacak) kahroluyorum çok kötüyüm. Sevmişim evet ve 2. kez boşanmış olmak çok zor, kimseye anlatamıyorum bunları iyiymiş gibi davranmaktan yoruldum.. kime ne anlatıyım ateş düştüğü yeri yakıyor. Gecer diyorlar boşverr o seni hakketmedi diyorlar. Yüzüme yerleşti bir hüzün gerçekten gülmeyi çoşmayı ne çok isterdim. Tamam bana çok yanlışlar yaptı ama şu kahrolası acabalar beni bitiriyor. Biliyorum kötü şeylerini getir aklına diyeceksiniz. Ama kötü şeylerinin altında bile acaba şöyle yapsak düzelirmiydi bu zamanda ney kolay ki. Aşarmıydık acaba bir buçuk yılı geçmeden boşandım. Düzelmez diye çocuğum var zarar görürüz diye.. Kafamda binbir soru var. İyi diye birşey yok ki hele bundan sonra benim için ne iyi olacak. Evlilik kadınıyım, yalnız yapamıyorum bu gerçek. Bunu değiştiremiyorum. Takılamıyorum hayatımı yaşayamıyorum denildiği gibi olmuyor. Ben bununla evlenmeden öncede böyleydim. Hayatımı yaşamak gez toz gül geç yapamıyordum. Biri olmalı tek olmalı istedim hep.. çok pişman oda bensiz nefes alamıyor biliyorum. Bir günde boşandım keşke biraz ayrı kalsaydık. Ne biliyim bazen iyiki boşandım diyorum bazen yerin taa dibinde buluyorum kendimi. Hayat çok garip erkekler çok bozuk düzen kötü, pis evli erkekler nasılda yanaşmaya çalışıyorlar duygu yok pişkinlik diz boyu.... Ben bunları kaldıramıyorum güçlüyüm ama artık dayanamıyorum... Bu ikinci evlilikten boşanma benim yüzümü yere eğdi. Hiç bir yakınımla yanyana gelmek istemiyorum. Garip bakışlardan nefret ediyorum hissediyorum. 32-33 yaşında 2. dende boşandı vardır bunda bir sorun... düşüncelerini yüzlerinden okuyorum... İnanın bana ilk eşten ayrılmak gibi olmuyor bu. 2. dende boşanınca asıl darbeyi alıyor insan. İlk boşandığım zamanlara kurban olayım kız gibi geziyordum yine.. ama şimdi ruhum derin gecmez yaralar aldı..... Hiç birşey teselli olamaz.. herşeyi biliyorum ve farkındayım... farkındalıkla bu acıları yaşıyorum.
kıyamam canım yaa.. noldu da bu duygular yerleşti içine..
ben de böyle olmaktan çok korkuyorum daha boşanma gerçekleşmedi ama elbet bir gün resmen bitecek..
sen 2. boşanmandan dolayı kaldıramıyosun artık galiba..
keşkeler acabalar çare olmaz dertlerimize..
şu an gitsek onların yanına eskisi gibi olur mu herşey?
asla olmaz bunu çok iyi biliyosun.
seni haketseydi zaten ayrılmış olmazdın.
hem seninki de iddaa bağımlısı değil miydi?
bu adam mı olcak sana koca çocuklarına baba.
boşluğa düştün sanırım. evet kötü günlerinizi düşünerek tekrar ayağa kalk lütfen.
çırpınmak tek taraflı olmuyo işte.Evet eskisi gibi olmayacak belki ama atamıyorum içimdeki bu sevgiyi, ben yıllar sonra tekrar evet dedim.
Güzelim yıllarım heba oldu, bağlanmasaydım takmazdım bu kadar düşünmezdim..
Doğru hatırlıyosun bi kumar oynuyodu ama neydi bilemedim. Kahvelerde oynan oyunlar sanırım
Ben herşeye yetişmeye çalışırken o hiç dürüst olmadı.. yalanı çok vardı. Gittiği yerden gelmez, saatlerce teline bakmazdı
İş bulamadık kimse ön ayak olmadı. Herkes bitince diyor ki aaa buraya gelseyi, ben demiştim şura var diye
Şu iş olurdu demeye başladılar... Ben o kadar rica ettim insanlara anlayacağım çok çırpındım elde var sıfır.
Canım evladına yaptıkları aklına gelsin. Çok çok çok gençsin. Ona bağımlı değilsin. Elin ekmek tutuyor. Sadece neden benim başıma geliyor diye düşünüyorsun. Düşünme, bundan sonrası daha güzel olacak.
çırpınmak tek taraflı olmuyo işte.
gittiği yerden saatlerce gelmezmiş teline bakmazmış..(sorumsuzmuş)
kumar oynuyomuş..
Yalan söylüyomuş sürekli. (güvenini bitirmiş)
eee ne kalmış evli kalmanız için sebep göremedim ben.
bu duygusallığında zamanla geçecek.
inş karşına değerini bilen biri çıkacak.
işte o zaman iyiki çekmemişim onu diyeceksin.
haklısın. bi kadın iyi bi adamdan boşanmaz.Herkes negatif bakacak canım iyisi bulur mu beni, memlekette 1. neysede 2.den de ayrıldıysan başka türlü bakıyorlar.
Umrumda değil diyorum ama umrumda oluyor ne yazık ki çünkü toplumla birlikte yaşıyoruz yaşama karışıyoruz.
Kızlar bir soru sorucam aklıma gelmişken.
İstisnalar hariç, kocası iyi olan huzur yerinde olan kadın boşanır mı??
Sanki bana boşanmış erkekler sorunlu gibi geliyor. Yani sorunlu olma olasılığı yüksek
Deneyimim bu yönde.. Yanlış anlaşılmasın ama kadınların iyi giden bir evliği bitirme olasılığı daha az
haklısın. bi kadın iyi bi adamdan boşanmaz.
şimdi biz boşanmiş bi adama nasıl güvenebiliriz?