Evladının yeme içmesine karışıyordu diye hatırlıyorum ama yanılıyor muyum?
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur sözü sizde gerçekleşiyor sanırım.
Alışkanlıklardan boş kalan yerleri doldurmada zorlanıyorsunuz şu anda sanki. Bir tavsiye: Oturun, bir kağıda neden boşandığınızı yazın. O kağıdı yanınızda taşıyıp sık aralarla okuyun.
Bu foruma yazdığınız mutsuz günlerinizdeki mesajları okuyun.
Ben de aynı fikirdeyim, eğer evliliği bitiren kadınsa gerçekten canına tak etmiştir. Ama istisnalar da olur tabi, sonuçta evliliği yürütebilmek için iki tarafın da ruh sağlığı yerinde olmalı. Kadının da geçmişten gelen öğrendikleri, kendi ailesindeki tecrübeleri, kendi ruhsal durumu normal olmayabilir, evlilik kararı verirken 2 taraf da düşünmeden taşınmadan karar vermiş olabilir, zaten yürümeyecek bir evliliğe başlamış olabilir, burada okuyoruz hep, aile baskısından kurtulmak için evlenip aşık olamadığı için mutsuz olup ayrılmak isteyen kadınlar da var. Evlenen kişilerin ikisinin de karakterinin oturmuş olması gerekli. Bir de bir erkek için ideal eş olmayan kadın başka bir erkek için en uygun eş olabilir, tersi de geçerli.
Çok kafa yormaya gerek yok, su akar yolunu bulur
Ben de izindeyim şu anda, o yüzden siteyle pek ilgilenemedim. Annem bel fıtığı ameliyatı oldu, onun yanındayım şimdi.
Bu arada benden haberler: Eski eş ısrarla ben değiştim rolünü oynamaya devam ediyor. Annemin hastane faturasını ödemiş gidip. Hala arabasını bana vermeyi, hatta buna çok alçak dediğim için aynı markanın jip olanını alıp ruhsatı benim adıma yapmayı teklif ediyor. Sürekli mesajlar, iftara davet etmeler vs.
Bu kadar iyi bir erkek olamaz yani, gerçek olmadığı buradan belli
Diğer adamın da Ankara dışına tayini çıktı
Beni izlemeye devam edin anacııımmmmmm diyorum

Ben de izliyorum çünkü kendi hayatımı.