Ikinci Evlilik

anlatmaya calisiyorum ben de ama arkadas yanlarina kâr kalsin istiyor kuzu kuzu..

bende 10 sene önce boşandım kızım 1 yaşındaydı, boşanmaya kalktıgında hepsı aynı sekılde davranıyo sanki cocuk baskasınınmıs gıbı, cocuguna anne sahıp cıkmassa kımse cıkmaz,
Iki aydir cocguna birsey almadi nafakayida odemez o koye yrlescekmis zatn issiz gucsuz durur odeyemm der

ben de 10 sene once bosandım kızım 1 yasındaydı, boşanmaya kalktıgında hepsı aynı davranıyo, cocuk sankı baskasınınmıs gıbı amaç seni magdur edıp, bosandıgın ıcın pişman etmek, sen kendınden emınsen elınden gelen herseyı yap, mahkemeler bu konuda kadın ve cocuktan yana, hersekılde alırsın, sen ugrasmıyosun avukat ugrasıyo

S
[QUOTE="lavantakokulusandik, post: 42038452 calisiyorum ben de ama arkadas yanlarina kâr kalsin istiyor kuzu kuzu..[/QUOTE]
Siz esimi ve ailesini tanisaniz beni cok iyi anlarnz cok paragozleronlarin olsun hersey

S
[QUOTE="lavantakokulusandik, post: 42038452 calisiyorum ben de ama arkadas yanlarina kâr kalsin istiyor kuzu kuzu..
Siz esimi ve ailesini tanisaniz beni cok iyi anlarnz cok paragozleronlarin olsun hersey[/QUOTE]

bız sadece konusuruz tabı, karar senın ama gercekten turkıyede cocukla bırlıkte bosandıktan sonra yaşamak cok zor ve bu cocukta sadece senın degıl oda bakmak zorunda

S
[QUOTE="lavantakokulusandik, post: 42038452 calisiyorum ben de ama arkadas yanlarina kâr kalsin istiyor kuzu kuzu..
Siz esimi ve ailesini tanisaniz beni cok iyi anlarnz cok paragozleronlarin olsun hersey[/QUOTE]
paragozler madem, canlari boyle yanar, haklarini yanlarina kâr birakinca senin icin 'aman ne iyi kadinmis' demeyecekler, HAKKİN olani kaybettiginle kalacaksin.. bugunler hep gecer gider Allah in izniyle, teslim olarak bosanma.. hem magdursun hem de onlari sevindiriyorsun.. yarin o herif baskasiyla evlenip cocugunun hakki olani da catir catir yediginde bu sozlerimi hatirlarsin.. biz de paragoz degiliz, ben aldigim tazminatin kuruşuna dokunmadim.. ama hakkim olani o kv gorumceye birakip sevindiremezdim.

Dusunun
Siz esimi ve ailesini tanisaniz beni cok iyi anlarnz cok paragozleronlarin olsun hersey

bız sadece konusuruz tabı, karar senın ama gercekten turkıyede cocukla bırlıkte bosandıktan sonra yaşamak cok zor ve bu cocukta sadece senın degıl oda bakmak zorunda[/QUOTE]
400 tl nafaka talep ettim ona bile agladi odiyemem diye bnde geri cekilmedim kabul etti dilekceyi verdik odemezse ozmn ugrasrm icrayla suan baska seylre kafa yoramiyorum:(

bız sadece konusuruz tabı, karar senın ama gercekten turkıyede cocukla bırlıkte bosandıktan sonra yaşamak cok zor ve bu cocukta sadece senın degıl oda bakmak zorunda[/QUOTE]
hic bi ihtiyaci olmasa bile, bu tipleri sevindirmemek lazim.. al o parayi (hakkin olani) git hayir kurumuna bagisla.. niye kolayca siyrilsin ki yapip edip?

Dusunun

bız sadece konusuruz tabı, karar senın ama gercekten turkıyede cocukla bırlıkte bosandıktan sonra yaşamak cok zor ve bu cocukta sadece senın degıl oda bakmak zorunda
400 tl nafaka talep ettim ona bile agladi odiyemem diye bnde geri cekilmedim kabul etti dilekceyi verdik odemezse ozmn ugrasrm icrayla suan baska seylre kafa yoramiyorum:([/QUOTE]
son sozum, pisman olursun ama sen bilirsin, zorla aldiracak degiliz.. cocugun var, nafaka hakkin.. yipranma payin var, tazminat odetir ona mahkeme.. ve dugunde nisanda ne takildiysa mahkeme sana o miktari verir direkt, odemesin sıkıysa.. o adamla muhatap olup kandirilmak yerine, bi avukata ver o ugrassin.. İnşaAllah hakkindan, cocugunun hakkindan vazgecmezsin..

paragozler madem, canlari boyle yanar, haklarini yanlarina kâr birakinca senin icin 'aman ne iyi kadinmis' demeyecekler, HAKKİN olani kaybettiginle kalacaksin.. bugunler hep gecer gider Allah in izniyle, teslim olarak bosanma.. hem magdursun hem de onlari sevindiriyorsun.. yarin o herif baskasiyla evlenip cocugunun hakki olani da catir catir yediginde bu sozlerimi hatirlarsin.. biz de paragoz degiliz, ben aldigim tazminatin kuruşuna dokunmadim.. ama hakkim olani o kv gorumceye birakip sevindiremezdim.[/QUOTE]
Bn size paragoz demedim esime dedim yanlis anlasildim galiba.inanin simdiden huzurum kacmis durumda daha fazla onlarla ugrasmak istmyrm hepsi yuzsuz esyalarimi gorumcem gturmus bir bebegi vr mutlu olckmi esyalarimla hep oyle ikinci ele muhtac olsun insallah hayrini goremesin ama icim rahat bnm eskimi kullancak Allah daha muhtac etsin

paragozler madem, canlari boyle yanar, haklarini yanlarina kâr birakinca senin icin 'aman ne iyi kadinmis' demeyecekler, HAKKİN olani kaybettiginle kalacaksin.. bugunler hep gecer gider Allah in izniyle, teslim olarak bosanma.. hem magdursun hem de onlari sevindiriyorsun.. yarin o herif baskasiyla evlenip cocugunun hakki olani da catir catir yediginde bu sozlerimi hatirlarsin.. biz de paragoz degiliz, ben aldigim tazminatin kuruşuna dokunmadim.. ama hakkim olani o kv gorumceye birakip sevindiremezdim.
Bn size paragoz demedim esime dedim yanlis anlasildim galiba.inanin simdiden huzurum kacmis durumda daha fazla onlarla ugrasmak istmyrm hepsi yuzsuz esyalarimi gorumcem gturmus bir bebegi vr mutlu olckmi esyalarimla hep oyle ikinci ele muhtac olsun insallah hayrini goremesin ama icim rahat bnm eskimi kullancak Allah daha muhtac etsin[/QUOTE]
ben yanlis anlamadim.. madem paragozler, ellerinden al paralari diyorum.. lutfen sana yazdgm herseyi yeniden oku..

Hayal kirikligim cok buyuk oyuzden hrseydn vazgectim ailem destekcim bebegime iyi bakiliyr ama genede icim buruk bebegim babasz buyucek Allahim hakkimda hayirlisini eylesin

Hayal kirikligim cok buyuk oyuzden hrseydn vazgectim ailem destekcim bebegime iyi bakiliyr ama genede icim buruk bebegim babasz buyucek Allahim hakkimda hayirlisini eylesin
al hakkın olan herşeyi güzelim
aldıklarına da dokunma bankaya at gerekirse
ilerde çocuğunun eğitimi için harcarsın sen gene yemek istemiyosan yemezsin parayı.. ama onlara BIRAKMA!...
Ücretsiz avukat talebinde bulun.. her türlü alırsın yaa sen uğraşmıcaksın avukat uğraşıcak zaten vekalet verceksin bitti gitti işte

24 yasindayim 7 aylikta bebgm var iki aydir annemin yanindayim aralikta bosanma davamiz var esim beni evden gondermk icin elinden geleni yapti dayak bile yedim annemin ustune bile yurudu ben genede bebegim cok kucuk babasiz kalmasn diye barismak istedim ailem onun kredi borcunu oderse barisirmis pes dedim artik ne bicim insanla evlenmis hafta bir kre cocugunu goruyr 15 dakka fln oda iki aydr cocuguna hicbirsy almadi arayip nasil diye bile sormuyr facede bakiyrm yigeninin resimlrini paylasip aslanim yazyor kendi oglu umrunda bile degil napiagim hic bilmiyorum

çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun bol bol dua et cnm çünkü senin değişik versiyonun ben yaşadımm

Nafakayida odemez o iki aydir cocuguns bir bez alip bile gelmedi
Cnm allh yardmcn olsun bnm de iki cocugm var biri 32aylik birisi daha 19gunluk ve dun aksam eşim bosanmktan bahsetti avukat fln arastrmis bosanma davalarini incelemis. Ben cok korkuyorum onu seviyorum ama yoruldum da bosanmk istemiyorum kesinlikle ama bunu iki cocuklu olmamdan mi ona srvgimden mi olduğunu bile bilmiyorm artik...isim gücüm var 26yasindaym ama dedim ya cook korkuyorum bunun altindan nasil kalkilir

Bazilarina evlilik sorumluluk ağır gelir iki lsfindan biri boşanmak olur bende aynısını yaşadım o esyalarda gözüm kaldı o evde aklım kaldı 3 ay sonra eve eşya almaya gittiğimde kuruyemiş cigkifte yaspasta ooo h keyif yapıyorlardı benim çocuğum 13 aylikti sonra görmeye gelince bende bez falan bekledim ama çocuğun bezini bile degistirmemiler altında kurumuş büyük şeyi pisik olmuş hiç umrunda değil bişey beklemeyin ama hakkını zi alın pes etmeyin sonra nafaka ccugunda sizinde mahvolan hayatinizin bedeli olamaz ama hakkınız o psikolojiyle pes edip onu sevindirmeyin

merhaba arkadaşlar. ben de 2013 yılında ilk eşimden ayrıldım. şimdi 3 yaşında bir kızım var. Allah karşıma iyi bir insan çıkardı çok şükür. Onun da 2 kızı var 14 ve 8 yaşlarında.. yakın bir zamanda onlarla tanışacağım ama korkuyorum, nasıl davranmalıyım, nasıl konuşmalıyım? Çok hassas bir konu, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.. Teşekkürler

Back
X