Ikinci Evlilik

Ben o kisilerden biriyim aslinda. Nisanlilik donemimiz 1 ay falandi cok iyidi. Anne babasi umrunda degildi. Annesi beni istememis mesela. Benim icin herseyi yapiyordu. Anlayacak zamanda olmadi zaten oda bu yuzden acele etti galiba. Gercek yuzum ortaya cikar diye. Ama bana dogumdan once sorsalar bu kadarini yapacagini hic dusunmezdim. Bilemiyorsun yani.
Sizin nisanlilik olmamiski ama.. Bir araya gelinmemistir bile dogru duzgun.. Benim demek istedigim, uzun sure nisanli kalip sıkıntı yasamamis olan, sonradan degistiklerini soyleyenler; siz mi goremediniz, baska bsy mi? Cok iyi ifade edemedim sanirim

Sizin nisanlilik olmamiski ama.. Bir araya gelinmemistir bile dogru duzgun.. Benim demek istedigim, uzun sure nisanli kalip sıkıntı yasamamis olan, sonradan degistiklerini soyleyenler; siz mi goremediniz, baska bsy mi? Cok iyi ifade edemedim sanirim
Ben kendi acimdan anlattim. Valla ben sunu gordum insan evlenecegi zaman gozu kör, dili lal , aklida kit oluyo. Benim oyle oldu diyeyim. Biz o 1 ayda surekli beraberdik korkusundan dibimden ayrilmiyordu. Birisi araya girer aklimi celer diyeymis. Bunlari sonradan ogrendim tabi. Bide evlenince ayni evde yasayinca maskelerini takamaz oluyorlar. Nisanliykende anlasilmayabilinir.

Ben kendi acimdan anlattim. Valla ben sunu gordum insan evlenecegi zaman gozu kör, dili lal , aklida kit oluyo. Benim oyle oldu diyeyim. Biz o 1 ayda surekli beraberdik korkusundan dibimden ayrilmiyordu. Birisi araya girer aklimi celer diyeymis. Bunlari sonradan ogrendim tabi. Bide evlenince ayni evde yasayinca maskelerini takamaz oluyorlar. Nisanliykende anlasilmayabilinir.
Allah iyi niyetli,guzel dusunceli,halis imanli insanlarla karsilastirsin hepimizi her daim..

Valla Can'ım ben bir sene nişanlı kaldım ama cok az görüştüm ki zaten de 17 yadındaydım göremedim anlayamadım oldu bitti sonra evlilikte bitti akıl başa erince maalesef

Valla Can'ım ben bir sene nişanlı kaldım ama cok az görüştüm ki zaten de 17 yadındaydım göremedim anlayamadım oldu bitti sonra evlilikte bitti akıl başa erince maalesef
Demekki iyice tanimaya calismak lazim, oncelikle cok dua etmek lazim.. Cunku ne yapsak da tam anlamiyla bilemeyiz karsidaki insanlari.. Cok zor isler.. Allah yuregi guzel insanlarla (ozellikle es ve ailesi) denk getirsin..

hayat devam ediyoooo :KK54:
ben mahkeme günümü bekliyorum, karşı taraftan ses seda yok, bi tek celp eline geçince aradı beni açmadım sonra mesaj attı yuvamızı kurtaralim diye cevapta vermedim
sen neler yapıyosun bakalm

Bende o da olmadı mesaj tlf hiçbiri... 5 aylık evliyim bugun ben aradım geregi neyse yapalım dedi 10 15 gündür anne evindeyim gel bize babamlarla oturup konusalım kararımızı mantıklıca verelim dedim görüsmek bile istemedi...

5 ayda ne oldu böyle, çok yeniymişsiniz :KK12: gerçi ben de 10 ay evli kaldım ama herkesin sebepleri farklı tabi :KK61:

Ky oturduk çok iftiraya çok şiddete maruz kaldım eşim çok sinirli biri ve 2.ci evliliğiydi.benim ilkti.kaçarak evlendik.1hafta içinde tanıdım.babası 2 yıl önce vefat etmişti.saygısı vardı aileme herkese ama evde ne olup bittiğini hep ky me anlatırdı.hep yansıtırdı.yıkıcı olurlardı.onarıcı olmazlardı.hep ezildim.2 ay öncede şiddet gördüm 5 6 kez.bircok siddet gordum..ben düzelir eder diye ayaklarına gittim.elini ayagını öp dedi ky dem bana esim icin onu da yaptım.saygısızlık etmedim.ama bu anne evine 2.ci gelisim de karsı tarafın bana iftira attıgına dayanamadım.ky dem ogluna benim icin olur olmaz seyler anlattı.gaza getirdi ve ogluda onlara ınandı ablası da fisekledi.aileme kadar küfür ettiler evden kovdular bizi...ben hic aramadım sonra.bugün aradım.ailesini savundu.her sekilde.seninle olmaz artık istemiyorum dedi.kendini haklı cıkarmaya calıstı...sustum.dinledim.cok yanlıs bir evlilikti! Pismanım. Ama hayat devam ediyor... buraya gel konusalım dedim babamlarla dedim. Yok dedi. Babana acarım söylerim bu kararlarımı dedi. Numaramı engelledi. Kapatırkende görüşürüz dedi... ben napim kızlar

Allah ılkınde bulamadığımız mutluluğu huzuru herkese ıkıncıde bır ömür boyu nasıp etsin inşallah arkadaşlar.evlenıp mutlu olanlara daim olsun dıyorum.karşılaştığınız zorluklarınız oldumu korkmadınızzmı ıkıncıden ben şahsen çok korkuyorum daha doğrusu güvenemıyorum belkıde daha yenı boşanmış olduğumdan olabaılır.paylaşırsanız sevınırım

İnşallah amin

Ky oturduk çok iftiraya çok şiddete maruz kaldım eşim çok sinirli biri ve 2.ci evliliğiydi.benim ilkti.kaçarak evlendik.1hafta içinde tanıdım.babası 2 yıl önce vefat etmişti.saygısı vardı aileme herkese ama evde ne olup bittiğini hep ky me anlatırdı.hep yansıtırdı.yıkıcı olurlardı.onarıcı olmazlardı.hep ezildim.2 ay öncede şiddet gördüm 5 6 kez.bircok siddet gordum..ben düzelir eder diye ayaklarına gittim.elini ayagını öp dedi ky dem bana esim icin onu da yaptım.saygısızlık etmedim.ama bu anne evine 2.ci gelisim de karsı tarafın bana iftira attıgına dayanamadım.ky dem ogluna benim icin olur olmaz seyler anlattı.gaza getirdi ve ogluda onlara ınandı ablası da fisekledi.aileme kadar küfür ettiler evden kovdular bizi...ben hic aramadım sonra.bugün aradım.ailesini savundu.her sekilde.seninle olmaz artık istemiyorum dedi.kendini haklı cıkarmaya calıstı...sustum.dinledim.cok yanlıs bir evlilikti! Pismanım. Ama hayat devam ediyor... buraya gel konusalım dedim babamlarla dedim. Yok dedi. Babana acarım söylerim bu kararlarımı dedi. Numaramı engelledi. Kapatırkende görüşürüz dedi... ben napim kızlar
Cok seyler yasamissin. Zaten siddetin.oldugu yerde durulmuyo. Ilkindende bu yuzden bosanmistir. Cok acele etmissin evlenirken tanimadan evlenmissin. Artik onune bak. Anlasmali bosanabiliyosan bosan verirlermi haklarini. Siddetini kanitlayabilirsen cekismeli dava ac.

Cok seyler yasamissin. Zaten siddetin.oldugu yerde durulmuyo. Ilkindende bu yuzden bosanmistir. Cok acele etmissin evlenirken tanimadan evlenmissin. Artik onune bak. Anlasmali bosanabiliyosan bosan verirlermi haklarini. Siddetini kanitlayabilirsen cekismeli dava ac.

bunlar yasadıklarımın sadece birkacı... psikolojikmende baya kotuyum. bilemiyorum ama ben artık ne kadar bastan beridir saygımla sevgimle sevsem de huzurlu olmadıgım bir yerde isim yok olmaz... yapacak birsey yok canım.. kendisi de dedi zaten anlasmalı bosanalım diye ama bilmiyorum hak mak istemiyorum siddete dair elimde hiç bi gram kanıtım yok.:KK12: 6-7 belkide 8 kez dayak yedim. bos sebeplerden. bıcak bile cekti... ah ahhhhhhh :KK51::110::KK61:

hayat devam ediyoooo :KK54:
ben mahkeme günümü bekliyorum, karşı taraftan ses seda yok, bi tek celp eline geçince aradı beni açmadım sonra mesaj attı yuvamızı kurtaralim diye cevapta vermedim
sen neler yapıyosun bakalm

Bende alışmaya çalışıyorum.
Neredeyse bir sene olacak boşanalı ama bazı zamanlar da hala ilk günkü gibi taze acılarım...
( hatta ilk zamanlar anlamamıştım sonradan çıktı acısı)
Bu ikinci evliliğimdi ve aynı yerden ikinci kez yara aldım.
Hani "yıldırım aynı yere ikinci kez düşmezdi":KK51:
Düştü işte:KK51:ve ben yine kalktım, toparlandım. Hayatımda yine herşeyi aksatmadan yapıyorum.
Bir bu ruhsal çöküntüme çare bulamıyorum.
Mutlu musun diye sorarsan.. Şükrediyorum.
İşim, evim, düzenim var... ailem var... hayatta sahip olduğum pırlanta gibi bir evladım var sağlığımız yerinde
Allah bunlarla sınamasın beni yeter ki... bir şekilde devam ediyor hayat.

Neredeyse bir sene olacak boşanalı ama bazı zamanlar da hala ilk günkü gibi taze acılarım...
Düştü işte:KK51:ve ben yine kalktım, toparlandım. Hayatımda yine herşeyi aksatmadan yapıyorum.
İşim, evim, düzenim var... ailem var... hayatta sahip olduğum pırlanta gibi bir evladım var sağlığımız yerinde
evet bazen acılar kendi kendini tazeliyo sanki. neden başıma geldi neden böyle oldu diye sorgulamadan olmuyo. ama bi şekilde yaşıyoruz. kimse üzüntüden ölmüyo ölemiyo. Rabbim daha büyük acılarla sınamasın inş. daha mutlu bi hayat versin Rabbim bize

Ay düşünme bile hayatını yaşa

İşte öyle olmuyor senderr'im :KK60:
yaşayan bilir..
Hiç üzülme, hayırlısı böyleymiş de gül geç. Ben düşünüyorumda buraya ilk yazdığım günler her şey ne kadar kötüydü, şimdi yaşadığım şu hayata inanamıyorum. Demem o ki, sabret, hayatın bundan sonra sana ne gibi güzellikler getireceğini bilemezsin.

Back
X