Ikinci Evlilik

Selam kızlar :)

Topiğe bir göz atıp selam vereyim dedim!

Yakında ben de boşanıyorum, üzülüyorum tabii, ki ben duygusal bir insanım. Sevmiştim onu ağırıma gidiyor ondan gördüklerim, anılar aklıma geliyor terkettiğim evimi odalarını mutfağımı özlüyorum. Ama boşanmaya karar verdiğim an bir karar daha verdim, kesinlikle gereğinden fazla üzülmeyeceğim artık. Acı sürecini kapatıp hayatıma devam edeceğim ve hayatımı güzelleştireceğim. Bu karardan olsa gerek hiç de yıkılmış durumda değilim normal hayatıma devam ediyorum.

Anne olmak istiyordum ama evliliğim kötü gidince nasip olmadı, hayırlısı böyleymiş.

Allah sizin de yardımcınız olsun kızlar, geçirdiğiniz kötü günleri unutturacak iyi günler nasip olsun hepimize!

Selam kızlar :)

Topiğe bir göz atıp selam vereyim dedim!

Yakında ben de boşanıyorum, üzülüyorum tabii, ki ben duygusal bir insanım. Sevmiştim onu ağırıma gidiyor ondan gördüklerim, anılar aklıma geliyor terkettiğim evimi odalarını mutfağımı özlüyorum. Ama boşanmaya karar verdiğim an bir karar daha verdim, kesinlikle gereğinden fazla üzülmeyeceğim artık. Acı sürecini kapatıp hayatıma devam edeceğim ve hayatımı güzelleştireceğim. Bu karardan olsa gerek hiç de yıkılmış durumda değilim normal hayatıma devam ediyorum.

Anne olmak istiyordum ama evliliğim kötü gidince nasip olmadı, hayırlısı böyleymiş.

Allah sizin de yardımcınız olsun kızlar, geçirdiğiniz kötü günleri unutturacak iyi günler nasip olsun hepimize!
Yazdiklarini okuyunca kendimi buldum ben henüz bosanmadim ama aklimdan geciyor birgün iyiysek birgün kötüyüz bebekde olmuyo bu kötü evlilikten dolayi bende cok severek evlenmistim ummadigim düsünmedigim bir evlilik oldu napicam bilmiyorum hayirlisi..

ben de yakında boşanıyorum. duygusal zorluk çekiyorum çok. severek ayrılıyorum. ama sevildiğimi ve değer gördüğümü hiç hissetmedim. Bi daha nasip olur mu birine güvenebilirmiyim? ya da tamamen unutabilir miyim? sanmıyorum.. Allah hayırlısını versin hakkımızda

Bazen öyle bir boşlukta hissediyorum ki kendimi.ya gitmeliyim bu kalabalıktan sadece deniz kokusunu çekmeliyim içime sessiz en kıytı köşede.,bazende sadece başımı güvenle huzurla omzuna yaslıyıp mutluluktan ağlıyabileceğim biri olmalı diyorum.en çokda bunu özledim ya.

ayrılalı koskoca 6 sene...hayır gördüğümüzde şer,şer sandığımızda hayır.benim bunca yaşadıklarımdan anladığım tek şey hayırlısını istemekmiş.onunla evlenebilmeyi o kadar çook dilemiş o kadar çok istemiştim ki,halbuki hayırlısını istemek gerekmiş.kim bilir hayırlısı diye çok dua etseymişim belkı bunca seyı yasamayacaktım.cunku hayatımda o olmayacaktı.acım mı?halendaha geceleri ağlarım.o mu?onun hayat devam ediyor.sanmıyorum benım kadar acı cektiğine.erkekler için problemmiki boşanmak.bence değil.önemli olan vicdan merhamet sahibi olabilmek.lafta herkes vicdanlı herkes merhametli ama uygulamaya gelince tık yok.keşke bizlerde onlar kadar umursamamayı becerebilsek.ama erkeklerle kadınların şartları hiçbirzaman eşit değilki.a birde buarada anladığım birşey daha var nişanlıyken flört ederken,aman nasıl olsa düzelir diyoruz ya o büyük promlemleri görmuyoruz görmek istemiyoruz ya,işte orda bitirmek gerekiyor.çorbanın içine sinek kaçtımı mide bulandırıyorsa.o bizim ufak buyuk gördüğüm şeyleri bir iki düzelir diye bekledıkce o 3-4-5 diye çoğalyor çoğaldıkça sorunlar dahada büyüyor.bir ilişkide hiçmi zor süreç olmaz derseniz,olur tabi olmazmı ama bunun için hep bir taraf çabalıyor diyeri kılını bile kıpırdatmıyorsa o zaten bitmiş,birde üçüncü kişiler.zaten biten evliliklerin çoğu ama çoğu hep üçüncü şahıslar yüzünden bitmezmi? aldatma,eşlerin aileleriyle eşi arasındaki bağı kuramama vs vs.şu üçüncü kişiler müdahalesi olmasa eşler arasındaki sorunlarda çözülür.ben anladım evlilik artık fasa fiso,bu zamanda adam gibi adamda yok.güvende kalmadı derken zaman akıp gidiyor.bekarlık sultanlıktır diye boşunamı demişler.gönül istemezmi evli mutlu çocuklu olmayı,ama olmayınca olmuyor.takmamayı becerebiliriz inş.ama acım ilk günki gibi taze değil elbet.ama çekiyormuyum halen acı cekiyorum.
canımm ALLahım sana dayanma gucu versın bana da tabıkı bende boşanacağım...
ama sana sunu soyleyeyımm hayat herseye rağmen cok guel sakın pes etme sakın....gelecek gusel günler yakında ;)

YAA KIZLAR cekışmelı boşanma da cok mu bekleniyor bende boşanmak ıstıyorum ama esım kabul etmeyecek bılıyorum
Sen nerdesin ne bekliyorsun boşanmak için anlamadım? Niyetin yoksa barış bu ne rahatlık böyle günlerin ayların gidiyor.

Sen nerdesin ne bekliyorsun boşanmak için anlamadım? Niyetin yoksa barış bu ne rahatlık böyle günlerin ayların gidiyor.
keşke rahat olsam cnm keşke..
ustume yaptığı borçlar var o yüzden biraz bekliyorum..yoksa zaten ona gore sorun yok....

canımm ALLahım sana dayanma gucu versın bana da tabıkı bende boşanacağım...
ama sana sunu soyleyeyımm hayat herseye rağmen cok guel sakın pes etme sakın....gelecek gusel günler yakında :KK66:

Amin canım cümlemize inşaallah.Eğer anne isek zaten pess etmek bize göre olamaz.Evet çok haklısın.hayat herşeye rağmen çok güzel.Heleki umursamamayı becerebiliyorsak :) inşaallah herşey daha güzel olacak.Allah var ve Allah yar elhamdülillah.

Back
X