İkinci kadın olmak...

çok geçmiş olsun arkadaşım... ama bence bırak bu adamcıkla uğraşmayı.... mahkeme avukat falan gereksiz... adam zaten pislik... her türlü yalanı iki dakikada sıralayan adam senide yakar... adam devlette çalışıyor galiba tayin llstesi falan demiştin önceki mesajlarında... işini elinden alsan ona olanlar olur daaa ama aynı zamanda herşeyden habersiz olan karısı da etkilenir bu durumundan.. çocuğum yok demiş ama belki çocukta vardır .. onlara acı.. ALLAHA HAVALE ET arkadaşım....

Dua et ki 4 ay ile kurtulmuşsun...Yıllarca yalana ,yalanlara inananlar var....

Benimim geçmişimde evli bir insan yok ama benimleyken başka biriyle de sevgili olduğunu öğrendiğim insan var..Ben 1,5 ay ile kurtuldum ama ,diğer kız 2 senesini vermiş..Hem beni hem de onu idare ettiğini öğreni öğrenmez bitirmiştim görüşmeyi..Öbür kıza da haber veririm diye paçaları tutuştu mahlukatın..Kızı bir güzel doldurmuş hakkımda...Ben şizofrenmişim,ona deliler gibi aşıkmışım ama o bana yüz vermiyormuş..Aralarını bozacakmışım,benden başkasının olamazsın diyormuşum..Falan filan işte..Yani tamamen senaryo uydurmuş kıza...Uyardım kızı bak böyle böyle diye...Ama inanmadı bana tabi..Peşimizi bırak,defol git vs dedi...Allahım sana geliyorum..:26: :9: Eh sonunda bir gün gerçekler ortaya çıktı,kız beni arayıp binbir özür diledi....Ehhh ne demişler,düşmez kalkmaz bir Allah..Yalancının,iftiracının mumu yatsıya kadar....

Allaha havale et..O adamı hayatından tamamen çıkar..Senin için bir ölü olsun o artık.......:19:

Bak bak bütün erkekler aynı bende açtım kıza anlatıım doldurmuş kızı o da yorumunu okuyunca kendimi gördüm ama malesef ben 1buçuk yıl öbür kızda 5 yılını doldurmuş...

Duruyor canım, silmedim özellikle mesajlarını. O seni bırakmıcam, benden sonra başkasıyla olamazsın, oraya gelir kafanı kopartırım vs. diyor, bu erkekler kendini ne sanıyor bilmiyorum ki karın var işte git ona benimsin de benimle ne uğraşıyorsun :14: Bir de benim başkasıyla olmama izin vermeyecek ya yüzsüzlüğe bakar mısınız :14: Bir de tehdit ediyor aklınca cevap atmazsan gider başka kadınlara bakarım diyor :14:

Allahım çıldıracam.nedir bu zorba erkeklerden çektiğimiz.kafanı kopartmak mı;?bende de var bunun bir başka versiyonu..

canım yaa geçen gün senin konunu okurken daha aklıma gelmişti evli olduğu... daha yarıya gelmeden anlamıştım...çünkü bi erkek nüfus kağıdını neden saklar, iki seçenek var ya yaşından dolayı yada medeni halinden dolayı...seninki ikisi birden rezalet....bukadar yalancı birinden kurtulduğun için bence şükret ve o insanla uğraşma karıştırma fazla..yok avukata sormalar yok üzülüp ağlamalar unutamamalar..yapma allah aşkına...baban yaşında adam seni kandırmaya çalışmış o utansın...
hiç üzülme, fazla irdeleme deşeleme...unutma yaralar oynadıkça kanar, bırak kabuk bağlasın...bu sana iyi bi tecrübe olsun, ve bundan sonraki hayatında belirsiz kişilerle muhatap olma...geçmi olsun diyorum iyikide kurtulmuşsun diyorum,,,ama bişeyi merak ettim hani geçen konunda dakikalar kaldı öğrenmeme, buluşucaz gösterecek demiştin, o ne oldu buluştunuz mu, kimliği gösterdi mi? nasıl tepki verdi, hala pişkinliğe mi vuruyor, hayret bişey insan yalanı ortaya çıkınca nasıl bukadar salağa yatar yaa ne biçim adam bu...

Hukuki boyutu kanatimce takipsizlik ile sonuclanir fakat isi ile alakali bazi saibeli durumlardan bahsetmissin bu durumlari evvela belgeler ile ispatlaman istenir eger sahit v.s gosterirsende mahkemenin is ile alakali olan durumlarda kuvvetle muhtemel belge istemesi gerekecektir buda yapilamassa dava duser ve karsi dava acilirsa tazminata mahkum edilebilirsiniz ayrica isi konusunda oldugu icin yuklu bir miktarda olabilir diye dusunuyorum siz yinede bir avukatiniz ile gorusun sonradan problem olmasin .

öğrendiniz ve ayrıldınız mı?
bitti.
gerisine kafa yormaya gerek yok, teferuat çünkü.

canım adam evlı mı cıktı :53:

ama bellıydı bu yasını kımlıgını gızlemesınden

ne serefsız ınsanlar var yaa.:41:

senı de tebrık edıyorum cnm,arastırdın sorusturdun

koru korune kapılıp gıtmedın bu ılıskıye .

21 yas cokda buyuk tecrube sayılacak bı yas degıldır

yolun en basında olundugu yas donemlerıdır

bu yaslarda bıraz lıselı gıbı kor kutuk asklar yasanabılır

saflık donemlerıdır kısaca .o serefsızdı bunu bılerek

senı kullanmak ıstedı demek kı .ama karsısında saf cahıl bırı

yoktu :23: hıc uzulme valla cnm ,senı kullanmasına ızın vermedın

arastırdın sorusturdun ne mal oldugunu ogrenıp ters kose yaptın

kendını cok akıllı sanan sahsıyetı :41:

Son düzenleme:
bende varım bu numaraya gelen, 4 yıl öncedi , hemde bir arkadaşım tanıştırdı kurstan arkadaşıymış vss biz başladık her şey iyi hoş kibar,kon uşkan,sevecen kaptırdım sanki kendimi bi anda, ama bi taraftan da bir huzursuzluk var hiç yapmıycam şeyi yaptım bu işlerde usta bi abim vardı t.c. kimlik nosunu verdim herşeyini araştırmış söyledi bana bildiğin hafiyemi derler ne. 2. ayımız bitiyordu öyle bağlanmışım ki bi anda 5 yıllık sevvgilimden ayrılırken öyle acı çekmemiştim. Ailesini aradım tüm pisliklerini anlattım o sinirle, eşine mail attım herşeyi anlattım, sonra bana bunları analatn o hafiye abimle (askerdi o şerefisz ) askeriyeye gidecektim şikayete başına bazı işler açabilirirz dedi bana son anda vazgeçtim o kadar da günahına girmek istemedim . Beyimiz aylardır ayrı yaşıyormuş ailesi anlattı ama ne farkeder ortada bir imza var ve söylenmiş yalan. Kurtulduğuna şükret dünyanın en iyi adamı da olsa böyle bir konuda yalan söyleyebilmesi sana en büyük kötülüğü. benimkinin açıklaması da beyimiz aslında söyliycek miş ama davanın sonuçlanmasını beklemiş mal paylaşımından dava uzamış, en baştan söylerse kabul etmiycemi düşünmüş vsvs yalancı

anlayamadım su
ne avukatıyla gorusmeye calısıyorsunuz

tabıkı onların ısı mahkeme surecınde fılan degıl bunlar klasık yalanlar evlı bır adamla beraber olursan bırlıktelıgını konusmalarını asla ama asla 5 dk dahı uzatmadan bıtırmelısın

bence hiçç canını sıkma canım..onunla bütün iletişimini bitir ve kendine başka bi yol çiz..o adam eşinden ayrılsada sana ondan hayır gelmez çünkü..bugun eşine yapan yarın sana yapabilir bunu...erkeklere hiç güven yok yaaa..bana kalırsa eşine de söyleme durumu bırak allahından bulsun adam...

Şüphelendim yaşından sonra onu öğrenmeye çalışırken yaşın yalan olduğunu öğrendim tc no.su ile. Nüfus cüzdanı istedim. Göstermeyince medeni halinden şüphelendim ve sağ olsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu cilt no, aile sıra no her şeyini öğrendik. Sonra sorgulatınca acı gerçekle karşılaştım...

:53::53::53::53:

İyi ki araştırmışsınız

Zaten bir değil birden fazla yalanı olan bir kişilikmiş

Neyse ki kısa süre de bulmuşsunuz

Ne karaktersiz insanlar var yahu, ben evliyim ancak diğer kız arkadaşlarımız tanıştığı kişilere tc sorsun artık oldu olacak..

zaten sevgilisi/eşi olan bir adamla sevgilisi/eşi olduğundan haberi olmadan ilişki yaşayıp öğrendiğinde başından aşağı kaynar sular dökülenler var mı acaba aranızda benim gibi? :14:

Bunun sancısı nasıl geçer? Nasıl hazmedilir?

Ben çok zorlanıyorum. Belki de acım taze diye ama ağır geliyor bu yük bana :14:

sadece susuyorum...

Allah böyle erkekleri ıslah etsin hiç üzülme kendini suçlama 2.kadın falan degilsin senin bir suçun yok çünkü sen evli oldugunu bilmiyordun asıl suçlu karşındaki adam çünkü hem seni hemde eşini kandırıyor sana attıgı tehdit içerikli mesajları silme gün gelir lazım olur.

ALLAH ISLAH ETSIN boylelerini,yinede verilmis sadakan varmis seni daha fazla oyalamadan gercek yuzunu gordun yuzsuzun ikinci kadin filanda degilsin sonucta bilmiyordun evli oldugunu sakin kendini boyle siniflandirma !

Olayın şokuyla böyle yazdım kendimi suçlu hissettiğim için ama yavaş yavaş dank ediyor ve anlıyorum ne kadar ş...z olduğunu, suçlunun ondan başkası olmadığını!

çok geçmiş olsun arkadaşım... ama bence bırak bu adamcıkla uğraşmayı.... mahkeme avukat falan gereksiz... adam zaten pislik... her türlü yalanı iki dakikada sıralayan adam senide yakar... adam devlette çalışıyor galiba tayin llstesi falan demiştin önceki mesajlarında... işini elinden alsan ona olanlar olur daaa ama aynı zamanda herşeyden habersiz olan karısı da etkilenir bu durumundan.. çocuğum yok demiş ama belki çocukta vardır .. onlara acı.. ALLAHA HAVALE ET arkadaşım....

Acımıyorum, kimse aptal yerine koyamaz beni bahanelerin arkasına sığınıp.

Allahım çıldıracam.nedir bu zorba erkeklerden çektiğimiz.kafanı kopartmak mı;?bende de var bunun bir başka versiyonu..

Ya bu gazeteye çıkan, öldürülen, bıçaklanan kadınların başına nasıl geldiğini anladım bu olayların, kadınları kendi malları sanıp sahipleniyorlar. "Ya benimsin ya kara toprağın, bu kadar. Sana seçme şansı bırakmıyorum, başkasının olamazsın." yazdığından beri kapalı telefonum, o toprağa diri diri gömerim onu :47: Sendeki daha normaldir yine canım? :44:

bende varım bu numaraya gelen, 4 yıl öncedi , hemde bir arkadaşım tanıştırdı kurstan arkadaşıymış vss biz başladık her şey iyi hoş kibar,kon uşkan,sevecen kaptırdım sanki kendimi bi anda, ama bi taraftan da bir huzursuzluk var hiç yapmıycam şeyi yaptım bu işlerde usta bi abim vardı t.c. kimlik nosunu verdim herşeyini araştırmış söyledi bana bildiğin hafiyemi derler ne. 2. ayımız bitiyordu öyle bağlanmışım ki bi anda 5 yıllık sevvgilimden ayrılırken öyle acı çekmemiştim. Ailesini aradım tüm pisliklerini anlattım o sinirle, eşine mail attım herşeyi anlattım, sonra bana bunları analatn o hafiye abimle (askerdi o şerefisz ) askeriyeye gidecektim şikayete başına bazı işler açabilirirz dedi bana son anda vazgeçtim o kadar da günahına girmek istemedim . Beyimiz aylardır ayrı yaşıyormuş ailesi anlattı ama ne farkeder ortada bir imza var ve söylenmiş yalan. Kurtulduğuna şükret dünyanın en iyi adamı da olsa böyle bir konuda yalan söyleyebilmesi sana en büyük kötülüğü. benimkinin açıklaması da beyimiz aslında söyliycek miş ama davanın sonuçlanmasını beklemiş mal paylaşımından dava uzamış, en baştan söylerse kabul etmiycemi düşünmüş vsvs yalancı

Bizi de arkadaşım tanıştırmıştı. Eşi inandı mı peki sana? Tek çekincem eşinin inanmaması ya da umursamaması. Bu kadar olur bunlar da mal paylaşımı yapamıyormuş. (Güya, gerçekleri bilmiyoruz ya.)

Son düzenleme:
canım ya şanszılık işte .benim arkadaşımında başına geldi aynı olay.adam evli ve kızı vardı yani düşün faceden bulduk bir baktık tabi şokkk yani kızıyla foto koymuş eşide var yanlarında klasik aile tablosu oda kötü hissetmişti kendini ama hissetmenize gerek yok çünkü habaeriniz yoktu .bence artık bu olayı düşünme kapat bu konuyu konuştukçe sinir olursun çünkü hatırlarsın henüz 20 yaşındasın hayatının en güzel günlerini böle abuk subuk adamlara üzülerek geçirme .

anlayamadım su
ne avukatıyla gorusmeye calısıyorsunuz

tabıkı onların ısı mahkeme surecınde fılan degıl bunlar klasık yalanlar evlı bır adamla beraber olursan bırlıktelıgını konusmalarını asla ama asla 5 dk dahı uzatmadan bıtırmelısın

O benim 4 ayımı çaldı hatta 10. Madem aşk hayatında yalan dolan yapıyor ben de onun iş hayatında yaptıklarını anlatır en azından oradan vururum. Çünkü öfkeliyim.

Randevum yarın sabahtan kızlar, gelişmeleri yazarım, en doğrusunu avukat söyleyecek zaten bir şey yapılabilir mi yapılamaz mı...

Avukatla ne için görüşüyorsunuz ki.
En doğrusu biran önce kendi hayatınıza bakmanız ve
bu insanla uğraşmamanız.
Öfkeli olabilirsiniz evet ama zaman lazım.
Onunla uğraşmanız öfkenizi dindirmez bana göre,
kendinizi toparlamak için gerekli zamanı,
böyle gereksiz ve karaktersiz bir insan için harcamayın.

Back
X