Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua et ki 4 ay ile kurtulmuşsun...Yıllarca yalana ,yalanlara inananlar var....
Benimim geçmişimde evli bir insan yok ama benimleyken başka biriyle de sevgili olduğunu öğrendiğim insan var..Ben 1,5 ay ile kurtuldum ama ,diğer kız 2 senesini vermiş..Hem beni hem de onu idare ettiğini öğreni öğrenmez bitirmiştim görüşmeyi..Öbür kıza da haber veririm diye paçaları tutuştu mahlukatın..Kızı bir güzel doldurmuş hakkımda...Ben şizofrenmişim,ona deliler gibi aşıkmışım ama o bana yüz vermiyormuş..Aralarını bozacakmışım,benden başkasının olamazsın diyormuşum..Falan filan işte..Yani tamamen senaryo uydurmuş kıza...Uyardım kızı bak böyle böyle diye...Ama inanmadı bana tabi..Peşimizi bırak,defol git vs dedi...Allahım sana geliyorum..:26:Eh sonunda bir gün gerçekler ortaya çıktı,kız beni arayıp binbir özür diledi....Ehhh ne demişler,düşmez kalkmaz bir Allah..Yalancının,iftiracının mumu yatsıya kadar....
Allaha havale et..O adamı hayatından tamamen çıkar..Senin için bir ölü olsun o artık.......![]()
Duruyor canım, silmedim özellikle mesajlarını. O seni bırakmıcam, benden sonra başkasıyla olamazsın, oraya gelir kafanı kopartırım vs. diyor, bu erkekler kendini ne sanıyor bilmiyorum ki karın var işte git ona benimsin de benimle ne uğraşıyorsunBir de benim başkasıyla olmama izin vermeyecek ya yüzsüzlüğe bakar mısınız
Bir de tehdit ediyor aklınca cevap atmazsan gider başka kadınlara bakarım diyor
![]()
Şüphelendim yaşından sonra onu öğrenmeye çalışırken yaşın yalan olduğunu öğrendim tc no.su ile. Nüfus cüzdanı istedim. Göstermeyince medeni halinden şüphelendim ve sağ olsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu cilt no, aile sıra no her şeyini öğrendik. Sonra sorgulatınca acı gerçekle karşılaştım...
zaten sevgilisi/eşi olan bir adamla sevgilisi/eşi olduğundan haberi olmadan ilişki yaşayıp öğrendiğinde başından aşağı kaynar sular dökülenler var mı acaba aranızda benim gibi?
Bunun sancısı nasıl geçer? Nasıl hazmedilir?
Ben çok zorlanıyorum. Belki de acım taze diye ama ağır geliyor bu yük bana![]()
ALLAH ISLAH ETSIN boylelerini,yinede verilmis sadakan varmis seni daha fazla oyalamadan gercek yuzunu gordun yuzsuzun ikinci kadin filanda degilsin sonucta bilmiyordun evli oldugunu sakin kendini boyle siniflandirma !
çok geçmiş olsun arkadaşım... ama bence bırak bu adamcıkla uğraşmayı.... mahkeme avukat falan gereksiz... adam zaten pislik... her türlü yalanı iki dakikada sıralayan adam senide yakar... adam devlette çalışıyor galiba tayin llstesi falan demiştin önceki mesajlarında... işini elinden alsan ona olanlar olur daaa ama aynı zamanda herşeyden habersiz olan karısı da etkilenir bu durumundan.. çocuğum yok demiş ama belki çocukta vardır .. onlara acı.. ALLAHA HAVALE ET arkadaşım....
Allahım çıldıracam.nedir bu zorba erkeklerden çektiğimiz.kafanı kopartmak mı;?bende de var bunun bir başka versiyonu..
bende varım bu numaraya gelen, 4 yıl öncedi , hemde bir arkadaşım tanıştırdı kurstan arkadaşıymış vss biz başladık her şey iyi hoş kibar,kon uşkan,sevecen kaptırdım sanki kendimi bi anda, ama bi taraftan da bir huzursuzluk var hiç yapmıycam şeyi yaptım bu işlerde usta bi abim vardı t.c. kimlik nosunu verdim herşeyini araştırmış söyledi bana bildiğin hafiyemi derler ne. 2. ayımız bitiyordu öyle bağlanmışım ki bi anda 5 yıllık sevvgilimden ayrılırken öyle acı çekmemiştim. Ailesini aradım tüm pisliklerini anlattım o sinirle, eşine mail attım herşeyi anlattım, sonra bana bunları analatn o hafiye abimle (askerdi o şerefisz ) askeriyeye gidecektim şikayete başına bazı işler açabilirirz dedi bana son anda vazgeçtim o kadar da günahına girmek istemedim . Beyimiz aylardır ayrı yaşıyormuş ailesi anlattı ama ne farkeder ortada bir imza var ve söylenmiş yalan. Kurtulduğuna şükret dünyanın en iyi adamı da olsa böyle bir konuda yalan söyleyebilmesi sana en büyük kötülüğü. benimkinin açıklaması da beyimiz aslında söyliycek miş ama davanın sonuçlanmasını beklemiş mal paylaşımından dava uzamış, en baştan söylerse kabul etmiycemi düşünmüş vsvs yalancı
anlayamadım su
ne avukatıyla gorusmeye calısıyorsunuz
tabıkı onların ısı mahkeme surecınde fılan degıl bunlar klasık yalanlar evlı bır adamla beraber olursan bırlıktelıgını konusmalarını asla ama asla 5 dk dahı uzatmadan bıtırmelısın