İkinci kadın olmak...

Bence kendini kötü hissetmemelisin çünkü yaşadığın özel olan herşeyi sadece sana ait olduğunu sandığın bir adamla yaşamışsın. Bundan öncesini sorgulamana gerek yok ki o senin için yalnız/bekar bir adamdı.

Ama kandırılmak çok kötü gerçekten . Sana evli olduğunu söyleseydi, durumunu anlatsaydı bilseydin ve ona göre tercih yapsaydın . Yanlış ya da doğru tercih senin olurdu belki herşeye rağmen onunla olmayı bile seçerdin.ama en azından tarafı olduğun ilişkide herşeyden habersiz takılmazdın. yani bana göre seni rahatsız eden seni kandırması aptal yerine koyması ve normalde asla yapmayacağın ( evli biriyle ilişki) bir birlikteliye dahil etmesi olmalı bir de bunun üstüne herşey ortaya çıktığında pişkinlik yapması.. bu kadar.

Evli olduğunu bilmediğin için eşine karşı hiç bir vicdani sormluluğun yok, ki bana göre 2. kadının esas kadına karşı hiç bir sorumluluğu yoktur , durumu bilse de bilmese de çünkü aldatmayı tercih eden adamdır sadakat sözü veren de.

O yüzden bilmemen kötü ve kendini aptal gibi hissetmen çok doğal bu yüzden öfkende çok haklısın. İçinin soğuması için mutlaka birşey yapmak istersin ama şimdlik öfkeni kontrol etmelisin. Kısa bir süre bekle zaten seni rahatsız edecek daha çok haklı çıkaracak seni.Hem de aradan zaman geçince sen de yatışırsın belki senin için önemsizleşir ve muhatap olmak bile istemezsin. Ancak o hem suçlu hem güçlü havasında ısrar ederse mutlaka dersini ver. Yaptığı arsızlık çünkü, nasıl bu kadar rahat seni tehdit edebiliyor anlayamıyorum.

canım belliydi zaten evli olduğu
neyse çok şükür Allah senin daha fazla kandırılmana izin vermedi
oturda şükret kıl payı kurtardın
bence hiç bulaşma deşme birşeyi Allaha havale et canım ondan başkası o pisliğin hakkından gelemez
yok karımdan ayrıyım bilmem ne yalanlarına sakın kanma :20: yine çok üzülürsün sonra
unut canım sıkma canını hatta konu açman bile gereksiz yaranı deşme artık sakinleş kafanı dinle hayatına devam et mutlu olmana bak hani sana güveniyorum:34:

4 aydır süren bı ilişki için bukadar karalar bağlama 4 yılda olabılırdıı ve sen geri dönulemez hatalarda yapabılırdın böyle bir pislikten kurtulduğuna dua et sevın hatta kalk oyna vallaa yerınde olsam öyle yapardımm

Bu durumu eşine anlattığınız takdirde kendinizi bir mahkemede bulabilirsiniz çünkü kadının size tazminat davası açma hakkı var. Tabi o ilişkinizi ispatlamaya çalışır, siz adamın evli olduğunu bilmediğinizi ispatlamaya çalışırsınız. Zaten anladığım kadarıyla iş mahkeme sürecindeymiş, kadın mal paylaşımında daha avantajlı konuma gelmek için sizi kullanabilir. Siz de mahkemelere gidip geldiğinizle kalırsınız. Üzgünüm kötü bir senaryo oldu ama olası bir durumdan haberdar etmek istedim sizi...

Şüphelendim yaşından sonra onu öğrenmeye çalışırken yaşın yalan olduğunu öğrendim tc no.su ile. Nüfus cüzdanı istedim. Göstermeyince medeni halinden şüphelendim ve sağ olsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu cilt no, aile sıra no her şeyini öğrendik. Sonra sorgulatınca acı gerçekle karşılaştım...

Ever diğer konundan biliyorum bunları ve ben sana demiştim o adam evlidir diye boşver üzülme erken öğrendiğin için dua et.

Canım benim, zaman her şeyin ilacıdır diye boşuna söylememişler. Sen de elbet kendi yaşına uygun, sana söylediği en büyük yalan "ders çalışıyorum" derken, bilgisayarda oyun oynaması olan düzgün bir insan evladı ile karşılaşacaksın.

Ben kesinlikle bu işin peşini bırakmandan yanayım. Bunu birincisi bu adamı hayatından artık tamamıyla çıkarman için, hem de sana yardımcı olan arkadaşı zor durumda bırakmaman için söylüyorum. O kadıncağız sana yardım edebilmek için sen de iyi biliyorsun ki kendini hukuki anlamda çok zor bir duruma soktu. Hadi diyelim ki başına hukuki olarak bir iş gelmedi, o adi adam bir şekilde bu bilgilere ulaştığın kaynağı öğrenirse o zaman bu arkadaşımıza yazık değil mi? Boşu boşuna başına bela almış olacak.

Biliyorum hırslısın, öfkelisin ve bu öfkeni yöneltecek bir yer arıyorsun ama bence bu söylediklerimi de aklından çıkarma. Sana yardımcı olan arkadaşı tanımam ama Allah razı olsun elinden gelenden fazlasını yaptı senin için. O yüzden bu işi fazla dillendirme bence. Yine de sen bilirsin...

Geçmiş olsun,kk sayesinde ucuz kurtuldun sanırım :)

Ben de bulaşmaman taraftarıyım.
Savcılık gibi işlere girersen,hoş olmayan durumlar yaşanabilir.
Hatta adamın eşi,sana farklı suçlamalar getirebilir.Seni kandıran adam,kendi karısını havada karada kandırır.Başıma bela oldu der vs...
En iyisi boşverip Allah'a havale etmek.

Bundan sonra hiç cevap vermemen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Evet, Allah razı olsun ondan bir kk üyesi sayesinde kurtardım durumu :)

4 aydır süren bı ilişki için bukadar karalar bağlama 4 yılda olabılırdıı ve sen geri dönulemez hatalarda yapabılırdın böyle bir pislikten kurtulduğuna dua et sevın hatta kalk oyna vallaa yerınde olsam öyle yapardımm

Canım maalesef hemen öyle olmuyor, ben ilişki için karalar bağlamıyorum, aptal yerine konmuş olmak, aldatılmak da değil, ikinci kadın yerine koydu beni. Kendini ne zannediyorsa, öfkem, acım buna... Yoksa giden ilişki gitmiş zaten hiç olmamış öyle bir ilişki... :47:

Lyudka geçmiş olsun canım,ucuz kurtulmuşsun,öyle düşün.
Belli idi zaten evli olduğu.
Birşey sormak istiyorum;ilk açtığın konunda eski sevgilin annesini alıp gelecek oluyordu,sen bu adamın annesiylede mi tanışıyorsun.:26:

Evet, Allah razı olsun ondan bir kk üyesi sayesinde kurtardım durumu :)

Canım maalesef hemen öyle olmuyor, ben ilişki için karalar bağlamıyorum, aptal yerine konmuş olmak, aldatılmak da değil, ikinci kadın yerine koydu beni. Kendini ne zannediyorsa, öfkem, acım buna... Yoksa giden ilişki gitmiş zaten hiç olmamış öyle bir ilişki... :47:

kimse şefaf değil içini dışını göremıyoruzkı malesef bu durum herkesın başına gelebılır hatta bır erkeğin bile başına gelebılır haklısın hayal kırıklığı yaşamış olmalısın ama ınan uzulmekten daha fazla sevın bıraz uzul çok sevın :) bence arkasını arama bırak allah verır cezasını buda sana kötü bir tecrube olarak kalsınn insanı tecrubeler olgunlaştırır

Bu durumu eşine anlattığınız takdirde kendinizi bir mahkemede bulabilirsiniz çünkü kadının size tazminat davası açma hakkı var. Tabi o ilişkinizi ispatlamaya çalışır, siz adamın evli olduğunu bilmediğinizi ispatlamaya çalışırsınız. Zaten anladığım kadarıyla iş mahkeme sürecindeymiş, kadın mal paylaşımında daha avantajlı konuma gelmek için sizi kullanabilir. Siz de mahkemelere gidip geldiğinizle kalırsınız. Üzgünüm kötü bir senaryo oldu ama olası bir durumdan haberdar etmek istedim sizi...

Artık ortada mal paylaşımı var mı yok mu onu da bilmiyorum? İnanmadım açıkçası ben boşandıklarına falan. Sadece akıl danışmak için gideceğim ancak %100 mahvedebilirim diyebileceğim şeyler biliyorum, kendi gözlerimle gördüm, anlatması onun aptallığı tabii, şahidim de var 2 tane...

Yaa ne uğraşıyorsun ki hala.:ssz: Kadını,adamı geç,en başta kontesin başı yanacak.:ssz:

Kontesin başı yanmaz canım çünkü internetten herkesin kullanabileceği bir program sayesinde öğrendik. Aile sıra no. bilen herkes bakabilirdi. İşte o kısmı kapatmayı da ancak avukat bilir. Ama mahkeme süreci mantıklı değil, biliyorum (en azından eşiyle ilgili olan konuda) ama işiyle ilgili olanda gerçekten suçlu ve 2 şahidim de var, sadece oradan bile vurabilirim... Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte.

kimse şefaf değil içini dışını göremıyoruzkı malesef bu durum herkesın başına gelebılır hatta bır erkeğin bile başına gelebılır haklısın hayal kırıklığı yaşamış olmalısın ama ınan uzulmekten daha fazla sevın bıraz uzul çok sevın :) bence arkasını arama bırak allah verır cezasını buda sana kötü bir tecrube olarak kalsınn insanı tecrubeler olgunlaştırır

Allah vermiş vereceğini zaten canım ben bu durumu daha ona belirtir ve kavga ederken kaza yaptı. Sol tarafını sargıya almışlar. Hiç acımadım.

Lyudka geçmiş olsun canım,ucuz kurtulmuşsun,öyle düşün.
Belli idi zaten evli olduğu.
Birşey sormak istiyorum;ilk açtığın konunda eski sevgilin annesini alıp gelecek oluyordu,sen bu adamın annesiylede mi tanışıyorsun.:26:

Canım tanışmıyoruz ama işte inandırmak için tanıştıracaktı. O anlatsın sana dedi. Yaşım bu ve gerçekten eşimle görüşmüyoruz gibisinden. Ama istemedim tabii ki.

Allah vermiş vereceğini zaten canım ben bu durumu daha ona belirtir ve kavga ederken kaza yaptı. Sol tarafını sargıya almışlar. Hiç acımadım.

Canım tanışmıyoruz ama işte inandırmak için tanıştıracaktı. O anlatsın sana dedi. Yaşım bu ve gerçekten eşimle görüşmüyoruz gibisinden. Ama istemedim tabii ki.

Anladım canım,annesiyle tanıştın diye düşünmüştüm.
Bir annenin bu yalana bulaşmış olması çok çirkin olurdu:19:

Kadın benimle işbirliği yapmazsa ne olacak canım suçlu konuma düşmüş olmam mı? Bir de diyor ki 3 yıldır ayrı yaşıyoruz, mal paylaşımı yapamadık.Söyle karıma, boşanma sürecini hızlandırırsın demişti. Doğru ise umursamaz kadın :14: Ama bir avukatla görüşmeyi düşünüyorum :14:

eminim öyledir zaten... ya arkadaş hep mi aynı yalan yaa, az bi yaratıcı olun bari..

Son düzenleme:
Dua et ki 4 ay ile kurtulmuşsun...Yıllarca yalana ,yalanlara inananlar var....

Benimim geçmişimde evli bir insan yok ama benimleyken başka biriyle de sevgili olduğunu öğrendiğim insan var..Ben 1,5 ay ile kurtuldum ama ,diğer kız 2 senesini vermiş..Hem beni hem de onu idare ettiğini öğreni öğrenmez bitirmiştim görüşmeyi..Öbür kıza da haber veririm diye paçaları tutuştu mahlukatın..Kızı bir güzel doldurmuş hakkımda...Ben şizofrenmişim,ona deliler gibi aşıkmışım ama o bana yüz vermiyormuş..Aralarını bozacakmışım,benden başkasının olamazsın diyormuşum..Falan filan işte..Yani tamamen senaryo uydurmuş kıza...Uyardım kızı bak böyle böyle diye...Ama inanmadı bana tabi..Peşimizi bırak,defol git vs dedi...Allahım sana geliyorum..:26: :9: Eh sonunda bir gün gerçekler ortaya çıktı,kız beni arayıp binbir özür diledi....Ehhh ne demişler,düşmez kalkmaz bir Allah..Yalancının,iftiracının mumu yatsıya kadar....

Allaha havale et..O adamı hayatından tamamen çıkar..Senin için bir ölü olsun o artık.......:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
şok oldum :53: önceki konunu biliyorum, 40 yaşında falan çıkmıştı adam dimi.. ben o zaman demiştim içimden zaten o yaşta biri kesin evlidir....

ama senin suçun yok, kandırılmışsın sadece.

ama şu saatten sonra o kişi ile ilgili başka herhangi bir şey yapmaman lazım, intikam falan geç bence bunları, böyle birinin hayatına daha fazla dahil olmasına izin verme. hattını değiştir, onunla konuşma, bir süre sonra pes eder. sonra başkasını bulur o zaten, adamın karakteri bu, kimbilir kimlerle aldatmıştır karısını. sen artık dahil olma bu duruma uzaklaş.

doyumsuz erkekler olduğu sürece 2. kadında olunur 5. kadında sonsuza kadar da gider:))

Geçmiş olsun. Unutmalısın. Yalan söyleyen ahlaksızdan uzak durmalısın.

ALLAH ISLAH ETSIN boylelerini,yinede verilmis sadakan varmis seni daha fazla oyalamadan gercek yuzunu gordun yuzsuzun ikinci kadin filanda degilsin sonucta bilmiyordun evli oldugunu sakin kendini boyle siniflandirma !

Böyle deli manyaklarla hayatinizda ugrasmayin arkadasim.
Ne sacma sapan bir olay, arap saci gibi bir adam, igrenc ötesi tipleri nerden bulursunuz?
Aman aman herkes böyle yalaka, yalanci erkeklerden uzak dursun, cok dikkatli olmak lazim.

50 yas civarindaki erkekler "midlife crises" sendromu yasiyorlar, acaba hala gencmiyim, genc kadinlari etkilermiyim diyerekten kizlari yasindaki kizlarla gezip tozmaya basliyorlar. Saka degil bur gercek, yani her erkek degil tabi ama v ar öyle homo sapiensler...

Back
X