Şüphelendim yaşından sonra onu öğrenmeye çalışırken yaşın yalan olduğunu öğrendim tc no.su ile. Nüfus cüzdanı istedim. Göstermeyince medeni halinden şüphelendim ve sağ olsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu cilt no, aile sıra no her şeyini öğrendik. Sonra sorgulatınca acı gerçekle karşılaştım...
Geçmiş olsun,kk sayesinde ucuz kurtuldun sanırım :)
Ben de bulaşmaman taraftarıyım.
Savcılık gibi işlere girersen,hoş olmayan durumlar yaşanabilir.
Hatta adamın eşi,sana farklı suçlamalar getirebilir.Seni kandıran adam,kendi karısını havada karada kandırır.Başıma bela oldu der vs...
En iyisi boşverip Allah'a havale etmek.
Bundan sonra hiç cevap vermemen daha iyi olur diye düşünüyorum.
4 aydır süren bı ilişki için bukadar karalar bağlama 4 yılda olabılırdıı ve sen geri dönulemez hatalarda yapabılırdın böyle bir pislikten kurtulduğuna dua et sevın hatta kalk oyna vallaa yerınde olsam öyle yapardımm
Evet, Allah razı olsun ondan bir kk üyesi sayesinde kurtardım durumu :)
Canım maalesef hemen öyle olmuyor, ben ilişki için karalar bağlamıyorum, aptal yerine konmuş olmak, aldatılmak da değil, ikinci kadın yerine koydu beni. Kendini ne zannediyorsa, öfkem, acım buna... Yoksa giden ilişki gitmiş zaten hiç olmamış öyle bir ilişki...
Bu durumu eşine anlattığınız takdirde kendinizi bir mahkemede bulabilirsiniz çünkü kadının size tazminat davası açma hakkı var. Tabi o ilişkinizi ispatlamaya çalışır, siz adamın evli olduğunu bilmediğinizi ispatlamaya çalışırsınız. Zaten anladığım kadarıyla iş mahkeme sürecindeymiş, kadın mal paylaşımında daha avantajlı konuma gelmek için sizi kullanabilir. Siz de mahkemelere gidip geldiğinizle kalırsınız. Üzgünüm kötü bir senaryo oldu ama olası bir durumdan haberdar etmek istedim sizi...
Yaa ne uğraşıyorsun ki hala.Kadını,adamı geç,en başta kontesin başı yanacak.
kimse şefaf değil içini dışını göremıyoruzkı malesef bu durum herkesın başına gelebılır hatta bır erkeğin bile başına gelebılır haklısın hayal kırıklığı yaşamış olmalısın ama ınan uzulmekten daha fazla sevın bıraz uzul çok sevın :) bence arkasını arama bırak allah verır cezasını buda sana kötü bir tecrube olarak kalsınn insanı tecrubeler olgunlaştırır
Lyudka geçmiş olsun canım,ucuz kurtulmuşsun,öyle düşün.
Belli idi zaten evli olduğu.
Birşey sormak istiyorum;ilk açtığın konunda eski sevgilin annesini alıp gelecek oluyordu,sen bu adamın annesiylede mi tanışıyorsun.:26:
Allah vermiş vereceğini zaten canım ben bu durumu daha ona belirtir ve kavga ederken kaza yaptı. Sol tarafını sargıya almışlar. Hiç acımadım.
Canım tanışmıyoruz ama işte inandırmak için tanıştıracaktı. O anlatsın sana dedi. Yaşım bu ve gerçekten eşimle görüşmüyoruz gibisinden. Ama istemedim tabii ki.
Kadın benimle işbirliği yapmazsa ne olacak canım suçlu konuma düşmüş olmam mı? Bir de diyor ki 3 yıldır ayrı yaşıyoruz, mal paylaşımı yapamadık.Söyle karıma, boşanma sürecini hızlandırırsın demişti. Doğru ise umursamaz kadınAma bir avukatla görüşmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?