İkinci kadın olmak...

Avukatla ne için görüşüyorsunuz ki.
En doğrusu biran önce kendi hayatınıza bakmanız ve
bu insanla uğraşmamanız.
Öfkeli olabilirsiniz evet ama zaman lazım.
Onunla uğraşmanız öfkenizi dindirmez bana göre,
kendinizi toparlamak için gerekli zamanı,
böyle gereksiz ve karaktersiz bir insan için harcamayın.

Avukatla iş hayatını bitirmek için görüşmek istiyorum. Söylediğiniz gibi öfkeliyim o yüzden... O zaten söyler oluru var mı yok mu bildiklerimin...

Zaten sevgilisi/eşi olan bir adamla sevgilisi/eşi olduğundan haberi olmadan ilişki yaşayıp öğrendiğinde başından aşağı kaynar sular dökülenler var mı acaba aranızda benim gibi? :14:

Bunun sancısı nasıl geçer? Nasıl hazmedilir?

Ben çok zorlanıyorum. Belki de acım taze diye ama ağır geliyor bu yük bana :14:

Sekerim, bence sen ikinci kadin olmamissin. Ikinci kadin , adamin evli/biriyle beraber oldugunu bile bile 2. olmaya razi gelen insana denir. Sen istememissin, normali de bu zaten.
Kendine fazla yuklenme, Nasrettin hoca hirsizin hic mi sucu yok demis...Gercegi yol yakinken ogrenip hayatina kaldigin yerden devam edeceksin, fena mi iste...Ya nisanlanip ondan sonra ogrenseydin, burda oyle bir topik vardi ve sok olmustum.

Bu herif ne pislik bi herifmiş yaa, ayy çok sinir oldum canım yaa, bırak lütfen ne hali varsa görsün.

Sekerim, bence sen ikinci kadin olmamissin. Ikinci kadin , adamin evli/biriyle beraber oldugunu bile bile 2. olmaya razi gelen insana denir. Sen istememissin, normali de bu zaten.
Kendine fazla yuklenme, Nasrettin hoca hirsizin hic mi sucu yok demis...Gercegi yol yakinken ogrenip hayatina kaldigin yerden devam edeceksin, fena mi iste...Ya nisanlanip ondan sonra ogrenseydin, burda oyle bir topik vardi ve sok olmustum.

Yüzük takmak istemişti bana ben istememiştim erken diye geçiştirmiştim...

bence varya ınankı o adam gıdıp karısına dıyodurkı senden baskasını gozum görmuyoo :S baska kadınlara da bekarım dıyodur kişiliksiz adiler neefret edıyorum bu tıplerden !!!

Şaşırmadım...Belliydi zaten böyle olacağı..Ah be canım, keşke yaşını öğrendiğinde söküp atsaydın:50:
Geçmiş sayfaları okuyamadım, nasıl öğrendin? Ve öğrendiğinde tepki ve açıklaması ne oldu o iki yüzlü riyakar dümbüğün?

Şaşırmadım...Belliydi zaten böyle olacağı..Ah be canım, keşke yaşını öğrendiğinde söküp atsaydın:50:
Geçmiş sayfaları okuyamadım, nasıl öğrendin? Ve öğrendiğinde tepki ve açıklaması ne oldu o iki yüzlü riyakar dümbüğün?

Siteden bir arkadaş yardımcı oldu canım, tc no.su ile çıkarttık foyasını ortaya... 3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış, mal paylaşımı yapamadıkları için boşanamamışlar, bana hep açıklamak istemiş ama kaybetmekten korkmuş... Öyle söylemişti...

Aşağılık herif... İyice tiksindim yaa..:47::47::47: Hiç güvenilmicek demekki insanlara.. İyi ki kurtulmuşsun.. Ben senin adına çok sevindim.. Hemen ortaya çıkmış herşey.. Hiç üzülme..

3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış, mal paylaşımı yapamadıkları için boşanamamışlar, bana hep açıklamak istemiş ama kaybetmekten korkmuş... Öyle söylemişti...

Bu şe....izlerin bahaneleride hep aynı.
Şu klişeleri bile güncelleyecek beyinleri yok.
Olanıda pislikte kullnıyorlar zaten.
Bence hiç uğramayın, sökün atın hayatınızdan.
Elbet kendi pisliğinde boğulacağı gün gelir.

Bu şe....izlerin bahaneleride hep aynı.
Şu klişeleri bile güncelleyecek beyinleri yok.
Olanıda pislikte kullnıyorlar zaten.
Bence hiç uğramayın, sökün atın hayatınızdan.
Elbet kendi pisliğinde boğulacağı gün gelir.

Haklısın, kesinlikle sana katılıyorum. Bahane hep aynı, ya karısının psikolojisi bozuk oluyor ya da karısı ayrılmak istemiyor.

benim de başıma geldi ya

çok kötü birşey hazmetmek zor oluyo
bi de aşık olduysan çok daha kötü oluyo
ama mecbur alışıyosun bu duruma da unutuyosun

bu adamın karısı aynısını yapsa belki suan tv lerde bbir kadın cinayeti haberi izliyor olurduk
ama erkek ya hiç bir sey olmaz
bir de yüzük takmak istemiş
sahsen beni (Allah korusun) senin konumunda biri arasa, üzülürüm elbette belki basta sana da kızarım ama samimiyetine inanırsam
o adamın canını okurum

bu arada işini bozup intikam almak bence doğru değil
bu adam için değmez
sonra basına daha cok çorap örer demedi deme

esıne durumu anlatsan dahı durum degısmeyebılır basta esı ınanmayabılır.hadı ınandırdın dıyelım,kadın bız zaten ayrı yasıyoruz ne halı varsa gorsun seklınde yaklasabılır.umursamaz sız bırde bu durumla yuzlesmek zorunda kalabılırsınız kı bu duygularınızı daha fazla karıstırabılır.dogru soylemıs ayrı yasıyolarmıs gıbı.hatta belkı daha oncekı yas olayını bıle hazmatmeye kadar gıdebılır sonu.
ıkıncı varsayımda ıse kadın hırslanabılır bu durumda adama yuklenır.huzursuzluk cıkarır ucu sana gene dokunur adam karım ogrendı zaten sende bılıyorsun durumu bosanıcaz dıyerek gene sana yonebılır.

hatta belkı kadın senden aldatıldıgını ıspatlamak ıcın msjlarınızı dahı ıstebılır gormek okumak gıbı taleplerde bulunup bosanmayı dusunuyorsa bunu koz olarak kullanmıs olur esıne karsı bu durumda adam gene sana yuklenır tehtıt vs gıbı.

benım sana onerım en yakın savcılıga gıdıp msjların ve tehtıt ıcerıklerıyle bırlıkte muracatta bulunman ınan 5 dakıkanı almaz boylelıkle senın blof yapmadıgın ve kararlılıgında ortaya cıkar hem kendını korumaya almıs olursun hem de senın dısında bır sekılde esıde ogrenmıs olur durumu.dırek kadınla yuzyuze gelmemıs ve muhatap olmamıs olursun.

ama karar yınede senın sonuc olarak yalnız degılsın ve kendınde bu durumu atlatabılırsın o adamda cekıp gıdebılır.ama genede ıcınde bır suphe bana zarar verır korkusu varsa savcılıga gıt.aılende yanlıs hatırlamıyorsam bılıyordu erkek arkadasını.zor duruma dusmezsın.

avukata ne konuda danısmak ıstedıgını anlamadıgım ıcın baska bır sekılde yardım edemıcegım.sormak ıstedıgın seyı yazarsan cevap verebılırım.

Yüzük takmak istemişti bana ben istememiştim erken diye geçiştirmiştim...

Yuhhh diyorum, bir de o evli cocuklu haliyle sana yuzuk mu takacakmis ?!!! Bu adama inanamiyorum, bu ne cesaret. Kisaca hayvan herif diyip geciyorum, boynu altinda kalsin insallah.

Back
X