İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

Karışma diyenler kendi başına da gelince bilmek öğrenmek istemezler mi çok merak ediyorum.Ben öğrenmek isterdim o yüzden de karış diyorum ve hatta lütfen karış diyorum.fake hesap aç ve oraya anlat o kadını ayşeyi ,gelir sana sorarlarsa da bi gün bilmiyorum haberim yok çyle mi olmuş vs diye sen de şaşır numara yap..kendini karıştjrma ama aldatılan kadının kulağına su kaçır peşine düşer düşmez artık ona kalmış..

Aldatmak, ne erkek ne kadın için (belki tek gecelik olursa bir ihtimal affı olabilir) böyle aşk ilişkisiyle beraber süre gelen bir biçimiyle, asla kabul edebileceğim bir şey olamaz.

Ayşe'den nefret ettim!
1) Ali'nin evli olduğunu bile bile -aşıkım aşıkım- diye bencilce devam edebildiği için.
2) Kendisini metres konumuna sokarken kadınlık gururunu hiçe saydığı, kadınlığını düşürdüğü için.
3)Hayatı boyunca kötü şeyler yaşamış olmasının, ona, bir başkasına kötülük yapma hakkı tanımadığı için.

Bir aşk, elbette insanı süründürebilir, elbette ciğerini sallayabilir... Ama bir aşk, asla yuva yıkan kadın - erkek konumuna sokmamalı bir "insanı" ...Bu kadar "bana ne"ci olmamalı bir insan. "Çok seviyorsan, boşan da gel" deyip basıp gitmeli.
Hata bir kez yapılır, bilemedin iki kez... Ancak bunun adı bencillik çamuruna batmak olmuş artık.

Bu, nasıl desteklenebilir, nasıl kabul edilebilir anlayamıyorum. Para için mi?
F....şeler daha şereflidir! Çünkü onların mesleği, "Aşıkım" deyip, kılıf uydurup yapmıyorlar!

kumda_oyna kumda_oyna benim için de muallakta kalacağım bir vicdan meselesi olurdu gerçekten. Batardı bu gerçek. "Acaba?" larım olurdu. "Acaba böyle bir şey benim başıma gelse, bilmeyi ister miydim?" diye sorardım defalarca kendime.
Ama siz, yapmanız gerekeni yapmış, o insanla arkadaşlığınızı bitirmişsiniz, son sözleriniz olarak "Yapma bunu" diye de defalarca söyleseydiniz o Ayşe'ye...

Sonuç itibariyle; karışmayın. Bırakın.
Adaletin - doğrunun bir ayağı topaldır, ağır ağır yürür. Ama gideceği yere elbet ulaşır.
Kadın, kabullenip gözlerini bilerek yummuyor ise, er ya da geç uyanacaktır.

bende sizin gibi düşünüyorum. bizim yaptığımız ince düşünmek de degil üstelik bana göre. olmasi gereken bu.

sana ne ? seni ne ilgilendirir diyenler var. onlara sözüm yok kendi düşünceleri ama;

ya benim başıma da geldiğinde, alinin karısı gibi canı yanmış kadınlar, zamanında sende biliyordun ve susmuştun ve onaylamıştın derseler.

Yahu bunda senin wicdan yapıcağın bi durum yok.
Dıdısının dıdısı 2. Kadınmış.... Banane !
Sen karısına söyleyince onlar ayrılacak mı? Hayır!
Ki eminim kadın biliyordur mutlaka bi yerde patlak Wermişlerdir.
Ha bide Ayşe'ye araba almış bunu niye özellikle belirttin anlamadım. Bence sen birazda kıskanmış olabilir misin?

Şimdi adam da para gani, hatta Ayşe'ye araba almış. Ikı seneye yakın bir süredir devam eden bir ilişkileri var.

Ali'nin karısı bunları bilmiyorsa ben de catharsis Değilim. Kadın ya biliyor net susuyor; ya da rahatım bozulmasın diye kafasını kuma gömmüş yaşıyor. Bilmiyordum offf tüh diyene de inanmam. Bu şekilde ilişki yaşayan türler o kadar çok ki.. Size anormal gelen, üzücü, yıkıcı gelen bu durum Ali'nin karısı için cok olağan bir durum olabilir.
Evlilik bir kurumdur, akittir. Herkesin aşk, sevgi, sadakat bağı ile bu anlaşmayı yürüttüğünü sanıyorsanız hayat hakkında pek az şey biliyorsunuz.

sen ali nin karısını tanımıyorsun internetten öğrenmişsin tanımadığın biri bana neden söylemedin diyemez,sen karısı değilmisin bu adam eve gelmediği zaman nerde ne yapıyor diye merak edip araştırmıyormusun dersin sana sorarsa ,şimdi cahil dediğimiz bir kadın bile kocasının herşeyin, araştırıyor burada neler okuyoruz ,kimsenin zinayı savunduğu yok ,o kadın sanane koca benim koca da diyebilir,salağa da yatabilir ,arkadaşın ayşe zaten evli olduğunu bile bile birlik te eee,daha geçen burada konu okuduk adamın çocuğu bile olmuş diğer kadın dan konu sahibi bende ona inat çocuk yapayımmı başkasından yazdı ya

bende sizin gibi düşünüyorum. bizim yaptığımız ince düşünmek de degil üstelik bana göre. olmasi gereken bu.

sana ne ? seni ne ilgilendirir diyenler var. onlara sözüm yok kendi düşünceleri ama;

ya benim başıma da geldiğinde, alinin karısı gibi canı yanmış kadınlar, zamanında sende biliyordun ve susmuştun ve onaylamıştın derseler.
Peki kadının bu durumu hiç tanımadığı bir kadınla konuşmak istemeyebileceği geldi mi aklınıza? Belki kadın adamı boşayamayacak? Belki biliyor.
Karşıdaki sizin hiç tanımadığınız bir kadın. Siz kadının bilmediğini nereden biliyorsunuz? Kadın arkadaşınız olsa usulünce söyleyin diyelim ama kadın muhtemelen biliyor. Arabalar alınmış, muhtemelen yıllardır tatiller, mücevherler vs vs. Siz cidden Ayşe'nin Ali'nin hayatına girmiş ilk kadın olduğunu mu sanıyorsunuz?
Evdeki kadın muhtemelen biliyor ve ya para için ya da imkanı olmadığı için boşanmıyor. Herkes tezgahını yürütüyor. Kadının size nasıl bir tepki vereceğini bilemezsiniz.

bununla karısını aldatmasa başkasıyla aldatacak
adamın kanında var. belkı karısı biliyordur ses cıkarmıyordur.
sen boşu boşuna ortalıgı karıstırma.
madem hiç sevmıyorsun bu tarz seyleri, görüşmeyeceksın olup bitecek :KK66:
aldatılan çoğu kadın farkında ve yuvasını bozmamak için 3 maymunu oynuyor. bi kadının anlamaması çok zor çünkü.

Sizene ?

Benimde enyakın arkadaşım aldatılıyo hatta bunu bile bile bir çocuk daha yaptı .
oğlu okula başlayacak adam hala o kadınla birlikte.

Ne yatdan ne serden geçiyo kimse bulaşmayın

sizi yargılamıyorum ama ben böyle bir durumda olsam ve yarın birgün arkadaşımla eşi ayrılsalar;
ikinci çocuğun vebalini ben kendi üzerimde hissederdim.

söyleseydim eger bir cocuk daha yapmayacaktı, doğurmayacaktı ve parçalanmış bir aileye, bir çocuk daha benim yüzümden dahil olmayacaktı" diye kendimi yer bitirirdim.

Susuyor olman onayladığın anlamına gelmez ama.
Senin muhatabın ayşe ve onu uyararak üzerine düşeni yapmışsın.
Ali nin karısı bambaşka bir nokta şuan senin için.

Hani ne olursa olsun bazı sınırlarımız vardır,
Senin o çizgiyi geçme gibi bir ayrıcalığın yok.
Çünkü seni o kadına bağlayan bir bağ yok.
Dediğim gibi yakın bir arkadaşın olsaydı durma söyle derdim.
Bu ayırımı yapamıyorsun.

Son düzenleme:
toplumumuzun iki yuzlulugunun bir baska ornegi daha. bu, bir dizi senaryosu olsa... bu sitede ve toplumda bircok kadin Ayse'ci olur; Ayse'nin cektigi acilara Ayse ile beraber ekran basinda aglar... O ara kocasi bir ses etse "sus herif" bakisi atar, cocugu bir sey istese "git zikkimlan" ifadesi takinirdi.

Ama gercek hayatta olunca Ayse'ye O_____ denir oldu, Ali Bey'in esi icin de "vah vah"...

Ayse belki bu adamla parasi icin beraberdir, belki de Ayse gercekten kendini bir baba gibi sahiplenecek-bir erkek gibi saracak bir adamin hayali sanip da beraberdir. Bilemeyiz. Hayatimda Ayse de tanidim, Ali Bey'in esi de tanidim. Ve her iki kadinin hikayesi birbirinden aci, her iki kadinin gozyasi birbirinden gercekti.

Allah kolay imtihanlardan gecirsin, diye bosa soylemiyormus eskiler. Insan yasadikca ogreniyor. Gozlemledikce olanlari cenesini tutmasi gerektigini fark ediyor.

kumda_oyna kumda_oyna

sizin yerinizde olsam mevzuya hic mudahil olmazdim. Ali Bey'in haniminin Ayse'den daha az 'para' pesinde olup da susmadiginin hicbir garantisi yoktur keza cunku...

sen ne dersin @pinkycaramel ?

Peki kadının bu durumu hiç tanımadığı bir kadınla konuşmak istemeyebileceği geldi mi aklınıza? Belki kadın adamı boşayamayacak? Belki biliyor.
Karşıdaki sizin hiç tanımadığınız bir kadın. Siz kadının bilmediğini nereden biliyorsunuz? Kadın arkadaşınız olsa usulünce söyleyin diyelim ama kadın muhtemelen biliyor. Arabalar alınmış, muhtemelen yıllardır tatiller, mücevherler vs vs. Siz cidden Ayşe'nin Ali'nin hayatına girmiş ilk kadın olduğunu mu sanıyorsunuz?
Evdeki kadın muhtemelen biliyor ve ya para için ya da imkanı olmadığı için boşanmıyor. Herkes tezgahını yürütüyor. Kadının size nasıl bir tepki vereceğini bilemezsiniz.
Düşünüyorum da eşim beni aldatıyor ve ben bunu bilmiyorum. Çok yakın bir arkadaşım gelip söylese eyvallah ama elin kadını gelip benim bu denli özelim hakkında bana bilgi verse Allah razı olsun demem, çok pis bozarım onu.

Böyle ince bir mevzuyu elin yedi kat yabancısı ile konuşmak çok onur kırıcı değil midir?Neticede aldatılıp ayakta uyuyorsam bende de vardır bir tuhaflık..

Ota püsürüğe dinen dinen diye yorum yapan tayfa şimdi sananeci olmuş bakıyorum :))

Noldu hani dilsiz şeytan falan girmediniz mevzuyu. Rahatınız bozulur diye korktunuz galiba..

sizi yargılamıyorum ama ben böyle bir durumda olsam ve yarın birgün arkadaşımla eşi ayrılsalar;
ikinci çocuğun vebalini ben kendi üzerimde hissederdim.

söyleseydim eger bir cocuk daha yapmayacaktı, doğurmayacaktı ve parçalanmış bir aileye, bir çocuk daha benim yüzümden dahil olmayacaktı" diye kendimi yer bitirirdim.
Bile bile yapılmış bir ikinci çocuktan bahsediliyor burda, yani konu sahibinin arkadası zaten biliyor bu durumu.

Düşünüyorum da eşim beni aldatıyor ve ben bunu bilmiyorum. Çok yakın bir arkadaşım gelip söylese eyvallah ama elin kadını gelip benim bu denli özelim hakkında bana bilgi verse Allah razı olsun demem, çok pis bozarım onu.

Böyle ince bir mevzuyu elin yedi kat yabancısı ile konuşmak çok onur kırıcı değil midir?Neticede aldatılıp ayakta uyuyorsam bende de vardır bir tuhaflık..
Aynen ben terslerim, teşekkür etmem. O iyi niyetle yapmış olabilir ama ilk tepkim teşekkür etmek olmaz, eminim.

Ota püsürüğe dinen dinen diye yorum yapan tayfa şimdi sananeci olmuş bakıyorum :))

Noldu hani dilsiz şeytan falan girmediniz mevzuyu. Rahatınız bozulur diye korktunuz galiba..

Aynen susun diyenlere şok içerisinde bakıyorum.Günaha ortak olmak eet hımmm hakikaten çok ilginç bir ikiyüzlülük var ortada
Dahası kadının gerçekten haberi olmaması gibi bi durum mümkün değil sanki olmayabilir gerçekten yok mu hiç öyle iki yıldır beraberlermiş yeni öğrendim bunu bana nasıl yaptı diye konu açan yahu sanki görmedik hiç

Back
X