İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

Konuyu okur okumaz e zaten Ali nin karısı 2 yıllık ilişkiyi biliyordur dedim, bence bir kadının kocasının 2 yıllık düzenli giden ilişkisini bilmemek gibi bir ihtimali yok, sizin vicdan yapacağınız bir durum göremedim ben ortada, emin olun bu 3 lü ilişkide herkes ne yaptığını çok iyi biliyordur , karışmayın size düşen ayşeyle arkadaş kalıp kalmama konusunda tercih yapmak

ortalığı karıştırmaktan başka bişeye yaramaz iki senede bir insan aldatıldıgından emin olmasada sezer zaten boşanmaya gidecek kadında sezgide bırakmazdı bu işi arastırır coktan günyüzüne cıkarırdı belli ki oda deşmek istemiyor. ben hep derim aldatılma şüpes
olan kadına boşanmayacaksan yüzgöz olma diye belki kadın görmezden gelmeye calısıyor colugu cocugu varmış ne hali varsa görsün diyor belki zenginmişte adaqm belki kadında bakıyor hayatına bunu bilemessiniz ki daha olası bir durum cünkü iki yıl uzun br süre. bu iş başınıza kalır söyleyeyim heleki evli falansanız hiç bulaşmayın. o ikisi sıyrılır adam asıl bu kadının bende gözü var bizi ayırmak için iftira atıyor dese ne yapacaksın? yada kadın boşlanmak isteyip adam bunu senden bilirse ne yapacaksın? bunlar tehlikeli işler karışma derim velevki kadın hiçbirseyden haberi olmadan mutlu mesut yasıyorsa dahi bırak yasasın yahu derdi senimi gerdi işin mi yok

Ben böyle bir durumu öğrenmek isterdim , biliyorsam da söylerdim.

Ne demek sanane seni ilgilendirmez, niye ilgilendirmesin ortada bir ahlaksızlık var , kandırılan bir kadın var , o adam belki karısını sürekli aşaģılıyor hor görüyor, kadın da kocam benden soğudu ne yapsam diye kendinde hata arıyor.

İkinci kadın masum konu sahibi kötü gösteriliyor birde şaka gibi!

Karışma diyenler kendi başına da gelince bilmek öğrenmek istemezler mi çok merak ediyorum.Ben öğrenmek isterdim o yüzden de karış diyorum ve hatta lütfen karış diyorum.fake hesap aç ve oraya anlat o kadını ayşeyi ,gelir sana sorarlarsa da bi gün bilmiyorum haberim yok çyle mi olmuş vs diye sen de şaşır numara yap..kendini karıştjrma ama aldatılan kadının kulağına su kaçır peşine düşer düşmez artık ona kalmış..
Aynen , artık burda okuduğum konular yorumlar beni dehşete düşürüyor, iki yıl sürüyormuş zaten fark edermiş , etmeme ihtimali çok yüksek.

Bu konuda Ayşe, Ali ve Ali'nin Eşi hepsi birbirinden haberdardır merak etme.
Bana göre hepsi midesiz. Ali en ala ahlaksız. Ayşe için denilecek şey alan razı veren razı o da onun karakteri. Ali'nin eşi ise habersiz değildir. Ya ayrılmaya korkuyordur (bence bahane değil), yada para ona da tatlı gelmiştir. Belki de Ali'nin eşi etrafımda gördüğüm zengin koca arıyan hatunlardandır. Aldatırsa aldatsın mantığı ben keyfime bakarım hesabı.

Bu üçgende sizi alakadar eden bir şey göremedim. Ahlaksızlık onların ahlaksızlığı. Siz en fazla ayşe ve arkadaşınızla görüşüp görüşmemeyi dert edinmelisiniz.

Aldatıldığını hissetmeyen kadın yoktur. 2 sene çok uzun bir süre. bENCE SİZ karışmayın. Siz bu olayda dış kapının mandalı bile değilsiniz. Karı ile koca arasına şeytan bil girmezmiş. Boşverin ne halleri varsa görsünler.

yorumları okudum kal geldi oha falan oldum übeeeeer başım döndü modern dünyanın kadınlarının modern dünya kadınına yorumu ilişkiden sanane vaaaaaaaaaaaaaaav çüş oldum deyip gidiyoruuuum:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bu tür ilişkilere malesef tanık olmuşuzdur bir kısmımız ama ,iş bu insanlara biirşeyleri anlatmak boyutuna vardığında ne çirkefliklerle karşılaşabileceğini düşünmen gerek....Ya kadın seni şahit isterse,ya adam seni bulup uğraşırsa seninle...bu tip şeyleride düşündünmü yani sonuçlarının sana zarar verebileceğini=?

karışmayın diyenlere hayret ediyorum..
karışın...
karışma demek adamınla kadınının keyfine dokunma der gibi geliyor bana..
eğer karısının çapkınlıklardan haberi yoksa eminim oda bilmek isterdi...
kimse salak yerine konmayı istemez...

çok komıksın yaa,sen etrafta öle haskızlıklar olurkende böle vicdan yapıyormusunuz,sanmıyorum,bence sen savunmasız hayvanlara çocuklara fılan yapılanlara vicdan yap tatlım,hiç ınandırıcı gelmedı bu hıkaye,bence sen ayşeyı kıskanmışın adam araba fılan almışya,

karışmayın diyenlere hayret ediyorum..
karışın...
karışma demek adamınla kadınının keyfine dokunma der gibi geliyor bana..
eğer karısının çapkınlıklardan haberi yoksa eminim oda bilmek isterdi...
kimse salak yerine konmayı istemez...
emın ol vardır,,emın ol,insan aynı evın içinde yaşadığı bırınden nasıl habersız olur,

ortaligi karistirinca eline ne gececek.ya kadin bisanirda cocuk anneden veya babadan uzakta yasayinca vijdanin rahatmi olacak.hem bu aysenin tercihi kime ne

emın ol vardır,,emın ol,insan aynı evın içinde yaşadığı bırınden nasıl habersız olur,

bazı erkekler çok profesyonel oluyor bu konuda... konu sahibi söylemiş zaten.. adam karısından deli gibi saklıyormuş..
bilmediği ihtimalini göz önünde bulundurup söylerdim ben..
çünkü ben olsam bilmek isterim..

bazı erkekler çok profesyonel oluyor bu konuda... konu sahibi söylemiş zaten.. adam karısından deli gibi saklıyormuş..
tatlım cahllıkte bır ıkı kişiye sölemiş var,sonra sevgilisi ile bir oldu,sevgilisi ona endulus bana asılıyor,ayırmak istiyor dedi,filan filan,istediği kadar saklasın,kadın anlarhısseder,benımde arkadşaımn eşi aldatıyor,adam sır gıbı sqaklıyor,ama arkadşaım cınsellıkten fılan anlıyor,kadın anlarrr,işine gelmez,sen ve benım gıbıler bılmek ister,ama her kadın yüreklı değildir,bızım gıbıler öğrenır bıletını keser,ben sneı anlıyorum,ama bu durum ınan bana öle değil

Ben olsam bende bilmek isterim. Lakin bu konuda nedense Ali'nin eşinin bilmeme ihtimalini pek düşünemiyorum. Ali'nin eşi 2 yıl hiç mi hissetmez?

sizi yargılamıyorum ama ben böyle bir durumda olsam ve yarın birgün arkadaşımla eşi ayrılsalar;
ikinci çocuğun vebalini ben kendi üzerimde hissederdim.

söyleseydim eger bir cocuk daha yapmayacaktı, doğurmayacaktı ve parçalanmış bir aileye, bir çocuk daha benim yüzümden dahil olmayacaktı" diye kendimi yer bitirirdim.

Arkadaşım zaten aldatıldığını biliyo.
Hatta çevredeki herkes biliyo uzuun zamandır olan bi olay.

Kadını bırakır umuduyla yaptı çocuğu zaten. Mutlu bi evliliğin meyvesi değil yani.

Boşanıp neden çalışıyım rahatımı bozamam kafasında.

Allah hiç kimseyi şaşırtmasın...
İnsan geçmişinden ders çıkartır ama yok işte malesef birde böyle olanlar var
Allah a havale edin, siz uzaklaşmışsınız. O kadına gerçekleri görmesi için dua edin yeter ...
Allah yuva yıkanın yuvasını yapmaz hele ki bile bile yıkanın

Arkadaşım zaten aldatıldığını biliyo.
Hatta çevredeki herkes biliyo uzuun zamandır olan bi olay.

Kadını bırakır umuduyla yaptı çocuğu zaten. Mutlu bi evliliğin meyvesi değil yani.

Boşanıp neden çalışıyım rahatımı bozamam kafasında.

Bu tipler de çok var rahatım yerinde diye duruyorlar belli zaman sonra onlar da aldatma ya başlıyor evliliğe bak...

Back
X