Merhaba Kızlar ben aranıza yeni katıldım :) 29 yaşındayım bir tane 9 yaşında Oğluşum var aslında geçen yıla kadar ikinci çocuğu düşünmemiştim daha doğrusu eşim istemesine rağmen ben istemedim fakat bundan 10 ay önce hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim büyük bir süpriz oldu çünkü bundan 4 yıl önce doktorum pko olduğunu kistlerimin bir kaç adet ve en büyüğünün 5 cm olduğunu tedavi olmazsam hamile kalamayacağımı söyledi bende bebek düşünmediğimden tedavi olmadım (ilaç iğne kullanmaktan nefret eden biriyim) derken aradan 5 yıl geçti ve ben hamile olduğumu öğrendim hemde ikiz bebeklere hamileydim doktorum bile çok şaşırmıştı neyse sonrasında 5 aylık hamileyken suyumun gelmesi nedeniyle erken doğum yaptım ve bebeklerimi kaybettim bu doğumdan çok sıkıntılı zor günler geçirdim bunalıma girdim kabullenemedim ve şimdilerde Allah kısmet ederse ikinci bebeği istiyorum sanki bi bebeğim daha olsa üzüntüm sızım biraz olsun hafifleyecek ama bi taraftanda kararsızlığımda devam ediyor acaba geç mi kaldım oğlumla arasındaki yaş farkı düşündürüyor tekrar başıma kötü bişi gelmesinden korkuyorum çünkü oğlumuda 8 aylık doğurmuştum yani benim doğumların suyum erken geldiği için erken doğum oluyor ne bileyim bir taraftan hem çok istiyorum bi taraftanda olmasamı ki diyorum hep acabalar var kafamda
Canım kıyamam sana ben hiççıkmayan candan ümit kesilmez eğer istiyorsan ikinci bebeğini hiç düşünme evladını kucağına alacağın günü düşün onun kokusunu içine çektiğin günü sence buna değmezmi
aaa benimkinide bi hesaplarmısın merak ettim şimdi..kızım nisan 2009 doğumlu ufaklığıda nette hesapladım eylül 14 çıkıyo ama daha dr.a gitmedim..amma benim hesaplamama görede eylül son haftası gibi cevabını bekliyorum rabbim kızıda erkeğide tattırsın demiştim ama önce sağlık
arkadaşlar hepinize bişey sormak istiyorum.ben 39 yaşındayım.13 yaşında bir oğlum var.şimdiye kadar 2. çocuğu düşünmemiştik.eşim ve oğlum hala gönüllü değiller..ama bende bi boşluk var.oğlum büyüdü..7. sınıfta.Allah izin verirse 4-5 yıl içinde üniversiteyi kazanıp gitmiş olacak.kalcaz eşimle başbaşaaaaaaa((bi tane daha doğursam diyorum.onunla oyalanırım.hiçbi işim yok.işim yok derken..çalışıyorum.ama kadın tuttum evin işini yapıyor.oğlan zaten ya okulda..ya da ders çalışıyor.ya da arkadaşlarıyla..kızkardeşime sordum..delimisin.sakın doğurma..bak benim iki tane var da ne işe yarıyorlar.nefes alamıyorum onlardan diyor..napayım yaaaa..çok mu geç kalmışım ben..lütfen...fikirleriniz benim için çok önemli..
arkadaşlar topiğimiz çok sessizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi yeni haberler yokmu yeni müjdeler..................................
merhaba hanimlar
3 yasinda bir kizim var. kizimdan snra spiral taktim bebek dusunmuyordum cunku.
ama spiralle gebe kaldim kaymis . drlar alinmasi gerektigini riskli oldugunu soyledi
kurtaj olmak zorunda aldim
6 ay sonra gec dollenmeyle tekrar hamile kaldim cok mutluydum tekrar bir bebegim olacagi icin. hem kaybimda oldugundan bu teselli
gibi olucakti ama kismet olmadi. kalp atislari 8. haftada durdu maalesef tekrar kurtaj oldum
simdi ay gecti ustunden ve bu ay calasmalara basladik
ins bu ay gebe kalirim. cok stres yapmamaya calisiyorum. biraz korku var icimde yine bir terslik olurmu diye
ama denemeden de duramiyorum. batim 10 subat.
merhaba hanimlar
3 yasinda bir kizim var. kizimdan snra spiral taktim bebek dusunmuyordum cunku.
ama spiralle gebe kaldim kaymis . drlar alinmasi gerektigini riskli oldugunu soyledi
kurtaj olmak zorunda aldim
6 ay sonra gec dollenmeyle tekrar hamile kaldim cok mutluydum tekrar bir bebegim olacagi icin. hem kaybimda oldugundan bu teselli
gibi olucakti ama kismet olmadi. kalp atislari 8. haftada durdu maalesef tekrar kurtaj oldum
simdi ay gecti ustunden ve bu ay calasmalara basladik
ins bu ay gebe kalirim. cok stres yapmamaya calisiyorum. biraz korku var icimde yine bir terslik olurmu diye
ama denemeden de duramiyorum. batim 10 subat.
iyi geceler kızlar
benimde 2.5 yasını gecmiş bir kızım var
ben 2 sene vajinismus cektkten sonra yendim ve hemen kızım oldu zaten olmasını bekliyorduk
5 aydır falanda 2. bebek düşünüyoruz ama basına gecemedk hiç niyetlenmedik dusunmekle kalmıstık taki bu aya kadar
en son adet tarihim 28 aralık p.tesi falan olmam lazım ama
kasıkarımda agrı,mide kaynaması -yanması ,bugunde göguslerimde dolunluk ve hafif agrı hissediyorum
bakalım 2. bebegim bizimle yola devam etcekmi
cok merak içindeyim ve heyecanlıyım
hipoglisemim var hamilelikte sıkıntı olurmu diye korkuyorum
ilk göz agrıma haksızlık edermiyim yetemezmiyim diye korkuyorum
daha birsuru madde sıralayabilirim,
tüm haliem olanlara Allahım kolaylıkla gecirmeyi nasip etsin saglıkla kucaklarına alsınlar inşallah
merhaba arkadaşlar topiğin başından biraz okudum hepsini okuyamadım ama genelde vakit konusunda kararsız kalmış herkes. benim de 2005 doğumlu 1. sınıfa giden bir oğlum var ve ben 2. yi düşünmeye başladığımda 2010 yılıydı. 2010 ocakta hamile kaldım ama kese görünmedi ve 6+5 de kanama oldu düşük yapmaya başladığım için çift rahimli olduğumdan dolayı kürtaj oldum. daha sonra 2010 nisanda tekrar hamile kaldım bebğimin kalp atışlarını görmüştüm bu sefer ama doktorumun dengesizliği yüzünden kanamalarım arttı ve bebeğimin kalbi durdu tekrar kürtaj oldum haziranın ilk haftasında. daha sonra haziranın son haftası düşük sebepleri nelerdir diye 9 eylül üniversitesine gittiğimde karnımda 6 haftalık parça olduğunu öğrenerek tekrar kürtaj oldum ve korkudan bu aya kadar hamile kalamadım. 29 kasım son adetimdi ve tekrar hamile kaldım ama dış gebelik yaşadığımdan dolayı tekrar bıçak altına yatarak ameliyat oldum 16 ocakta. şimdi düşünüyorum da ne kadar ara vermişim o kadar zaman hangi arada derede geçmiş bilemiyorum ben de çalışıyorum. Ama oğlum daha küçükken keşke düşünseymişim diyorum nasip gerçi hepsi Allah isteyen herkese sıkıntısız hamilelikler nasip etsin. beni de dualarınıza katarsanız sevinirim. dualarım sizinle arkadaşlar
merhaba arkadaşlar topiğin başından biraz okudum hepsini okuyamadım ama genelde vakit konusunda kararsız kalmış herkes. benim de 2005 doğumlu 1. sınıfa giden bir oğlum var ve ben 2. yi düşünmeye başladığımda 2010 yılıydı. 2010 ocakta hamile kaldım ama kese görünmedi ve 6+5 de kanama oldu düşük yapmaya başladığım için çift rahimli olduğumdan dolayı kürtaj oldum. daha sonra 2010 nisanda tekrar hamile kaldım bebğimin kalp atışlarını görmüştüm bu sefer ama doktorumun dengesizliği yüzünden kanamalarım arttı ve bebeğimin kalbi durdu tekrar kürtaj oldum haziranın ilk haftasında. daha sonra haziranın son haftası düşük sebepleri nelerdir diye 9 eylül üniversitesine gittiğimde karnımda 6 haftalık parça olduğunu öğrenerek tekrar kürtaj oldum ve korkudan bu aya kadar hamile kalamadım. 29 kasım son adetimdi ve tekrar hamile kaldım ama dış gebelik yaşadığımdan dolayı tekrar bıçak altına yatarak ameliyat oldum 16 ocakta. şimdi düşünüyorum da ne kadar ara vermişim o kadar zaman hangi arada derede geçmiş bilemiyorum ben de çalışıyorum. Ama oğlum daha küçükken keşke düşünseymişim diyorum nasip gerçi hepsi Allah isteyen herkese sıkıntısız hamilelikler nasip etsin. beni de dualarınıza katarsanız sevinirim. dualarım sizinle arkadaşlar
ne kadar zor şeyler yaşamışsın ama soğuk kanlısın malşallah
KOZMATİKCİM ya hadi belli değilmi cinsiyet daha tatlım çatlıyorum meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?