ikinci kez anne olmaya hazırlanan anneler, burda!!!

Canım kıyamam sana ben hiç çıkmayan candan ümit kesilmez eğer istiyorsan ikinci bebeğini hiç düşünme evladını kucağına alacağın günü düşün onun kokusunu içine çektiğin günü sence buna değmezmi

Haklısın cnm anne olmak muhteşem bir duygu evlat sevgisi bir başka Rabbim isteyen herkese versin :) olumsuz düşünmemek lazım aslında ben biraz bebeklerimi kaybettikten sonra fazsla karamsar oldum bu arada aynı şehirdeyiz ne güzel bir tesadüf :)

canım rabbbim bilir tabiki ama hesabıma göre erkek tatlım yüzde seksen bakalım hayırlısı sağlıcakla al inşallah

vlla canım bence tek çocuk iyi değil benim abimin eşide oğlu 13 yaşındayken ikinci bebği oldu gayettte iyi olduğunu düşünüyoruz oda 35 yaşındaydı riskler olduğu söylensede herşeyi allah bilir ama yabancılarda 50 yaşında bile doğuran var normal hamileliklerde bile risk var hayatta herşeyde anlıycan bence doğur tatlım ilk hamilelik haberinide paylaş inşallah burda sağlıklıysan ve maddiyatın da iiyiyse hiç düşünme bence

merhaba güzel anneler bende 24 yaşındayım 3 yaşında kızım var ve 1 ay sonra inş 2.kızımıza kavuşucaz allahın izniyle hepimiz yavrularımızı kucaklayalım

arkadaşlar topiğimiz çok sessizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi yeni haberler yokmu yeni müjdeler..................................

merhaba hanimlar
3 yasinda bir kizim var. kizimdan snra spiral taktim bebek dusunmuyordum cunku.
ama spiralle gebe kaldim kaymis . drlar alinmasi gerektigini riskli oldugunu soyledi
kurtaj olmak zorunda aldim
6 ay sonra gec dollenmeyle tekrar hamile kaldim cok mutluydum tekrar bir bebegim olacagi icin. hem kaybimda oldugundan bu teselli
gibi olucakti ama kismet olmadi. kalp atislari 8. haftada durdu maalesef tekrar kurtaj oldum
simdi ay gecti ustunden ve bu ay calasmalara basladik
ins bu ay gebe kalirim. cok stres yapmamaya calisiyorum. biraz korku var icimde yine bir terslik olurmu diye
ama denemeden de duramiyorum. batim 10 subat.

olmaz canım allalhın izniyle çok çekmişsin allah inşallah bebek verir en kısa zamanda sağlıckla

cnm allahın izniyle inş kalırsın.bende bu ay korunmayı bıraktım.2,5 yaşında kızım var inşlh ben de çok istiyorum.benimde bidahaki adet tarihim 9 şubat bakalım nasip...
hadi müjdeler peşpeşe gelsin inşllh tüm dileyenlere...

canım ya özel mesj atamadım daha hakkım yokmuş bu arada şubatta hamile kalırsan büyük ihtimal erkek olur kasımda dogum yaparsan ama bana adet tarihini yazarsan olacağın zaman dahada iii olur egem-2011

iyi geceler kızlar
benimde 2.5 yasını gecmiş bir kızım var
ben 2 sene vajinismus cektkten sonra yendim ve hemen kızım oldu zaten olmasını bekliyorduk
5 aydır falanda 2. bebek düşünüyoruz ama basına gecemedk hiç niyetlenmedik dusunmekle kalmıstık taki bu aya kadar
en son adet tarihim 28 aralık p.tesi falan olmam lazım ama
kasıkarımda agrı,mide kaynaması -yanması ,bugunde göguslerimde dolunluk ve hafif agrı hissediyorum
bakalım 2. bebegim bizimle yola devam etcekmi
cok merak içindeyim ve heyecanlıyım
hipoglisemim var hamilelikte sıkıntı olurmu diye korkuyorum
ilk göz agrıma haksızlık edermiyim yetemezmiyim diye korkuyorum

daha birsuru madde sıralayabilirim,
tüm haliem olanlara Allahım kolaylıkla gecirmeyi nasip etsin saglıkla kucaklarına alsınlar inşallah

cnm benimde 2,5 yaşında bi kızım var.aynı korkular sıkıntılar fazlasıyla bendede vardı.bu topikte atlattım.inşllh sende atlatacaksın ve 2. hamile kalacak ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.haberlerini bekliyoruz.umarım bende en kısa zamanda size ii haberimi veririm sağlıcakla...

merhaba arkadaşlar topiğin başından biraz okudum hepsini okuyamadım ama genelde vakit konusunda kararsız kalmış herkes. benim de 2005 doğumlu 1. sınıfa giden bir oğlum var ve ben 2. yi düşünmeye başladığımda 2010 yılıydı. 2010 ocakta hamile kaldım ama kese görünmedi ve 6+5 de kanama oldu düşük yapmaya başladığım için çift rahimli olduğumdan dolayı kürtaj oldum. daha sonra 2010 nisanda tekrar hamile kaldım bebğimin kalp atışlarını görmüştüm bu sefer ama doktorumun dengesizliği yüzünden kanamalarım arttı ve bebeğimin kalbi durdu tekrar kürtaj oldum haziranın ilk haftasında. daha sonra haziranın son haftası düşük sebepleri nelerdir diye 9 eylül üniversitesine gittiğimde karnımda 6 haftalık parça olduğunu öğrenerek tekrar kürtaj oldum ve korkudan bu aya kadar hamile kalamadım. 29 kasım son adetimdi ve tekrar hamile kaldım ama dış gebelik yaşadığımdan dolayı tekrar bıçak altına yatarak ameliyat oldum 16 ocakta. şimdi düşünüyorum da ne kadar ara vermişim o kadar zaman hangi arada derede geçmiş bilemiyorum ben de çalışıyorum. Ama oğlum daha küçükken keşke düşünseymişim diyorum nasip gerçi hepsi Allah isteyen herkese sıkıntısız hamilelikler nasip etsin. beni de dualarınıza katarsanız sevinirim. dualarım sizinle arkadaşlar

dualarımız seninle cnm allah sana hayırlısıyla bi evlet nasip etsin isteyen herkeze

ne kadar zor şeyler yaşamışsın ama soğuk kanlısın malşallah

ne kadar zor şeyler yaşamışsın ama soğuk kanlısın malşallah

düşününce ben mi yaşadım bunları dediğim oluyor benim garip bir huyum vardır yaşadığım zorlukların üstüne sünger çekerim ve unutmaya çalışırım. böylesi daha iyi oluyor. kimse yaşamaz inşallah bu tarz şeyleri biraz zaman geçsin ben yine unuturum bunları tabi bir yaşamam inşallah :) Allah kaldıramayacağımız yükü vermesin bizlere sağlıklıyız elhamdülillah ve bir daha hamile kalırız diye düşünüyorum :)

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SAYFAYA YENİ GELEN VE SIKINTILARINDAN KORKULARINDAN BAHS DEN ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ SİZE TEK SÖYL+EMEK İSTEDİĞİM ŞU BU YAŞIMA KADAR HAYATIN BANA ÖĞRETTİĞİ EN GÜZEL GERÇEK MUTLULUKTA ÜZÜNTÜDE SIKINTIDA GEÇİCİ ÖNEMLİ OLAN ONU GELDİĞİ ANDA NASIL KARŞILADIĞINIZ:)
KOZMATİKCİM ya hadi belli değilmi cinsiyet daha tatlım çatlıyorum meraktan

ZEYNEPCİM DÜN DR GİTTİM BANA %90 KIZ OLABİLİR DEDİ AMA YİNEDE HAZIRLIK YAPMA YANILMA PAYIMIZ OLABİLİR DEDİKİ ÇOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH DOĞRUDUR,VE İNŞaALLAH SAĞLIKLI ,SIHHATLİ BİR KIZ EVLAT SAHİBİ OLABİLİRİM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…