valla canım netten bişi değil bu teyzemden eniştemden öğrendim ben bunu onlar hesapladı kız bebk için ve oldu bi arkadaşım hamile kalsa hemencik telefon açardım enişteme oda sölerdi ne olacağını ama bi kişide tutmadı bu zamana sonra banada öğretti hesabı ona göre hesapliorum canım daha var ultrasonda cinsiyet öğrenmene mutlaka haberini beklerim canım nasip olursa ben geç girebiliorum nete karşılaşamıoruz kızım yüzünden anca oyatınca açabiliorum oyüzden arada bana haber veririsen mutlu olurum okiş
amanda aman ne güzel miş yaaaff herkes bebek yapmaya karar veriyor yapıyor 2.kez anne olmak için can atanlar,anne adayları ve olanlar ne güzel ikiz bebişlerede ayrıca çok sevindim RAbbim kolaylıklar versin .yalnız bişey sormak istiyorum ilk gebeliğinizle arasında çok fark varmı?bende özellikle o kadar çokki ve sankii bunda biraz daha mız mızım sanki?:)
Canım benimde ikinci gebeliğim bu. Bir tane kızım varBanada hesaplasanaaaaaa :)))
cnm yakında dr gitmeyi pek düşünmüyorum ,zira hala hangi dr gideceğime bile karar verememiş durumdayımkozmatikcim senin tahmini nezaman belli olur cinsiyet allahın izniyle bakalım benim tahmin çıkçakmı
Kesinlikle sana katılıyorum canımBuda daha mızmız sanki :) ilk gebeliğimde hiç hamilelik belirtisi yaşamamıştım. Ama bunda mide bulantıları halsizlik kasık ağrıları bel ağrıları birde mesela daha 3. ayımdayım ama yatarken kalkarken zorlanıyorum. Yandım diyorum yaaani :)
Canım benimde ikinci gebeliğim bu. Bir tane kızım varBanada hesaplasanaaaaaa :)))
cnm yakında dr gitmeyi pek düşünmüyorum ,zira hala hangi dr gideceğime bile karar verememiş durumdayımşimdiye kadar 2 kez dr gittim aynı kişiye, ama o dr pek güvenemiyorum. karar verip dr gidince öğrenir öğrenmez burda paylaşırım inşallah:)
cogu yaziyi okudum kiminde sevindim kimindede icim sizlayarak anlyiorum seni dedim simdide ben anlatayim izninizle
evlendikden kisa bir süre sonra hemen cocuk istedik 1 ay 2 ay ....
Derken olmadi biraktim artik.birgün bir hastalandim migde bulantisi ölüyorum ne yesem cikariyorum aile dr.una gittim hamile olamazmisiniz dedi zannetmiyorum dedim yinede test yapin dedi neyse yaptim negatif cikti ilac verdi kullandim
aradan biraz zaman gecti jinekologuma gittim baska birsey icin gitmistim dr.um ultrasyonla kontrol etti ekranda ne görelim benim kuzummmHemde 3 ayini bitirmis anlamamisim üzerinede hastalandim ....ya anlatamam o soku duyguyu ...
Neyse rabbim sagsaglim kucagima almayida nasip etti .
Kizim 4 yasindayken tekrar anne olmak istedim esim istemedi hakli sebapleri vardi aslinda amaaa
o kuzu simdi 13 yasinda bir genc kiz oldu ve yapayanliz büyüdü :85: Kac kere kardes dedi kac kere kardesi olanlara hevesle bakti bilmiyorum
Kendimi gectim ona üzülür oldum artikyapayanliz kaldi kuzum bir kardesi olmadi her evine gelen arkadasina yalvardi bizde kal diye Inanin göz yaslarima hakim olamiyorum su an ................
Bebeklere bakinca icim sizliyor icimm el ele tutusan kardesleri görünce ..................
Birde benim 5 kardesim varken kizima icim sizliyor ...
Rabbim coook büyük yinede insallah diyorum insallahhhh birgün derim ona abla oluyosun derim kucagina bir bebek veririm al kardesin derim insallaahhhh
Calisiyorum yapsammi bir cocuk ,bakabilirmiyim ......................diyenlerde gecikmeyin derim sakinn ama sakinn ilk cocuklarinizi kardessiz birakmayin
hesaplıyımda ilk çocuğunun doğduğu gün ve ayı yaz bide şimdikinin doğacağı gün ve ayı yaz öle okiş canım
hah işte aynı bide acaip negatif bir ruh halim var bunlara ek olarak. ama mide bulantım bu ara sanki hafifledi gibi,bazı geceler sanki içimdeki böyle koca bi bebekmiş gibi yattığım tarafa acaip bi sızı veriyo anlamadım gitti....
İlk çocuğum kızım 3 aralık 2004 doğumlu
Şimdiki bebeğimin beklenen doğum tarihi 14-16 temmuz arası
Şimdiden teşekkürler canım..
canımcım yüzde seksen doğruluk payına göre erkek olucak haberlerinizi bekliorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?