olur inşallah oğlucuğuna bir kardeş versin rabbim inş :26:
amin canım yapsam mı yoksa biraz daha büyüsemi daha 19 aylık kararsızım
famusay Allah gönlüne göre versin ben de şuan senin için ve evlat sahibi olmak isteyen tüm anneler için dua ediyorum
merhaba,dua edeceğinizi okuyunca çok mutlu oldum.biliyorum her an aklınızda olmam imkansız ama bu topiği her açtığınızda aklınıza gelsem ve bir kere dua etseniz yeter inşallah.desteğiniz duayla olsun nolur çok çok ihtiyacım var.
zeynepcim merak ettim şimdi benim oğlum var bi tane temmuz 27 de doğdu şimdikinin tahmini doğum zamanı ise temmuz 17 ?
saduman öyle yada böyle çocuk istiyorum diyosan ,babannede iyi bakıyorsa birazdaha bekle ve harekete geç bence gecikince çok daha zorlaşıyor fazla rahtlığa alışınca insan,rahatı bozmak zor geliyor...canım ben 29 yaşındayım öğretmenim kayınvalidem bakıyo sağolsun ama sürekli ben bakıyorum diye kafama kakıyo her sene kim bakacak mevzusu beni bunaltıyo annne olsa belki hemen doğururdum birde çocuk büyütmek çok zor yahu
ALLAH RAZI OLSUN CNM....Kozmatik arkadasim senin icin ve tüm evlat sahibi olmayı dileyenler için dualarım sonsuz. Rabbim en kısa zamanda müjdelendirsin sizi insallah
canım tabiki allah bilir ama büyük ihtimal erkek bebişin hayırlısı kaç haftalıksın canım buarada
merhaba arkadaşlar yazdıklarım sizin topicle alakalı değil ama yazılarınızı okuyunca burda birşeylek paylaşmak istedim
benim 6 yaşında bir kızım var 34 yaşındayım ilk zamanlar hep tek çocuktan yanaydım çünkü kızım çok zor bir bebekti ve çalışan bir bayanım sonra geçen yıl eşimin ısrarları ile ve yaşım geçiyo isteyeceksem son dönemeç diye 2.ye hamile kaldım ama ne yazıkki çok zor bir hamilelik ve kötü son ile 6 ay önce bebeğimi kaybettim
şimdi 3.yü düşünüyorum ama çok korkuyorum sezaryanlıyım beklemem gerekiyo yaş ilerliyo kaygılar artıyo yaşla beraber risk artıyo her istediğimiz zaman hamile kalmak garanti değil
çok uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum düşünüp tereddüt eden arkadaşlar lütfen beklemeyin ben şu anda çevremdeki daha yaşım küçük yeni evlendim vs... diyen tüm eşe dosta söylüyorum hayatta başımıza neler geleceği belli olmuyo zamanın geri dönüşü yok
lütfen çok düşünmeyin ve ertelemeyin ben geriye dönüp baktığımda keşke kıızmdan sonra bu kadar ara vermeseydim diye çok pişmanım ve 2.yi kaybettikten sonra kesinlikle anladımki her çocuğun kardeşi kesinlikle olmalı
sevgiler
bu başlık pek bana uymuyo ama rabbim benim için 4.yü düşünmüş :))) ama ben yinede burdayım söylim
benim daha bi tane kızım var ikinciyi düşünüyorum.allahım banada isteyen herkezede 4.yü doğurmak nasip etsin.şahsen ben çok çocuk istiyorum...:)
damlasude MAŞALLAH sana yaa böyle gayretli bayanlara gerçekten hayranım,bazen düşünüyorumda ben becerebilirmiyim 4 ü sonra kendi kendime sen hele bi 3le de ondan sonra bakarsın,senin burda olman bize büyük destek sen kal burda benim dördüncüyü görene kadar bakalım başarabilecekmiyim ehehehe:)bu başlık pek bana uymuyo ama rabbim benim için 4.yü düşünmüş :))) ama ben yinede burdayım söylim
benim daha bi tane kızım var ikinciyi düşünüyorum.allahım banada isteyen herkezede 4.yü doğurmak nasip etsin.şahsen ben çok çocuk istiyorum...:)
saduman öyle yada böyle çocuk istiyorum diyosan ,babannede iyi bakıyorsa birazdaha bekle ve harekete geç bence gecikince çok daha zorlaşıyor fazla rahtlığa alışınca insan,rahatı bozmak zor geliyor...
ALLAH RAZI OLSUN CNM....
HAYIR HAYIR YAA, BEN KIZ OLABİLME İHTİMALİNİ SEVDİM:))ŞAKA TABİKİ RABBİM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN... HANGİ TABLO SENİN BAKTIĞIN?HA BU ARADA 11 HAFTALIĞIM CNM:)
inşallh öğrendiğim zaman buradan duyuracağım cnm:)valla canım netten bişi değil bu teyzemden eniştemden öğrendim ben bunu onlar hesapladı kız bebk için ve oldu bi arkadaşım hamile kalsa hemencik telefon açardım enişteme oda sölerdi ne olacağını ama bi kişide tutmadı bu zamana sonra banada öğretti hesabı ona göre hesapliorum canım daha var ultrasonda cinsiyet öğrenmene mutlaka haberini beklerim canım nasip olursa ben geç girebiliorum nete karşılaşamıoruz kızım yüzünden anca oyatınca açabiliorum oyüzden arada bana haber veririsen mutlu olurum okiş
merhaba arkadaşlar yazdıklarım sizin topicle alakalı değil ama yazılarınızı okuyunca burda birşeylek paylaşmak istedim
benim 6 yaşında bir kızım var 34 yaşındayım ilk zamanlar hep tek çocuktan yanaydım çünkü kızım çok zor bir bebekti ve çalışan bir bayanım sonra geçen yıl eşimin ısrarları ile ve yaşım geçiyo isteyeceksem son dönemeç diye 2.ye hamile kaldım ama ne yazıkki çok zor bir hamilelik ve kötü son ile 6 ay önce bebeğimi kaybettim
şimdi 3.yü düşünüyorum ama çok korkuyorum sezaryanlıyım beklemem gerekiyo yaş ilerliyo kaygılar artıyo yaşla beraber risk artıyo her istediğimiz zaman hamile kalmak garanti değil
çok uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum düşünüp tereddüt eden arkadaşlar lütfen
beklemeyin ben şu anda çevremdeki daha yaşım küçük yeni evlendim vs... diyen tüm eşe dosta söylüyorum hayatta başımıza neler geleceği belli olmuyo zamanın geri dönüşü yok
lütfen çok düşünmeyin ve ertelemeyin ben geriye dönüp baktığımda keşke kıızmdan
sonra bu kadar ara vermeseydim diye çok pişmanım ve 2.yi kaybettikten sonra kesinlikle anladımki her çocuğun kardeşi kesinlikle olmalı
sevgiler
selam kızlar 2 yaşlarında oğlum var,çalışan bir anneyim..
eşimde bende 2.çocuk konusunda isteksizdik ama içimizdede soru işaretleri vardı
acaba oğlumuza haksızlık yapıyormuyuz diyorduk..neyse
spiralle korunmama rağmen bir baktımki hamileyim neyse dedik gelsin böylesi hayırlıymış dedik
birde baktıkki ikizlermiş.. ikiside kız..
1 oğlumuz vardı 2 tanede kızımız geliyor..o kadar mutlu sevinçliyiz ki sanki ilk defa anne baba oluyoruz
ilk gebeliğimdeki heyecanları yaşıyorum şuan
ikimizde 29 yaşındayız,ileriki yıllarda belkide çocuk isteyecez ama olmayacak bilemeyiz sağlığımız nasıl ilerleyecek..
bizim bir şöför vardı tek çocuğu var ikinciyi istememişler,şimide istemşler olmuyormuş koskoca adam ağlıyor dedi eşim
tüp bebek için çaresizce bekliyorlarmış..
doktorumda buna benzer çok hikayeler anlattı...
ben ikinci çocuk taraftarıyım ..
zamanına gelince bende çoğu bayan gibi iki kardeş arasında çok yaş olmasın diyorum
aradan zaman geçince ben şahsen üşenirim korkarım amaan yinemi uykusuz geceler,
bebek gazıydı ağlamasıydı diyerek gözümde büyütecem bunları
ama şimdi zaten tecrübelerim taptaze hiç korkmuyorum ikinci bebekler nasıl bakarım diye
daha tecrübeli daha bilinçli olacağıma inanıyorum..
yani sonuç ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum vede mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?