İkinci Kez Yıkım

huzurolsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
3.243
1.934
398
Kalbim dayanır mı artık bilmiyorum, aynı acıları 2. kez yaşıyorum. Bana söz olsun diye resmen yalvardı, ben birbirimizi daha iyi tanıyalım dedim, bana beni sevmiyomusun, bana güvenmiyomusun dedi, en sonunda ben söz olmasını istemiyorum bu konudaki fikrimi biliyosun ama illa yapalım diyosan yapalım dedim, söz olmazsa ben mutlu olmıycam dedi, şimdiyse daha önce yaşadıklarımı yaşıyorum, söz olalı daha 3 hafta oldu ve bana kafam çok karışık dedi, söz yaptığımıza pişman mısın dedim, bilmiyorum dedi:14::14::14: İnanın çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilmiyorum, sözden önce ben o yüzüğü takarsam bidaha çıkarmak istemem demiştim ona ama çıkarmak zorunda kalıcam galiba:14: Karşımda beni sevmeyen ya da ne hissettiğinden emin olmayan birisi var, daha önceki sevgilim de bana bi sebepten dolayı düşünmem için zaman ver demişti, ben de aşkta tereddüt olmaz, beni kaybetmekten korkmuyosun, o zaman bitti diyebilmiştim, çok acı çektim ama o zaman bunu diyebilecek gücüm vardı, bu defa aynı gücü bulamadım kendimde, idamı bekleyen mahkumlar gibi bekliyorum, çaresiz ve boynumun ipe takılmasına hazır bi şekilde:14::14::14: Bana 1-2 gün ver demişti, belki de ayrılık için nasıl bahaneler bulacağını düşünüyodur, bugün 2. gün hala ses çıkmadı, Allah'ım sonumuzu hayır etsin, biterse böyle bi insanı kaybettiğime üzülmüycem ama çevreme 2. kez nasıl açıklama yapıcam, o gücü kendimde nasıl bulucam hiç bilmiyorum:14: Kendimde eksiklik hissediyorum artık, güvenmek çok zor olacak artık benim için. Annem 2. kez aynı şeyleri yaşamam üzerine büyü mü var acaba diye hocaya gitmiş hemen, hoca da 5 sene önce kızına büyü yapılmış demiş, ister söz ister nişan olsun bu büyü açılmadıktan sonra hiç bi işinin sonu gelmez demiş, daha önce başka bi hoca da benim üzerimde büyü olduğunu söylemişti ama ben inanmamıştım, 2 işim de tam olacak gibiyken, ortada sorun yokken aniden tepetaklak olunca ben de şüphelenmeye başladım, bugün hocaya gidicez galiba, ne olur sizlerde bana dua edin sonumun hayır olması için:14:

büyü olabilr ama olmayadabilir.. sakın sakın idamlık koyun gibi hissetme o duygunun sonu yok evlenceksin ayrılamayacaksın, çocuk olcak ayrılamayacaksın.. hep o ne der bu ne der.. ben şimdi pişmanım kına gecemde evlenmekten vazgeçmediğime..o zaman ayrılmak hiç bişeymiş gün geçtikçe daha zor geliyor..

canım evet buyu diye bişe var.... aama gittıgınız kısı sizi para amaclı sömürmekte istıyo olabılır buna dıkkat edın... ve buyuyu actırmak için sakın sizde büyü yaptırmayın dinimizce yasak ve haramdır... dua edın.... emın olun herkes hayatında bunları yasamıstır... kımse hopppala dıye bı ılıskıye baslamaz yada evlenmez... bunu söyleyenlerde ya yalan söylerler yada cok sanslılardaır... bunu untma ve kendını eksık hıssetme bence eksık olan o... aklı baya bı eksik....:52:

Boyle bır ınsandan kurtuldugun ıcın oncelıkle sukretmen gerektıgını dusunuyorum kafana takma zamanla unutursun devam edersen daha cok acı cekerdın

oncelikle hakkinda hayirlisi olsun.. digger ayrildigin kisiylede mi soz yapmistiniz? diyelim ki yapiniz ya insanlar ikinci kere evlenip ikinci kere ayriliyorlar daha soz olali 3 hafta olmus bunlari sorun etme bence madem kaybettigine uzulmeyeceksin bosver gitsin bosanmak sozluyken ayrilmaktan kat be kat zor buyu konusnda ise yorumsuz bilemiyorum

oncelikle hakkinda hayirlisi olsun.. digger ayrildigin kisiylede mi soz yapmistiniz? diyelim ki yapiniz ya insanlar ikinci kere evlenip ikinci kere ayriliyorlar daha soz olali 3 hafta olmus bunlari sorun etme bence madem kaybettigine uzulmeyeceksin bosver gitsin bosanmak sozluyken ayrilmaktan kat be kat zor buyu konusnda ise yorumsuz bilemiyorum
Yok onla söz yapmamıştık, onda çok yakın akrabalar bi de arkadaşlarım biliyodu bundaysa herkes:14: diğeri 2 ayda bitmişti, buysa daha önceden tanışmışlığımız vardı ama başlayalı 2 ay 3 hafta falan oldu, çok severken, isterken bi anda ne değişiyo inanın anlayamıyorum ben:14:

Allah başka dert vermesin...evlenmeden kendilerini belli ediyorlar diye üzülmene gerek yok...sevinmen gereken bir durumdasın....dışardan bakamıyorsun şu anda olayın içinde olduğun için, işin özünü görmede sorun yaşıyorsun....dışardan inan ki bu şekilde görünüyor...üzme kendini....

Cevaplarinizdan anladigim kadariyla cok kisa bir surede sozlenmissiniz. Eger bir hata varsa bu olayda hemen soz nisan gibi olaylara kendini kaptirmktir. Kadinlatimizin en buyuk hatasi her karsisina cikan adami evlilik adami sanmalari veevlilik odakli yaklasimlaridir. Biz artik degisik bir cagda yasiyoruz eskidendi evlilik adamlari simdi cok az bu sayi. Bir adami tanimaya vasladiginizda iliskinizi evlilige o veya siz goturmeyin iliskiniz sizi evlilige layik kiliyormu goturuyor mu ona bakin.
Bu hicbirsey degil insanlar ikinci sefer evleniyor soz demek cok da muhim degil. Tabi kucuk beyinliler icin tam malzeme ama iste sizde ona gore ayiklarsiniz cevrenizden uzak tutarsinuz.
Ama, bundan sonra hemen niyetim ciddi laflarina inanmayin. Onun niyeti ciddi olsa bile niyetinin ciddiligi sizi mutlu etmeye yetecek mi?
Evlenmek icin evlenilmez hele de bu devirde. Guzel bir iliski yasayip evlenmek en mantiklisi bence. Ya da direkt gorucu usulu ask aranmiyorsa..
Ama, karsidaki insani iyi gozlemlemk lazim. Bence dua et ya evliyken soguk davranip sana emin degilim deseydi?

Her lafa inanma birdaha. Karsindaki insanin tavirlarindan daha cok sey ögrenebilirsin. Ic sesine güven sirf evlenmek icin evlenme.
Hem elalemi bosver canim ya. Söz bu sadece, insanlar evlenip ayriliyor hic de utanma sikilma yok.
Zaten utanilcak birsey degil ki. Kendini üzme bosuna. Hakkinda hayirlisi olsun :71:

Büyü var mı yok mu bilemeyiz ama böyle pis ve kötü işlerle uğraşan insanlar malesef ki var.
Üzme kendini canım sen de hakkında hayırlısı değildir belki de evlenip de sorun yaşamaktansa başında bitmesi belki daha hayırlıdır senin için.
Sen de zaten suç yok ki karşı taraf ne istediğini bilmiyor anlaşılan ki.Sen güçlü olmaya çalışmalısın.

canım büyü olabilir ama bunu hacıya hocaya giderek halletmeye çalışma bence.sürekli nas suresini oku Allaha dua et içinden gelerek.öyle hacıya hocaya inanma hepimiz Allahın kullarıyız hepimiz eşitiz Allahla arana kimseyi sokma.Allah gönlüne göre versin inşallah..

insan sevdiği kişiyle sözlenince bir düşüneyim demez...

ve sizinde sevdiğinizi düşünmüyorum sadece 2ncı kez aynı seylerı yasamamak ıcın bazı seyleri göz ardı edıyorsunuz..

ayrıca her ınsan sevgılısınden ayrılablır bundan daha dogal hıcbır sey olamaz size söz zamanı nasıl bır karaktere sahıp oldugunu göstermiş elıne yuzugu verın etrafına da ıstemedm attım sözü der önune bakarsın... onun sizi terk etmesını beklemeyın..

sizle evlendiği gece bilemiyorum demeyecegını asla bılemezsınız bütün bir ömrünüzü millete ne derim dusuncesyle mahvetmeyın sizden daha değerli kimse olamaz bunu unutmayın...

Canım belki stres yaşıyordur, bence peşin hükümlü olma.
İstemese sözlenmezdi sonuçta,

büyü müyü saçmalık bunlar inanma belli ki şansız bir kızsın hep dengesizlere denk gelmişsin.. şimdi yapman gereken önüne bakmak ve hayatına devam etmek.. elbet mutlu olacağın günler gelecek!!

Bana kalirsa buyu falan hikaye...
Hic olumsuz dusunme, dogru insan diye birsey var, hepimiz ciddi iliskiler yasiyoruz, kimimizin ki devam ediyor, kimimizin ki olmasi gereken gibi bitiyor.
Mutlu olabilecegin, seni hakeden birini mutlaka bulucaksin, hic merak etme.
Bu kadar ne istedigini bilmeyen bir insandan da uzak dur, cocuk oyuncagi mi bu!!!
Guclu ol, yoluna bak, insanlar nelere alisiyor yahu, bunu mu atlamiyacaksin...
Iliski iliski diye de aranma, azicik kendine zaman tani, dinlen, sonra zaten karsina cikar.
Kendini bu kadar uzmene degmez.
Umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer... :34:

büyünün dinimizde yeri var evet ama şöyle bir gerçek de var: evliliklerin bile sonsuza dek süreceğinin garantisi yok.
olabilir böyle şanssızlıklar. Allah' ın sizi daha beterinden koruduğunu düşünmeye çalışın

Cok üzüldüm ne diyecegimi bilemedim:26: Allah yardımcın olsun insallah hersey yoluna girer iyi kalpli bir insansın allah yardımcın olsun dualarımız seninle biliyosun:29::29::29: Ama cok kızdım enişteye:20:

aybirgen'ciğim, dua arkadaşım, üzüldüm yazdıklarını okuyunca..
bol bol nas felak surelerini oku canım. ve ayet'el kursi okumayı da ihmal etme.
hakkında hayırlısı olsun canım benim:71:

büyü olabilir evet ama kısmette olabilir belkide doğru insan çıkmamıştır karşına yolun başındayken dönmek daha iyi,büyü olsada olmasada sen ihlas felak ve nas oku canım suya okuyun sürekli bu sudan iç birde şampuanın içine çamaşır yıkarken deterjan gözüne ev silerken suyun içine azcık azcık sirke koyun,varsa iyi gelir yoksada olmasını engeller.

Back
X