- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
Kalbim dayanır mı artık bilmiyorum, aynı acıları 2. kez yaşıyorum. Bana söz olsun diye resmen yalvardı, ben birbirimizi daha iyi tanıyalım dedim, bana beni sevmiyomusun, bana güvenmiyomusun dedi, en sonunda ben söz olmasını istemiyorum bu konudaki fikrimi biliyosun ama illa yapalım diyosan yapalım dedim, söz olmazsa ben mutlu olmıycam dedi, şimdiyse daha önce yaşadıklarımı yaşıyorum, söz olalı daha 3 hafta oldu ve bana kafam çok karışık dedi, söz yaptığımıza pişman mısın dedim, bilmiyorum dedi

İnanın çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilmiyorum, sözden önce ben o yüzüğü takarsam bidaha çıkarmak istemem demiştim ona ama çıkarmak zorunda kalıcam galiba
Karşımda beni sevmeyen ya da ne hissettiğinden emin olmayan birisi var, daha önceki sevgilim de bana bi sebepten dolayı düşünmem için zaman ver demişti, ben de aşkta tereddüt olmaz, beni kaybetmekten korkmuyosun, o zaman bitti diyebilmiştim, çok acı çektim ama o zaman bunu diyebilecek gücüm vardı, bu defa aynı gücü bulamadım kendimde, idamı bekleyen mahkumlar gibi bekliyorum, çaresiz ve boynumun ipe takılmasına hazır bi şekilde

Bana 1-2 gün ver demişti, belki de ayrılık için nasıl bahaneler bulacağını düşünüyodur, bugün 2. gün hala ses çıkmadı, Allah'ım sonumuzu hayır etsin, biterse böyle bi insanı kaybettiğime üzülmüycem ama çevreme 2. kez nasıl açıklama yapıcam, o gücü kendimde nasıl bulucam hiç bilmiyorum
Kendimde eksiklik hissediyorum artık, güvenmek çok zor olacak artık benim için. Annem 2. kez aynı şeyleri yaşamam üzerine büyü mü var acaba diye hocaya gitmiş hemen, hoca da 5 sene önce kızına büyü yapılmış demiş, ister söz ister nişan olsun bu büyü açılmadıktan sonra hiç bi işinin sonu gelmez demiş, daha önce başka bi hoca da benim üzerimde büyü olduğunu söylemişti ama ben inanmamıştım, 2 işim de tam olacak gibiyken, ortada sorun yokken aniden tepetaklak olunca ben de şüphelenmeye başladım, bugün hocaya gidicez galiba, ne olur sizlerde bana dua edin sonumun hayır olması için