ıkıncı kısı

Yahu ne kadar dar kafali insanlar görüyorum şu forumda.konu sahibi fake olabilir belki ama gerçek olma ihtimali de var ayrıca escinsellere neden saygınız yok.herkesin kendi seçimi. Niye iğrenç filan diyorsunuz?Sizden olmayanı dışlamak neden?
Konu sahibi bence o arkadaş aslında ikinizi birden idare ediyor. Ben olsam gururuma yenik düşer birdaha konuşmazdim.

Direk nefret söylemi. İnsanlar sizin hayat tarziniza, inanis ve tercihlerinize uymuyor diye mide bulandirici olmaz. KiB kib kib. Umarim başka uyeler de kibler.
Ay beni kiblemis çok ta tın benim hayat felsefemdede bi kadın bi kadına ilgi duymaz sende buna saygı duymak zorundasın kardesimmm

Ben yerinde olsam devam etmezdim sanırım.Senin duygularından haberdarken başka biri var demesi ikinizle de konuşup karar verecek olması falan bana göre ters biraz.

Ay beni kiblemis çok ta tın benim hayat felsefemdede bi kadın bi kadına ilgi duymaz sende buna saygı duymak zorundasın kardesimmm
Ben senin kardeşin değilim olmak da istemem. Ayrıca senin hayat felsefenin yargilamadim. Öyle yaosaydim sana igrencsin derdim. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama herkes herkese Saygi göstermek zorunda. Burasi kadınlar kulübü ve heteroseksüel kadınlar gibi eşcinsel, biseksuel, aseksuel kadınlar da var. Kimse de bir insani kendisini taciz etmediği, zarar vermediği surece cinsel kimliği nedeniyle yargilayamaz, hakaret edemez. Buna ilkellik denir, örümcek kafalilik denir. İsin kötüsü ben seni kibledim diye belki bir sure bu forumda yazamayacaksin ama ne yazik ki toplumda senin türünden canlılar hep var olacak.

Yani olayı ciddi ciddi yorumlamak gerekırse, kadın acık konusmus. Yalan yok , dolan yok. Bence en guzelı. İyi olan kazansın ! Ama bu tür ilişkilere anlam veremıyorum , vermezk zorunda mıyım onuda bilemıyorum. İki ucu b.klu değnek hesabı. Rabbım bana , çocuklarıma yaşatmasın.

Yani sizce doğru mu yaptım ? Siz olsanız ne yapardınız? (biz hiç yüzyüze gelmedik arzu ile , sadece telefonda konuşuyoruz )

Sadece sanal arkadaşlık ile ilerleyen birkaç sohbetiniz olmuş anladığım kadarıyla. Belki ortak yönlerinizi gördünüz, ufaktan hoşlantı da oluştu ancak sadece sanaldan konuşmak, bağlanmak için yeterli değil bence. Doğru yapmışsınız.

Ara ara konuşur, muhabbetinizin ne yönde ilerlediğine bakar, beklentilerinizi ona göre paylaşırsınız.

teşekkür ederim güzel yorumun için. bende doğru yaptıgımı düşünüyorum kendim için ama yinede danışmak isteedim farklı yorumlar duymak istedi.

Teşekürler yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…