- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Direk nefret söylemi. İnsanlar sizin hayat tarziniza, inanis ve tercihlerinize uymuyor diye mide bulandirici olmaz. KiB kib kib. Umarim başka uyeler de kibler.Ne kadar mide bulandırıcısın ya
Sen hakaret görmemisin her neyse sizinle ağız kavgası yapmak deyil amacım saygı duyuyorum; )Konuyu beğenmeyebilirsiniz ama konu sahibine böyle hakaret edemezsiniz.
Ne kadar mide bulandırıcısın yaSen hakaret görmemisin her neyse sizinle ağız kavgası yapmak deyil amacım saygı duyuyorum; )
Ay beni kiblemis çok ta tın benim hayat felsefemdede bi kadın bi kadına ilgi duymaz sende buna saygı duymak zorundasın kardesimmmDirek nefret söylemi. İnsanlar sizin hayat tarziniza, inanis ve tercihlerinize uymuyor diye mide bulandirici olmaz. KiB kib kib. Umarim başka uyeler de kibler.
Hiç bişey anlamadimNe kadar mide bulandırıcısın ya
Yanlış anlama ben de saygı duyuyorum sana asla hakaret değil
Sizin de kızınız veya oğlunuz vardır, herkes eşcinsel olabilir. Bu cahilce görüşünüzü kendinize saklayın. Bu kafayla kk üyelerinin iq seviyesini düşürüyorsunuzSen hakaret görmemisin her neyse sizinle ağız kavgası yapmak deyil amacım saygı duyuyorum; )
Ben senin kardeşin değilim olmak da istemem. Ayrıca senin hayat felsefenin yargilamadim. Öyle yaosaydim sana igrencsin derdim. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama herkes herkese Saygi göstermek zorunda. Burasi kadınlar kulübü ve heteroseksüel kadınlar gibi eşcinsel, biseksuel, aseksuel kadınlar da var. Kimse de bir insani kendisini taciz etmediği, zarar vermediği surece cinsel kimliği nedeniyle yargilayamaz, hakaret edemez. Buna ilkellik denir, örümcek kafalilik denir. İsin kötüsü ben seni kibledim diye belki bir sure bu forumda yazamayacaksin ama ne yazik ki toplumda senin türünden canlılar hep var olacak.Ay beni kiblemis çok ta tın benim hayat felsefemdede bi kadın bi kadına ilgi duymaz sende buna saygı duymak zorundasın kardesimmm
En doğru olan yapmissin. O da sana karesi dürüst davranmis zaten. Ama ona karsi hislerin gerçek bir hoslanma boyutuna ulasirsa ciddi bir konuşma yapmaniz gerekecek. Yani sen de bunu saklamamalisin. Sen ondan hoslanirken o normal arkadaş olduğunuzu sanarsa uzulursunuz ikiniz de.
Yani sizce doğru mu yaptım ? Siz olsanız ne yapardınız? (biz hiç yüzyüze gelmedik arzu ile , sadece telefonda konuşuyoruz )
Arkadaslar bence bu uye erkek,sacma yalanlarla burada belki kız düşürürm umuduyla konu açmış bence
azkolabolbuz teşekkür ederim yorumun için.Direk nefret söylemi. İnsanlar sizin hayat tarziniza, inanis ve tercihlerinize uymuyor diye mide bulandirici olmaz. KiB kib kib. Umarim başka uyeler de kibler.
Teşekürler yorum içinArkadaşlar neden dalga geçiyorsunuz? Aramızda lezbiyen veya biseksuel kadınlar olamaz mı? Kadının kadına yaptığına bakın, ilk okul çocukları gibi davranmışsınız arkadaşlar lütfen..
Konuna gelecek olursak gayet olgun ve medeni davranmışsınız. Yüzyüze görüşene kadar zaten kararını verir arkadaşınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?